Bästa Bärbara Högtalare: Betyg På Trådlösa Modeller. Hur Väljer Man Akustik Med Kraftfullt Ljud? De Bästa Bärbara Alternativen

Innehållsförteckning:

Video: Bästa Bärbara Högtalare: Betyg På Trådlösa Modeller. Hur Väljer Man Akustik Med Kraftfullt Ljud? De Bästa Bärbara Alternativen

Video: Bästa Bärbara Högtalare: Betyg På Trådlösa Modeller. Hur Väljer Man Akustik Med Kraftfullt Ljud? De Bästa Bärbara Alternativen
Video: Top 5 BEST Portable Speakers of [2020] 2024, April
Bästa Bärbara Högtalare: Betyg På Trådlösa Modeller. Hur Väljer Man Akustik Med Kraftfullt Ljud? De Bästa Bärbara Alternativen
Bästa Bärbara Högtalare: Betyg På Trådlösa Modeller. Hur Väljer Man Akustik Med Kraftfullt Ljud? De Bästa Bärbara Alternativen
Anonim

Människor som gillar att lyssna på musik och värdesätter rörelsefrihet bör uppmärksamma bärbara högtalare. Denna teknik ansluts enkelt till telefonen via kabel eller Bluetooth. Ljudkvaliteten och volymen gör att du kan njuta av musiken från ett stort företag även utomhus.

Särdrag

Bärbara högtalare är bra eftersom de kan bäras med dig och användas där det inte finns något sätt att komma åt nätverket. Detta bärbara musiksystem används ofta i en bil istället för en inbyggd bandspelare . Du behöver bara ladda batteriet helt och du kan njuta av dina favoritlåtar när du är på språng. Om vi pratar om funktionerna i denna typ av högtalare, är det först och främst värt att notera användningen av endast en kanal. Resten av monoakustiken skiljer sig praktiskt taget inte från surroundhögtalare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vissa modeller av bärbara enheter är utrustade med flera högtalare samtidigt, vilket skapar en surroundljudsupplevelse. En liten enhet kan inte bara bäras i en bil, utan också fästas på en cykel eller ryggsäck. Kostnaden för monofonisk utrustning är lägre än för stereoanaloger, varför de lockar den moderna användaren. Bland andra fördelar som inte kan ignoreras:

  • mångsidighet;
  • kompakthet;
  • rörlighet.

Med allt detta är ljudkvaliteten hög. Detta är den perfekta lösningen för dem som inte kan leva utan musik. Högtalarna är anslutna till alla enheter som stöder multimedialäge.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Bärbara högtalare kan antingen vara trådlösa, det vill säga de körs på batterier eller trådbundna. Det andra alternativet är dyrare, eftersom det innebär möjligheten att ladda strömförsörjningen från ett standardnät. Laddningen varar länge.

Trådbundet

Kabeldragna bärbara högtalare kan vara mycket kraftfulla, men kostnaden för sådana modeller når ofta 25 tusen rubel. Inte alla har råd att köpa en sådan teknik, men det är värt det . Modellen kommer att glädja dig med surroundljud, högkvalitativ reproduktion. Samtidigt försöker tillverkare göra sina produkter så små som möjligt.

Ju mer kompakt enheten är, desto lättare är det att bära den med dig.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ett rymligt batteri låter dig lyssna på musik dag och natt. I dyra modeller är fodralet vattentätt. Högtalarna är inte bara rädda för regn, utan också för nedsänkning under vatten. En av de bästa representanterna för denna kategori anses JBL Boombox . Användaren kommer definitivt att uppskatta det enkla att växla mellan lägen. Du kan uppnå högkvalitativt ljud på några minuter genom att läsa en liten instruktion från tillverkaren. JBL Boombox gör det möjligt att arrangera ett riktigt disco var som helst. Effekt hos modellen är 2 * 30 W. Den bärbara högtalaren fungerar både från elnätet och från batteriet efter att batteriet är fulladdat. Designen ger en linjeingång. Fodralet har fuktskydd, varför det är en imponerande kostnad.

Bild
Bild
Bild
Bild

Inte mindre populärt bland användare och JBL PartyBox 300 … I korthet om den presenterade produkten har den ett bärbart högtalarsystem och en linjeingång. Strömförsörjning sker både från elnätet och från batteriet. Musik kan spelas från en flash -enhet eller telefon, surfplatta och till och med en dator. Efter full laddning är drifttiden för kolonnen 18 timmar. Det finns till och med en kontakt på kroppen för att ansluta en elgitarr.

Bild
Bild

Jbl horisont Är en annan bärbar enhet som erbjuder kvalitetsstereo. Strömförsörjning från elnätet, det finns en inbyggd radiomottagare. Musik kan spelas via Bluetooth. Designen har en display, och tillverkaren har också byggt in en klocka och en väckarklocka som ett extra gränssnitt. Vikten av en bärbar högtalare når inte ens ett kilo.

Bild
Bild

Trådlös

Om monohögtalare har måttliga dimensioner är flerkanaliga högtalare större. Sådana modeller kan rocka alla företag, de låter mycket högre.

Ginzzu GM-986B

En av sådana bärbara högtalare är Ginzzu GM-986B. Den kan anslutas till ett flash -kort. Tillverkaren har byggt in en radio i utrustningen, driftfrekvensområdet är 100 Hz-20 kHz. Enheten levereras med en 3,5 mm kabel, dokumentation och ett band. Batterikapaciteten är 1500 mAh. Efter full laddning kan kolumnen fungera i 5 timmar. På framsidan finns portar som krävs av användaren, inklusive för SD -kort.

Av fördelarna med den presenterade modellen:

  • blygsamma dimensioner;
  • enkel hantering;
  • det finns en indikator som anger batteriets laddningsnivå;
  • hög volym.

Trots ett så stort antal fördelar har modellen också sina nackdelar. Till exempel saknar designen ett bekvämt handtag som du kan bära högtalaren med dig.

Bild
Bild
Bild
Bild

SVEN PS-485

Bluetooth-modell från en välkänd tillverkare. Enheten representerar det bästa värdet för pengarna. En av de utmärkta funktionerna är närvaron av två högtalare, var och en med 14 watt. En ytterligare fördel är den ursprungliga belysningen.

Användaren har möjlighet att anpassa ljudet efter hans smak. Om du vill har det ett mikrofonuttag på frontpanelen, så modellen passar karaokeälskare. Många användare, bland andra fördelar, noterar närvaron av en equalizer och möjligheten att läsa flash -enheter.

Ljudet från högtalaren är klart, men kvaliteten på materialet som används är dålig. Volymmarginalen är också liten.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

JBL Flip 4

En enhet från ett amerikanskt företag som är bekvämt att använda med bärbara datorer och smartphones. Detta är perfekt för dem som inte gillar "platt" ljud. Dessutom, om batteriet är fulladdat, kan kolumnen arbeta upp till 12 timmar. På butikshyllorna presenteras modellen i olika färger . Det finns ett fodral med ett mönster för älskare av originalalternativ.

Batteriet är fulladdat på 3,5 timmar . Tillverkaren har tillhandahållit ytterligare skydd för fodralet mot fukt och damm. Denna fördel är oumbärlig om du planerar att ta kolonnen till naturen. Ett användbart tillägg är en mikrofon. Det låter dig tala på din smartphone i högt läge. 8W högtalare presenteras i par.

Användare älskar denna bärbara modell för sin kompakthet, genomtänkta design och perfekta ljud. När den är fulladdad kan högtalaren fungera länge från det uppladdningsbara batteriet. Men som en av de största nackdelarna pekas frånvaron av en laddare ut.

Bild
Bild
Bild
Bild

Harman / Kardon Go + Play Mini

Denna bärbara teknik utmärks inte bara av sin imponerande kraft, utan också av sitt pris. Hon har oförskämda dimensioner. Enheten är bara något mindre än standardutrustningen. Konstruktionens vikt är 3,5 kg. För att underlätta för användaren finns det ett robust handtag på fodralet . Det gör det enkelt att bära högtalaren.

Modellen går inte att skruva fast på ett cykelstyr, men den ersätter bandspelaren i bilen perfekt. Kolumnen fungerar både från elnätet och från ett laddat batteri. I det första fallet kan du lyssna på musik oändligt, i det andra varar laddningen upp till 8 timmar.

Det finns en speciell kontakt på bakpanelen . Alla portar ligger under den. Dess huvudsakliga syfte är att skydda ingångarna från att damm kommer in i dem. Som ett trevligt tillägg lade tillverkaren till USB-A, genom vilket det är möjligt att ladda en mobil enhet, vilket är mycket bekvämt i händelse av en oförutsedd situation.

Högtalareffekten är 100 W, men även med denna indikator som högst förblir ljudet klart, det finns inget sprakande. Handtaget är av metall. Allt material som tillverkaren använder är av hög kvalitet.

Det finns också nackdelar, till exempel, trots kostnaden, finns det inget skydd mot fukt och damm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Betyg av kvalitetsmodeller i olika prisklasser

En kvalitativ granskning av billiga bärbara stereohögtalare gör det möjligt att göra rätt val även för en köpare som är dåligt insatt i denna fråga. Bland de små enheterna finns det med och utan batteri . Och vissa budgetmodeller med hög effekt värderas mer än deras dyra motsvarigheter. För jämförelse är det värt att beskriva flera bärbara högtalare i varje kategori.

Budget

Budget betyder inte alltid det billigaste. Dessa är billiga enheter av rätt kvalitet, bland vilka det också finns favoriter.

CGBox Svart . Den presenterade versionen är utrustad med högtalare, vars effekt totalt är 10 watt. Du kan spela musikfiler från en flash -enhet via en port som är särskilt avsedd för den här enheten. Modellen är kompakt. Det finns ett radio- och AUX -läge. När den används utomhus räcker det kanske inte med en sådan högtalare, men höjdpunkten är att du kan ansluta flera enheter med äkta trådlös stereo. När den används med maximal volym och fulladdad kan högtalaren räcka upp till 4 timmar. Om du inte lägger till mycket ljud ökar drifttiden för en batteriladdning till 7 timmar. Tillverkaren tog hand om att integrera en mikrofon i enhetens design. Vissa användare använder den för handsfree-konversationer.

Viktiga inre komponenter skyddas mot fukt och damm, men det betyder inte att kolonnen kan sänkas ner i vatten. Det är bättre att avstå från sådana experiment. Av bristerna noterar användarna frekvensområdet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Xiaomi Mi Round 2 … Det kinesiska företaget har nyligen blivit mycket populärt. Detta beror på att den erbjuder högkvalitativ och billig utrustning med rik funktionalitet. Den presenterade kolumnen är ett bra alternativ för hemmet och inte bara. Som ett skydd mot barn har tillverkaren tillhandahållit en speciell ring som blockerar enhetens kontroller. Om du vill gå utomhus måste du komma ihåg att modellen inte ger skydd mot fukt, så det är bättre att ta bort det i regnet. Ljudkvaliteten är genomsnittlig, men du bör inte förvänta dig mer till detta pris. All kontroll utförs genom ratten. Om du håller den intryckt kommer den att slås på eller av. Genom att göra detta snabbt kan du svara på samtalet eller pausa. Tryck snabbt två gånger för att öka volymen. Tillverkaren kan hyllas för enkel kontroll av enheten, låga kostnader och närvaron av en laddningsnivåindikator.

Kom dock ihåg att det inte finns någon laddkabel.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

JBL GO 2 . Detta är andra generationen från företaget med samma namn. Denna enhet kan glädjas under utomhusaktiviteter och hemma. IPX7 -kapslingsskydd används som en innovativ teknik. Även om enheten faller i vatten kommer den inte att skadas. Designen har en mikrofon utrustad med en extra brusreducerande funktion. Smart, attraktiv design och kompakthet är en extra fördel. Enheten säljs i olika färgade fodral. Autonomt arbete är möjligt i 5 timmar. Full laddningstid är 150 timmar. Användaren kunde uppskatta utrustningen för dess högkvalitativa ljud och överkomliga kostnad.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ginzzu GM-885B … Billig men särskilt kraftfull högtalare med 18W högtalare. Enheten fungerar både självständigt och via Bluetooth. Designen inkluderar en radio-tuner, SD-läsare, USB-A. Ytterligare portar på panelen gör det möjligt att ansluta nästan vilken extern lagringsenhet som helst. För användarens bekvämlighet finns ett handtag. För dem som vill prova på karaoke kan du erbjuda två mikrofoningångar. En annan fördel är en anständig volymhöjd.

Och nackdelarna är den stora storleken och avsaknaden av högkvalitativ bas, som ibland är avgörande för köpet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sony SRS-XB10 … I det här fallet försökte tillverkaren göra en enhet som skulle passa användaren både externt och med dess kapacitet. Kompaktitet och attraktivt utseende är de viktigaste sakerna som människor uppmärksammar. Prisvärd som ett bra tillägg. Den säljs med instruktioner som även en tonåring kan förstå. Du kan välja en modell med följande färger: svart, vit, orange, röd, gul. För enkelhets skull har tillverkaren tillhandahållit ett stativ i den kompletta uppsättningen. Den kan användas för att placera högtalaren både vertikalt och horisontellt, och till och med fästa den på en cykel.

En av de främsta fördelarna är IPX5 -skydd. Det låter dig njuta av din musik även i duschen. Kolumn och regn är inte hemskt. Till en kostnad av 2500 rubel visar enheten perfekt ljud vid låga och höga frekvenser. Om vi pratar om fördelarna med den presenterade modellen, så är detta en hög byggkvalitet, närvaron av en NFC -modul, batteritid upp till 16 timmar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Genomsnitt

Medelpriser bärbara högtalare skiljer sig från budgethögtalare med ytterligare funktioner, volym och perfekt design. Bland dem är det värt att lyfta fram dina favoriter.

Sony SRS-XB10 … Högtalarna i den presenterade modellen har en cylindrisk form, tack vare vilken enheten står perfekt på golvet eller bordet. Med sin lilla storlek har denna enhet blivit populär bland reseintresserade. På fodralet finns indikatorer som signalerar batteridrift och andra utrustningsförhållanden. Högtalarna ansluts enkelt till din telefon, surfplatta eller dator via Bluetooth. Utifrån kan det tyckas att små dimensioner indikerar enhetens blygsamma kapacitet, men i verkligheten är det inte så. Tillverkaren tog hand om fyllningen och sparade inga kostnader eller tid. I utförandet av denna kolumn låter vilken musikgenre som helst bra. Bas hörs särskilt bra. En stor volymreserv tillåter dig inte att lyssna på musik maximalt i ett slutet rum.

Det är dock värt att komma ihåg att i detta fall visas ytterligare vibrationer - detta är en av nackdelarna med enheten. När den är fulladdad håller batteritiden upp till 16 timmar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Xiaomi Mi Bluetooth -högtalare . Detta är en intressant modell som du definitivt bör uppmärksamma. Det kännetecknas av sin ursprungliga design. Byggkvaliteten är värd att nämnas separat, eftersom den är på högsta nivå. Kolonnen ser ut som ett enkelt pennfodral. De kraftfulla högtalarna kan leverera ljud upp till 20000 Hz. Samtidigt låter basen mjuk, men samtidigt hörs den tydligt. Tillverkaren har noga tänkt igenom enhetens kontrollsystem. För att göra detta kan du använda en smartphone, vilket är mycket bekvämt, eftersom det alltid finns till hands. Som med de flesta modeller från den listade tillverkaren ingår ingen laddningskabel.

Bild
Bild
Bild
Bild

JBL Flip 4 . Om du har tur kan du hitta en modell med ett mönster till salu. Vanligtvis produceras denna kolumn helt enkelt i rika färger. Liten storlek gör att du kan bära enheten med dig överallt. Du kan lägga den i din väska, fästa den på din cykel eller lägga den i din bil. När du använder den här enheten är det värt att komma ihåg att detaljer kommer att saknas vid låga och höga frekvenser.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sony SRS-XB41 … En kraftfull bärbar högtalare från en världsberömd tillverkare. Den presenterade modellen kan särskiljas för sin attraktiva design och innovativa teknik. Ljudet är högkvalitativt och högt. Tillverkaren har utvidgat frekvensområdet betydligt under 2019. Miniminivån är nu 20 Hz. Detta har förbättrat ljudkvaliteten. Basen hörs bra, det är svårt att inte märka hur de täcker frekvenserna på medellånga och höga nivåer. Den beskrivna tekniken är populär tack vare den installerade originalbelysningen. Som ett trevligt tillägg från tillverkaren finns det en port för ett flash -kort och en radio. Av nackdelarna kan man peka ut en imponerande massa och en mikrofon av dålig kvalitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Premiumklass

Premiumklassen representeras av högeffektiv utrustning med rik funktionalitet

Marshall woburn … Kostnaden för utrustningen börjar på 23 000 rubel. Denna kostnad beror på att tekniken är utformad som en förstärkare för en gitarr. I monteringsprocessen använde tillverkaren högkvalitativa och samtidigt dyra material. Jämfört med billiga modeller samlas ett stort antal omkopplare och knappar på fodralet. Du kan inte bara ändra volymnivån, utan också basens styrka.

Du kommer inte att kunna lägga den i en ryggsäck, eftersom dess vikt är 8 kg. Högtalareffekt 70 watt. Det finns inga frågor om deras arbete även efter flera års verksamhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bang & Olufsen Beoplay A1 . Kostnaden för denna utrustning är från 13 tusen rubel. Jämfört med den tidigare modellen har den här mer blygsamma dimensioner, så den kan fästas på en ryggsäck. Den lilla storleken är inte en indikator på ett svagt ljud, tvärtom kan denna "baby" överraska. Inuti fodralet kan du se två högtalare, var och en med en effekt på 30 watt. Användaren har möjlighet att ansluta utrustningen inte bara till nätet utan också till strömförsörjningen. För detta finns en motsvarande kontakt i satsen. Den inbyggda mikrofonen ger ytterligare möjlighet att tala i telefon handsfree. Högtalaren är ansluten till smarttelefonen på två sätt: AUX-kabel eller Bluetooth.

Tillverkaren erbjuder modeller för alla smaker. Det finns 9 färger, bland vilka det säkert kommer att finnas något passande.

Bild
Bild
Bild
Bild

Valbara kriterier

Innan du väljer en modell som du vill, bör du ta hänsyn till följande punkter:

  • önskad kraft;
  • Enkel hantering;
  • mått;
  • närvaron av ytterligare fuktskydd.

Ju kraftfullare enheten desto mer ljud har den. De kraftfulla modellerna är idealiska för utomhusresor eller som ett alternativ till en vanlig bandspelare i bilen. Den monofonetiska modellen ger inte högkvalitativ akustik, men det finns också avancerade alternativ med flera högtalare. Nästan alla alternativ garanterar basdriven återgivning. Även om högtalaren är liten betyder det inte att mjuk musik kommer att låta.

En bättre teknik är en som fungerar lika bra med både låga och höga frekvenser.

Rekommenderad: