Mr.Logo -beskärare: Funktioner Hos Ratchet Contact Garden Pruners. Modell 6809-1 Specifikationer

Innehållsförteckning:

Video: Mr.Logo -beskärare: Funktioner Hos Ratchet Contact Garden Pruners. Modell 6809-1 Specifikationer

Video: Mr.Logo -beskärare: Funktioner Hos Ratchet Contact Garden Pruners. Modell 6809-1 Specifikationer
Video: Внешнее управление сервером: взгляд на HP iLO 2024, Maj
Mr.Logo -beskärare: Funktioner Hos Ratchet Contact Garden Pruners. Modell 6809-1 Specifikationer
Mr.Logo -beskärare: Funktioner Hos Ratchet Contact Garden Pruners. Modell 6809-1 Specifikationer
Anonim

Herr. Logo är ett professionellt utrustningsmärke. De flesta beskärningssaxarna tillverkas i Taiwan, men kvaliteten påverkas inte alls. Tillverkaren erbjuder en utmärkt kombination av pris och tillförlitlighet, därav efterfrågan på produkten på den moderna marknaden.

Bild
Bild

Varumärkesbeskrivning

Varumärket dök upp 2002, sedan dess har många användare noterat Mr. Logotyp för deras prisvärdhet, tillförlitlighet och genomtänkt design. Alla modeller uppfyller ryska certifikat och visar i praktiken hög prestanda och effektivitet . Företaget ställer ut sina produkter regelbundet på internationella och inhemska utställningar. Varje år erbjuds innovativ utveckling av trädgårdsredskap för användaren. Dessutom är en av fördelarna hållbarhet, eftersom endast material av hög kvalitet används i industriell skala.

Höghållfasta bladet i designen av Mr. Logotypen är tillverkad av härdat stål därför bryter de lätt växtfibrerna och lämnar ett jämnt snitt. Designen är utrustad med ett motblad, tack vare vilket användaren måste anstränga sig mindre även när det är nödvändigt att klippa en liten gren.

Spåret mellan bladen förhindrar att växtfibrer fastnar, så det behövs inte ständig rengöring av verktyget.

Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

Alla erbjudna modeller kan delas i två stora grupper beroende på antalet blad:

  • med en;
  • med två.

Om du måste arbeta med buskar eller träd, bör du använda en beskärare med ett enda blad. Den icke-fungerande delen förblir på plats, därför tar den under drift den största delen av belastningen och spelar rollen som ett stöd. Verktyget med två blad kan användas för att trimma gräs, blommor eller till och med vinstockar där användaren måste anstränga sig så mycket som möjligt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det är möjligt att dela sekatörerna enligt driftsprincipen. Oftast föredrar användarna modeller med spärrmekanism. Dessa är universella enheter Mr. Logotyp lämplig för bearbetning av unga träd eller torra grenar, buskar. Klippet görs inte direkt, men gradvis är ansträngningen minimal. Du kan välja en lika effektiv spärrskärare.

Principen för sekatörer är enkel och okomplicerad . Först skär bladet träet, sedan utlöses spärrmekanismen. Just för att fjädersystemet fungerar tydligt och felsökt, återgår handtaget med sitt handtag till sitt tidigare läge. Hela processen återupptas, och så vidare med varje gren.

Bild
Bild
Bild
Bild

En av huvuddragen som Mr. Logo, är snittets renhet även efter många klick. Som ett resultat läker grenarna snabbare, skadan läker utan att skada växten.

Det är värt att säga att tack vare ett sådant verktyg kan trädgårdsmästaren inte bara spara sin egen tid utan också spara budgeten, eftersom inventeringen inte slits ut snart, därför kommer det inte att vara nödvändigt att byta till en ny varje år.

Bild
Bild
Bild
Bild

Laguppställningen

Bland de beskärare som efterfrågas på marknaden från denna tillverkare finns modeller, vilka användare föredrar mer än andra av ett antal skäl.

  • Herr. Logotyp 6809-1 - ett tandat verktyg som kommer att bli en oumbärlig assistent i trädgårdsarbete när det är nödvändigt att skörda stora grenar. Du kan berömma en sådan enhet för bladet av stål av högsta kategori, på vilket en teflonbeläggning appliceras. Denna beskärare kan klippa grenar upp till 24 millimeter i diameter. De flesta trädgårdsmästare använder beskärningssax när kronan på unga träd bildas. Produkten kommer att glädja dig med hållbarhet och speciell styrka, liksom förmågan att motstå tunga belastningar, dessutom levereras en oljeburk för underhåll.
  • " Damer" sekatörer kvinnor rekommenderas att använda det, eftersom det är lätt att använda, kräver en minimal ansträngning vid operationen. Max snitt är 17 mm. Det övre bladet är tillverkat av högkolstål, liksom det nedre, och ytan är förkromad.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Professionella Mr. Logotyp 6806 fjäderdrivna, bladen är gjorda av stål av högsta kvalitet och den maximala kapaciteten är 30 mm. Handtaget har en smart design, det är tillverkat av eloxerat aluminium. Av fördelarna utmärker sig användarvänligheten, men det finns ingen hållare.
  • Kontaktmodell med rullmekanism har en teflonbeläggning på bladens yta. Klippkapaciteten är cirka 20 mm, men detta är tillräckligt för trädgårdsskötsel.
  • Beskärare sax Mr. Logotyp 26838 utrustad med en fjäder-typ, platta blad, som är gjorda av stål och pläterade med krom. Handtaget har en gummerad kudde, skärförmågan är densamma som den förra modellen, och det finns inte heller någon bladhållare, vilket inte alltid är bekvämt.

Rekommenderad: