Bensin Enfas Generatorer: Med Och Utan Autostart, 9 KW, 6 KW Och Annan Effekt. Översyn Av Modeller. Hur Väljer Man?

Innehållsförteckning:

Video: Bensin Enfas Generatorer: Med Och Utan Autostart, 9 KW, 6 KW Och Annan Effekt. Översyn Av Modeller. Hur Väljer Man?

Video: Bensin Enfas Generatorer: Med Och Utan Autostart, 9 KW, 6 KW Och Annan Effekt. Översyn Av Modeller. Hur Väljer Man?
Video: Autostart & spår 1 under träning 29/9 2016 2024, Maj
Bensin Enfas Generatorer: Med Och Utan Autostart, 9 KW, 6 KW Och Annan Effekt. Översyn Av Modeller. Hur Väljer Man?
Bensin Enfas Generatorer: Med Och Utan Autostart, 9 KW, 6 KW Och Annan Effekt. Översyn Av Modeller. Hur Väljer Man?
Anonim

I områden där det ofta förekommer avbrott i driften av kraftledningar, som inte bara åtföljs av överspänningar utan också av ytterligare avstängning, bör invånarna överväga att köpa en generator. Bland det stora sortimentet av tillverkade modeller bör man uppmärksamma bensinalternativ som fungerar i en fas.

Särdrag

Enfas bensin generatorer är konstruerade att leverera el till privata hem och kontor, kliniker och handelsplattformar och andra företag. Modeller som arbetar på en fas har ett stort sortiment och skiljer sig åt i kraft och husdesign. Sådana enheter är lätta att använda och enkla att ansluta, ger tyst drift som inte orsakar obehag och har en ekonomisk bränsleförbrukning. Med hjälp av sådana enheter kan du ansluta enheter som fungerar med en spänning på 220 V.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modellöversikt

Bland enfas-bensinmodellerna kan en elektrisk generator särskiljas. Makita EG2250A , som är utrustad med en synkron generator och ger en maximal effekt på 2 kW. Motortypen är fyrtakts och volymen är 210 cm3. Bränsletankens volym är 15 liter med en luftkyld motor. Ljudnivån är 95 dB. Enheten startas manuellt. Modellen är utrustad med en bränslenivåindikator, utgångskonstantström är 12 V, det finns en automatisk spänningsregulator och en voltmeter. Generatorn har kompakta mått 60/45/44, 2 cm och vikt 49, 8 kg.

Bild
Bild

Bensin Generator Huter DY 4000LX med en effekt på 3 kW från ett japanskt märke, är den tillverkad i en öppen design med en utspänning på 220 V per fas. Enheten startas med en elektrisk start. Frekvensen är 50 Hertz. Enheten är utrustad med en borstgenerator, under drift ger den nästan inget ljud, dess nivå är 68 dB. Encylindrig motor typ 4-polig. Bränsletankens kapacitet är 15 liter och bränsleförbrukningen är 374 g / kWh. Det är möjligt att ansluta en automatisk reservingång. Modellen är mycket kompakt, mäter 605/450/435 mm och väger 45 kg. Tillverkaren ger 1 års garanti.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bensin modell Mitsui Pover ECO ZM 10000 E är tillverkad i en öppen design och ger en spänning på 230 V på en fas. Enheten kan startas med en elektrisk start. Modellens effekt är 10 kW. Bränsletanken har en volym på 28 liter med en bränsleförbrukning på 3,5 l / h. Volymen på den tvåcylindriga motorn är 420 kubikcentimeter och antalet varv är 3000 per minut. Typ av motorkylning är luft. Under drift avger modellen ett ganska högt ljud eftersom den har en ljudnivå på 82 dB. Dess mått är 785/625/795 mm och dess vikt är 135 kg.

Motorn i denna enhet är konstruerad för långsiktig problemfri drift, är hållbar och pålitlig. För mer bekväm användning finns det två hjul och ett handtag. Panelen har 2 euro -uttag för 16 A och 32 A. Tillverkaren ger 1 års garanti.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bensin elektrisk generator Matari MX 11000E har en maximal effekt på 9 kW. Modellen är utrustad med en synkron generator. 4-kontaktmotorn har en volym på 439 kubikcentimeter och fungerar med en kapacitet på 17 liter per sekund. Bränsletankens volym är 23 liter med en bränsleförbrukning på 2,3 l / h, vilket garanterar oavbruten drift i cirka 10 timmar. Typ av motorkylning är luft. Modellen är gjord i öppen design. Den har sådana ytterligare funktioner: automatisk spänningsregulator, bränslenivåindikator, display, timmätare och voltmeter. Panelen har 2 uttag. Enheten är utrustad med två hjul för bekvämare transport. Gasgeneratorn väger 94 kilo och har måtten 79/54, 5/60, 5 cm. Ljudnivån är 72 dB på ett avstånd av 7 meter.

Bild
Bild

Bensingenerator modell Mitsui Pover ZM 7500E med autostart från det japanska märket har en nominell effekt på 6 kW. Modellen är gjord i öppen design. Bränsletanken har en volym på 28 liter med en bränsleförbrukning på 2,8 liter per timme, vilket ger autonom drift i 10 timmar. Motorns slagvolym är 420 centimeter, dess livslängd ökas med 2-63 gånger. Under drift minimeras utsläppen av skadliga ämnen, det finns inga sot- och kolavlagringar på delar och tändstift. Tack vare två hjul är transporten bekvämare och bekvämare. Ljudnivån är 82 dB på ett avstånd av 7 meter.

Kraftverket väger 93 kilo och har dimensioner på 68/51/54 cm. Det ger den mest exakta spänningen med minimala avvikelser tack vare motorns kopparlindning. Tillverkaren ger 12 månaders garanti.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

För att välja rätt modell av enfasig bensingenerator måste du först och främst bestämma dess effektindikator … För att göra detta är det värt att beräkna effekten för alla elektriska apparater som du behöver när du ansluter reservströmförsörjningen till generatorn. För att göra detta måste du beräkna effekten för varje enhet och lägga till 30% till totalen. Detta kommer att vara kraften i din generator.

Efter konstruktionstyp finns det alternativ för generatorer i en öppen eller sluten design .… Öppna typer har en mer budgetkostnad, de kyler motorn med luftkylning och ger ett ganska hörbart ljud under drift. Husmodeller har en vattenkyld motor och är tystare på grund av den slutna metallstrukturen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bland bensingeneratorerna finns växelriktarmodeller , som kan leverera spänning utan minimala avvikelser. Tack vare denna precision kan särskilt känsliga enheter som en dator eller medicinsk utrustning anslutas under vänteläge. Sådana alternativ ser ut som lätta block och liknar en resväska, vilket är mycket bekvämt för transport.

Modellerna skiljer sig från starttyp med manuell start, elstart och autostart. Manuella startmodeller har en lägre kostnad, men viss mekanisk åtgärd krävs för att ansluta generatorn till arbetet. Modeller med elektrisk start har en enklare princip, enheten börjar fungera genom att vrida nyckeln i tändningslåset.

Enheter med automatisk anslutning har en ganska hög kostnad, men de är mycket bekväma att använda, eftersom generatorn slår på sig själv när huvudströmmen stängs av.

Rekommenderad: