Grillad Smörgåsmaskin: Smörgåsmaskin För Att Göra Slutna Smörgåsar Och Smörgåsar, Våffelmaskin Från Russell Hobbs Och Andra Populära Tillverkare

Innehållsförteckning:

Video: Grillad Smörgåsmaskin: Smörgåsmaskin För Att Göra Slutna Smörgåsar Och Smörgåsar, Våffelmaskin Från Russell Hobbs Och Andra Populära Tillverkare

Video: Grillad Smörgåsmaskin: Smörgåsmaskin För Att Göra Slutna Smörgåsar Och Smörgåsar, Våffelmaskin Från Russell Hobbs Och Andra Populära Tillverkare
Video: RUSSELL HOBBS electric griddle unboxing & test 2024, Maj
Grillad Smörgåsmaskin: Smörgåsmaskin För Att Göra Slutna Smörgåsar Och Smörgåsar, Våffelmaskin Från Russell Hobbs Och Andra Populära Tillverkare
Grillad Smörgåsmaskin: Smörgåsmaskin För Att Göra Slutna Smörgåsar Och Smörgåsar, Våffelmaskin Från Russell Hobbs Och Andra Populära Tillverkare
Anonim

Många människor älskar snabbmat och smörgåsar, vilket tyvärr kan påverka din hälsa negativt. Det är dock inte nödvändigt att kategoriskt vägra snabba mellanmål. Smörgåsmakaren kan förvandla den torra maten till en hälsosammare varm måltid. Vissa modeller inkluderar även våffeljärn och grillfunktioner, vilket utökar möjligheterna att använda apparaterna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Viktigaste egenskaperna

Idag finns det ett stort antal professionella elektriska grillar med olika funktioner på marknaden. För att göra rätt val och köpa en smörgåsmaskin som är rätt för dig bör du vara uppmärksam på ett antal grundläggande parametrar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Inre plattform

Först måste du bestämma vilken typ av bröd du ska använda. Vissa modeller är endast avsedda att steka vanligt bröd. Vissa är bara till brödrostbröd. Om smörgåsmaskinen har fyrkantiga eller triangulära skåror innebär det användning av toastbitar. Om enheten har rundade spår är den lämplig för att använda vanligt bröd.

Det finns också universella modeller med en platt typ av plattor . Men deras främsta nackdel är att fyllningen kan smälta och spridas över smörgåsmaskinen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Storlek och tillgänglighet för non-stick beläggning

Det finns flera typer av modeller med olika kapacitet på marknaden. Om du bor ensam kan du spara lite pengar och få en brödrost med ett eller två fack för smörgåsar. Men om din familj inkluderar fler människor, så kan en sådan liten smörgåsstillverkare bara medföra förluster. Du kommer att förlora tid och pengar, eftersom du måste starta tillagningsprocessen mer än en gång, vilket kommer att påverka elförbrukningen.

Efter storlek finns det tre typer av smörgåsstillverkare:

  • små (1-2 smörgåsar);
  • medium (4 smörgåsar);
  • stora (8 smörgåsar).
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Avsaknaden av en non-stick-beläggning kan förstöra användarupplevelsen. Brödet brinner och fastnar på tallrikarna, och de återstående partiklarna kommer att orsaka onödiga besvär på grund av behovet av att rengöra ytan. Det bästa alternativet i detta fall skulle vara att köpa en smörgåsmaskin med avtagbara tallrikar. På så sätt kan du rengöra delarna så snabbt och effektivt som möjligt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Apparatlåsfunktion och värmeisolering

Det är lämpligt att plattorna är utrustade med ett lås. Detta är nödvändigt för din egen säkerhet: plattorna är mycket heta, vilket resulterar i risk för brännskador. Om det finns små barn i huset är blockering ett måste.

En smörgåsmaskin av hög kvalitet bör också ha god värmeisolering så att kroppen och dess delar inte värms upp och inte orsakar besvär.

Bild
Bild
Bild
Bild

Processindikator, timer och temperaturregulator

Dessa funktioner kan förenkla tillagningsprocessen, även om modeller med dem är dyrare än de utan dem.

Processindikatorn håller dig informerad om tillagningssteget (uppvärmning / drift / redo). Indikatorn låter dig inte följa matlagningen, utan att göra andra saker, till exempel att göra dig redo för arbete. Det finns modeller med ljud- och ljusindikatorer på marknaden.

Bild
Bild
Bild
Bild

Med hjälp av timern kan du ställa in tiden för att stänga av maskinen, vilket sparar mat från att brinna. I det här fallet behöver du inte heller följa processen.

Vissa modeller har en temperaturregulator i arsenalen av funktioner ., tack vare vilket du själv kan bestämma hur hårt din smörgås stekas.

Bild
Bild
Bild
Bild

Enhetens stabilitet

Smörgåsmaskinen ska "med säkerhet" stå på ytan och inte glida på den, annars kan det påverka både enhetens skick och din hälsa negativt. Återigen är det värt att notera att under tillagningen stiger temperaturen på tallrikarna kraftigt, och om de faller kan de bränna någon som kommer att vara i närheten.

Därför har många smörgåstillverkare gummerade ben, som du bör vara uppmärksam på när du köper.

Bild
Bild

Valfria tillbehör

Tillbehör avser ersättningsplattorna som medföljer instrumentet. Detta gör att du kan använda enheten för att förbereda inte bara smörgåsar, utan också våfflor. Och med speciella grillar kan du till och med laga kött och fisk. Trots den höga kostnaden sparar en sådan enhet plats i huset, eftersom "3 i 1" smörgåsmaskinen kan ersätta både ett våffeljärn och en grill.

Bild
Bild
Bild
Bild

Maskinens effekt

Kraft påverkar hur snabbt plattorna värms upp. Ju högre effekt desto snabbare värms den upp, vilket innebär att snabbare maten tillagas. Även om detta inte påverkar kvaliteten på den färdiga smörgåsen, blir den lika god både vid minst 640 W och högst 900 W.

Med kraft kan modellerna delas in i tre kategorier:

  • låg effekt (600-700 W);
  • medeleffekt (750-800 W);
  • kraftfull (900 W och högre).
Bild
Bild
Bild
Bild

Kroppsmaterial

Till salu hittar du modeller med två karossalternativ: metall och plast. De förra har större styrka, men samtidigt är de dyrare och har en större massa. Plast är billigare, men om den tappas kan en sådan enhet misslyckas. Det bör noteras att pressplattorna alltid är metall.

Bild
Bild
Bild
Bild

Användbara tips

Det är värt att överväga några rekommendationer som gör det möjligt för dig gör användningen av smörgåsmaskinen så bekväm som möjligt.

  • Förbered enheten innan du använder den för första gången. Slå på och värm upp sandwichmaskinen (detta kommer att döda alla mikroorganismer på plattornas yta).
  • Använd inte för tjocka brödskivor.
  • Förbered och värm plattorna i förväg innan du gör mackan.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Fördela smör på brödet för en krispig skorpa.
  • Använd inte livsmedel som vissnar vid höga temperaturer, till exempel gurkor eller sallad. Det rekommenderas inte heller att använda för saftiga grönsaker, till exempel tomater.
  • Kött- och bekvämlighetsmat i smörgåsmaskinen kan endast värmas om det inte är avsett att användas som grill.
Bild
Bild
Bild
Bild

Vårdregler

Koppla först ur enheten och låt den svalna. Torka av insidan med en fuktig trasa, torka sedan. De avtagbara panelerna tål diskmaskin.

Det rekommenderas inte att använda metallsvampar och slipande produkter vid rengöring, vilket kan repa smörgåsmaskinen och förstöra dess utseende.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkare

På marknaden kan du hitta ett stort antal liknande produkter från olika tillverkare i olika priskategorier. Innan du köper bör du bekanta dig med fördelarna och nackdelarna med några av dem.

Clatronic

Kostnaden för modeller av detta märke är från 950 rubel och mer. Enheterna är mekaniskt styrda och lätta att rengöra. Den största nackdelen är att strömkabeln är för kort.

Bild
Bild

Redmond

Smörgåstillverkaren Redmond kan hittas för 980 rubel. En av de viktigaste fördelarna med märkets modeller är handtaget med en dubbel värmebeständig beläggning. Tyvärr fungerar inte stängningsmekanismen alltid (till exempel om du gör mackan för skrymmande).

Bild
Bild
Bild
Bild

Tefal

Tefal -modellerna är lätta att rengöra. De förbereder smörgåsar tillräckligt snabbt, vilket avgör deras pris (från 1500 rubel). Den största nackdelen är bristen på en strömknapp. Enheten stängs bara av genom att koppla bort den från strömförsörjningen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Russell Hobbs

Russell Hobbs -enheter har fått mestadels positiva recensioner. För tillverkning av slutna modeller används endast material av hög kvalitet. En sådan elektrisk elektrisk grill kommer att tjäna dig i mer än ett år.

Bild
Bild
Bild
Bild

Slutsats

Idag är det svårt att föreställa sig livet utan en sådan assistent som en smörgåsmaskin. Nu vet du vad du ska leta efter när du köper en sådan enhet och hur du kan spara på funktioner som du kanske inte använder.

Rekommenderad: