Färgade Hörlurar: Trådlösa Modeller I Rött Och Svart, Blått, Gult Och Orange. Hur Väljer Jag Flerfärgade Hörlurar?

Innehållsförteckning:

Video: Färgade Hörlurar: Trådlösa Modeller I Rött Och Svart, Blått, Gult Och Orange. Hur Väljer Jag Flerfärgade Hörlurar?

Video: Färgade Hörlurar: Trådlösa Modeller I Rött Och Svart, Blått, Gult Och Orange. Hur Väljer Jag Flerfärgade Hörlurar?
Video: JBL Tune 500 BT Wireless Headphones: REVIEW 2024, April
Färgade Hörlurar: Trådlösa Modeller I Rött Och Svart, Blått, Gult Och Orange. Hur Väljer Jag Flerfärgade Hörlurar?
Färgade Hörlurar: Trådlösa Modeller I Rött Och Svart, Blått, Gult Och Orange. Hur Väljer Jag Flerfärgade Hörlurar?
Anonim

Numera strävar tillverkare av ljudutrustning efter att erövra konsumenten inte bara med ett brett utbud av sina produkter, utan också med den moderna snygga designen av sådana enheter. Färgade hörlurar är i trend nu, vars nyanser är mycket olika. I den här artikeln visar vi dig hur du väljer hörlurar som lyfter fram din personlighet och hjälper dig att sticka ut från mängden.

Bild
Bild

Färgspektrum

Till salu kan du hitta trådlösa och trådlösa hörlurar i olika nyanser. Förutom traditionella vita och svarta tillbehör på butikshyllorna som säljer konsumentelektronik hittar du ett komplett utbud av färger: blå, gul, lila, orange, ljusblå, turkos, röd, brun samt kombinerade modeller som kombinerar flera färger i sin design.

Färgade hörlurar kan vara antingen glansiga eller matta . Glansiga hörlurar ger bländning när de vrids från sida till sida, medan matta hörlurar inte har någon glans, eftersom de praktiskt taget inte reflekterar ljus. Samtidigt verkar enheter med en matt yta lite grova vid beröring, medan blanka, tvärtom, är mycket släta.

Tack vare sin höga glans har de glansiga öronsnäckorna visuellt rikare och mer levande nyanser, medan de flerfärgade matta öronsnäckorna ger en dämpad känsla.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns nu färgade hörlurar från Apple , i själva verket är det amerikanska företaget själv inte engagerat i att måla sina enheter i alla regnbågens färger. Företagande ryska företag köper vita hörlurar från detta världsberömda märke och säljer dem med en rejäl ökning efter att ha målat om dem. På grund av den stora efterfrågan på färgglada prylar bland unga sådana hörlurar sprids ganska snabbt.

Bild
Bild

Populära modeller

Och ändå är hörlurar mer än bara ett modeaccessoar. Det är främst en sofistikerad akustisk enhet som är utformad för att lyssna på musik eller annat ljud i anständig kvalitet. Därför bör du först och främst ta reda på vilka modeller som bör prioriteras när du köper detta headset.

För närvarande gör ett ökande antal enheter utan ledningar, även om det till nyligen inte ens var drömt om. Dessa innovationer har inte sparat konsumentelektronik. Nu allt oftare kan du se trådlösa hörlurar, vilket naturligtvis är ett stort plus.

Sådana enheter ger stora möjligheter, för på grund av frånvaron av en kabel kan en person fritt röra sig runt huset och fortsätta lyssna på sina favoritlåtar.

Du kan också ta med dig det här headsetet när du går på camping, reser eller bara handlar.

Bild
Bild
Bild
Bild

För närvarande är mycket populära trådlösa hörlurar med bluetooth , eftersom det är denna typ av ljudöverföring som utvecklare ägnar särskild uppmärksamhet åt. Sådana enheter används oftast för smartphones och bärbara datorer.

Många föredrar dock trådbundna hörlurar, för trots de tråkiga trådarna sådana enheter ger mycket högre ljudkvalitet . Det perfekta alternativet är att köpa båda typerna av hörlurar: när allt kommer omkring får du möjlighet att njuta av det utmärkta ljudet av din favoritmusik hemma med hjälp av trådbundna enheter, och när du går en promenad, sätt på ett trådlöst headset.

Bild
Bild
Bild
Bild

Låt oss ta en titt på de bästa trådlösa och trådlösa hörlurarna från olika märken

Beyerdynamic DT 770 PRO … Detta är en modell av slutna (stora) trådlösa hörlurar i full storlek, som enligt många recensioner är det bästa under det aktuella året, 2019. Skiljer sig i hög detaljljud, lämpligt för att lyssna på musik av olika genrer. Förutom vanliga musikälskare används den av proffs i inspelningsstudior. Modellen kännetecknas av ökad tillförlitlighet och möjligheten att byta ut vissa komponenter, vilket ökar produktens livslängd. Emellertid kan designen vara idealisk för älskare av klassiker, medan sökande av extraordinära lösningar kan bli besvikna över det alltför enkla utseendet på detta tillbehör.

Bild
Bild

Sennheiser HD 650 . Tysk modell med öppna hörlurar i full storlek med hög ljudkvalitet. Perfekt för studioarbete. Det kännetecknas av tillgången på naturligt mjukt ljud, dess detaljer, och en av fördelarna kan kallas designens lätthet på grund av användning av plast, medan modellen är mycket tillförlitlig på grund av metallelementen. Denna enhet ser väldigt modern och snygg ut.

Bild
Bild

Sony MDR-1AM2 … Attraktiv för ungdomar kabelmodell av slutna hörlurar med en optimal kombination av pris och kvalitet. De skiljer sig åt i starkt ljud och intressant design; modellen är också mycket lätt och ganska bekväm.

Bild
Bild

JBL T450 . Detta är en budgetvariant av trådlösa hörlurar från ett välkänt amerikanskt märke, som utmärks av god kvalitet för sina pengar. Trots att monteringen utförs i Kina utmärks denna modell enligt många användares uppfattning av en hög tillförlitlighet hos designen. Det enda klagomålet är en ganska tunn tråd. Ljudkvaliteten är bra med en övervägande lågfrekvens. Lämplig för älskare av basljud.

Bild
Bild

Sennheiser Urbanite XL Wireless . Trådlös, över-örat, on-ear, sluten modell. Den har rymligt levande ljud, en bekväm flexibel kropp och utmärkt byggkvalitet. Setet innehåller två mikrofoner.

Bild
Bild

Bluedio "T2 + ". Multifunktionella on-ear-hörlurar med snygg design och användarvänlighet. De har ett något dämpat ljud, egen spelare och radio med stereosignal.

Bild
Bild

Sony MDR-ZX330BT . On-ear trådlösa Bluetooth-hörlurar som återger mycket klart och högkvalitativt ljud. Från proffsen: en ganska billig modell med bra funktionalitet och tillförlitlighet. Av nackdelarna: kroppen är gjord av blank plast, som snabbt blir smutsig. Ganska dålig ljudisolering.

Bild
Bild

Apple AirPods . Detta är den bästa plug-in trådlösa öronsnäckan någonsin. Basen i sådana modeller har ett ganska svagt ljud, tonvikten ligger på höga frekvenser. För älskare av lätt musik.

Bild
Bild

Urvalskriterier

När du väljer hörlurar måste du tänka på att tjejer föredrar renare och ljusare nyanser, tillbehör av gula, rosa, turkosa eller lila färger är lämpliga för dem. Unga människor är mer benägna att välja klassiska vita eller svarta modeller, och barn älskar röda eller flerfärgade hörlurar. Vissa barnmodeller kan vara gjorda av mjuk fleece i form av djur.

De som noga följer deras stil väljer noggrant headset för att matcha sina kläder, tjejer ägnar till och med uppmärksamhet åt kombinationen av hörlurarnas färg och sminket som appliceras på ansiktet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Representanter för olika subkulturer föredrar att inte dela med sin favoritmusik, som visas överallt i hörlurar. För sådana människor fungerar dessa tillbehör som ett sätt att uttrycka sin inre värld, så de tar mycket allvarligt valet av färg på hörlurarna.

Experter inom psykologi hävdar det enhälligt valet av en eller annan färg indikerar personens karaktär. Innan du köper hörlurar bör du tänka på vad dess huvudsakliga egenskaper är i dig.

Bild
Bild

Om du vill berätta för andra om det utan ord, var uppmärksam på den här listan

  • Blå . Anger naturens lyhördhet och känslomässighet, och denna färg föredras också av hårt arbetande, målmedvetna människor.
  • Röd . Ljusa, impulsiva människor, inte rädda för att övervinna hinder, mycket målmedvetna och självsäkra - det är de som föredrar den här färgen.
  • Svart … Å ena sidan väljs denna färg av raffinerade, andliga naturer, benägna till självkontemplation och inre analys. Å andra sidan finns det pragmatiker som ägnar särskild uppmärksamhet åt små detaljer. Valet av denna färg skiljer också människor från kreativa yrken.
  • Gul . Lugn, självsäker typ med logiskt tänkande, benägen att lösa komplexa problem. Med ett ord, en intellektuell.
  • Rosa . Naturligtvis är dessa främst tjejer. Ungdomens färg, ömhet och romantik.
Bild
Bild

Flerfärgade hörlurar som kombinerar flera nyanser av färgpaletten väljs av personer vars professionella aktiviteter är relaterade till musik och kreativitet: dessa är DJ: er, musikpresentanter och musikerna själva.

De uppträder ofta inför allmänheten, deras image tvingar dem att se fashionabla, ljusa och snygga ut.

Rekommenderad: