Dörrar "Den": Säkerhetsdörrar I Stål, Vilka Funktioner Och Fördelar, Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Dörrar "Den": Säkerhetsdörrar I Stål, Vilka Funktioner Och Fördelar, Kundrecensioner

Video: Dörrar
Video: Larson Secure Elegance Security Highlights 2024, April
Dörrar "Den": Säkerhetsdörrar I Stål, Vilka Funktioner Och Fördelar, Kundrecensioner
Dörrar "Den": Säkerhetsdörrar I Stål, Vilka Funktioner Och Fördelar, Kundrecensioner
Anonim

Entrédörrar är en integrerad del av skyddet av ett modernt hem. Det är nödvändigt att närma sig deras köp ansvarsfullt, eftersom en korrekt vald produkt kan skydda ditt hem. Dörrar från den ryska tillverkaren "Berloga" är bland de bästa i sitt prissegment, och olika designalternativ låter dig välja en modell för varje smak och budget. Produkterna tillverkas på vår egen fabrik i staden Yoshkar-Ola med modern utrustning. Kvalitetskontroll sker i alla produktionsled, inklusive kontroll av råvaror genom tester. Utvecklarna har mer än 15 års erfarenhet på hemmamarknaden, följer alla de nya produkterna i branschen och erbjuder populära lösningar för den ryska konsumenten.

Bild
Bild

Särdrag

Tack vare sin speciella design är dessa dörrar pålitligt skyddade från inbrott.

Här är de viktigaste fördelarna:

  • Tillverkad av högkvalitativt stål med en tjocklek av 1, 7 mm;
  • Anti-avtagbara stiftsystem som gör att dörren förblir stängd även med sågade gångjärn;
  • Nästan alla modeller har pålitliga lås i klass 4, vilket är det högsta för entrédörrar;
  • Packningen är ett högteknologiskt material - styv skumpolyuretan, som inte kräver ytterligare metallstyrningar. Denna teknik gör att du inte kan locka kyla från gatan;
  • Lådan är tillverkad av en solid profil, som dessutom ökar strukturens hållfasthet, motstår korrosion på ett tillförlitligt sätt och förhindrar snedvridning;
  • Grundpaketet innehåller pålitliga beslag, nämligen handtag av hög kvalitet och moderna ögon med en bred betraktningsvinkel.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Räckvidd

De olika ståldörrar som tillverkas vid Argus -fabriken har ett brett spektrum av applikationer. Alla entrédörrar är pulverlackerade på utsidan, vilket är resistent mot smuts och repor. Från insidan används MDF -paneler i alla populära nyanser. En sådan mångsidig palett gör att de kan passa in i alla korridorer, oavsett möbeldesign, eftersom färgen kan matchas.

Produkterna är tillverkade i en strikt klassisk stil, vilket gör att de kan användas både hemma och i kontorslokaler.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns flera huvudserier som skiljer sig strukturellt och därför har en annan prisklass och omfattning. En modell kan väljas för en lägenhet i ett flerfamiljshus, en entrédörr för ett privat hus eller lanthus, kontor och andra lokaler.

Ekonomiserie representerar det mest prisvärda alternativet för pålitligt skydd. I grundpaketet ingår en låda av en solid metallprofil, ett 50 mm tjockt ark och ett rörformigt fyllmedel. Alla modeller är också utrustade med avtagbart skydd, två lås, ett dörrhandtag på stången och ett högkvalitativt kikhål. Denna modifiering kommer att skydda lägenheten från inkräktare utan höga kostnader för budgeten, och kvaliteten kommer att vara betydligt högre än för de kinesiska motsvarigheterna i samma prisklass.

Bild
Bild
Bild
Bild

Serien "Sibirien " utformad för extra skydd mot kyla. Det används i privata hus, på landet och på de platser där det finns en betydande temperaturskillnad inom och utanför. Bladets tjocklek är 55 mm, höljet är en hel struktur tillsammans med lådan och fyllmedlet är två konturer gjorda av styvt polyuretanskum. Till skillnad från mineralullsisolering behöver polyuretanskum inte en extra ram, behåller värmen mer pålitligt, har en tät struktur och tillåter inte dörrar att frysa igenom.

Den dekorativa ytan av fuktbeständigt material hindrar rumsluften från att komma i kontakt med dörrens kalla metall.

Bild
Bild
Bild
Bild

För variation Optima bladets tjocklek är 60 mm, samma högkvalitativa beslag, en låda i ett stycke med hölje och gångjärn med skydd mot borttagning, ett förstärkt låsområde. Dess design skyddar mot drag och mineralull används som fyllmedel placerad mellan förstyvningarna. Denna typ av fyllmedel har hög ljudisolering, vilket kommer att vara relevant om ytterdörren ligger nära hissen. Enligt kundrecensioner är just denna serie den mest populära, eftersom den har ett utmärkt pris-kvalitetsförhållande och ett pålitligt fjärde klassens inbrottslås.

Om du lämnar huset under skydd av produkten från denna serie kan du inte oroa dig för fastighetens säkerhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modell "Rock " kännetecknas av ytterligare skydd mot inkräktare. Lådan är en sluten konstruktion i ett stycke med en tjocklek på 75 mm. Isolering utförs med två konturer av ett rörformigt polyuretanskumfyllmedel, vilket bidrar till dess användning i kalla områden och där värmeisolering är viktig. Liksom alla Berloga-modeller är dörrarna utrustade med avtagbara lås och pålitliga lås.

Dessutom är modellerna i denna serie utrustade med en spärrblockering.

Bild
Bild
Bild
Bild

Gala och Olga - ytterligare två sorter från budgetposten "Berloga". De har nästan samma egenskaper som Optima. En särdrag är inredningen i MDF -panelen med en stor spegel. Den har en elegant design och är lämplig för små korridorer, ökar ytan visuellt och gör rummet visuellt ljusare. Isolerad med mineralull, som skyddar mot buller från utsidan, och gör att du kan känna dig hemma i full komfort.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den kanske mest pålitliga serien kan kallas " 3K " … Enligt statistiken, ju svårare ytterdörren är, desto färre inkräktare vågar storma den och kommer troligen att gå förbi. En särskiljande egenskap hos dessa dörrar är en förstärkt karm av stålprofil i ett stycke, vars tjocklek är 90 mm. Duken har en tjocklek på 85 mm, och den värmebeständiga mineralullen Knauf Insulation "Thermo Roll", lagd i tre rörformade konturer, fungerar som en värmare.

Kostnaden för en sådan dörr blir dock dubbelt så hög som grundversionen "Ekonomi".

Bild
Bild
Bild
Bild

Värdighet

Som du kan se är valet av säkra dörrar tillräckligt stort. Beroende på kraven på säkerhet, buller och värmeisolering, layoutdesign kan alla välja en kvalitetsprodukt från en inhemsk tillverkare. Pålitlig hårdvara är en extra bonus för en rejäl dörr.

Bild
Bild

En annan fördel är att produkterna från detta märke presenteras i alla regioner och det är inte svårt att förvärva dem. Alla dörrar är certifierade och har en garanterad livslängd. De är mycket enkla att använda och kräver inget extra underhåll.

Rekommenderad: