Högtalare Ginzzu: Bärbar GM-207 Och Svart Högtalarakustik GM-406 Med Bluetooth, Andra Trådlösa Modeller

Innehållsförteckning:

Video: Högtalare Ginzzu: Bärbar GM-207 Och Svart Högtalarakustik GM-406 Med Bluetooth, Andra Trådlösa Modeller

Video: Högtalare Ginzzu: Bärbar GM-207 Och Svart Högtalarakustik GM-406 Med Bluetooth, Andra Trådlösa Modeller
Video: 454 Rebuild (Part 2) 2024, April
Högtalare Ginzzu: Bärbar GM-207 Och Svart Högtalarakustik GM-406 Med Bluetooth, Andra Trådlösa Modeller
Högtalare Ginzzu: Bärbar GM-207 Och Svart Högtalarakustik GM-406 Med Bluetooth, Andra Trådlösa Modeller
Anonim

Vad sägs om personen som valde Ginzzu -högtalarna? Företaget är fokuserat på ambitiösa och självförtroende människor som är vana vid att förlita sig på resultatet, utvecklingen av dess modeller utmärks också av funktionalitet och originalitet. Produktionen garanterar utmärkt kvalitet. Låt oss överväga olika modeller av Ginzzu -högtalare mer detaljerat.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Ginzzu är positionerat som ett företag som bryr sig om sin klient, hans komfort och individualitet. Efter att ha varit på marknaden i över 10 år, varumärket Ginzzu slutar aldrig att förvåna med sin kvalitet och ursprungliga design . Och vad som annars är en egenskap hos Ginzzu-företaget är ett brett utbud av högteknologiska prylar och tillbehör.

Ginzzu-sortimentet innehåller ett brett urval av högteknologiska högtalare:

  • kraftfulla, medelstora och små bluetooth -högtalare;
  • högtalare med ljus och musik;
  • bärbara modeller med olika egenskaper-Bluetooth, FM-spelare, stereoljud, vattentåligt hölje;
  • utseendet kan också vara för varje smak, till exempel ha utseendet på en elektronisk klocka eller en ljus- och musikpelare.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recension av de bästa modellerna

Låt oss överväga produkterna från denna tillverkare med exempel på högtalare.

GM-406

2.1 högtalarsystem med Bluetooth - en av de bästa multimediarepresentanterna enligt konsumenterna … Standarduppsättning: subwoofer och 2 satelliter. Utgångseffekt 40 W, frekvensområde 40 Hz - 20 KHz. En basreflex subwoofer låter dig njuta av låga frekvenser till fullo. Om så önskas kan du ansluta med en kabel till en dator. Sändning av datorfiler är möjlig utan att använda en kabel. Trådlös anslutning ger mobilitet till högtalarna och eliminerar onödiga kablar i huset, så att du kan spela musik från din mobila enhet.

Inbyggd ljudspelare med CD- och USB-flashutgång gör att du kan använda upp till 32 GB minne på enheten. FM-radio, AUX-2RCA, equalizer för jazz, pop, klassiskt och rockljud kompletterar systemet perfekt. Praktisk 21-knapps fjärrkontroll låter dig styra högtalarsystemet utan onödiga komplikationer … Subwooferns mått är 155x240x266 mm, vikten är 2,3 kg. Satellitens dimensioner är 90x153x87 mm, vikten är 2,4 kg.

Bild
Bild

GM-207

Musikbärbart midisystem kommer att vara en bra följeslagare utomhus. Ett inbyggt 4400 mAh Li-lon-batteri, en toppeffekt på 400 W garanterar ett långt och högkvalitativt ljud av akustiken . Närvaron av en mikrofoningång 6,3 mm gör att du kan använda karaoke, och den dynamiska belysningen av RGB-högtalarna ger designen ljusstyrka.

En ljudspelare på microSD och USB-flash låter dig använda upp till 32 GB minne, eventuellt FM-radio upp till 108, 0 MHz. Bluetooth v4.2-A2DP, AVRCP låter dig spela musik från din enhet. AUX DC-uttag 3,5 mm. Standby, tyst som fjärrkontroll, EQ fungerar i pop, rock, klassisk, platt och jazz. Frekvensområdet återges från 60 Hz till 16 KHz. En fjärrkontroll och bärhandtag kompletterar modellen, den klassiska svarta färgen är den mest praktiska för utomhusbruk . Kompakta mått 205x230x520 mm, vikt 3,5 kg.

Bild
Bild

GM-884B

En bärbar Bluetooth -klockhögtalare är perfekt för hemmabruk. En klocka, 2 larm, LED -display och FM -radio gör den till en utmärkt följeslagare till ditt sängbord eller soffbord . MicroSD AUX-in-ljudspelaren kommer att utöka uppspelningsmöjligheterna, ett 2200 mAh batteri låter högtalaren fungera länge.

Klassisk svart färg passar framgångsrikt in i alla interiörer.

Bild
Bild

GM-895B

Bärbar bärbar Bluetooth -högtalare med färgmusik, FM -radio. Färgmusik ger enheten ljusstyrka och ett kraftfullt 1500 mAh batteri garanterar upp till 4 timmars musikuppspelning . En extern ljudkälla använder AUX 3,5 mm, stöder MP3- och WMA -format.

Spelare för USB-flash och microSD upp till 32 GB. Enhetens mått är 74x74x201 mm, vikten är 375 gram. Svart färg.

Bild
Bild

GM-871B

Vattentät pelare. IPX5 vattentätt hölje gör att du kan använda högtalaren inte bara för att gå på gatan, utan också på stranden. Upp till 8 timmars uppspelning kommer att tillhandahållas av ett Li-lon 3,7 V, 600 mAh batteri.

Bluetooth v2.1 + EDR skyddar mot användning av kablar, en ljudspelare med microSD upp till 32 GB ger en stor mängd musikinspelning på enheten … FM-radio och AUX DC-jack 3,5 mm ingång. Handsfree -systemet håller händerna fria, precis som en karbinhake . Enhetens mått 96x42x106 mm, vikt 200 gram, svart färg.

Bild
Bild

GM-893W

Bluetooth -högtalare med lampa och klocka. Additiv färgmodell 6 färger LED-lampa (3 ljusstyrkor) med klocka och alarm . Kolumnen kompletteras med FM-radio upp till 108 MHz, ljudspelare (microSD), det finns MP3- och WAV-lägen. Ett väggfäste och en lampa gör att högtalaren kan användas inte bara för musikuppspelning, utan också som nattlampa. Vit färg passar perfekt in i alla interiörer.

1800 mAh -batteriet ger högtalaren upp till 8 timmar. Mått 98x98x125 mm, vikt 355 gram.

Bild
Bild

Valbara kriterier

För att välja en kolumn måste du först bestämma dess syfte, eftersom förutom att spela musik kan den utföra andra funktioner . För hemmabruk, till exempel, kommer belysningsfunktionerna i barnkammaren att vara användbara. Dynamisk belysning passar perfekt in i vardagsrummet, och väckarklockan hittar sin plats på sängbordet och väcker dig med din favoritmelodi. Trådlösa modeller med ett vattentätt fodral kan vara användbara inte bara på semester utanför staden, utan också på stranden eller, säg, i badrummet.

Fundera över vilken typ av mat du planerar att använda. Batterikraft är till nytta när batteriet tar slut när du reser ut ur staden i några dagar. Eller så kan den vara USB -driven om du lyssnar på musik en kort stund och du har ett kraftfullt batteri på din smartphone. För hemmamodeller är det mest bekvämt att kunna driva kolonnen genom elnätet. Typ av anslutning är också viktig.

Det mest populära för tillfället är Bluetooth. Det fungerar på ett avstånd av upp till 10 meter från källan: PC eller smartphone, men kan inte överföra en stor mängd information.

Bild
Bild
Bild
Bild

Wi-Fi är ett bra alternativ till Bluetooth . Dataöverföringshastigheten blir snabbare, men det är också bekvämare att använda den hemma. Den mest moderna typen av trådlös kommunikation är NFC, som gör att enheter med ett speciellt chip kan kopplas ihop när de rör vid varandra.

För dem som vill använda sin högtalare inte bara hemma, utan också utomhus, till exempel för en promenad med vänner, kan du välja en modell med ett kraftfullt subwoofer -system eller stark belysning, en original design. Förresten, designen på Ginzzu -högtalarna är original som ingen annan tillverkare. Det finns modeller för unga människor, och det finns också modeller för mer framgångsrika människor, och de är också lätta att passa in i nästan alla interiörer . Prispolitiken sträcker sig från ekonomiska praktiska modeller till funktionella, ljusa och originella, dyrare modeller.

Bild
Bild
Bild
Bild

Användarmanual

Den medföljande bruksanvisningen hjälper till att lösa de flesta installations- eller driftsproblemen. Det är ganska enkelt att justera volymen . Vanligtvis växlar den, precis som växlingen av spår i spellistan och FM-stationen, med samma knappar: för att justera volymen, håll ner "+" och "-" i 3 sekunder och för att bläddra igenom spåret och radiostationen i bara 1 sekund.

Och också en vanlig fråga är radiojustering . För att ställa in kanaler, förutom knapparna "+" och "-", använd knapparna "1" och "2" för att växla mellan stationer. För att välja läge, tryck på knappen "3" och välj alternativet "FM -station". Tryck på "5" för att komma ihåg radiostationen. Den mest populära frågan när du ställer in en radio är att förbättra signalen. För att göra detta, ta helt enkelt USB -kabeln till kontakten för laddning av smarttelefonen och anslut den för användning som en extern antenn.

Dessa och andra rekommendationer för användning anges tydligt i instruktionerna för enheten. Dessa frågor kan klargöras genom att ringa teknisk support, på tillverkarens webbplats eller från säljaren.

Rekommenderad: