De Bästa Budgethörlurarna: Topp över De Billigaste Modellerna Med Bra Ljud, Hörlurar Och Andra. Hur Skiljer Sig Dyra Från Billiga? Hur Väljer Jag Hörlurar Av Hög Kvalitet?

Innehållsförteckning:

Video: De Bästa Budgethörlurarna: Topp över De Billigaste Modellerna Med Bra Ljud, Hörlurar Och Andra. Hur Skiljer Sig Dyra Från Billiga? Hur Väljer Jag Hörlurar Av Hög Kvalitet?

Video: De Bästa Budgethörlurarna: Topp över De Billigaste Modellerna Med Bra Ljud, Hörlurar Och Andra. Hur Skiljer Sig Dyra Från Billiga? Hur Väljer Jag Hörlurar Av Hög Kvalitet?
Video: Top 5 Best Budget Wireless Headphones of [2021] 2024, April
De Bästa Budgethörlurarna: Topp över De Billigaste Modellerna Med Bra Ljud, Hörlurar Och Andra. Hur Skiljer Sig Dyra Från Billiga? Hur Väljer Jag Hörlurar Av Hög Kvalitet?
De Bästa Budgethörlurarna: Topp över De Billigaste Modellerna Med Bra Ljud, Hörlurar Och Andra. Hur Skiljer Sig Dyra Från Billiga? Hur Väljer Jag Hörlurar Av Hög Kvalitet?
Anonim

En billig högtalare kan vara ett bra val. De bästa budgethörlurarna kan anses vara en bra bekräftelse på detta . Och ändå är det användbart att ta reda på deras funktioner, bekanta sig med listan över optimala alternativ och reglerna för att välja.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur skiljer de sig från dyra?

Det finns en åsikt (stöds förresten av experternas slutsatser) att det är inte så stor skillnad mellan dyra och billiga hörlurar . Det här kan låta kontraintuitivt, men det är exakt så det är i början av 2020 -talet. För ett mycket blygsamt belopp kan du få en anständig, välfungerande enhet. Och någon för mycket pengar kommer att köpa sig en evig källa till problem.

Det är omöjligt att utpeka några entydiga funktioner - i alla prissegment finns det nu produkter som skiljer sig mycket åt vad gäller teknisk prestanda, design och praktiska egenskaper.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Men du måste fortfarande välja hörlurar, även ett budgetalternativ. Om bara för att det finns många modeller av sådan utrustning på marknaden. Här är några kriterier:

  • utseende;
  • perfekt montering;
  • ljudkvalitet;
  • återgivning av frekvenser;
  • anslutningsmetoder;
  • ljudisoleringsnivå;
  • ytterligare funktioner.

Låt oss överväga dessa positioner mer detaljerat . Naturligtvis skulle alla ägare av budgethörlurar vilja att den här enheten ser "cool" ut och förbluffar vid första ögonkastet. Men problemet är att sofistikerad design är oftast karakteristisk för enheter av inte särskilt hög kvalitet … Professionella designers tjänster är dyra. Och troligtvis har tillverkare sparat antingen på material, eller på teknik eller på hörlurarnas funktionalitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Detta gäller kanske inte vissa modeller. Du ska inte försöka ta det som ser så ljust och fängslande ut som möjligt ., måste du först studera alla nyanser. Och den första av dem, som är ganska naturlig, är ljudet som avges . Modeller med lågkvalitativ akustik ger sig oftast ut i basområdet. När de spelas börjar det väsande, kvackande, andra främmande ljud kan också dyka upp.

Men en erfaren konsument kommer definitivt att kontrollera alla andra frekvenser . Att testa dem är inte för svårt - du behöver bara förbereda låtar med lämpliga ljudområden på din enhet. Det är lika viktigt att utvärdera ljudisolering. För att göra detta, ställ in maximal volym i några sekunder.

Om det inte stör tyst lyssnande på musik, finns det definitivt problem med isolering.

Bild
Bild
Bild
Bild

Observera: varje ljud du gör måste vara helt rent och väl genomarbetat. Allt ska spelas klart, även om vi talar om de tystaste, knappt märkbara signalerna.

Rörande helt set , då för budgetmodeller är detta den svagaste punkten. Men om du inte väljer de billigaste, men ändå lite mer anständiga enheterna, kan du räkna med åtminstone utbytbara öronkuddar. Måste utvärderas materialkvalitet och hur huvuddelarna är dockade ihop. Detta gör att vi kan bedöma tillverkarens professionalism och samvetsgrannhet.

Anslutningsmetoder - Det här är först och främst trådlöst alternativ och bluetooth … Trots löftet om en trådlös anslutning behöver du inte säga entydigt att det alltid är bättre. För dem som använder hörlurar vid datorn eller helt enkelt inte vill slösa batteri på sin smartphone i onödan är "gammaldags" trådbundna hörlurar idealiska. Om det ändå görs ett val till förmån för Bluetooth, är det inte på sin plats att klargöra utbudet av stabil mottagning och batteritid. I det här fallet kommer det inbyggda minnet också att vara ett användbart alternativ.

Bild
Bild
Bild
Bild

Toppmodeller

Det är lämpligt att föra en konversation om budgethörlurar med hjälp av ett exempel Röd fyrkantig bombplan … Detta är en bra spelmodell med bra ljud. Billig plast användes för tillverkning av strukturen. Detta steg är inte av misstag - det gjorde det möjligt att avsevärt sänka kostnaden för produkten. Ingenjörerna kunde utrusta sin produkt med en utmärkt inbyggd mikrofon.

Ljud kan inte anses vara ett absolut riktmärke för kvalitet, men vad spelaren behöver höra kommer att återges tydligt . Öronkuddarna är gjorda av läder, vilket är vackert i sig. Dessutom överhettar inte läderytan öronen, som många andra material gör. Men för att betrakta den här modellen som en av de bästa i världen är det en rent trådbunden prestanda som stör. Produkten visade sig inte vara tillräckligt mobil, det kommer inte alltid att vara möjligt att ta den med dig. Dessutom går tråden mycket lätt sönder.

Bild
Bild
Bild
Bild

Men du kan också köpa hörlurar av hög kvalitet med öronkuddar i konstläder. Till exempel modellen Sven AP-G888MV . Användare rapporterar en genomgående utmärkt passform mot huvudet. Anslutningen görs med en kabel med en pålitlig tygfläta. Kontrollpanelen är gjord enligt alla regler för komfort, och det som är viktigt, ett mycket anständigt ljud erhålls.

Det är också värt att notera att vissa konsumenter försöker välja hörlurar med brusreducering. I det här fallet billigt Lenovo Y Stereo . De låter helt enkelt makalösa och utmärks av virtuos bullerisolering. Mikrofonen behöver inte höjas och sänkas för att tala. Denna lösning är ganska bekväm.

När du väljer hörlurar bör du titta närmare på JBL C100SI . Att de släpptes av en så känd tillverkare kan inte annat än glädjas. Designerna kunde ge acceptabel bas och anständigt ljud i mellanregistret. Tyvärr är "toppen" av akustiken avskurna. Men i en så billig produkt måste man göra en kompromiss.

Trösten är att bristerna kan kompenseras genom att justera utjämnaren.

Bild
Bild
Bild
Bild

Samma priskategori inkluderar också Panasonic RP-HJE125 . Basens djup beror på hur väl användaren väljer öronkuddarna. Enheten monteras ganska bra och passar in i örat utan problem. Tillverkaren hävdar att högtalaren avger ljud från 10 till 24000 Hz. Det är dock användbart att överväga andra modeller i den tillgängliga prisklassen.

När du väljer hörlurar med en mikrofon, det vill säga ett headset, förtjänar uppmärksamhet TTEC J10 Svart . Ett standard 3,5 mm -uttag används för att ansluta till olika prylar. Den optimala volymnivån säkerställs på grund av den höga känsligheten (vid 97 dB). Motstånd 32 Ohm eliminerar uppkomsten av buller, väsande andning och andra främmande ljud. Eftersom antalet delar är relativt litet är konstruktionen ganska tillförlitlig och stabil även under långa övergångsställen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ett trevligt val kan vara TFN MC-505 Rosa . Den här hörlursmodellen använder också minijack -uttaget. För att bibehålla rätt ljudkvalitet används högtalare med en diameter på 10 mm. För att säkerställa att främmande ljud utesluts används öronkuddar av silikon. En mikrofon finns, tack vare vilken det är möjligt att ta emot samtal eller skicka röstmeddelanden.

Om du är intresserad av produkter under ett välrenommerat varumärke, bör du ta en titt på Philips SHP2000 / 10 . De stora skålarna är täckta med mjukt material som gör att du kan njuta av även långa lyssningssessioner. Det finns en standard minijack -kontakt. Leveranssetet innehåller också en adapter för att växla till 6, 3 mm ingångar. Huvudsakliga tekniska parametrar:

  • stängd version i full storlek;
  • kabelanslutning;
  • känslighetsnivå 100 dB;
  • effektnivå 500 mW;
  • kabel 2 m lång;
  • klassisk svart färg.
Bild
Bild
Bild
Bild

Definitivt värt konsumenternas och hörlurarnas uppmärksamhet Defender Warhead G-160 Svart . Enheten är tillverkad enligt en sluten metod. Känsligheten är bara 54 dB. Öronkuddarna är gjorda av utmärkt konstläder. Tillverkaren hävdar att dessa spelhörlurar ger fullt stereoljud.

Tekniska egenskaper:

  • signal med frekvens från 20 till 20 000 Hz;
  • högtalare med en diameter på 40 mm;
  • kabelanslutning;
  • totalt elektriskt motstånd 32 Ohm;
  • riktad mikrofon på en flexibel stam med en känslighet på 54 dB;
  • kabel 2,5 m lång;
  • grön eller svart färg (beroende på användarens val).
Bild
Bild
Bild
Bild

Hörlurarna är också utrustade med en bra mikrofon. Harper HV-805 Grå . Denna enhet ger ljudutmatning med en frekvens på 0,02 till 20 kHz. Tillverkaren hävdar att dess produkt levererar surroundljud med de finaste akustiska detaljerna. Hörlurarna är kompatibla med de flesta moderna prylar, inga speciella inställningar eller ytterligare programvara krävs. Den höga vibrationsamplituden förbättrar avsevärt lyssnarkomforten.

Men bland budgethörlurar finns det också anständiga trådlösa modeller. Till exempel en sportenhet Hedra AM61 . Designen möjliggör anslutning av hörlurarna runt halsen med hjälp av magneter. Den påstådda batteritiden är 10-11 timmar. Batteriet laddas med en vanlig microUSB -kontakt, men kabeln kan vara längre och ibland "tappar" enheten telefonen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hörlurar är något sämre lämpade för sport Samsung EO-BG950 U Flex … Ändå håller öronpropparna relativt bra i öronen. Utvecklarna kunde ge fullt stöd för Multipoint. Anslutningen till smarttelefonen är stabil, och den utmärkta mikrofonen är också värd att notera. Röstassistenten S-Voice, utvecklad av tillverkaren, är också tilltalande.

En riktig klassiker är modifieringen Sennheiser IE 4 . Den har använts i flera år och har producerats konsekvent. Detta är en enkel trådbunden produkt med en 1,2 m kabel och inga onödiga klockor och visselpipor. Det fina är att kabeln inte solbränns vid negativa temperaturer.

Viktigt: denna modell är förfalskad ganska ofta, och den bör väljas med försiktighet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Av de trådlösa nyheterna är det viktigt att namnge Xiaomi AirDots Pro. Dessa hörlurar kännetecknas av:

  • prestanda i kanalen och utmärkt brusreducering;
  • skydd mot fukt på IPX4 -nivå;
  • arbetstid från en laddning - 3 timmar;
  • 10 timmars arbete från ett laddat ärende;
  • anslutning till prylar via Bluetooth 4.2;
  • USB-C laddningskontakt.

Det finns något att rekommendera för BTE -finsmakare också. Budgeten passar dem. modell Shure SE215 . Enheten är utrustad med en löstagbar kabel. Tack vare sitt låga motstånd och ökade känslighet säkerställs utmärkt kontakt med mobila enheter. Användare noterar att passformen i öronen är tillräckligt bra även för sportträning.

Rekommenderad: