MetaLux -dörrar: Ingångsmetallmodeller, Funktioner I Stålkonstruktioner

Innehållsförteckning:

Video: MetaLux -dörrar: Ingångsmetallmodeller, Funktioner I Stålkonstruktioner

Video: MetaLux -dörrar: Ingångsmetallmodeller, Funktioner I Stålkonstruktioner
Video: trabaho ng steel door fabrication 2024, April
MetaLux -dörrar: Ingångsmetallmodeller, Funktioner I Stålkonstruktioner
MetaLux -dörrar: Ingångsmetallmodeller, Funktioner I Stålkonstruktioner
Anonim

Företaget "MetaLux" är med säkerhet en av de största tillverkarna av ståldörrar i Vitryssland och erbjuder konsumenter mer än hundra produkter.

Bild
Bild

Fördelar

Metaldörrar till MetaLux -företaget är välförtjänt och efterfrågade med många fördelar.

Det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet . Tack vare den helautomatiska dörrtillverkningsprocessen, inköp av råvaror i stora mängder och kompetent logistik producerar företaget produkter i ett brett prisklass. Sortimentet innehåller både mycket budgetmodeller och elitprodukter med högsta skyddsnivå och elegant utseende.

Bild
Bild
Bild
Bild

En mängd olika alternativ extern och intern design gör att du kan välja en produkt som passar alla rum eller fasader. Ståldörrar från utsidan är dekorerade med MDF -paneler eller pulverlackerade. Insidan är avslutad med laminerade eller frästa MDF -överlägg, producerade i ett brett spektrum av färger och en mängd olika texturer.

En PVC -film används som en laminator, som perfekt imiterar strukturen och färgen på träfibrer.

Bild
Bild

Förutom laminerade används fräsade paneler i stor utsträckning, som tillverkas på högprecision modern utrustning med programstyrning. Detta gör att du kan skapa ett perfekt geometriskt mönster av alla djup och komplexitet.

Vid dekoration används också tvåglasfönster med tonade, genomskinliga och frostade glasögon.

Detta tillåter inte bara att dekorera dörrbladet, utan fungerar också som en källa till ytterligare belysning på grund av penetration av solljus. Sådana modeller är särskilt relevanta för installation i stugor och hus på landet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hög inbrottsmotstånd . Produkterna uppfyller den fjärde klassen av skydd. De är utrustade med två lås, olika i utformning och sekretessnivå. En spak-typ används som det övre låset, det nedre representeras av en cylinderstruktur.

Bladets ram är förstärkt med förstyvningsribbor, vilket garanterar omöjligheten att klämma ut dörren eller böja hörnen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Plåten av ståldörrar är gjord av en massiv böjd plåt, som är mycket lättare än en svetsad struktur. Detta säkerställer produktens lätthet och minskar belastningen på gångjärnen, ökar livslängden avsevärt och förhindrar deformation av lådan och dörrbladet.

Alla modeller är utrustade med högkvalitativa beslag tillverkade i Turkiet, som kännetecknas inte bara av sin styrka och hållbarhet, utan också har ett attraktivt utseende.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hög prestanda för ljud- och värmeisolering på grund av användningen av en dubbel tätningskontur belägen längs dukens omkrets och användningen av mineralull, som används för att lägga produktens ram. Isoleringsplattor är miljövänliga och hygieniska. Utseendet på svamp, mögel och patogener är omöjligt hos dem.

Bild
Bild

Kvalitetskontroll och efterlevnad av produktionsteknik utförs av företagets tekniska kontrolltjänster vid varje steg i dörrmonteringen. Detta eliminerar slöseri och garanterar att internationella standarder följs.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Samlingar

Företaget producerar fyra dörrkollektioner.

Standard

Kollektionen utmärks av det faktum att högdensitetsstyvt polyuretanskum placeras i ramarna på dukarna. Det fyller hela hålrummet i strukturen och eliminerar därigenom bildandet av tomrum helt. Detta ökar dörrens värmeisoleringsegenskaper och ökar dörrbladets styvhet.

Ramen läggs också med penofol - ett material som består av folie och inte släpper in kylan i lägenheten.

Dörrens yttre sida är täckt med högkvalitativt sidenfärg, som perfekt skyddar duken från korrosion, är motståndskraftig mot mekanisk belastning, är vacker och framhäver positivt den präglade ytan på produkten;

Bild
Bild

Elit

Kollektionen sticker ut för sin speciella förfining och elegans av modeller. Dörrbladets yta är dekorerad med exklusiv patinerad fräsning, som är handgjorda av högkvalificerade hantverkare. Tack vare tillverkning av bitar är varje dörr unik och oåterkallelig;

Bild
Bild

Triumf

Modellerna kombinerar hög kvalitet och elegant utseende. Ett stort utbud av dekorativa paneler som utmärker denna kollektion, ger ett urval av dörrar för alla interiörlösningar;

Bild
Bild

Trend

Samlingen representeras av budgetmässiga, men samtidigt högkvalitativa modeller, som trots sitt låga pris fullt ut uppfyller alla internationella krav på dörrkvalitet och materialsäkerhet.

Bild
Bild

Recensioner

Ingångsdörrar till MetaLux -företaget är välförtjänt populära på marknaden för dörrdesigner och har många positiva recensioner.

Kunder noterar produkternas höga kvalitet och eleganta utseende.

Uppmärksamheten riktas mot möjligheten att köpa billiga modeller. Av nackdelarna finns det ett litet sortiment av lås som dörrarna är utrustade med, deras monotoni och traditionella design.

Bild
Bild

I nästa korta video kan du se hur en av MetaLux ytterdörrsmodeller ser ut.

Rekommenderad: