Dörrar "Krona": Kundrecensioner Av Interiörmodeller

Innehållsförteckning:

Video: Dörrar "Krona": Kundrecensioner Av Interiörmodeller

Video: Dörrar
Video: ЭКСПЕРИМЕНТ: Испытания пылеуловителей VS 150 фунтов Мука! (Dustopper, Dust заместитель, Dust Right) 2024, April
Dörrar "Krona": Kundrecensioner Av Interiörmodeller
Dörrar "Krona": Kundrecensioner Av Interiörmodeller
Anonim

Det ryska företaget "Krona" är en välkänd tillverkare av innerdörrar. Hon har stor erfarenhet inom detta område, eftersom hon har gjort dörrar i 15 år. Produkterna kännetecknas av en lång livslängd och utmärkt kvalitet. Kunderna är särskilt förtjusta i fanerade modeller på grund av deras sofistikerade utseende.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar

Innerdörrar "Krona" har ett stort antal fördelar, därför är de efterfrågade bland köpare. Det största pluset är rimliga priser för alla företagets produkter. Vem som helst kan köpa vackra dörrar, oavsett ekonomisk förmåga.

Prisvärt är en verklighet tack vare användningen av innovativ teknik och en utvecklad produktionsbas.

Företaget "Krona" erbjuder ett brett utbud av snygga, attraktiva dörrar som är gjorda av högkvalitativa material. Bland det stora utbudet av modeller kommer varje kund att kunna välja det alternativ som passar inredningsstilen. Varumärket producerar innerdörrar, innervågar och gjutna produkter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Varje produkt från "Krona" -företaget bygger på en genomtänkt design, som kännetecknas av en lång livslängd. Designers skapar fantastiska modeller som överraskar med vackra texturer och en mängd olika färger.

Tillverkaren erbjuder över trettio attraktiva modeller från olika serier . De finns i en mängd olika storlekar. På företagets webbplats kan du bekanta dig med varje modells tekniska egenskaper.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Innerdörrar "Krona" sticker ut mot bakgrunden av analoger från andra tillverkare med följande funktioner:

  • Många modeller är utrustade med glasinsatser. Deras närvaro påverkar inte prissättningen, eftersom företaget har sin egen glasproduktion.
  • Produkterna är utrustade med en särskild insats av ett hållbart och pålitligt material - tallträ. Den används för att fixera låsmekanismerna ordentligt.
  • Användningen av bikakefyllmedel har en positiv effekt på styrkan i hela strukturen.
  • Varje modell är baserad på en rektangulär ram, som är tillverkad av furu av utmärkt kvalitet.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Samlingar

Krona -företaget erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa och snygga innerdörrar. För att möta kundernas behov erbjuder företaget flera samlingar:

  • " Klassisk " - fanerade alternativ ingår som ser originella och fashionabla ut. Inlägg i frostat glas ger modellerna charm. Dörrbladet med MDF -fräsning finns i olika färger av naturligt trä.
  • " Modern " - alla modeller från den presenterade kollektionen är dekorerade med säkerhetsglasinsatser "Triplex". Vissa modeller lockar uppmärksamhet med känsliga mönster ovanpå glas.
  • Portofino - dörrkonstruktioner är endast gjorda av naturmaterial. De fanerade modellerna har en klassisk design.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

" Barock " - alla modeller ser rika och eleganta ut. Dörrar är gjorda av en baguettram och innehåller även naturfaner av olika träslag. Tillverkaren fokuserar på ek och valnötfaner.

Bild
Bild
  • " Tekno " - kännetecknas av sin fashionabla design, enkelhet och strikthet. Alla modeller ser vackra ut i högteknologisk eller minimalistisk stil. Företaget erbjuder en mängd olika färger.
  • " Premiärminister " - dörrens ram är baserad på en baguettram, vilket ger produkten charm. Dörrarna är dekorerade med patina.
Bild
Bild
Bild
Bild

Dörrbladskonstruktion

Vackra och högkvalitativa dörrar från Krona-företaget innehåller flera grundläggande element:

  • Den rektangulära ramen är gjord av massivt trä, nämligen tall.
  • Honeycomb -fyllmedlet fick sitt namn på grund av sin ovanliga form, som ser ut som en honeycomb. Detta fyllmedel ger dörrarna styrka och tillförlitlighet.
  • Förekomsten av en insats av tallträ för vidare installation av låsmekanismen.
  • Dörrbladet är bearbetat med MDF -paneler, på vilka ett naturligt träfaner dessutom limmas.
  • Invändig ram av MDF används för dörrar dekorerade med glas.
  • Alla persienner är uteslutande gjorda av tall, som kommer i ett blad.
Bild
Bild

Dimensioner

Produktionen av innerdörrar utförs i enlighet med statliga standarder. Standard dörrbladshöjd är två meter. Bredden på produkterna kan variera från 40 till 90 centimeter, med ett steg på 10 centimeter.

Tillverkaren erbjuder möjligheten att beställa dörrar enligt "Moskvastandarden". Det betyder att bredden på strukturen kan vara 55 eller 60 centimeter och höjden - 190 centimeter, dukens tjocklek - 4 centimeter.

Bild
Bild

Recensioner

Innerdörrar "Krona" dekorerar redan lägenheter och hus för många Rysslands invånare. Företagets kunder var nöjda med köpet.

Ett brett utbud av modeller låter dig välja det perfekta alternativet för implementering i interiörer av olika stilar. För att underlätta valet erbjuder företaget separata kollektioner som passar den valda stilen.

Alla modeller är exklusivt tillverkade av högkvalitativa material, vilket har en positiv effekt på produkternas hållbarhet. En genomtänkt design är en garant för styrka och tillförlitlighet.

Bild
Bild

Tillverkaren erbjuder innerdörrar till ett överkomligt pris, eftersom den självständigt producerar dem och också använder sitt eget glas.

Du kan ta reda på mer information om dörrarna "Krona" från följande video.

Rekommenderad: