Yamahas Högtalare: En översikt över Bärbara Och Golvstående Modeller, Bluetooth- Och Bokhyllhögtalarmodeller. Hur Väljer Man?

Innehållsförteckning:

Video: Yamahas Högtalare: En översikt över Bärbara Och Golvstående Modeller, Bluetooth- Och Bokhyllhögtalarmodeller. Hur Väljer Man?

Video: Yamahas Högtalare: En översikt över Bärbara Och Golvstående Modeller, Bluetooth- Och Bokhyllhögtalarmodeller. Hur Väljer Man?
Video: Koppla till en dator - kraftig bluetooth högtalare - allt high tech 2024, April
Yamahas Högtalare: En översikt över Bärbara Och Golvstående Modeller, Bluetooth- Och Bokhyllhögtalarmodeller. Hur Väljer Man?
Yamahas Högtalare: En översikt över Bärbara Och Golvstående Modeller, Bluetooth- Och Bokhyllhögtalarmodeller. Hur Väljer Man?
Anonim

För närvarande, i specialiserade elektronikbutiker, kan du hitta ett ganska stort sortiment av olika golvstående och bärbara högtalare. Modeller av denna teknik kan vara både trådbundna och trådlösa. Idag kommer vi att prata om sådana produkter tillverkade av märket Yamaha.

Särdrag

Yamahas högtalare har oftast ganska kraftfulla högtalare. De har ett brett utbud av reproducerbara frekvenser. Idag i företagets sortiment hittar du inte bara kraftfulla golvhögtalare, utan också mer kompakta moderna bärbara Bluetooth-prover.

Yamaha tillverkar produkter av hög kvalitet, vacker och snygg design och hållbarhet. Modeller av sådana högtalare kan ge det mest rena och högkvalitativa ljudet.

Dessa trådlösa system är noggrant utformade. De är lätta att bära när det behövs. De kan fungera ganska länge med AA -batterier.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modellöversikt

För närvarande kan tillverkaren Yamaha erbjuda kunderna ett brett utbud av denna elektronik.

NX-P100

Denna bärbara Bluetooth -modell kan ersätta ett skrymmande, kraftfullt högtalarsystem. Den kommer i en liten låda tillsammans med en uppsättning nödvändiga ledningar, en nätadapter och en USB -kabel.

Provet har en totalvikt på 500 gram. Dess mått är endast 172x60x54 mm. Kolonnen är ganska lätt att använda och lätt att bära.

Produktens kropp är tillverkad av en metallbas med en speciell beläggning av silikon. Enheten är tillverkad tillsammans med en speciell skyddsklass IPX4, som gör det möjligt att förhindra att utrustningen går sönder vid vatteninträngning i högtalarna.

Modellen finns i tre olika färger: svart, vitt och ljusgrönt. Varje enhet på enheten utför sin egen separata funktion. Så tillverkarens logotyp appliceras på den första fasetten, den andra fungerar som en styrenhet, den tredje är ett massivt nät som tjänar till att täcka högtalaren, och en klistermärke med viktig teknisk information appliceras på den fjärde fasetten.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

PDX-B11 Svart

Denna bärbara modell kännetecknas av de mest kompakta måtten, det är bekvämt att ta den med dig. Dessutom kommer provet med ett bekvämt bärhandtag.

PDX-B11 Black är en trådlös typ. Den kan automatiskt kopplas ihop med den senaste enheten den arbetade med. För att enheten ska börja spela ljud behöver du bara slå på surfplattan eller smarttelefonen, välja Bluetooth -funktionen, öppna programvaruljudspelaren. När du har klickat på knappen Spela kan du lyssna på musiken.

En sådan högtalare är ett tvåvägs högtalarsystem med högeffekthögtalare och diskanthögtalare .… Enhetskroppen har en 8-sidig form. Den har ett robust kromgaller för att skydda högtalarna och polymerbelagda knappar för att hålla ut damm och smuts.

Enheten är oftast tillverkad i ett svart färgschema. En uppsättning med den kommer också att innehålla en USB -kabel och en ljudkabel 3,5 mm. Produktens totala vikt når 1,5 kg.

Bild
Bild
Bild
Bild

NS-6490 Svart

Denna hyllaakustik är en 3-vägs design. Den har en hållbar kropp, som är tillverkad med ett speciellt lack. Modellen är oftast designad i svarta färger.

Totalvikten är 6 kilo, måtten är 41x27x34 centimeter. En uppsättning innehåller 2 högtalare. Sådana prover kan vara ett lämpligt alternativ för datorer.

Den rekommenderade effekten för dem är upp till 70 W. Enheten kännetecknas av den vackraste och modernaste exteriördesignen och ljudet av hög kvalitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

R115

Detta exempel är för ett passivt högtalarsystem. Det är en bredbandsuppsättning. Enheten används ofta som en kraftfull studioutrustning.

R115 har en 15 "bashögtalare, 1,7" titan -diskant. Och även enheten är tillverkad med en kontakt. Produktens kropp är tillverkad av hållbart träfibermaterial som har en genomsnittlig densitet.

Denna teknik kan producera högkvalitativa ljud .. Och den har också en ganska hög effektnivå .… Modellen är utrustad med en bekväm monteringsinstallation.

För att säkra den, fäst den helt enkelt på stolparna.

Bild
Bild

R215

Denna golvstående akustik har en tvåvägskonstruktion. Hon kan producera ganska kraftfulla ljud. Dessutom har modellen det bredaste frekvensområdet (40-20000 Hz).

R215 är utrustad med en högkvalitativ bashögtalare som har direkt strålning … Provet är utformat för ett stort område, så det används ofta för konserthus eller klubbar.

Enheten har ganska stora dimensioner. Dess mått är 520x1175x600 mm. Utrustningens totala vikt når nästan 69 kilo. Modellens effekt är lika med 1000 W.

Bild
Bild
Bild
Bild

C115V

Denna golvstående högtalare är ett tvåvägssystem. Det utförs i en klassisk strikt design och har en trapetsform. Fordonets framsida är utrustad med ett robust metallbaserat galler.

Akustiken är tillverkad med en hård polymerbeläggning, som kan skydda kroppen från skador … Och enheten har också två massiva handtag på sidorna - de gör det lättare och lättare att bära produkten.

Provet har en programmerad effekt på 500 watt. Dess totala vikt är cirka 30 kilo. Modellens mått når 485x715x373 millimeter.

Bild
Bild
Bild
Bild

A10

Den passiva högtalaren tillhör budgetkategorin för detta märkes utrustning. Men trots detta utför modellen sina funktioner perfekt och producerar högkvalitativa ljud. Dess kropp representeras av ett standardkonsertblock. Den är utrustad med ett bekvämt bärhandtag.

Den främre delen har ett robust metallgaller som skyddar högtalarna.

Enhetens effekt når 250 watt.

Systemet har en relativt kompakt storlek, de är 385x542x307 mm. Produktens vikt är 14,4 kg.

Bild
Bild
Bild
Bild

NX-B150

Denna trådlösa Bluetooth -högtalare har den mest moderna och intressanta designen. Designen är en imitation av en armatur. Detta alternativ passar perfekt in i nästan alla interiörer.

Modellen är utrustad med en woofer med en diameter på 13 centimeter … Subwoofern har en speciell design med en fast lutningsvinkel. Detta låter dig återge ljudet av högsta kvalitet.

Den akustiska utrustningen är utrustad med ett automatiskt standby -system. Detta alternativ eliminerar behovet av att manuellt slå på eller stänga av strömmen hela tiden.

Dessutom är enheten utrustad med en speciell högtalaredesign, vilket gör det möjligt att avsevärt öka ljudkvaliteten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Valbara kriterier

När du väljer en lämplig variant av högtalarsystemet är det värt att följa några urvalsregler. Så tänk på fordonets effektnivå. Om du vill köpa den för stora klubbar eller professionella studior, bör du föredra modellerna med maximal effekt.

För installation hemma är det bättre att välja mindre kraftfulla enheter … Standard bärbara högtalare eller hyllprover räcker i detta fall.

När du väljer bör du också vara uppmärksam på utrustningens dimensioner. För stora exemplar kan väljas för rum med ett stort område. I små rum tar sådana modeller upp för mycket plats och stör.

Kom ihåg att det är bättre att välja modeller med metallskydd. De låter dig skydda utrustningens högtalare från smuts, damm och eventuella mekaniska skador.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tänk på kostnaden för enheten. För närvarande producerar detta märke ett brett sortiment, som inkluderar både budgetalternativ och dyrare professionella modeller.

Rekommenderad: