Eurostängslets Dimensioner: Bredd, Tjocklek Och Höjd På Staketet För Staketet, Vi Väljer Eurostaket Efter Längd

Innehållsförteckning:

Video: Eurostängslets Dimensioner: Bredd, Tjocklek Och Höjd På Staketet För Staketet, Vi Väljer Eurostaket Efter Längd

Video: Eurostängslets Dimensioner: Bredd, Tjocklek Och Höjd På Staketet För Staketet, Vi Väljer Eurostaket Efter Längd
Video: What Type of Fence Should I Get? 2024, Maj
Eurostängslets Dimensioner: Bredd, Tjocklek Och Höjd På Staketet För Staketet, Vi Väljer Eurostaket Efter Längd
Eurostängslets Dimensioner: Bredd, Tjocklek Och Höjd På Staketet För Staketet, Vi Väljer Eurostaket Efter Längd
Anonim

Varje person som bor i den privata sektorn eller har en sommarstuga vet att en av förutsättningarna för att skapa ett bekvämt och säkert bostadsområde är installationen av inneslutande strukturer, det vill säga ett staket. Tack vare modern teknik är det nu möjligt att välja materialet från vilket staketet ska tillverkas.

Idag är euro shtaketnik mycket efterfrågad - strukturen med en metallbas är mycket pålitlig, hållbar, behöver inte ytterligare efterbehandling. Denna artikel kommer att fokusera direkt på dess storlek.

Bild
Bild
Bild
Bild

Standardstorlekar

Eurostaket för ett staket är en av de nyaste och mest moderna designerna, som från början av sin existens började efterfrågas. Saken är att den är tillverkad av högkvalitativt stål, som har utmärkta tekniska egenskaper.

Bland alla fördelar som ett staket har, och dessa är hållbarhet, tillförlitlighet, utmärkt utseende, slitstyrka, frostbeständighet och många andra, finns det en som påverkar efterfrågan avsevärt. Det handlar om en mängd olika former och storlekar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Euro shtaketnik tillverkas i enlighet med kraven i GOST och dess mått - längd, höjd och bredd - eftersom den inneslutande strukturen måste uppfylla vissa krav. Enligt standarderna måste den ha vissa dimensioner.

  • Bredd - från 7 till 12, 8 cm. Det beror på typen av profil och metoden för installation av strukturen.
  • Höjd - 1,0, 1,25, 1,5, 1,8, 2,2 m. Denna parameter för den inneslutande strukturen beror på profilarkets storlek.
  • Tjocklek - optimal 0,45-0,5 mm. Och det beror också på tjockleken på det galvaniserade stålet som staketet är tillverkat av. Naturligtvis, ju tjockare profil, desto mer pålitlig och stabil struktur som helhet.
Bild
Bild
Bild
Bild

Standarden definierar också avståndet mellan produkterna . Detta värde beror på typen av beklädnad av strukturen, som kan vara ensidig eller dubbelsidig. Så, avståndet mellan pickets i en ensidig design är 40 mm, och i en dubbelsidig en-70 mm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Andra alternativ

Förutom de standardstorlekar som lagstiftningsakter och normer föreskriver, producerar många tillverkare icke-standardiserade eurofat. Detta strider inte mot lagen på något sätt.

Det bör noteras att köparen i de flesta fall väljer en icke-standardiserad design.

Bild
Bild

Låt oss börja med att tillverkningsanläggningarna för närvarande producerar euro-shtaketniks, mycket olika i form. Den omslutande strukturen kan ha följande former:

  • rak linje;
  • våg med ett steg på 50 mm;
  • våg med ett steg på 25 mm;
  • tvåvågs.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Var och en av de ovan nämnda formerna kan ha olika storlekar. Idag finns det sådana strukturer, vars höjd kan vara upp till 3 meter, och till exempel finns det inget avstånd mellan plockarna. Således kommer staketet att visa sig vara så högt som möjligt och utan luckor, fast.

Mycket ofta görs ett eurostängsel för ett staket under en individuell order, med beaktande av alla önskemål från klienten . Naturligtvis är ett sådant nöje ganska dyrt, men många i jakten på unikhet går till sådana kostnader.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

När man väljer ett byggnadshölje tar absolut varje potentiell konsument först och främst hänsyn till dess dimensioner, och först efter det, utseende eller tekniska parametrar. Staketets huvudparameter är dess höjd.

Med tanke på detta kan vi dra slutsatsen att euro shtaketnik är perfekt för att möta alla behov.

Bild
Bild

För att välja rätt längd på euro shtaketnik måste du bestämma vad strukturen exakt ska skydda

  • Om ett staket behövs för att stänga in en rabatt eller gräsmatta, är den minsta - 50 cm perfekt.
  • Om strukturen tillhandahålls för att stänga hela husets territorium, måste du köpa högre modeller. I det här fallet beror allt på individens individuella preferenser.

För vissa räcker ett lågt staket för en bekväm tillvaro. I det här fallet kan du välja ett staket med en längd av 1 till 1,5 meter. Men om du vill ha fullständig isolering, välj en europlug -låda, vars höjd är från 2 meter.

Det är mycket viktigt att förstå att en sådan parameter som höjden på staketet starkt påverkar bildandet av kostnaden för den inneslutande strukturen - ju längre, desto högre pris. Men detta kommer sannolikt inte att stoppa älskarna av strikt integritet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det bör förstås att staketets höjd är ännu inte en garanti för fullständig säkerhet . Det är mycket viktigt att överväga andra urvalskriterier, som kan vara ännu viktigare. Till exempel, när vi pratar om en euro shtaketnik, var uppmärksam på tjockleken på revbenen, typ av installation, sättet att fästa. Och även tillverkaren, kvaliteten på det material som han använder är av stor betydelse. Studera noggrant all information om tillverkningsanläggningen, läs recensionerna och börja först välja euro shtaketnik för dina önskemål.

Rekommenderad: