Bakgrundsbelysta Hörlurar: Glöd-i-mörkret Trådlösa Hörlurar För Dator Och Telefon, Stor Och Liten LED Med Tråd

Innehållsförteckning:

Video: Bakgrundsbelysta Hörlurar: Glöd-i-mörkret Trådlösa Hörlurar För Dator Och Telefon, Stor Och Liten LED Med Tråd

Video: Bakgrundsbelysta Hörlurar: Glöd-i-mörkret Trådlösa Hörlurar För Dator Och Telefon, Stor Och Liten LED Med Tråd
Video: Which Cute Affordable Headset is Best? (WITH MIC TESTS) 2024, Maj
Bakgrundsbelysta Hörlurar: Glöd-i-mörkret Trådlösa Hörlurar För Dator Och Telefon, Stor Och Liten LED Med Tråd
Bakgrundsbelysta Hörlurar: Glöd-i-mörkret Trådlösa Hörlurar För Dator Och Telefon, Stor Och Liten LED Med Tråd
Anonim

Det finns ett stort utbud av bakgrundsbelysta hörlurar på världsmarknaden, som redan har blivit en riktig trend . Alla modeller är ganska olika i sin konstruktion och design, men samtidigt är de så praktiska och funktionella som möjligt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Moderna lysande hörlurar är inte bara en modetrend, utan också en sorts nödvändighet för människor som leder en aktiv livsstil. Enheterna är relevanta i vandringsprocessen, sportaktiviteter samt vanlig rekreation . Moderna bakgrundsbelysta hörlurar låter dig inte bara lyssna på din favoritmusik utan också göra en person ljusare och mer märkbar. Genom att ta på sig lysande hörlurar blir en person mest märkbar i mörkret, vilket gör hans rörelse på kvällen och natten mer bekväm och säker.

Det är värt att notera att LED -elementen kan ha ett annat färgschema, vilket gör hörlurarna originella och presentabla.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dessa produkter har följande positiva egenskaper:

  • finns med förstärkt tråd;
  • har ett oklanderligt klart ljud;
  • är gjorda av kvalitetsmaterial med den mest moderna tekniken;
  • slitstark och hållbar;
  • utrustade med praktiska användningsalternativ, vilket gör dem så funktionella som möjligt.

Till negativa egenskaper kan bara hänföras till den höga kostnaden för vissa modeller. Med tanke på kundrecensioner har bakgrundsbelysta hörlurar inga andra nackdelar.

Bild
Bild

Visningar

Glödande hörlurar är av två typer: trådlösa och med tråd . Var och en av dessa sorter har sina egna egenskaper. Trådlösa hörlurar är mer praktiska och praktiska under drift. Dessutom har de en attraktiv modern design och kännetecknas av ökad funktionalitet.

Trådbundna modeller är mer kompakta, men har också ett kraftfullt ljud. De är praktiska att bära i en väska eller ficka. Nackdelen med sådana alternativ är att ledningarna ofta är förvirrade, vilket medför vissa besvär för sina ägare.

Kostnadsmässigt är de betydligt billigare än trådlösa produkter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

Utbudet av bakgrundsbelysta hörlurar är ganska stort. Varje modell har en individuell design och specifikationer. Det finns flera mest populära modeller.

Ritmix RH-115M Luminous . Ljusa, billiga och pålitliga öronsnäckor med bra ljud, hållbar tråd med en bekväm passform. Hjälp att sticka ut i mörkret på grund av den vackert upplysta tråden. Anslut enkelt till praktiskt taget vilken enhet som helst, PC och producera skarp musik.

Bild
Bild

Kotion Varje G2000 . Dessa stora spelhörlurar är utrustade med en kraftfull mikrofon för kristallklart ljud. Närvaron av en knapp för att slå på bakgrundsbelysningen och en knapp för att justera volymen gör det möjligt att anpassa produkten för individuella behov. Det finns en kontakt för anslutning av en USB -kabel, och tråden är maximalt motståndskraftig mot knäck på grund av den flätade finishen. Pannbandet är enkelt justerbart beroende på de anatomiska egenskaperna.

Bild
Bild

Glöd rosa . Snygga hörlurar, skapade i en futuristisk design, är utrustade med en speciell kabel som inte trasslar ihop sig alls under användning. Denna modell är utrustad med en puls- och pulssensor, vilket är en stor fördel. Setet innehåller en speciell kontrollpanel, vilket gör processen att använda produkten mer bekväm och bekväm. Hörlurarna är utrustade med ett batteri som kan hålla i cirka 10 timmar utan att laddas. Finns i 3 färger: rosa, blått och grönt.

Bild
Bild

ITSYH TW-763 Söt katt … Originella spelhörlurar med en attraktiv design i form av lysande öron. De har utmärkt ljudisolering. De har surroundhögtalare, tack vare vilket ljudet är så klart och högt som möjligt. Kabeln är ganska robust med en skyddande bur. Bakgrundsbelysningen kan enkelt justeras med en särskild kontrollknapp, som nästan är osynlig. Kostnaden för produkten är ganska överkomlig, med tanke på all dess funktionalitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Melodi & resa . Sådana hörlurar kombinerar harmoniskt en unik design, användarvänlighet och rimliga kostnader. En avancerad mikrofon levererar fantastiskt ljud. Tråden ser ut som en dragkedja av metall. Hörlurarna sitter lätt i örat på grund av sin kompakta storlek. Enheten är perfekt som ett fullvärdigt headset för alla slags prylar.

Bild
Bild

Alla dessa modeller av lysande hörlurar intar höga positioner i popularitetsbetyget, eftersom de är gjorda av högkvalitativa material och utrustade med den nödvändiga uppsättningen funktioner. Varje alternativ har sina egna bakgrundsbelysningsegenskaper.

Hur väljer man?

Vid valet av bakgrundsbelysta hörlurar är det nödvändigt att ägna särskild uppmärksamhet inte bara till utseendet, utan också till de tekniska data. Individuella parametrar är av stor betydelse under drift.

  • Ljud . Ljudkvalitet och tydlighet är några av de viktigaste funktionerna i dessa produkter. Det är värt att uppmärksamma frekvensområdet, liksom graden av känslighet och motstånd. Man måste komma ihåg att endast en högkvalitativ högtalare kan ge fullt ljud.
  • Design och konstruktion . Dessa parametrar väljs beroende på individuella önskemål. Någon föredrar kompakta trådbundna modeller, medan andra föredrar trådlösa och mer omfattande produkter. Men oavsett typ ska deras design vara av högsta kvalitet och genomtänkt.
  • Laddare … Bland sortimentet finns det helt olika modeller med en typ av laddning eller en annan. De kan antingen vara helt fristående eller drivna med batterier eller med en mikro-USB-kabel. Modeller med USB -utgång används ofta för en dator, för en telefon.
  • Funktionalitet . Varje produkt har en specifik uppsättning alternativ som låter dig styra belysning, volym och andra funktioner. Alla måste vara fullt fungerande för att ge maximal komfort under drift.

Rekommenderad: