Bärbart Högtalarsystem: Trådlöst Bärbart Ljudsystem, Med En Flash -enhet Och Radio, Med Ett Batteri Och Andra. Betyg, Egenskaper Och Urval

Innehållsförteckning:

Video: Bärbart Högtalarsystem: Trådlöst Bärbart Ljudsystem, Med En Flash -enhet Och Radio, Med Ett Batteri Och Andra. Betyg, Egenskaper Och Urval

Video: Bärbart Högtalarsystem: Trådlöst Bärbart Ljudsystem, Med En Flash -enhet Och Radio, Med Ett Batteri Och Andra. Betyg, Egenskaper Och Urval
Video: Ahuja BTA 660 Portable speaker with 2 wireless mic, Bluetooth, USB & Recording#Best portable Speaker 2024, Maj
Bärbart Högtalarsystem: Trådlöst Bärbart Ljudsystem, Med En Flash -enhet Och Radio, Med Ett Batteri Och Andra. Betyg, Egenskaper Och Urval
Bärbart Högtalarsystem: Trådlöst Bärbart Ljudsystem, Med En Flash -enhet Och Radio, Med Ett Batteri Och Andra. Betyg, Egenskaper Och Urval
Anonim

För människor som älskar att lyssna på musik och alltid är på språng, producerar moderna tillverkare bärbara högtalare. Dessa är mycket lättanvända högkvalitativa enheter som presenteras i ett rikt sortiment. Nya modeller läggs till i sortimentet av bärbara produkter varje år. I den här artikeln kommer vi att titta närmare på denna typ av akustik och lära oss hur man väljer den.

Bild
Bild

Vad det är?

Ett bärbart högtalarsystem är en mycket bekväm mobil enhet som du kan ha med dig vart du än går. Med en sådan intressant pryl kan användaren lyssna på musik eller titta på sina favoritfilmer.

Bild
Bild

Bärbara musikprylar finns alltid till hands . Många musikälskare bär dem i fickorna eller tilldelar plats i sina väskor / ryggsäckar. På grund av sin kompakta storlek passar det mobila ljudsystemet enkelt in i små fack, vilket återigen bekräftar dess praktiska och ergonomiska egenskaper.

Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Dagens bärbara högtalarsystem skiljer sig på många sätt. Listan över skillnader kan inkludera inte bara design och ljudkvalitet, utan också den funktionella "fyllningen ". Standardmodeller med ett minimum av alternativ är inte så populära idag i jämförelse med multitaskingskopior utrustade med ytterligare arbetsmöjligheter. Låt oss lära känna dem bättre.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Med smarta funktioner

I denna nisch har produkterna från det välkända märket Divoom bevisat sig bra. En av de mest populära modellerna från denna tillverkare är TimeBox. Gadgeten fungerar i kombination med en egenutvecklad applikation, där det är möjligt att styra displayen.

Användaren kan antingen välja, eller självständigt skissa prickskärmsläckare, ställa in mottagning av meddelanden från telefonen . Denna bärbara "smarta" högtalare var ursprungligen utformad för roliga vänliga sammankomster, så tillverkaren tog inte bara hand om bra ljud utan också om olika spel. Det finns också flerspelarspelare bland dem.

Ljudet från den här modellen är ganska bra, men högtalaren är stadigt skyddad av ett nät.

Bild
Bild
Bild
Bild

Från radion

Många användare letar efter bärbara radiohögtalare till salu. Många kända märken tillverkar liknande utrustning . Förresten, TimeBox -modellen som undersöktes ovan har också en radio.

Bild
Bild
Bild
Bild

Med flash -enhet och USB -port

En av de mest populära bärbara högtalarmodellerna. Ofta kompletteras enheter med sådan "fyllning" med funktionen att lyssna på radio . Det är bekvämare och trevligare att använda dessa system, eftersom de enkelt ansluter till nödvändiga enheter och enkelt återger spår som tidigare spelats in på ett flash -kort.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modellöversikt

Moderna bärbara högtalare är attraktiva i funktionalitet, snygg design och kompakt storlek. Många stora märken tillverkar utrustning med de angivna kvaliteterna. Låt oss analysera ett litet betyg av avancerade bärbara ljudsystem.

Bild
Bild

Sony SRS-X11

Den populära kolumnen med NFC -alternativet kan fungera bra utan någon extra anslutning av någon typ och inställning. För att börja använda den här enheten helt och hållet behöver du bara ta med din smartphone till den, vilket är mycket bekvämt.

Sony SRS-X11 minimusiksystem har ett mycket bra ljud . Användaren har också möjlighet att besvara inkommande samtal handsfree. Effekten är 10 W, utrustningen drivs av batterier. Tillverkad med inbyggd mikrofon.

Bild
Bild

JBL GO

Det är en billig bärbar högtalare med bra funktionalitet. Modellen är i aktiv efterfrågan på grund av en bra uppsättning konfigurationer och små dimensioner . Du kan ta med dig detta ljudsystem vart du än går. Spalten presenteras i 8 olika färger. Utrustningen drivs av batterier eller USB. Arbetstiden är 5 timmar. Bluetooth och inbyggd mikrofon tillhandahålls. Effekt 3 W. Modellen är av hög kvalitet, med ett snyggt och vackert fodral, men den är inte gjord vattentät. Enhetens kabel är ganska kort, vilket orsakar mycket besvär när du använder den.

Uppspelning av musikspår från en flash -enhet tillhandahålls inte.

Bild
Bild

Xiaomi Mi Round 2

Attraktiv modell med snygg och ergonomisk design. Skiljer sig i utmärkt byggkvalitet. Det är sant att detta populära mini -bärbara ljudsystem inte kan återge bas, vilket musikälskare tillskriver sina betydande nackdelar. Kraften hos Xiaomi Mi Round 2 är 5W. Utrustningen drivs av batterier och USB. Gränssnittet har Bluetooth. Arbetstid 5 timmar.

Ljudkvaliteten på Xiaomi Mi Round 2 är genomsnittlig . Det finns ingen detaljerad bruksanvisning med enheten. Möjligheten att byta musikspår finns inte heller.

Bild
Bild

Supra Pas-6277

Populärt trådlöst ljudsystem av bärbar typ, som oftast köps av människor som är intresserade av att cykla. Supra Pas-6277 har i sin funktionalitet möjligheten att slå på en cykelficklampa, en autonom ljudspelare och en FM-mottagare från radion.

Driftstiden för denna enhet är 6 timmar . Drivs av batterier eller USB. Effekten är 3 W. Det finns ingen display, ingen blixtlåsfunktion.

Bild
Bild

BBK BTA6000

Om du tittar på den här enheten är det inte omedelbart möjligt att förstå att detta bara är en bärbar musikhögtalare. Produkten kännetecknas av sina stora dimensioner och förvånansvärt allvarliga vikt, upp till så mycket som 5 kg, vilket är ganska mycket för sådana prylar . Denna modell spelar musikspår genom att läsa dem från ett flash -kort. Modellen är kraftfull - 60 watt. Drivs av batterier och USB. Mycket lätt att använda, men har en ömtålig kropp. En jack tillhandahålls så att du kan ansluta en gitarr.

Den allvarliga nackdelen med denna originalmodell är monoljudet. Lådan är inte tillverkad av plast av högsta kvalitet - detta faktum avvisar många köpare som vill köpa ett bärbart ljudsystem. Fjärrkontrollen finns inte här, det finns inget skydd mot fukt eller damm.

Bild
Bild

Sven PS-170BL

Ett högkvalitativt mobilsystem som är idealiskt för musikälskare som gillar att koppla av aktivt. Vi pratar om friluftsliv, när den bästa tiden åtföljs av dina favoritmusikspår. Setet innehåller ett rymligt batteri, tack vare vilket låtarna du gillar kan spelas i 20 timmar utan att ta en paus . Kommunikation med en ljudkälla stöds på ett avstånd av upp till 10 m.

Modellen är hållbar. Ljudsignalen kan överföras både trådbundet och trådlöst. Det är sant att ljudkvaliteten är sämre än många liknande enheter. Volymkontrollen är långt ifrån bekväm.

Enheten kan vibrera kraftigt när den spelar låga frekvenser.

Bild
Bild

Ginzzu GM-986B

Kraftfullt mobilt ljudsystem med snygg och modern design. Den har kraftfull funktionalitet som glädjer alla fans av Ginzzu -märket . Ljudkällan kan vara surfplattor, smartphones och vanliga stationära datorer. Alla dessa enheter kan anslutas till högtalaren på olika sätt. Effekten hos denna populära enhet är bara 10 watt. Strömmen kommer endast från batterier. Drifttiden som anges av tillverkaren är bara 5 timmar. Vissa gränssnitt finns.

Bluetooth, USB typ A (för en flash -enhet). Modellen är lätt och väger tillsammans med batterierna bara 0,6 kg. Från funktionerna finns en passiv subwoofer. När du ställer in radion i Ginzzu GM-986B uppstår ofta fel . Basljudkvaliteten är inte den bästa, som många ägare till den här prylen säger. Ljudvolymen lämnar också mycket att önska.

Bild
Bild

Urvalsregler

Om du bestämmer dig för att köpa ett bärbart ljudsystem av den bärbara formen, finns det flera regler att tänka på när du väljer den perfekta modellen

  • Innan du går till affären, överväg vilka funktioner och alternativ du vill få från en sådan pryl. Så du sparar dig själv från onödiga utgifter för en multifunktionell produkt, mycket av vilken du aldrig kommer att behöva.
  • Välj alternativ som är bekväma att använda och bära. Det är önskvärt att mini-ljudsystemet har ett handtag eller annat liknande fästelement för vilket det är bekvämt att bära det. Välj modeller av den storlek som kommer att vara bekväm för dig.
  • Var alltid uppmärksam på de tekniska egenskaperna hos sådana prylar, för att inte av misstag köpa en för tyst modell när du tvärtom vill hitta ett högt och kraftfullt ljudsystem.
  • Kontrollera din enhet noggrant innan du köper den. Produkten får inte ha repor, repor, flisor eller rivna delar. Alla delar måste vara på plats. Det ska inte heller finnas några backlashes och luckor. Granska gärna ditt framtida köp. Det är lämpligt att kontrollera utrustningens användbarhet före betalning.
  • Köp endast mobila ljudsystem från märken. Lyckligtvis produceras sådana enheter av många kända tillverkare - köpare har mycket att välja mellan. Snåla inte med ditt köp, eftersom märkesvaror och högkvalitativa bärbara ljudsystem kan väljas för ett ganska bra pris.
  • Om du inte beställer en sådan pryl över internet, men vill köpa den i en butik, bör du välja ett anständigt uttag. Det rekommenderas inte att köpa en högtalare på gatan, på marknaden eller i en tveksam butik - det är osannolikt att en sådan enhet kommer att hålla länge.

Gå till en specialaffär som säljer musik eller olika hushållsapparater.

Rekommenderad: