Crosley -skivspelare: Egenskaper Hos Skivspelare För Skivor, Tips För Val Och Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Crosley -skivspelare: Egenskaper Hos Skivspelare För Skivor, Tips För Val Och Recensioner

Video: Crosley -skivspelare: Egenskaper Hos Skivspelare För Skivor, Tips För Val Och Recensioner
Video: The TRUTH About Crosley Turntables!! - Crosley C6 Record Player Review 2024, Maj
Crosley -skivspelare: Egenskaper Hos Skivspelare För Skivor, Tips För Val Och Recensioner
Crosley -skivspelare: Egenskaper Hos Skivspelare För Skivor, Tips För Val Och Recensioner
Anonim

Idag fortsätter många tillverkare av musikutrustning och utrustning att producera skivspelare. Vissa kanske säger att de inte längre är relevanta. Men det är i grunden inte så, för idag använder även professionella DJ -skivor vinylskivor, för att inte tala om dem som gillar att röra det förflutna genom att lyssna på vinylskivor hemma. Bland de många märken som producerar moderna skivspelare för vinyl, överväga Crosley -märket, liksom funktionerna i dess utrustning, populära modeller och tips för att välja.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Crosley -skivspelare kombinerar analogt ljud med modern teknik i ett nytt och förbättrat format. Crosley släppte sin första skivspelare 1992 , just vid den tiden i världen var CD -skivor mycket populära. Men märkets vinylskivspelare började genast ta fart, eftersom de var mer moderna och anpassade till en ny livsnivå.

Hittills det amerikanska märket Crosley är ett av de största inom tillverkningen av vinyl "skivspelare" för både amatörer och proffs . Vinylskivorna av det amerikanska märket har rimliga priser, noggrant genomtänkt och till och med exklusiv design.

Vinyl "skivspelare" av märket förbättras ofta, varumärket missar inte möjligheten att skapa nya föremål som "som smörgåsar" flyger runt om i världen till de mest verkliga finsmakarna av högkvalitativt ljud på skivor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

De senaste modellerna av märkets skivspelare finns i följande serier:

  • Voyager;
  • Cruiser Deluxe;
  • Portfolio Portable;
  • Executive Deluxe;
  • Switch II och andra.
Bild
Bild
Bild
Bild

Låt oss titta närmare på några av Crosley -modellerna

Spelare CR6017A-MA . Tillverkad i den ursprungliga stilen från 50 -talet av förra seklet, lämplig för att lyssna på en mängd olika skivor. Trots sin speciella retrodesign har denna skivspelare många intressanta och nya funktioner, inklusive 3 inspelningshastigheter för inspelning, stöd för radiostationer, en ingång för anslutning av hörlurar och en telefon, samt en speciell funktion för att ändra skivans rotation. Vikt är bara ca 2,9 kg. Priset på emissionen är cirka 7 tusen rubel.

Bild
Bild

Skivspelare Cruiser Deluxe CR8005D-TW . Denna spelare tillhör den uppdaterade versionen av Cruiser -modellen med samma namn. En retrospelare i en vintage resväska kommer säkert att tilltala fans av denna stil. "Skivspelaren" är utrustad med tre vinyluppspelningshastigheter, en bluetooth-modul och inbyggda högtalare. Sammantaget har den allt du behöver för att låta bra. Denna spelare är också utrustad med ett hörlursuttag och en utgång för anslutning av ytterligare högtalare. Valet av färger och texturer för Cruiser Deluxe resväskor kommer att glädja även de mest krävande lyssnarna. Priset för denna och liknande modeller från serien är nästan 8 tusen rubel.

Bild
Bild

Vinylspelare Executive Portable CR6019D-RE i en vit och röd resväska . Denna modell kan anpassa sig till plattans rotationshastighet, medan den är utrustad med inbyggda högtalare och möjligheten att digitalisera via USB. Denna "skivspelare" tillhör kompakt, men den lockar samtidigt särskild uppmärksamhet med sin design och bekväm kontroll. Priset är cirka 9 tusen rubel.

Bild
Bild

Vi rekommenderar också att titta närmare på spelarna från Portfolio -serien .som är bärbara. Spelare finns i en mängd olika färger. De är utrustade med en magnetisk patron, en inbyggd bluetooth-modul och möjligheten att öka eller minska rekordens rotationshastighet upp till 10%. En fördel med modellerna från denna serie är också möjligheten att digitalisera poster i MP3 -format. Kostnaden för portföljspelarna är 10 tusen rubel.

Bild
Bild

Av de nya produkterna bör du vara uppmärksam på Voyager -spelarna som kombinerar designen från mitten av förra seklet och modern teknik. För det rätta könet kan modellen CR8017A-AM i ametystfärg vara ett utmärkt köp. Voyager har 3 hastigheter och du kan lyssna på allt från vinylskivor till din egen musik från din telefon. Vikten är bara 2,5 kg, och priset är 10 tusen rubel.

Bild
Bild

En av de dyraste skivspelarna i märkets sortiment är Nomad CR6232A-BR i snygg vintagedesign … Den har inte en bluetooth -modul och tonhöjdskontroll, men samtidigt kan du digitalisera dina favoritverk i den. Priset är cirka 20 tusen rubel.

Spelarna som måste installeras någonstans betraktades ovan, men märket erbjuder också en spelare med Bermuda -ben, gjorda i retrostil på 60 -talet av XX -talet. Den har både tonhöjdskontroll och bluetooth. Vikt ca 5,5 kg. Det genomsnittliga priset är 25 tusen rubel.

Bild
Bild

Urvalstips

Det är lämpligt att välja och köpa vinyl "skivspelare" från Crosley i professionella musikbutiker, för när du väljer den nödvändiga skivspelaren är det oerhört viktigt att lyssna på dess ljud, överväga enhetens utseende och naturligtvis bekanta dig med alla egenskaper och tillbehör. När du väljer en spelare rekommenderas det att vara uppmärksam på dess vikt, ofta är modeller upp till 7-8 kg avsedda för hemmalyssning, de tillhör inte professionella.

Det är önskvärt att enheten har en nåljustering, detta indikerar dess höga klass. Det är också mycket viktigt att veta att i en kvalitetsskivspelare är det möjligt att byta ut både nålen och patronen. Kanske, ett av de viktigaste kriterierna när du väljer en spelare av hög kvalitet bör vara bekvämligheten att använda den och naturligtvis ett attraktivt utseende som passar in i rummet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Granska översikt

Med tanke på användarrecensioner av Crosley-skivspelare kan vi dra slutsatsen att fördelarna inkluderar de flesta skivspelarnas låga vikt, deras ursprungliga retrostil och det faktum att skivspelarna kan anslutas fritt till telefonen. Attraktiva priser för anständig amerikansk musikutrustning glädjer potentiella köpare och användare.

När det gäller negativa svar, här säger köpare att de i vissa modeller saknar funktioner som bluetooth, och också frustrerade över avsaknaden av ett phono -scen, på grund av vilket ljudet långt ifrån är idealiskt. Problem uppstår också med tonarmsinställningen, det är mycket svårt att justera den. i alla fall Crosley vinylskivspelare är lätta att transportera och passar enkelt in i ett skåp på grund av sitt lilla fotavtryck . Deras ljud är mycket högt, men dess kvalitet lämnar mycket att önska.

I allmänhet är amatörer Crosley -skivspelare ganska lämpliga, men för dem som vill ha något mer allvarligt är det bättre att uppmärksamma mer avancerade företag.

Rekommenderad: