Wi-Fi-hörlurar: Välj Trådlösa Hörlurar Med Wi-Fi För Din Telefon Och Dator. Hur Ansluter Jag?

Innehållsförteckning:

Video: Wi-Fi-hörlurar: Välj Trådlösa Hörlurar Med Wi-Fi För Din Telefon Och Dator. Hur Ansluter Jag?

Video: Wi-Fi-hörlurar: Välj Trådlösa Hörlurar Med Wi-Fi För Din Telefon Och Dator. Hur Ansluter Jag?
Video: Dela internet & wifi från en Iphone 2024, April
Wi-Fi-hörlurar: Välj Trådlösa Hörlurar Med Wi-Fi För Din Telefon Och Dator. Hur Ansluter Jag?
Wi-Fi-hörlurar: Välj Trådlösa Hörlurar Med Wi-Fi För Din Telefon Och Dator. Hur Ansluter Jag?
Anonim

Hörlurar används av många människor: musikälskare, översättare, journalister och vanliga användare. De kommer vanligtvis med trådar som alltid är trassliga och mycket irriterande. Men på sistone har många föredraget trådlösa Wi-Fi-hörlurar.

Vad det är?

Wi-Fi-hörlurar är enheter som kan användas utan kablar … Deras arbete utförs med hjälp av trådlös Wi-Fi-teknik baserad på IEEE 802.11-standarden. Trådlös kommunikation av Bluetooth -enheter överensstämmer dock också med denna standard. Därför är termen "Wi-Fi-hörlurar" bara en marknadsföringstrick.

Om den valda enheten inte är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk kommer det ingen ljudsignal. Därför måste du lyssna på musik på platser där det finns tillgång till ett Wi-Fi-nätverk.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

För att komma igång bör du bekanta dig med de vanligaste hörlurarna i örat.

QCY Q29

En sådan enhet släpptes av det kinesiska företaget QCY. Headsetet är ganska hög kvalitet och pålitligt . Och det bör också noteras att var och en av hörlurarna har ett separat batteri. Trots att öronsnäckorna inte har hållare håller de fortfarande perfekt i öronen.

En sådan enhet kan användas även med en hatt. Ljudsignalen har ett ganska kraftfullt brusreduceringssystem. Utan laddning kan öronsnäckorna fungera upp till 2 timmar.

Bild
Bild

Meizu POP

Sådana hörlurar perfekt för sport , eftersom de har en genomtänkt design och inte kommer att falla ur öronen under aktiva aktiviteter. Varje hörlur har en speciell pekskärm som du kan styra ljudåtergivningsprocessen med. Det betyder att lyssnaren kommer att kunna styra spellistan utan att använda en smartphone.

Laddar upp till 3 timmars kontinuerlig användning … Tack vare fallet kan dock driftstiden förlängas upp till 12 timmar. Enheten är skyddad mot fukt, vilket gör att du kan använda den även i regnigt väder. Bland bristerna bör det noteras dålig ljudisolering.

Bild
Bild

Sony WF-SP700N

Dessa hörlurar har å andra sidan bra ljudisolering, vilket gör att du kan lyssna på musik även i ett bullrigt rum. Kroppen är därför gjord av högkvalitativt material livslängden är ganska lång … Öronproppar i silikon fäster perfekt vid öronen och har en mikrofon. Nackdelarna inkluderar för höga kostnader.

Bild
Bild

GetLux Nanopods

Denna hörlursmodell har utmärkt prestanda och intressant design. Headsetet är tillverkat i form av öronsnäckor som enkelt kan fästas i öronen. Hörlurarna fungerar sömlöst med alla enheter. Deras vikt är bara 70 gram. Frekvensområdet är 20 000 Hz . Dessutom har enheten en bakgrundsbelysning som kan stängas av om det behövs. I fristående läge kan hörlurarna fungera i cirka 6 timmar.

Bild
Bild

CaseGuru CGPods

En sådan enhet skiljer sig från andra i högkvalitativ ljudisolering, mjukt ljud och också en lång batteritid. Wi-Fi-enheten kan överföra ljud upp till 10 meters avstånd . Dessutom finns det skydd mot fukt.

Bland trådlösa enheter som har en högkvalitativ ljudsignal är modeller av kända märken mycket populära.

Bild
Bild

Philips bas + SHB3075

Denna modell kännetecknas inte bara av utmärkt ljudkvalitet, utan också av sitt låga pris. Dessutom skapar hörlurarna inga obehag när de bärs. När det gäller de tekniska egenskaperna är de följande:

  • frekvensområdet är 21 000 Hz;
  • känsligheten ligger inom 103 dB;
  • i fristående läge kan enheten arbeta upp till 12 timmar;
  • uppsättningen innehåller en USB -kabel.

Bland nackdelarna är det värt att notera det faktum att modellens kropp är gjord av plast, vilket inte är hållbart.

Bild
Bild

JBL Everest 310

Hörlurarna i denna modell är gjorda av ett mycket mjukt material. Hörlurarna har en mikrofon som har en ekodämpningsfunktion. I fristående läge kan enheten fungera i cirka 10 timmar. Men bara 2 timmar räcker för laddning. Satsen innehåller en löstagbar kabel, ett fodral och ett batteri.

Bild
Bild

Marshall major

Denna modell släpptes av brittiska tillverkare. Det kännetecknas av en högkvalitativ ljudsignal, snygg design, men samtidigt har det en hög kostnad . Bland fördelarna bör det noteras den långa batteritiden - upp till 30 timmar. Frekvensområdet ligger inom 20000 Hz. Nackdelarna inkluderar för mycket tryck på öronen under den första användningen.

Bild
Bild

Master & Dynamic MW60

Denna modell skiljer sig från andra i sin högkvalitativa ljudisolering. Det finns en utmärkt mikrofon tillgänglig. Enheten kan spela vilken musik som helst eller ljud. När det gäller de tekniska egenskaperna är de följande:

  • frekvensområdet är 44 kHz;
  • ljudsignaler finns tillgängliga upp till 10 meter bort.
Bild
Bild

Beats Solo? Trådlös

Modellen har en ergonomisk design, har en inbyggd mikrofon och är också mycket enkel att använda . Batteriet är ganska kraftfullt och tillåter upp till 40 timmars batteritid. Och det är också värt att notera mycket bekväma och mjuka öronkuddar.

Bland Wi-Fi-sporthörlurarna finns det flera intressanta modeller.

Bild
Bild

Xiaomi Mi Sport Bluetooth -headset

Till att börja med är det värt att notera ett bekvämt headset, utmärkt ljud, liksom möjligheten att justera det. Modellen väger bara 17 gram. Trots detta kan det fungera offline i upp till 6-7 timmar. Det tar bara 1 timme att ladda öronsnäckorna helt . De har en hög skyddsklass och fungerar vid höga frekvenser.

Bild
Bild

Meizu EP52 Lite

Headsetet är mycket bekvämt, setet innehåller en kabel som ansluter hörlurarna … De väger bara 4, 6 gram. Trots detta kompletteras satsen med ett 100 mAh batteri. Batteritiden är 8 timmar. Men bara 1,5 timme räcker för laddning. Nackdelarna inkluderar arbete vid låga frekvenser.

Bild
Bild

JBL Reflect Mini 2 BT

Hörlurarna har en reflekterande remsa och bekväma och mjuka öronproppar. Funktion är möjlig vid olika ljudfrekvenser . Det är väldigt enkelt att ansluta enheten, det finns en bra mikrofon. Det kan fungera offline i mer än 7 timmar. Bland nackdelarna bör det noteras att magneten är för svag.

Bild
Bild

Samsung EO-BG950 U Flex

Modellen från koreanska tillverkare har ett högkvalitativt brusreduceringssystem, fungerar vid höga frekvenser. Enheten väger 51 gram. Trots sin låga vikt, offline kan arbeta mer än 9 timmar.

Bild
Bild

Hur väljer man?

För att förstå vilka trådlösa hörlurar som är lämpliga för en telefon och vilka för en dator måste flera faktorer beaktas. Om en person gillar att lyssna på instrumental musik måste du vara uppmärksam på hörlurar. med ett brett frekvensområde . Ljudisolerade enheter kan köpas för personer som vill njuta av sin musik i absolut tystnad. In-ear-hörlurar är inte lämpliga för sport. När allt kommer omkring kan de falla ut när som helst. Ett sällsynt undantag är speciella modeller som sitter säkert i öronen.

En annan viktig punkt är enhetens känslighet. Du bör inte köpa hörlurar där känsligheten kommer att vara under 100 dB . I detta fall kommer ljudsignalen att vara väldigt tyst.

Och du måste också se till att frekvensområdet ligger inom 10 000–12 000 Hz.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur ansluter jag?

För att ansluta hörlurar till en telefon eller annan enhet måste du först slå på Wi-Fi på den. Och först efter det kan du ansluta själva hörlurarna. Sedan måste du gå till inställningarna för din telefon eller någon annan enhet. Telefonen eller datorn måste hitta hörlurarna på egen hand. I vissa fall krävs en PIN -kod för att ansluta.

För att sammanfatta kan vi säga att Wi-Fi-hörlurar passar för nästan alla. Det viktigaste är att när du köper en sådan enhet ska du ta hänsyn till dess funktioner och välja den efter dina behov och livsstil.

Rekommenderad: