Bose -högtalare: Bärbara Högtalare. Trådlösa, Bluetooth -högtalare För Hemmet Och Andra Varianter. SoundLink -funktioner

Innehållsförteckning:

Video: Bose -högtalare: Bärbara Högtalare. Trådlösa, Bluetooth -högtalare För Hemmet Och Andra Varianter. SoundLink -funktioner

Video: Bose -högtalare: Bärbara Högtalare. Trådlösa, Bluetooth -högtalare För Hemmet Och Andra Varianter. SoundLink -funktioner
Video: Bose Soundlink Color 2 Bluetooth Speaker - REVIEW 2024, April
Bose -högtalare: Bärbara Högtalare. Trådlösa, Bluetooth -högtalare För Hemmet Och Andra Varianter. SoundLink -funktioner
Bose -högtalare: Bärbara Högtalare. Trådlösa, Bluetooth -högtalare För Hemmet Och Andra Varianter. SoundLink -funktioner
Anonim

Den nuvarande ljudmarknaden är full av märken. Bland dem finns det både mycket populära och föga kända tillverkare. I dagens artikel kommer vi att titta närmare på Bose och högtalarna.

Om märket

Innan du börjar bekanta dig med all den akustiska teknik som Bose har att erbjuda är det värt att lära sig mer om Bose. Bose -företaget är ett privatägt amerikanskt företag som specialiserat sig på utveckling och tillverkning av ljudutrustning av hög kvalitet. Företagets produkter säljs bokstavligen över hela världen.

Varumärket grundades 1964 av Amar Bose . Bose sysselsätter mer än 8 000 personer. Mest av allt är detta märke känt för sina högkvalitativa hemmaljudsystem, liksom högtalare, brusreducerande hörlurar, professionella högtalarsystem. Företaget har också utfört särskild forskning inom områdena bilsuspensioner, tunga lastbilar och kallsmältning.

Bose är en tillverkare som är känd för sin nit för sina egna patent, utveckling och varumärken.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Moderna Bose -högtalare är mycket populära. De kännetecknas av utmärkt utförande samt reproducerbart ljud av hög kvalitet. Låt oss bekanta oss med några av huvuddragen i musikproduktionen av det amerikanska märket i fråga.

  • Bose akustik är utförandet av unik ljudbehandlingsteknik, som alltid säkerställer den tillverkade enheternas professionella nivå.
  • Bose -högtalare är snygga och attraktiva. En gång i tiden var det detta kända varumärke som vände tanken på utformningen av sådana musikapparater.
  • Bose glädjer ständigt konsumenterna med nya modeller av högtalare och högtalare. Tillverkaren står inte stilla och utvecklar regelbundet färska produkter av högsta kvalitet.
  • All utrustning i det amerikanska företaget kännetecknas av oklanderlig byggkvalitet. Äkta Bose -produkter kommer aldrig att vara defekta i designen. Högkvalitativa enheter väcker förtroende för sitt utseende ensam.
  • Boss Musical Technology har hög funktionalitet. Varumärket producerar inte bara högkvalitativa utan också multitasking-enheter. Många modeller har Bluetooth, USB -port.
  • Vi är nöjda med kvaliteten på de populära Bose bärbara systemen. De är inte bara funktionella, utan också kompakta i storlek, vilket gör dem mycket populära. Sådana modeller utvecklas för både den vanliga användaren och för DJs eller musiker.
  • Varumärket producerar ett brett utbud av högkvalitativa ljudprodukter. Varje köpare kan själv hitta den optimala modellen med de egenskaper han behöver.
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns inga allvarliga brister i den amerikanska tillverkarens utrustning. Vissa modeller verkar dock orimligt dyra för konsumenterna. Den höga kostnaden är typisk för reservdelar och tillbehör som är speciellt utformade för Bose musikutrustning.

Olika sorter

Det amerikanska märket producerar högtalare av olika slag. Varje alternativ skiljer sig åt i dess egenskaper och parametrar. Låt oss lära känna dem bättre.

Bärbar

Bärbara Bose -högtalare av hög kvalitet är mycket efterfrågade idag. Dessa musikapparater är vanligtvis mycket små i storlek, vilket inte påverkar kvaliteten på det återgivna ljudet på något sätt. Till exempel, populär bärbar modell S1Pro det är fullt möjligt att lyssna inte bara inomhus, utan också i olika öppna områden - både i en och den andra inställningen, enheten fungerar perfekt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bärbara högtalare från det amerikanska företaget är utrustade med lätta och kompakta höljen . De flesta alternativ är utrustade med ett bekvämt bärhandtag, vilket bara ökar bekvämligheten med denna teknik. Moderna Bose -högtalare är utformade speciellt för de musikälskare som tillbringar mycket tid på vägen och inte gillar att stanna på ett ställe länge.

Märkets bärbara musikutrustning är utrustad med högkvalitativa strömförsörjningar. Högtalare levereras vanligtvis med ett litiumjonbatteri som tillval. Den senare ger autonom drift av bärbar akustik i flera timmar (denna parameter är individuell för varje modell).

Bild
Bild

Trådlös

Den amerikanska tillverkaren producerar många populära trådlösa högtalare. De skiljer sig åt både i direktkonfigurationer och i design . Trådlös uppspelning av spår här sker via Bluetooth. Vissa enheter har en USB2.0 -port. Särskilt populära är modeller med stänkskydd.

Tillverkaren erbjuder trådlösa högtalare av hög kvalitet som drivs av ett Li-ion-batteri . De flesta enheter har en mini-jack 3, 5. Trådlös akustik är vanligtvis inte särskilt stor och tillverkas i olika färger. Det finns inte bara traditionella svarta eller grå exemplar, utan också röda, vita, gröna och blå exemplar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tak

Bose takakustik kan skryta med oöverträffad kvalitet. I de flesta fall är sådan utrustning dyr. Montering av takhögtalare kan förenklas mycket eftersom många modeller är utrustade med säkra klämmor och galler . De senare är mycket enkla att sätta på rätt ställe. Bose -högtalare av denna typ kännetecknas av utmärkt balanserat ljud i hela frekvensområdet.

Utrustningen är utrustad med osynliga högtalare, vars ljud inte är så omärkligt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bärbar

Bose bärbara högtalare är mycket populära bland människor på resande fot. De flesta av dessa modeller är små och lätta, därför lätta att bära . Mobil akustik återger också ljud av hög kvalitet, men effektnivån för små högtalare är sällan för hög.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För dator

Bose gör utmärkta högtalare utformade för datorn. De utmärks inte bara av utmärkt ljud vid olika frekvenser, utan också av en modern, lakonisk design som enkelt passar in i både hemmiljö och affärsmiljö . I sortimentet av det amerikanska märket finns det kompakta datorhögtalare av hög kvalitet, för vilka du inte behöver frigöra för mycket ledigt utrymme på bordet.

Det är sant att många Boss-akustik är ganska dyra i jämförelse med produkter från andra välkända tillverkare.

Bild
Bild

Bil

Den amerikanska tillverkaren producerar mycket bra högtalare för bilar. Original billjudsystem väljs av många användare som föredrar att köpa riktigt högkvalitativ och hållbar utrustning. Bose bilhögtalare låter bra.

Korrekt utvalda system låter högt, rikt och saftigt, vilket omedelbart gör att konsumenterna blir kär i sig själva.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

Bose tillverkar många modeller av högkvalitativa, praktiska högtalare som levererar fantastiskt ljud. Men låt oss titta närmare på några av de mest populära enheterna.

Bose SoundLink Mini . Denna bärbara högtalare från den amerikanska tillverkaren är väldigt populär. Detta är en av de mest köpta och efterfrågade modellerna. Högtalaren är liten, men ger bra ljud med djup bas. Tillgång till röstassistenten tillhandahålls. Du kan svara på samtal med Bose SoundLink Mini. Anslutningen sker via Bluetooth. Modellen har också en modern design, en AUX-ingång, en USB-port och en nominell effekt på 100-240V.

Bild
Bild

Bose SoundLink Revolve … Detta är en trådlös bärbar Bluetooth-högtalare, kompletterad med kvalitetsskydd mot skadliga effekter av fukt. Detta system anses vara ett av de bästa i sin kategori. Det ger 360-graders enhetlig ljudtäckning. En speciell trycklås finns som kan förhindra även den minsta studsen under drift. Det finns också en akustisk diffusor som fördelar det återgivna ljudet jämnt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bose SoundDock XT . Detta är en musikdocka speciellt designad av Bose för iPod och iPad. Denna smarta modell är kompatibel med Apple Lightning -kontakt. Det ger också ytterligare kontakter för anslutning av andra enheter. Dockningsstationen har en intressant och modern design, liksom den mest praktiska och intuitiva användningen. Akustiken är kompakt i storlek.

Bild
Bild
Bild
Bild

Companion 2III . Ett utmärkt val för användare som gillar att lyssna på högkvalitativ musik, spela spel och titta på filmer på sin dator. Companion 2III garanterar högkvalitativ ljudåtergivning. Ljudet av modellen är brett och livligt. Companion 2III -högtalarna har en minimalistisk och elegant design.

Du kan ansluta externa enheter till högtalarna i denna ljudsats och lyssna på spåren som finns på dem.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ledsagare 50 . Topp multimediasystem av oklanderlig kvalitet för hemmet. Perfekt för utrustning av datorutrustning. Ljudet från dessa högtalare är detaljerat, med ett utökat ljudscen, på grund av vilket användaren helt kan fördjupa sig i det återgivna ljudet. Det finns djupa låga frekvenser, för vilka en speciell Acoustimass -modul ansvarar (den kan tas bort under bordet om det stör dig).

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur skiljer man ett original från en falsk?

Boss ljudutrustning av hög kvalitet kopieras ofta. Låt oss överväga i detalj hur du kan skilja originalhögtalarna från en falsk.

  • De första skillnaderna kan beräknas genom att vara uppmärksam på teknikens design. Att förvirra ett Boss -skript med en kopia är svårt om du förbereder dig i förväg. Utseendet på många modeller visar sig vara ganska märkbart. Till exempel, om du tar med den ursprungliga SoundLink Mini till en kopia, kommer du att märka att den andra är mycket bredare. Kinesiska versioner görs vanligtvis mer kantiga och grova. De har ofta ett märkbart utskjutande skyddsgaller.
  • Färgen på huvudet på både kopian och originalet kan vara helt identisk. Men för samma SoundLink Mini blir det ursprungliga gallret svart med en grå kant, medan för en falsk del denna del ofta blir grå och utan kant.
  • Förfalskningar skiljer sig från originalen och tillverkningsmaterialet. Dessa modeller, som är tillverkade av det amerikanska märket av högkvalitativt aluminium, av de kinesiska "hantverkarna" är gjorda av billig plast.
  • Ofta har kontrollknapparna på replikerna öppna bakslag som är svåra att missa. Genom att lite bända dessa delar med din nagel kan du enkelt få dem ur enhetens struktur. Ibland kan hela frontpanelen på en kompakt högtalare tas bort på samma sätt, eftersom kineserna ofta fäster den bara på dubbelsidig tejp. Du kan inte utföra sådana manipulationer med den ursprungliga enheten. Den dekorativa panelen på originalen är ett separat stycke utformat för att lägga till skönhet. I detta fall är kontrollknapparna markerade i ett separat block och kan ha en annan färg.
  • Du kommer inte att se några märkeslogotyper i de kopierade modellerna. Äkta enheter bär alltid den stolta Bose -signaturen på frontgallret. Du bör hitta samma märkning på förpackningar och till och med märkesaccessoarer.
  • Ofta saknar kopierade modeller anslutningar, eller så finns det fler av dem än i den ursprungliga enheten. Det är därför, innan du köper, det är viktigt att bekanta dig med alla egenskaper hos denna modell för att veta exakt vad som ska finnas i den och vad som inte bör finnas där.
  • De ursprungliga högtalarna kommunicerar sömlöst med en smartphone på ett avstånd av 15 meter i ett öppet område. Kinesiska kopior kommer oändligt att ge "kopplingar", även om avståndet bara är 1 meter. Om du lämnar 3-4 meter försvinner anslutningen helt.
  • De utmärks av förfalskningar och svagt ljud. Med denna parameter kan alla skilja dem från originalet. Äkta Bose -högtalare levererar fantastiskt ljud som ingen kopia kan matcha.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Köp sådana saker i specialaffärer, där du får all medföljande dokumentation som bekräftar akustikens ursprung. Beställ enheter från nätbutiker från Bose. Leta aldrig efter originalprodukter på marknaden eller på tvivelaktiga försäljningsställen.

Rekommenderad: