Bärbara Högtalare Sven: PS-650 Och Andra Trådlösa Högtalare Med Bluetooth. Att Välja Ett Bärbart Ljudsystem

Innehållsförteckning:

Video: Bärbara Högtalare Sven: PS-650 Och Andra Trådlösa Högtalare Med Bluetooth. Att Välja Ett Bärbart Ljudsystem

Video: Bärbara Högtalare Sven: PS-650 Och Andra Trådlösa Högtalare Med Bluetooth. Att Välja Ett Bärbart Ljudsystem
Video: BRL Unboxing: Kraftfull och portabel Bluetooth-högtalare från JBL! 2024, Maj
Bärbara Högtalare Sven: PS-650 Och Andra Trådlösa Högtalare Med Bluetooth. Att Välja Ett Bärbart Ljudsystem
Bärbara Högtalare Sven: PS-650 Och Andra Trådlösa Högtalare Med Bluetooth. Att Välja Ett Bärbart Ljudsystem
Anonim

Sven är en rysk tillverkare av akustik och datorutrustning. Företaget är registrerat i Finland, produktionen ligger i Taiwan och Kina. Ursprungligen specialiserad på montering av överspänningsskydd, men har levererat bärbara ljudhögtalare under lång tid. Utmärkt ljud i en kompakt storlek är kännetecknet för den producerade akustiken.

Fördelar och nackdelar

Företagets produkter riktar sig till konsumenter med låga ekonomiska resurser. därför Sven -märkesprodukter är vanligast inom budgetsegmentet . Efterfrågan kännetecknas av relativ åtstramning, brist på ytterligare funktioner och enkla material. Dessutom är alla produkter tillverkade i hög kvalitet och tjänar konsumenterna länge. Det är inte för ingenting som företaget inte har skiljt sig med titeln "Årets märke" sedan 2002.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För att fatta ett beslut om att köpa en bärbar Sven -högtalare är det värt att bekanta sig med funktionerna i alla presenterade alternativ.

Låt oss börja med de främsta fördelarna

  1. Enheterna är enkla att använda. Du behöver inte ansluta en förstärkare.
  2. Det är möjligt att synkronisera med ett maximum av moderna prylar.
  3. Kompakthet. Om så önskas kan många modeller enkelt installeras på en cykelram eller placeras i en ryggsäck.
  4. Autonomt arbete med sitt eget batteri. Laddning från elnätet och Power Bank är möjlig.
  5. Ett brett utbud av modeller låter dig hitta den bästa produkten i harmoni med förhållandet mellan pris och kvalitet.

Det är omöjligt att glädja absolut alla, så ett par rader om bristerna:

  • begränsad driftstid i fasen av en enda laddning;
  • ofullkomlig uppspelningskvalitet.
Bild
Bild
Bild
Bild

Recension av de bästa modellerna

De bästa bärbara högtalarna från Sven är mer värda att prata om. För att förstå vad funktionerna i trådlös akustik är, och samtidigt jämföra deras tekniska egenskaper.

Sven 120

Det bästa par bärbara högtalare för dina pengar. Ljudet låter inte och ändras inte från mobiltelefoner. Botten är trevlig och ren för lyssningsförståelse. Högtalarna är gjorda av slitstark plast i form av små svarta kuber. Du bör inte förvänta dig stort ljud från dem, men ljudsystemet är ganska bra för sin storlek.

Av nackdelarna kan du bara nämna trådarnas otillräckliga längd. Det finns en USB -kontakt för anslutning till en smartphone. Volymkontrollen är bekväm för taktil uppfattning.

Lätt att sätta upp. Bekvämt när du reser och reser.

Bild
Bild

Sven 312

Ett bärbart budgetalternativ som en kompakt datorakustik. För ett beskedligt pris erbjuder deras fodral högkvalitativ fyllning för rent ljud . Bekväm plats för volymkontrollen. Det finns ingen bas. Vid maxmarkeringen väs det inte eller kvävs ljudet.

Den kan anslutas till en smartphone, spelare, bärbar dator och andra prylar. Lång anslutningskabel. Enkel justering i equalizern.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sven PS-650

En riktig semesterkolumn! Den brutala designen med rundade frontpanelelement gör enheten till mittpunkten för varje fest . Den kraftfulla högtalaren ger riktigt högt ljud. När du ansluter ett par högtalare till en gemensam källa, visas en stereoljudeffekt. Detta är idealiskt för att organisera ett diskotek på någon lämplig plats.

Det balanserade ljudet förstärks av den rymliga basen och frekvenserna hos de två högtalarparen. Ljudet korrigeras av den inbyggda equalizern. En särskild egenskap hos enheten är närvaron av en mikrofoningång med volymkontroll och ett "eko" -alternativ för en större volym sång.

Om du ansluter en mikrofon till högtalaren får du en fullvärdig karaokestation . Enheten med "specialeffekter" utförs av dynamisk belysning på högtalarna. Högtalaren är ansluten till källan via Bluetooth, men en kabelanslutning är också möjlig, läsning av filer från USB-flash och microSD-media. För radioälskare har PS-650 en inbyggd FM-tuner. Det finns en informativ LED -display på kroppen. Ett bekvämt handtag för att bära enheten finns.

Kolonnen håller länge tack vare ett par 4000 mAh litiumjonbatterier vardera.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sven PS-470

Bärbar högtalare med kraftfullt och klart ljud, Bluetooth, FM -radio och bärhandtag. Hög akustik skapar stämning och kul på picknick på landsbygden och på vandringar . Modellen är självsäker bland den högljudda publiken på festen. Högtalarna kan leverera imponerande 18 watt. Detta är bara bra för bärbar utrustning.

Samtidigt har enheten en imponerande bas och renheten i reproduktion av vilken musikalisk genre som helst. Ett rymligt batteri tillåter inte att spår slutar mitt på ett diskotek. Systemet känner igen microSD, USB Flash, ansluter till en ljudkälla via en kabel, ansluter via Bluetooth till smartphones och surfplattor . Dessutom finns en inbyggd FM-radio.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sven PS-210

Driftsättet visas på en informativ display på framsidan av huset med en Soft Touch -beläggning. Trots den lilla storleken, PS-210 levererar 12 W ljud från två kraftfulla 50 mm högtalare i flera riktningar . Detta är tillräckligt för det musikaliska ackompanjemanget för varje fest. Men om någon inte har tillräckligt med ström kan den förstärkas genom att ansluta en annan identisk enhet. Med PS-210 kan flera högtalare anslutas till en gemensam ljudkälla samtidigt.

Modellens kropp är skyddad mot fukt, och 1500 mAh -batteriet ger ett långt driftsläge utan att "tanka" från elnätet . Det finns Bluetooth, FM-radio och möjligheten att spela musik via kabel eller från olika media som microSD och USB-flashenheter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sven PS-88

En enhet för att erövra kompromisslösa musikälskare. En bärbar högtalare för fullvärdiga stereokännare som är vana vid att leva med musik var som helst. Design för älskare av minimalism. Enheten, om så önskas, fästs på ett bälte eller en väska med en snygg metallkarbin.

Miniatyr PS-88 är inte rädd för regn och kort nedsänkning . En påtaglig fördel med denna Sven -högtalare är Bluetooth -anslutningen mellan två identiska modeller med en källa. Implementerad TWS -teknik (True Wireless Stereo). Närvaron av ett akustiskt par gör att en stereofest kan hända var som helst och utan tunga ledningar! Högtalarna förlorar inte trådlös anslutning inom en radie av upp till 10 meter.

Det är möjligt att ansluta en smartphone, dator, surfplatta till akustiken via Bluetooth. Det finns en inbyggd spelare för microSD-minneskort.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sven PS-115

En högtalare för att njuta av det underbara panoramaljudet från dina favoritlåtar. Bluetooth -anslutning för två högtalare av samma modell, stöds av TWS. Om det finns en liten skillnad i ljud mellan höger och vänster kanal skapas ett trevligt surroundljud . Därför produceras inte äkta stereo utan ett akustiskt par från högtalarna i samma skåp.

Bluetooth-högtalare med inbyggd FM-tuner och spelare med microSD och USB-blixt. En underbar multimediaenhet för spännande fritid. Laddningen varar i 12 långa timmar.

PS-115 finns i svarta, röda och djupblå kroppsfärger . Flätan är hållbar och snygg, iögonfallande och visuellt tilltalande vid beröring. Kontrollknapparna är gjorda av gummerat material, de reagerar lätt på att trycka.

Modellen har två högeffektshögtalare. Basen hörs perfekt, det finns inga främmande ljud vid maximal volym.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sven PS-47

Med denna akustik kan du hålla en eldande fest var som helst. Den spelar verkligen högt och ger en viss stämning till stämningen med mångfärgade överflöd av belysning längs omkretsen av fodralet. Ett riktigt mobilt disco för att frigöra kropp och själ!

Modellen kan spela musik från smartphones via Bluetooth, starta en spellista från ett USB -minne, microSD -kort . Om denna musik inte räcker, kommer radion att hjälpa till. PS-47 har också en trådbunden ljudanslutning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Det viktigaste är att bestämma ett lämpligt akustikalternativ. I den här frågan kommer kunskapen om de parametrar som du måste vara uppmärksam på att komma till undsättning.

Prislappen beror på modellens tekniska egenskaper och ytterligare funktioner . Därför är det enda korrekta tillvägagångssättet - först och främst att förstå för vilket syfte kolumnen köps. Sedan måste du bestämma lämplig uppspelningskvalitet, typ av strömförsörjning för enheten, alternativ för att ansluta den till olika ljudkällor. Och först efter det gör ett val.

Bild
Bild

Det är ingen mening att betala för mycket för funktioner som kommer att vara användbara i extremt sällsynta fall eller inte alls behövs. Det är viktigt att överväga de viktigaste egenskaperna.

  • Uteffekt . Denna siffra påverkar ljudstyrkan och stabiliteten i närvaro av bakgrundsljud. Men du måste ta hänsyn - ju högre denna indikator desto mer energiförbrukning.
  • Sändarens storlek . Ju större dess mått, desto bättre ljud hörs högtalaren. Men här måste du bestämma vad som är viktigare - ljud eller kompakthet.
  • Frekvensomfång . Den ideala hastigheten är 20 - 20 000 Hz. På grund av de individuella egenskaperna hos mänsklig hörsel anses avvikelser inte vara kritiska.
  • Högtalare och ränder . Deras antal påverkar ljudet. Ju fler högtalare, desto "saftigare" ljud. Enfilig modell är det mest budgetvänliga alternativet. Två- och trebandiga enheter låter renare.
  • Batteri . Dess autonomi påverkas av kapacitet, men för att återställa energi kan du inte klara dig utan en laddningskälla. Förresten, det finns modeller som själva kan fungera som externa batterier. Många Sven -högtalare kan hålla en laddning i upp till 24 timmar. Sådan akustik är lämplig för en smartphone: om batteriet är vid gränsen, drivs det av högtalaren.
  • Källanslutning . Anslutningstypen kan vara annorlunda: via Bluetooth, via WI-FI, minijack.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

När du väljer en enhet måste du själv bestämma och syftet med dess användning. Det är lättare att välja en kolumn när det gäller storlek och effekt. För ensamvandringar och vandringar behöver du något lätt och mobilt. Husfester kan kastas med en större, högre enhet.

Rekommenderad: