De Bästa TV-apparaterna Med Smart TV: Betyg På 32-tums TV-apparater Och Andra, Budget Och Dyra. Hur Väljer Man Dem?

Innehållsförteckning:

Video: De Bästa TV-apparaterna Med Smart TV: Betyg På 32-tums TV-apparater Och Andra, Budget Och Dyra. Hur Väljer Man Dem?

Video: De Bästa TV-apparaterna Med Smart TV: Betyg På 32-tums TV-apparater Och Andra, Budget Och Dyra. Hur Väljer Man Dem?
Video: Sony 32WD756 Распаковка, установка и тестирование, более премиальный 32-дюймовый полноразмерный образец Sony KDL32WD756 2024, April
De Bästa TV-apparaterna Med Smart TV: Betyg På 32-tums TV-apparater Och Andra, Budget Och Dyra. Hur Väljer Man Dem?
De Bästa TV-apparaterna Med Smart TV: Betyg På 32-tums TV-apparater Och Andra, Budget Och Dyra. Hur Väljer Man Dem?
Anonim

Moderna tv -apparater utför en mängd olika funktioner, förutom standarduppgiften att sända tv -program. Till exempel kan enheter som skapats med Smart TV -teknik ha egenskaperna hos en riktig dator. Sådana hushållsapparater är mycket populära och efterfrågade bland konsumenter. Vi föreslår att du bekantar dig med betyget för de bästa Smart -TV: n.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära märken

Moderna TV -apparater med Smart TV -funktion produceras av både inhemska och utländska tillverkare. Bland dem finns de mest populära märkena:

Sony - Detta japanska företag har funnits på marknaden för hushållsapparater i flera decennier och har en ledande position.

Bild
Bild

Lg - en tillverkare från Sydkorea utmärks av användningen av den senaste tekniken och den vetenskapliga utvecklingen i produktionen av sina produkter.

Bild
Bild

Samsung - inom ett stort antal modeller av smarta TV -apparater;

Bild
Bild

Panasonic - företagets produktsortiment inkluderar TV -apparater från olika priskategorier;

Bild
Bild

Philips - enheterna kännetecknas av närvaron av en karakteristisk Ambilight.

Bild
Bild

Dessa 5 märken anses vara marknadsledande. De föredras av de flesta konsumenter.

Betyg av de bästa tv -apparaterna

Du kan hitta ett stort antal Smart TV -modeller på marknaden. Hushållsapparater kan skilja sig åt i en mängd olika egenskaper: funktionellt innehåll, extern design, skärmstorlek (till exempel kan du hitta modeller med en diagonal på 32 eller 43 tum), kostnad och många andra parametrar. Låt oss överväga TV -modeller med Smart TV från de viktigaste prisgrupperna.

Bild
Bild

Budget

Låt oss lista några av de mest populära, men billiga modellerna av högteknologiska hushållsapparater och bekanta oss med deras viktigaste egenskaper.

Akai LES-32D83M

Denna modell fungerar på grundval av Android -plattformen, den är ganska ny, utvecklad i slutet av 2018, så den uppfyller alla moderna krav. Modellen är utrustad med Wi-Fi 802.11n-gränssnitt, och storleken på det inbyggda minnet är 4 GB. Ägare av Akai LES-32D83M kan titta på mark- och kabel-TV.

Bild
Bild

Tillverkaren erbjuder en ganska imponerande 720p HD -skärmupplösning. I närvaro av funktionen att spela in innehåll till flashmedia. Dessutom kan du se data som spelats in på hårddisken. När det gäller dess dimensioner är TV: n väldigt lätt och kompakt, och därför kan den installeras i nästan alla rum . Den har praktiska funktioner som LED -bakgrundsbelysning, TimeShift, sömntimer, barnsäkring och mer.

Bild
Bild

Telefunken TF-LED40S43T2S

Skärmupplösningen för modellenheten är 1920 × 1080. Dessutom har TV: n Wi-Fi. Designen ger närvaro av en tuner. Trots att modellen tillhör budgetkategorin utökas det funktionella innehållet. Bas -operativsystemet för denna TV är Android.

Enheten kan sända både digital och analog tv . Skärmens diagonal är 40 tum (eller 102 centimeter). Dessutom finns det möjlighet att spela in video till USB-enheter, stöd för mer än 1000 kanaler.

Bild
Bild

Thomson T43FSL5131

Enheten är utrustad med en kraftfull och högkvalitativ 4-kärnig ARM A7-processor samt ett grafikkort av Mali 450. Funktionellt sett liknar denna modell de hushållsapparater som beskrivs ovan.

Bild
Bild

Systemet för att installera och styra TV: n utmärks av hög bekvämlighet . Så varje användare (även en som inte har en stor mängd specifik teknisk kunskap) kan enkelt justera parametrar som bildkontrast, vit- och svartbalans, människans hudton i ramen, samt motsvarande lägen. Skärmupplösningen kännetecknas av 1080p Full HD. Betraktningsvinkeln för denna TV -modell är 178 grader och strömförbrukningen är 75 W.

Bild
Bild

Så även om du inte har en stor budget kan du hitta en billig TV med Smart TV -teknik som kommer att glädja dig och ditt hushåll.

Mellanprissegment

Tv-apparater som tillhör medelpriset präglas av ett nästan idealiskt förhållande mellan pris och kvalitet. Tänk på de bästa modellerna som är utrustade med Smart TV.

Erisson 50ULEA99T2 Smart

Denna TV -modell tillverkas av ett företag som är allmänt känt över hela världen och är populärt och respekterat av konsumenter. Bilden sänds i 4K UHD -format, på grund av vilken den kännetecknas av kontrast och naturliga toner.

Den moderna enheten ger ägaren möjlighet att titta på filmer i 24p True Cinema -läge. Designen innehåller kraftfulla högtalare, vars funktion utförs enligt principen NICAM och AVL . Skärmstorleken är ganska stor med 50 tum. Tillgängliga ingångar VGA, HDMI x3, USB x3, Ethernet (RJ-45).

Bild
Bild

Supra STV-LC60GT5000U

Utvecklarna noterar närvaron av mer än 1 miljard färger, sändningsbilden utmärks av en hög grad av naturlighet och naturlighet. Modellen tillhör kategorin LED, dess upplösning är 4K UHD . Supra STV-LC60GT5000U-designen innehåller 2 mottagare: T2, som är markbunden, och S2, som är satellit. Förekomsten av en fullvärdig uppsättning gränssnitt noteras.

När det gäller hushållsapparatens tekniska egenskaper är det viktigt att notera ljudeffekten med en indikator på 20 W (2 × 10 W), och parametern för ljusstyrka är cd0 cd / m2.

Bild
Bild

Xiaomi Mi TV 4S 55

Denna modell är en av de mest moderna i vår dagens ranking, sedan den släpptes 2019. TV: n har en elegant exteriördesign, så den kommer att vara ett utmärkt komplement till alla interiör- och designlösningar. Enheten har en TFT IPS-panel (In-Plane Switching). Bildupplösningen kännetecknas av en indikator på З840 × 2160 pixlar.

Förutom, i närvaro av egen belysning för användarnas bekvämlighet … Processorn för denna modell är en 4-kärnig Amlogic-typ med Cortex-A53x4, och det finns också en Mali-450 GPU. Mängden RAM är 2 GB.

Bild
Bild

Så om du vill göra det bästa valet, välj sedan en av de tre modellerna som beskrivs ovan.

Premiumklass

Om du har materiella möjligheter, bör du vara mycket uppmärksam på lyxenheter.

Sony KD-49XF7005

Denna smarta TV -modell fungerar tack vare Linux -plattformen, som är en nyhet från tillverkaren. HD (4K UHD) upplösning och HDR-10-teknik är bland de nyaste på marknaden.

Indexet för dynamiska scener är 200 bilder per sekund / rörelseflöde . Sony KD-49XF7005 har Wi-Fi-funktion. Det inbyggda minnet är 4 GB, vilket gör att du avsevärt kan utöka enhetens funktionella funktioner. TV: n är utrustad med XSMART -teknik, tack vare vilken du kan njuta av filmpremiärer och gratis IP -TV -kanaler.

Bild
Bild

Panasonic TX-55FXR600

Panasonic erbjuder sina kunder en modell med bilder i 4K UHD -upplösning, HDR 10 -teknik finns också här. Det finns 2 HDMI 2.0 -utgångar i designen. Tekniker som Wi-Fi, 24p True Cinema, DLNA stöds.

Bild
Bild

Ytterligare funktionella egenskaper som ökar bekvämligheten med att använda TV: n inkluderar röststyrning, en speciell ljussensor, möjligheten att spela in information på externa medier, en sömntimer och mycket mer. Uppdateringsfrekvensindexet på skärmen är 50 Hz och ljusstyrkan ligger på nivån Z50 cd / m2 . Dessutom kan man inte låta bli att notera den stora diagonalen på skärmen, som är cirka 55 tum. Följaktligen kommer TV: n att bli en accenthushållsenhet i ditt vardagsrum.

Bild
Bild

Samsung UE58NU7100U

Nästa generations TV är utrustad med Local Dimming -funktionen, tack vare vilken varje pixel är maximalt detaljerad, vilket garanterar högkvalitativa dynamiska scener. Samsung UE58NU7100U drivs av Tizen -operativplattform , det finns också en speciell egen webbläsare.

Bild
Bild

Designen innehåller 2 högtalare, tack vare vilka ägarna till hushållsapparaten kan njuta av surroundljud medan de tittar på en film . Ytterligare funktioner inkluderar stöd för format som MP3, WMA, MPEG4, HEVC (H. 265), DivX, MKV, JPEG, förekomsten av 2 mottagare och andra alternativ.

Bild
Bild

Således rättfärdigar hushållsapparater sitt höga pris med utökat funktionsinnehåll.

Vilket ska man välja?

När du väljer en smart TV måste du vara försiktig och ansvarsfull. Du bör fokusera på flera viktiga faktorer:

  • tillverkare - ge företräde åt världsberömda företag som respekteras och älskas av konsumenterna;
  • värde för pengar;
  • storleken på TV: n - den bör väljas beroende på i vilket rum du ska installera enheten;
  • exteriördesign - TV: n ska passa bra in i din inredning;
  • funktionella funktioner - välj de nyaste och mest moderna modellerna;
  • kostnad - fokusera på din materiella förmåga;
  • säljare - kontakta endast officiella butiker och återförsäljare.

Med hänsyn till alla beskrivna faktorer kan du köpa en högkvalitativ och funktionellt fylld enhet som uppfyller dina behov och glädjer ditt hushåll.

Rekommenderad: