Polygal Polykarbonat: Israelisk Och Polygal Vostok -växt, Cellulärt Polykarbonat Och Standard, Andra, Deras Egenskaper, Densitet Och Färger, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Polygal Polykarbonat: Israelisk Och Polygal Vostok -växt, Cellulärt Polykarbonat Och Standard, Andra, Deras Egenskaper, Densitet Och Färger, Recensioner

Video: Polygal Polykarbonat: Israelisk Och Polygal Vostok -växt, Cellulärt Polykarbonat Och Standard, Andra, Deras Egenskaper, Densitet Och Färger, Recensioner
Video: What are Polycarbonate Windows 2024, Maj
Polygal Polykarbonat: Israelisk Och Polygal Vostok -växt, Cellulärt Polykarbonat Och Standard, Andra, Deras Egenskaper, Densitet Och Färger, Recensioner
Polygal Polykarbonat: Israelisk Och Polygal Vostok -växt, Cellulärt Polykarbonat Och Standard, Andra, Deras Egenskaper, Densitet Och Färger, Recensioner
Anonim

Modern teknik underlättar människolivet. Detta gäller mer för massproduktion, såväl som för konstruktion och andra områden, där varje ny upptäckt gradvis blir hela världens egendom. Dessa tekniker inkluderar polykarbonat, som redan kan kallas ett material för utbredd användning. En av tillverkarna av denna produkt är Polygal, vars produkter kommer att diskuteras idag.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Detta israeliska företag är ett av de mest kända märkena för tillverkning av polykarbonat och relaterade material. Först bör du bekanta dig med produktens funktioner.

  • Pålitlighet . Polygal polykarbonat är en av världens högsta kvalitet, materialet har redan funnits tillämpning på många områden av mänsklig aktivitet. Från det små började företaget expandera betydligt, liksom efterfrågan på polykarbonat runt om i världen.
  • Kvalitet . Trots den massiva användningen, som den verkar tycka ha en negativ inverkan på kvaliteten, håller företaget en hög kvalitetsstandard, inte bara bibehåller den utan också förbättrar den när dess produkter förbättras. När det gäller skapandet av själva materialet produceras det över hela världen och i många länder, tack vare vilka stora högteknologiska fabriker förser hela regioner i världen med produkter.
  • Respons . Ett dotterbolag Polygal under namnet "Polygal Vostok" är aktivt på vårt lands territorium. På grund av platsen i Ryska federationen kan köparen inte bara ha feedback, utan också genomföra ett grossistköp av olika produkter, vilket är ganska bekvämt vid genomförande av stora projekt.
  • Stort utbud av . Du kan välja mellan honungskaka, monolitiska plattor och deras underarter, som skiljer sig åt i sin sort. Det gäller inte bara färgpaletten, utan också materialets form och storlek. Plattor finns i tjocklekar från 1,5 mm, inklusive 4 och 6 mm, som är de vanligaste i vardagen.
Bild
Bild
Bild
Bild

Sortiment av sortiment

Mobil

Det är värt att börja granskningen med cellulärt polykarbonat, vilket är mer tillämpbart i en hemmiljö. Materialets främsta fördelar är låg specifik vikt, liksom hög hållfasthet, vilket gör dessa produkter mycket praktiska att använda.

Kombinerat med ett ultraviolett skyddande lager och motståndskraft mot olika väderförhållanden kommer detta material att på ett tillförlitligt sätt skydda den önskade platsen och tjäna länge.

Bild
Bild

Transparens (82% ljusgenomsläpplighet) är mycket viktigt för växthus, eftersom växterna behöver få tillräckligt med solstrålning . Det är värt att notera det stora temperaturintervallet när du arbetar där du inte kommer att ha några problem med materialet. Det nedre märket från -40 och det övre till +120 grader gör att du kan använda detta polykarbonat även vid förhöjda temperaturer, vilket väsentligt utökar omfattningen.

Bild
Bild

Med tanke på att det är en kemisk polymer är den ganska miljövänlig, brandsäker och flexibel på grund av dess struktur, så den huvudsakliga fysiska skadan är inte fruktansvärd för ett material med liknande egenskaper.

Bild
Bild

Vidare är det värt att överväga vissa typer av detta material

" Standard " - grundmodellen, som blev känd över hela världen. Styrka, lätthet, tillgänglighet, mångsidighet - allt detta gäller för detta polykarbonat. Tillåter dig att skapa högkvalitativa och pålitliga strukturer, det här alternativet är mest tillämpbart i konstruktion, där materialet inte kräver specifika eller ytterligare egenskaper.

Bild
Bild

" Praktisk " - en modell som skiljer sig från "standarden" främst i sin lätta design. Bland de främsta fördelarna är det också värt att notera den lägre kostnaden, vilket är möjligt på grund av designen. Det huvudsakliga tillämpningsområdet för detta polykarbonat är vardagen, nämligen tillverkning av valv, markiser, växthus och andra strukturer.

Bild
Bild

" Standard Titan Sky " -extra starka paneler, vars grund är en X-formad struktur, som ger unik värmeisolering och stöttåliga egenskaper, samt en bra strukturell densitet. Naturligtvis är denna modell dyrare, men den är mycket pålitlig och hållbar. Sådant polykarbonat används i storskaliga projekt, där det inte handlar om kostnad, utan om den slutliga kvaliteten.

Bild
Bild

" Mobil kolibri " - ett material med en enkel struktur och låg kostnad. Eftersom modellen inte har de bästa stöttåliga egenskaperna och inte är avsedd för tung belastning, används denna modell oftast vid tillverkning av växthus och takspännen. Det ska sägas att Kolibri -versionen utvecklades för den ryska marknaden, därför används detta material ofta på vårt lands territorium.

Bild
Bild

Monolitisk

Nu är det nödvändigt att säga om monolitiskt polykarbonat, som har sina egna egenskaper. Det är hög slagfasthet, 2-sidigt UV-lager, låg brandfarlighet. Utmärkt transparens på glasnivå, bra ljudisoleringsprestanda, låg vikt jämfört med liknande kemiska material och motståndskraft mot extrema temperaturer.

Den första modellen av denna typ är "Monogal ", som på grund av dess egenskaper är mycket effektiv för användning på platser med en hög grad av huliganism och vandalism. Med tanke på produktens styrka kan den hålla länge även under svåra förhållanden. God flexibilitet och högkvalitativ ljudisolering gör Monogal lämplig för många glasprojekt.

Bild
Bild

" Monolitisk kolibri " - precis som mobilmodellen, i jämförelse med standardversionen av "Monogal", har den en lätt struktur. Det bör noteras att detta material är populärt på Rysslands territorium, eftersom det är billigare än andra, men samtidigt uppfyller det de nödvändiga kraven för fysiska och kemiska egenskaper.

Bild
Bild

Polygal polykarbonat har ett brett spektrum av applikationer och används aktivt inom arkitektur, jordbruk, belysning, vägbyggnad, lätt industri och olika konstruktioner.

Bild
Bild

Färgpalett

Tillverkaren erbjuder konsumenten en bred färgpalett av sina produkter. De flesta färgerna sträcker sig från vitt till svart med olika nyanser av grått, men det finns också röda, apelsiner, lila, gula, gröna och andra ljusa och levande färger.

På grund av förekomsten av ett sådant antal nyanser förenklas utformningen av polykarbonat som helhet märkbart, eftersom färgen som köparen kräver sannolikt tillhandahålls av tillverkaren.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur förvaras och skärs?

För korrekt lagring av polykarbonat, se till att det inte utsätts för överdriven fysisk stress. Det är bäst att lämna materialet i originalförpackningen, men om det inte finns där, täck det med polyeten. Stapelhöjden bör inte överstiga 2 meter . Placera plattorna horisontellt, titta på ändarna så att smuts och fukt inte kommer in i dem. Lagringsutrymmet måste rensas i förväg och alla uppvärmningsanordningar som kan finnas i närheten måste tas bort.

Bild
Bild
Bild
Bild

Du kan skära polykarbonat med olika verktyg, till exempel en enkel kvarn med en 125: e cirkel - en snabb och tidstestad metod . Du kan också använda en tjock papperskniv, sticksåg, metallsåg eller till och med en laser. Det är viktigt att själva processen är den mest korrekta, för vilken det är värt att göra smidiga rörelser för att bevara materialets struktur och göra ett jämnt snitt. Det är också värt att säga att allt som kan användas för att skära metall är lämpligt för skärning, om du inte har något av verktygen i exemplet.

Bild
Bild

Granska översikt

Innan du köper en produkt från någon tillverkare är det nödvändigt att studera recensioner av riktiga köpare som använde materialet för det avsedda ändamålet och kan dra en slutsats om dess huvudsakliga egenskaper som deklareras av leverantören.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bland fördelarna med Polygal polykarbonat noterar folk den höga kvaliteten på produkterna, som uppnås genom högteknologisk produktion . Dessutom nämns mångsidigheten hos vanliga polykarbonatmodeller. Ett brett spektrum av applikationer anses vara den största fördelen med produkten, enligt konsumenterna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Användarna tror att en annan positiv sida är god feedback, som uppnås tack vare närvaron av 11 filialer i hela Ryssland, som ligger mest optimalt i olika regioner. Du kan välja en distributör baserat på din plats, vilket är mycket bekvämt, säger stora köpare.

Av bristerna kan det noteras, kanske inte det lägsta priset på polykarbonatmarknaden i Ryssland. Vissa konsumenter hävdar att sådant material kan köpas mycket billigare utan att förlora kvalitet.

Rekommenderad: