Bärbara Högtalare Med Mikrofon: Trådlöst Bärbart Laddningsbart Högtalarsystem För Sång Och Andra Modeller

Innehållsförteckning:

Video: Bärbara Högtalare Med Mikrofon: Trådlöst Bärbart Laddningsbart Högtalarsystem För Sång Och Andra Modeller

Video: Bärbara Högtalare Med Mikrofon: Trådlöst Bärbart Laddningsbart Högtalarsystem För Sång Och Andra Modeller
Video: Ljudteknik - Signalkedjan i verkligheten, hur kommer ljudet från mikrofonen till högtalaren? 2024, Maj
Bärbara Högtalare Med Mikrofon: Trådlöst Bärbart Laddningsbart Högtalarsystem För Sång Och Andra Modeller
Bärbara Högtalare Med Mikrofon: Trådlöst Bärbart Laddningsbart Högtalarsystem För Sång Och Andra Modeller
Anonim

Bärbara högtalare är kompakta multimediaenheter som enkelt kan anslutas till en surfplatta, smartphone eller någon annan gadget som stöder denna funktion. Dessa bärbara enheter är batteridrivna så att de kan användas nästan var som helst.

Särdrag

Moderna bärbara högtalare anses vara mobila, eftersom de fungerar fullt ut även där det inte finns internet. De hjälper till att spara batteri i en smartphone, samtidigt som de skapar tillräckligt högt ljud jämfört med inbyggda telefonhögtalare . Det är därför en bärbar högtalare med mikrofon mycket väl kan bli ett komplett och kompakt hemmamusiksystem.

Bild
Bild
Bild
Bild

De främsta fördelarna med dessa produkter är:

  • kompakthet och låg vikt;
  • bra ljud;
  • trådlös anslutning;
  • autonomi;
  • kraftfullt batteri;
  • kan användas som headset.

Bärbara högtalare är perfekta för användning inte bara i ett bostadsområde, utan också i en bil, på en fest eller i naturen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vad är dem?

Det finns ett brett utbud av bärbara högtalarmodeller på marknaden, var och en med sina egna individuella egenskaper.

Alla är konventionellt uppdelade i flera typer

  • Aktiva . Kompakta enheter på ett batteri, kännetecknas av ökad effekt och närvaron av en inbyggd mottagare. Sådana modeller med trådlös strömförsörjning anses vara idealiskt balanserade, eftersom de är fullt utrustade med alla element som förbättrar ljudet som krävs för fullvärdig drift.
  • Passiv . De har ingen förstärkare, men samtidigt kan de enkelt konfigureras för att passa individuella behov.
  • Ultraportabel . De är mycket små i storlek, vilket gör dem perfekta för resor.
  • Bärbar . Dessa enheter med två högtalare skapar det högsta möjliga ljudet. Vissa modeller har bakgrundsbelysning.
  • Kraftfull . De har säker bas, eftersom de utmärks av utmärkt ljudkvalitet i alla ljud- och frekvensområden.

Varje bärbar högtalare är ett riktigt högtalarsystem med ett USB-minne som låter dig njuta av högkvalitativt ljud av din favoritmusik. Sådan utrustning är den mest praktiska, eftersom den kan användas i absolut olika riktningar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recension av de bästa modellerna

Många modeller av modern bärbar akustik med inbyggd högtalare är perfekta inte bara för vanligt lyssnande på musikaliska kompositioner utan också för gatuföreställningar och konferenser. Dessa kompakta USB-ljudsystem är idealiska för handsfree-samtal med skarpt ljud. Modeller av bärbara karaokehögtalare kommer att vara ett bra tillskott för alla fester.

För att lära dig alla funktioner i bärbara högtalare, rekommenderas att du bekantar dig med popularitetsbetyget för de bästa modellerna.

Bild
Bild

JBL Boombox

Denna bärbara högtalare är idealisk för fester. Den är utformad i form av en cylinder och har ett bekvämt bärhandtag . Effekten på denna utrustning är 60 watt. Batteriet räcker för 24 timmars kontinuerlig drift. Fördelen är skyddet av fodralet från fukt, vilket kommer att förlänga produktens livslängd avsevärt.

Kolumnen innehåller 2 driftlägen . Den inbyggda mikrofonen låter dig kommunicera med telefonen. Detta alternativ kommer att vara en bra lösning för vandring eller resor till landet. Med hjälp av kolumnen kan du överföra olika typer av filer via Bluetooth.

Bild
Bild
Bild
Bild

Samsung Level Box Slim

En bra ljudhögtalare med en högtalareffekt på 8 watt. Kompakta parametrar och närvaron av ett extra stativ ger bekvämlighet vid användning. Tid för kontinuerlig drift av enheten är cirka 30 timmar . Det rena ljudet gör reproduktionen av musikaliska kompositioner så hög kvalitet som möjligt.

Bild
Bild

Sven 2.0 PS-175

Modellen kombinerar harmoniskt en radio, en musikfunktion och en klocka med en väckarklocka. Produktens effekt är 10 W. Kolumnen har särskilda mini-, mikro -USB- och USB -kontakter . Anslutning är möjlig både trådbundet och trådlöst. Den ursprungliga designen och användarvänliga kontrollpanelen gör användningen så enkel som möjligt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Samsung 1.0 Level Box Slim

En bärbar högtalare av ganska hög kvalitet med en effekt på 8 watt. Setet innehåller ett kraftfullt batteri som säkerställer att enheten fungerar i 30 timmar utan avbrott. En tydlig kontrollpanel och ett speciellt fällbart stativ gör driftprocessen så bekväm som möjligt . Mångsidigheten hos denna högtalare låter dig använda den i en mängd olika evenemang.

Bild
Bild

Dreamwave 2.0 Explorer Graphite

Hållbar 15W bärbar högtalare. Tiden för dess kontinuerliga arbete kan nå 20 timmar. Kolonnen har ett speciellt fäste på cykelns styr, tack vare vilket den används fullt ut i processen att flytta på denna transport . Denna utrustning har ett särskilt skydd mot fukt och damm, vilket gör den hållbar och slitstark.

Bild
Bild

JBL 2.0 Charge 3 Squad

En kraftfull, bärbar version med en vattentät konstruktion och ett robust fodral, levererar stereoljud av hög kvalitet i form av kristallklart ljud. Närvaron av en Bluetooth -kanal låter dig överföra musik för att lyssna från nästan vilken enhet som helst utan att förlora ljudkvaliteten. Det förstärkta batteriet gör det möjligt att använda kolonnen länge under full kapacitet.

Alla dessa modeller är skapade speciellt för att lyssna på musik inte bara hemma, utan också på någon annan plats, samtidigt som du gör affärer eller bara kopplar av.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

I processen att välja en bärbar högtalare är det nödvändigt att uppmärksamma några viktiga egenskaper och ytterligare funktioner hos utrustningen.

Dessa inkluderar:

  • antal kanaler;
  • utjämnare;
  • uppspelningsfrekvens;
  • subwoofereffekt;
  • signal-brus-förhållande;
  • närvaron av en kabel och USB -kontakt;
  • typ av strömförsörjning;
  • närvaron av en plats för ett minneskort;
  • skydd mot fukt, damm och elektromagnetisk störning;
  • mikrofonkvalitet;
  • Alternativ för FM -tuner.
Bild
Bild
Bild
Bild

Närvaron av var och en av dessa funktioner är lika viktig för alla högtalarmodeller. Trots allt måste alla ljudsystem, oavsett om det är avsett för sång, animatörer, lyssna på musik eller andra typer av evenemang, vara av högsta kvalitet. Först då kommer utrustningen att glädja lyssnaren med sitt ljud.

Rekommenderad: