Bärbara Högtalare JBL (29 Foton): Trådlösa Bluetooth -högtalare, Bärbara Högtalare Boombox And Charge, Xtreme Och GO, Andra

Innehållsförteckning:

Video: Bärbara Högtalare JBL (29 Foton): Trådlösa Bluetooth -högtalare, Bärbara Högtalare Boombox And Charge, Xtreme Och GO, Andra

Video: Bärbara Högtalare JBL (29 Foton): Trådlösa Bluetooth -högtalare, Bärbara Högtalare Boombox And Charge, Xtreme Och GO, Andra
Video: Best Wireless Speaker | Top 10 Best Portable Bluetooth Speakers 2021 | Best Bluetooth Speaker 2024, April
Bärbara Högtalare JBL (29 Foton): Trådlösa Bluetooth -högtalare, Bärbara Högtalare Boombox And Charge, Xtreme Och GO, Andra
Bärbara Högtalare JBL (29 Foton): Trådlösa Bluetooth -högtalare, Bärbara Högtalare Boombox And Charge, Xtreme Och GO, Andra
Anonim

Att lyssna på musik utanför hemmet idag har blivit möjligt tack vare bärbara högtalare som inte kräver någon elektrisk anslutning. Moderna akustiska prylar drivs med ett batteri och ansluts till den nödvändiga enheten (dator, telefon) via Bluetooth. Multifunktionella modeller produceras, till vilka du också kan ansluta flash -enheter. En av de mest populära bland köpare är det amerikanska märket JBL.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Idag finns det ett stort antal modeller av bärbara Bluetooth -högtalare från olika tillverkare på marknaden för trådlös akustik. Många av dem har inte hög ljudkvalitet och hållbarhet. För att inte köpa en produkt av låg kvalitet bör du välja enheter från endast pålitliga tillverkare.

JBL -högtalare har länge varit mycket efterfrågade och bra recensioner från nöjda kunder bekräftar bara den utmärkta kvaliteten på produkterna.

Bild
Bild

Alla bärbara högtalare från JBL kännetecknas inte bara av hög ljudkvalitet, utan också av en lång livslängd. Därför ökar efterfrågan på företagets produkter varje år. Alla högtalarmodeller från JBL har ett antal funktioner som utmärker produkterna från detta märke.

  • Huvudfunktionen är ljud . Ljudklarhet är den viktigaste kvaliteten när du väljer en högtalare. Och märket klarar det till 100%. Det är tack vare den höga ljudkvaliteten som JBL: s bärbara produkter är nummer ett bland alla andra liknande produkter.
  • Ovanlig design . Gadgeten är lätt att känna igen genom sitt utseende.
  • Brett utbud av priser (från budgetmodeller för 1500 rubel till premiumprover, vars kostnad når 30-35 tusen rubel).
  • Multifunktionalitet . Varje ny modell av märket är en förbättrad version av den föregående. Nya funktioner och funktioner dyker upp: röstassistent, klocka, radio, dubbel anslutning.
  • Olika modeller , som skiljer sig från varandra i en uppsättning funktioner, form, storlek, kraft. Alla kommer att kunna välja ett lämpligt alternativ för sig själva.
Bild
Bild
Bild
Bild

Det amerikanska företaget JBL är en tidtestad kvalitet . Varumärket har tillverkat akustiska enheter och annan elektronik sedan 1946. Tillverkarens produkter är utformade för hemmabruk och professionellt bruk. JBL -produkter väljs av världsmusikföretag och kändisar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

Innan du köper en trådlös Bluetooth -högtalare måste du noggrant bekanta dig med alla egenskaper hos ljudsystemet, dess funktionella sida. Det är viktigt att inte bara uppmärksamma enhetens externa design utan också kvaliteten på dess akustik. JBL: s stora utbud av bärbara högtalare gör att du kan hitta den perfekta högtalaren. Vi föreslår att du bekantar dig med betyget för modeller av bärbara högtalare från JBL, som är mest efterfrågade på högtalarmarknaden.

Bild
Bild
Bild
Bild

Boombox

Den mest kraftfulla JBL bärbara högtalarlinjen. Det fantastiska ljudet från JBL Boombox 2 låter dig känna varje slag av alla musikspår. Enheten varar i 24 timmar utan avbrott (batterikapacitet - 20 000 mAh), full batteriladdningstid - 6,5 timmar.

Det vattentäta höljet gör det möjligt att använda den akustiska enheten vid strandfester eller vid poolen. Han är inte rädd för att falla i vatten, tål 90 cm djup.

Den trådlösa högtalaren är utrustad med JBL Connect -funktionen, tack vare vilken du kan synkronisera driften av flera akustiska enheter från JBL . Det är möjligt att ladda anslutna enheter utan att koppla bort musiken. Högtalarsystemet har en röstassistent och en mikrofon. Den snygga designen ger ett bekvämt handtag, för vilket du enkelt kan bära enheten till vilken plats som helst, dess vikt är 5,9 kg.

Bild
Bild

Avgift

Multifunktionell modell med ett brett ljudomfång. Batteriet på 7500 mAh varar i 20 timmars kontinuerlig drift. Det är möjligt att ansluta 2 smartphones samtidigt. Det hållbara, fuktbeständiga huset gör att du kan använda enheten nära poolen, det kommer inte att skada den från oavsiktliga stänk.

Andra prylar kan laddas via USB -kontakten. Kolumnen har ett antal coola funktioner: röstassistent, mikrofon, JBL Connect. Modellen finns i ett brett utbud av färger.

Bild
Bild

Xtreme

En kraftfull akustisk pryl som kan användas utanför hemmet. Enheten kan användas för konversationer via Bluetooth, vilket är mycket bekvämt för dem som har upptagna händer, till exempel förare. Det viktigaste är att inte glömma att ställa in volymen till ett minimum så att din konversation fortfarande förblir konfidentiell.

Det vattentäta fodralet förhindrar att vattendroppar och små partiklar av damm och sand kommer in i enheten. Det tål dock inte vattentrycket, så du bör inte sänka kolonnen i vattnet. Med JBL Connect -funktionen kan upp till 3 märkeshögtalare anslutas till ett högtalarsystem, vilket gör det möjligt att skapa kraftfullt ljudspår på en fest hemma eller utomhus.

Enhetens batteri håller i 14-15 timmar (10 tusen mAh). Full laddningstid är 3,5 timmar. Den senaste NFC -tekniken låter dig ansluta din smartphone genom att helt enkelt hålla den i högtalarhöljet, men den tekniska funktionen kanske inte alltid fungerar.

Modellen finns i flera färger: röd, svart, mörkgrön och kamouflage. Tack vare det praktiska bandet kan enheten tas med dig på en resa, produktens vikt är bara 2,36 kg.

Bild
Bild

En liten trådlös modell med en ljus design och kraftfullt ljud. Dess kompakta storlek gör det enkelt att glida i fickan eller ta med dig på en löprunda. Utrustad med utmärkt IP67 -skydd mot små dammpartiklar och stänkvatten. Batteriet räcker i 5 timmar för att lyssna på dina favoritlåtar. Den coola designen på enheten inkluderar en bekväm fingerslinga, tack vare vilken högtalaren sitter stadigt i handen under rörelse.

Bild
Bild

Tunet

Utmärkt bärbar högtalare med inbyggd radio och Bluetooth-sändare. Den funktionella Tunet XL FM -modellen låter dig snabbt ansluta till alla elektroniska enheter som stöder Bluetooth -funktionen och lyssna på alla melodier med bra ljud. Inbyggd FM-radio låter dig alltid hålla dig uppdaterad med nyheterna och lyssna på dina favoritradiostationer var som helst, eftersom de kan lagras i minnet.

Den lilla displayen visar information om FM -stationen. Batteriet räcker i 15 timmars drift utan laddning.

Bild
Bild

Flip

Kraftfull klingande modell, ljudet är klart och högt. Kan användas för träning eller utomhusfester. Batteriet räcker till 12 timmars musikuppspelning på en enda laddning. Det IPX7-klassade huset gör att du kan ta högtalaren med dig till stranden . Finns i 11 rika nyanser som säkert kommer att pigga upp dig.

Bild
Bild

KLÄMMA

Trådlös högtalare med kompakt design. Det är bekvämt att ta den med dig på en vandring eller en promenad. Den robusta kroken gör att du kan fästa enheten på en ryggsäck eller väska. Barnmodellen tål upp till 10 timmars kontinuerligt arbete.

Ett brett utbud av färger gör att du kan välja en ljus modell som kommer att vara ett bra tillbehör till ditt utseende. Kolonnen är utrustad med ett antal funktioner: Bluetooth, mikrofon, röstassistent, fuktskydd.

Bild
Bild

Horisont

Multifunktionell bärbar högtalare med FM -radio, väckarklocka och bluetooth -sändare. En utmärkt modell för hemmet, utrustad med 2 USB -kontakter och möjligheten att ansluta en flash -enhet. Den lättanvända bakgrundsbelysta displayen visar aktuell tid och datum. När du ställer in ett larm kan du ställa in det till pip genom att välja mellan standardmelodier eller från listan över melodier på en enhet som är ansluten via Bluetooth.

Bild
Bild

Puls

Den ursprungliga lysande bärbara modellen kommer att dekorera varje fest med kraftfullt ljud och starkt ljusshow. Kapaciteten på ett laddat batteri varar upp till 12 timmars musikuppspelning. Högtalarsystemet med lätt musik och vattenskydd IPX7 kan tas med till strandfesten eller till poolen.

Det är möjligt att ansluta 2 JBL -högtalare som stöder PartyBoost för bättre stereoljud.

Bild
Bild

Hur man använder?

Alla modeller av trådlösa högtalare från JBL är ganska enkla att använda. För att ansluta önskad enhet till högtalaren kan du använda en av två metoder: via Bluetooth -funktionen eller via en USB -kabel. För att ansluta till exempel en smartphone till en högtalare måste du slå på Bluetooth -knapparna på den akustiska gadgeten och på smarttelefonen . Välj sedan kolumnnamnet från listan över tillgängliga enheter och klicka för att ansluta.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bluetooth-högtalare fungerar utan avbrott om avståndet från den anslutna gadgeten till ljudkällan inte är mer än 5-7 m (beroende på modellen för den akustiska prylen). Försök också att hålla båda prylarna i samma rum, eftersom väggar eller möbler kan störa signalöverföringen. Om ljudet började avbrytas bör du starta om högtalaren och ansluta gadgeten till den igen.

Övervaka batteriladdningen . Om signalen mellan enheten och smarttelefonen börjar försvinna med jämna mellanrum, betyder det att högtalaren snart tar slut. Detta kan också indikeras av en blinkande indikatorsignal på den akustiska enheten.

Bild
Bild

För att ansluta en annan enhet till högtalaren måste du först koppla bort enheten som tidigare var ansluten till den eller helt enkelt stänga av Bluetooth på den.

Enheten laddas, som vilken annan gadget som helst, via ett uttag . För att göra detta måste du sätta in sladden i en speciell kontakt på enheten och ansluta den via en USB -kontakt till en dator eller via en strömförsörjning till ett uttag.

Bild
Bild
Bild
Bild

Granska översikt

Feedback från ägarna till JBL bärbara högtalare visar att alla köpare är nöjda med sitt köp. Alla noterar renheten i ljudet av sina favoritmelodier, varje beats utmärkta hörbarhet. Hållbart fodral och gummerade insatser gör att du bekvämt kan hålla enheten i handen eller fixa den på en plan yta . Många är mycket nöjda med vätskans skydd, så att högtalaren kan tas med dig till stranden eller poolen utan att vara rädd för att skada den med vattendroppar eller sandpartiklar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vissa skämdes över de höga kostnaderna för märkets produkter, men den höga ljudkvaliteten och mångsidigheten hos enheterna motiverade fullt ut deras pris . När du köper en högtalare från JBL rekommenderas det att vara uppmärksam på äkthetscertifikaten, eftersom det nu finns många förfalskningar av det amerikanska märket på högtalarmarknaden, vars kvalitet är mycket sämre än originalet.

Rekommenderad: