Harman / Kardon -högtalare: Bärbara Högtalare GO + Play Mini Och Trådlöst Ljudsystem Med Bluetooth Aura Studio För Hemmet, Andra Modeller

Innehållsförteckning:

Video: Harman / Kardon -högtalare: Bärbara Högtalare GO + Play Mini Och Trådlöst Ljudsystem Med Bluetooth Aura Studio För Hemmet, Andra Modeller

Video: Harman / Kardon -högtalare: Bärbara Högtalare GO + Play Mini Och Trådlöst Ljudsystem Med Bluetooth Aura Studio För Hemmet, Andra Modeller
Video: Купил harman/kardon в re:Store - УЧИТЕСЬ НА МОИХ ОШИБКАХ 2024, Maj
Harman / Kardon -högtalare: Bärbara Högtalare GO + Play Mini Och Trådlöst Ljudsystem Med Bluetooth Aura Studio För Hemmet, Andra Modeller
Harman / Kardon -högtalare: Bärbara Högtalare GO + Play Mini Och Trådlöst Ljudsystem Med Bluetooth Aura Studio För Hemmet, Andra Modeller
Anonim

Dagens utbud av högkvalitativ akustik glädjer musikälskare med ett stort urval av enheter som ger klart och rikt ljud. Harman / Kardon -märkta system kan skryta med sådana egenskaper. Den kända tillverkaren erbjuder konsumenterna ett urval av musikutrustning av fantastisk kvalitet. I den här artikeln kommer vi att titta närmare på några av de populära modellerna och ta reda på vad som är huvuddragen i märkets produkter.

Bild
Bild

Generella egenskaper

Harman / Kardons musikutrustning kännetecknas av oklanderlig prestanda. Utrustningen från en välkänd tillverkare producerar högkvalitativt, klart och "saftigt" ljud . Harman / Kardon -högtalare av alla slag är också kända för sin diskreta, trevliga och genomtänkta design, som många musikälskare gillar.

Märkets akustik är multifunktionell. Nästan alla enheter har en inbyggd Bluetooth-modul, tack vare vilken många andra enheter och prylar kan anslutas till högtalarna, till exempel: en smartphone, surfplatta, bärbar dator och andra liknande saker.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kolumner som tillhör kategorin "mini" kallas så av goda skäl . Detta är en teknik som är kompakt i storlek, så det är bekvämt att ha den med dig överallt. I många modeller finns alla kontroll "organ" på det övre planet, direkt under handtaget.

De omedelbara tekniska egenskaperna hos märket i fråga beror på egenskaperna hos en viss modell . Harman / Kardon tillverkar musikutrustning i en mängd olika inställningar och effektnivåer. Men alla varumärkets produkter förenas av en sak - utmärkt kvalitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Den moderna akustiken från Harman / Kardon -märket är mycket efterfrågad. Många älskare av kvalitetsmusik är bokstavligen förälskade i det, och det är inte förvånande. Kolumnerna hos denna tillverkare har många positiva egenskaper som lockar köpare.

  • Ljudkvaliteten på Harman / Kardon -högtalarna är som bäst. Signaturhögtalare levererar klart, skarpt, detaljerat ljud utan brus och distorsion. Även små bärbara enheter kan glädja ägare med bra ljud.
  • Det bör noteras den intressanta designen av märkeshögtalarna. De framförs på ett originellt, modernt sätt. Harman / Kardon musikutrustning ser snygg och dyr ut. Märkets sortiment innehåller produkter med fodral i olika färger och till och med transparenta element som ser väldigt fräscha och ovanliga ut. Detta är en annan faktor som lockar köparnas uppmärksamhet.
  • Bärbara musikapparater från tillverkaren i fråga glädjer musikälskare. Enligt användarna är denna teknik ett helt "bärbart disco". Mobila enheter är praktiska att bära med sig, och deras ljudkvalitet är inte på något sätt sämre än stationära.
  • Harman / Kardon -högtalare kännetecknas av den mest praktiska och intuitiva användningen. Att räkna ut hur man hanterar dem är enkelt för alla användare. En uppsättning med akustik kommer alltid med en detaljerad och begriplig instruktion, som beskriver i detalj hur man använder utrustningen.
  • Harman / Kardon akustisk utrustning kännetecknas av oklanderlig byggkvalitet. De ursprungliga produkterna är perfekt monterade och fria från eventuella brister i form av lösa delar, sprickor eller skramlande element. Utrustningen tillverkas "samvetsgrant", vilket har en positiv effekt på dess livslängd. Äkta Harman / Kardon -utrustning repareras sällan.
  • Varumärket ger konsumenterna många högkvalitativa akustiska enheter med olika alternativ och mönster att välja mellan. Varje musikälskare kan själv välja en värdig modell av den önskade konfigurationen.
  • Harman / Kardon -apparater har hög funktionalitet. Till exempel har många bärbara högtalare av märket en inbyggd Bluetooth-modul och många kontakter som behövs i sådana enheter nuförtiden. Det finns också sådana modeller av bärbara högtalare som kan användas inte bara för deras avsedda ändamål, utan också som en fullvärdig Power Bank.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modern akustik Harman / Kardon är av utmärkt kvalitet, men inte utan nackdelar. Låt oss överväga vilka nackdelar som märks av majoriteten av användarna i sådana produkter.

  • Många av de bärbara högtalarmodellerna är inte utrustade med de mest kraftfulla batterierna. Som ett resultat reduceras batteriets livslängd märkbart och enheterna måste laddas. Ofta försöker ägare till några kopior ta reda på i nätverket hur de kan byta batteri till ett mer rymligt.
  • Äkta Harman / Kardon -apparater har aldrig varit för billiga. Naturligtvis är kostnaden för många modeller ganska tillräcklig och ligger inom rimliga gränser, men modeller från andra tillverkare med liknande egenskaper är ofta mycket billigare. Många golvstående ljudsystem avsedda för anslutning till hemmabiosystem kan kosta mer än 100 tusen rubel alls. Alla konsumenter är inte villiga att lägga den typen av pengar på akustik.
  • Materialet som de flesta Harman / Kardon -högtalare är tillverkade av är märkesvaror. På grund av detta måste tekniken ständigt hålla rent och övervaka sitt utseende, vilket inte alltid är bekvämt.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det fanns inga andra allvarliga brister i de akustiska enheterna. Många användare har noterat att Harman / Kardon-högtalare är helt felfria och representerar den bästa produkten när det gäller pris-prestanda-förhållande.

Recension av de bästa modellerna

Harman / Kardon producerar många kvalitetsljudsystem med olika funktioner och specifikationer. Låt oss överväga vilka parametrar de bästa märkesmodellerna har.

Trådlös

Tillverkaren i fråga producerar många högkvalitativa och funktionella trådlösa ljudsystem. Låt oss titta närmare på de mest populära exemplaren.

GO + Play Mini (svart, vit) . Bärbart ljudsystem, tillgängligt i svartvita kroppsfärger. Effekten hos de främre högtalarna i denna modell är 4x25 W. En inbyggd Bluetooth-modul tillhandahålls, med hjälp av vilken handsfree-kommunikation är möjlig. Enheten innehåller ett litiumjonbatteri, tack vare vilken den bärbara högtalaren kan fungera offline i 8 timmar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Aura Studio . Den ursprungliga transparenta minihögtalaren, gjord i grått eller svart. Modellen återger perfekt både låga och höga frekvenser. En enhet medföljer en bashögtalare med 30 W utgång samt 6 högfrekventa högtalare med 2 förstärkare (15 W vardera). Den "smarta" högtalaren i ett plastfodral är utrustad med en Bluetooth -modul och en mikro -USB -kontakt.

Bild
Bild

Onyx Studio 5 . En bärbar högtalare med ett inbyggt stereosystem som ger högkvalitativt och högt ljud. Kroppen är gjord av plast och metall och har ett intressant utseende. Musikenhetens effekt är 50 watt. Onyx Studio 5 kompletteras med en Bluetooth -modul, mikro -USB -kontakt och DC5V. Utrustningen drivs av ett batteri som ger autonom drift i 8 timmar.

Bild
Bild

Esquire Mini 2 . Det här är eleganta, vackra modeller av bärbara högtalare från märket. Esquire Mini 2 är kompakt, så du kan ta denna högtalare med dig var som helst. Ger bra ljud. Effekten är 8 W, en inbyggd mikrofon tillhandahålls och det finns en trådlös anslutning via Bluetooth. Det finns också en line-in AUX-ingång. Det finns möjlighet att ladda externa enheter. Utrustningens batterikapacitet räcker till 10 timmars batteritid.

Bild
Bild

För fester

Harman / Kardon producerar inte bara enkla bärbara högtalare med olika modifieringar, utan också hemmahögtalare som kan användas till exempel för fester. Låt oss titta närmare på några av de populära alternativen.

Citation Tower Black . Dessa är dyra golvhögtalare avsedda för hemmabioapplikationer. Dessa hushållsapparater är kraftfulla och högteknologiska, med en minimalistisk men ändå trendig design. Röststyrning av utrustning tillhandahålls, det finns stöd för Google Home, Airplay 2. Det finns en pekskärm av hög kvalitet. Kroppen är tillverkad av slitstark plast.

Totalvikten är 38,8 kg.

Bild
Bild

Sound Sticks BT . Akustik av hög kvalitet för en dator i 2,1-format. Lådan är gjord av plast, den totala effekten är 40 W, känsligheten är 80 dB, subwooferns effekt är 20 W. Strömförsörjning från elnätet. En trådlös Bluetooth -modul tillhandahålls.

Bild
Bild

HKTS 35 . Hemakustik av hylltyp med en känslighet på 86 dB. Systemet presenteras i 5.1 -format. Typ - passiv / aktiv. Förstärkarens maximala effekt är begränsad till 120W och subwooferns effekt är 200W. Magnetisk skärm tillhandahålls. Ljudsystemets totala vikt är 27 kg.

Bild
Bild

Valbara kriterier

Utbudet av kvalitetshögtalare från Harman / Kardon -märket gör att du kan välja rätt modell för kunder med alla krav och smakpreferenser. Det är dock inte så lätt att hitta "din" musikaliska enhet. Fundera över vilka kriterier du bör uppmärksamma när du väljer önskat alternativ.

Syftet med köpet . Bestäm först vad du planerar att använda din Harman / Kardon -musikenhet till. Om du inte är sugen på bra ljud och inte vill spendera mycket pengar kan du leta efter en enkel låg till medelhög högtalare. Om du vill köpa spektakulär utrustning för fester och lyssna på högkvalitativ musik med hög volym, bör du titta på mer kraftfulla och multifunktionella kopior.

Att veta vad den musikaliska enheten köps för är det lättare att nöja sig med ett specifikt alternativ.

Bild
Bild
Bild
Bild

Specifikationer och parametrar . Förstå vad parametrarna för den valda musiktekniken är. Var uppmärksam på effektnivå, frekvensområde, funktionellt innehåll. Det rekommenderas att du bekantar dig med alla egenskaper som anges i medföljande dokumentation av utrustningen, eftersom säljare i ord ofta överskattar många parametrar artificiellt. Detta görs för att göra köparen mer intresserad av modellen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Utseende . Var uppmärksam på den yttre utformningen av musiktekniken. Om detta är hemakustik bör den harmoniskt passa in i miljön där den kommer att placeras. Om vi pratar om bärbara enheter bör de älskas av musikälskaren själv. Teknik som ser attraktiv och roligare att använda.

Bild
Bild
Bild
Bild

Användarvänligheten . Innan du köper en Harman / Kardon -högtalare, se till att den är bekväm att använda. Detta gäller särskilt för bärbara bärbara enheter som du alltid kan ha nära till hands. Tryck på funktionsknapparna, håll tekniken i dina händer. Om det verkar bekvämt för dig, kan du köpa det.

Bild
Bild

Bygg kvalité . Skynda dig inte att betala för den produkt du gillar. Undersök det först noggrant och noggrant. Kom ihåg - Harman / Kardon -apparater är byggda för kompromisslös byggkvalitet. Du kommer inte att se några defekter, skador eller dåligt fixerade delar i enheterna. Om enhetens skick väcker tvivel eller om du märker några brister är det bättre att inte köpa den.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ljudkvalitet . Be din säljassistent visa hur de valda Harman / Kardon -högtalarna låter. Lyssna på ljudkvaliteten hos den utvalda märketekniken. Varken golvstående eller bärbara högtalare får gnälla, göra buller eller uppvisa ljudförvrängning under uppspelning av spår. Om du inte gillar ljudkvaliteten, ta en titt på andra lämpliga alternativ.

Bild
Bild

Arbetssäkerhet . Var inte lat för att kontrollera om de funktioner som finns i den valda musikprylarna fungerar korrekt. Kontrollera hur Bluetooth fungerar, se till att kontakterna fungerar korrekt. Därmed försäkrar du dig mot att köpa defekta eller defekta varor.

Bild
Bild

Om du vill köpa äkta Harman / Kardon -högtalare av hög kvalitet bör du gå till en specialaffär som säljer ljud- eller hushållsapparater.

Köp inte sådana enheter från tvivelaktiga butiker där de visas till förvånansvärt låga priser. Defekta, reparerade och icke-originalhögtalare säljs ofta på sådana platser som inte täcks av tillverkarens garanti.

Rekommenderad: