De Bästa TV -lådorna: Betyg På Android TV -lådor, Bästa Budget -tv -lådor För TV Och Granskning Av Dyra Modeller

Innehållsförteckning:

Video: De Bästa TV -lådorna: Betyg På Android TV -lådor, Bästa Budget -tv -lådor För TV Och Granskning Av Dyra Modeller

Video: De Bästa TV -lådorna: Betyg På Android TV -lådor, Bästa Budget -tv -lådor För TV Och Granskning Av Dyra Modeller
Video: Kommunfullmäktige, 2020-10-20 2024, April
De Bästa TV -lådorna: Betyg På Android TV -lådor, Bästa Budget -tv -lådor För TV Och Granskning Av Dyra Modeller
De Bästa TV -lådorna: Betyg På Android TV -lådor, Bästa Budget -tv -lådor För TV Och Granskning Av Dyra Modeller
Anonim

Sortimentet av TV-lådor uppdateras ständigt med nya modeller av hög kvalitet. Många stora tillverkare producerar funktionella och genomtänkta enheter. I den här artikeln kommer vi att titta närmare på de mest populära och högkvalitativa TV Box-modellerna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Granskning av populära märken

Moderna TV -lådor är mycket funktionella. De är enkla och praktiska att använda. Med en sådan teknik kan användarna lysa upp sin fritid om de är trötta på konventionella tv -program.

Idag kan konsumenterna välja en anständig TV Box -modell från ett brett utbud av olika enheter. Sådan utrustning produceras av många välkända och stora märken, kända för den höga kvaliteten på deras produkter. Låt oss titta närmare på några av dem.

Xiaomi . Ett stort kinesiskt företag erbjuder digitalboxar av oklanderlig kvalitet för konsumenterna att välja mellan. Enheterna kännetecknas av funktionalitet, högkvalitativ montering och modern design. Den kinesiska tillverkaren fyller ständigt på sortimentet med nya genomtänkta modeller. Till försäljning kan köpare hitta billiga Xiaomi set-top-boxar som styrs av en fjärrkontroll. De flesta mediaspelare hålls i en minimalistisk stil och tillverkade i strikt svart.

Bild
Bild
Bild
Bild

ZTE . Ett annat välkänt kinesiskt företag grundat 1985. Producerar ett brett sortiment av högkvalitativ telekommunikationsutrustning. ZTE set-top boxar är mycket efterfrågade på grund av deras utmärkta byggkvalitet och stöd för de flesta moderna tekniker. Mediaspelare från den kinesiska tillverkaren säljs i många butiker. De har alla nödvändiga kontakter i sin design, är utrustade med trådlösa nätverksmoduler, till exempel Bluetooth.

Bild
Bild
Bild
Bild

BBK . Den största tillverkaren av hushållsapparater sedan 1995. Det kinesiska varumärket producerar kvalitetsprodukter utformade för en lång livslängd. BBK set -top boxar lockar köpare inte bara med utmärkt byggkvalitet, utan också till ett överkomligt pris - du kan hitta många funktionella enheter i budgetkategorin på rea. TV -lådor från detta kinesiska företag presenteras i både svart och grått, mörkgrå färger.

Bild
Bild
Bild
Bild

Zidoo . Stort premiummärke. Ger många högkvalitativa TV Box -modeller. Utrustningen från denna tillverkare kan skryta med högpresterande indikatorer, avancerad funktionalitet. I sortimentet kan köpare hitta avancerade modeller av TV-mottagare med Open WRT-operativsystemet. Enheterna har inte bara en videoutgång, utan också en HDMI -kontakt. Skåpen är utrustade med USB -utgångar. Produkterna har också ett SATA -gränssnitt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Äpple . Fans av detta världsberömda märke kan själva välja en kvalitets -TV -box - Apple TV, som tidigare hade ett annat namn (iTV). Apples hårdvara har en attraktiv, minimalistisk design för både set-top-boxarna och de fjärrkontroller som följer med dem. Tekniken lockar med sin oklanderliga byggkvalitet och rika funktionalitet. TV Box -företag är dyrare än många av sina konkurrenter, men för dessa pengar får konsumenterna hållbara och funktionella enheter, praktiska och enkla att använda.

Bild
Bild
Bild
Bild

Nexbox . Produkterna från detta märke kännetecknas inte bara av sin rika funktionella "fyllning", utan också av sin praktiska och multitasking. Många Nexbox -maskiner är utrustade med kraftfulla processorer, har smidiga, stabila system och fungerar felfritt. Märkets TV-boxar är utrustade med alla relevanta och nödvändiga kontakter, stöder populära HD-format. Styrs med hjälp av fjärrkontroller. Varumärket bryr sig om kvaliteten och funktionaliteten hos digitalboxarna, varför Nexbox TV-lådor är mycket efterfrågade.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vontar . Ytterligare en stor tillverkare från Kina som producerar bra digitalboxar för TV-apparater. I Vontars sortiment hittar du original -tv -lådor med kompakta mått och rundad form. Varumärket ägnar vederbörlig uppmärksamhet åt utformningen av sina produkter, därför dras konsumenterna ofta i Vontar mediaspelare inte bara av gedigen funktionalitet eller byggkvalitet, utan också av ett intressant utseende. Dessutom kan du i företagets sortiment hitta ganska vackra men billiga TV Box -modeller.

Bild
Bild
Bild
Bild

Mecool . Detta kinesiska märkes set-top-boxar säljs i många butiker. Tillverkaren erbjuder konsumenterna att välja mellan ett stort antal genomtänkta detaljer till minsta detalj med olika funktioner och tekniska egenskaper. Du kan välja den optimala modellen för en digitalbox för både låga och relativt höga priser.

Bild
Bild
Bild
Bild

NVidia . Denna välkända tillverkare trivs regelbundet med underbara nyheter. I sortimentet av NVidia kan du hitta utmärkta modeller som stöder all möjlig teknik. Tekniken kan konvertera en bild av låg kvalitet och göra den till en 4K -bild. NVidia -produkter tilltalar med strålande kvalitet, men de är dyrare än många analoger.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ugoos . Utmärkta modeller av Android set-top-boxar erbjuds av detta kinesiska märke. I sortimentet av Ugoos kan du hitta enheter av hög kvalitet som stöder ett stort antal videokodeker, med en inbyggd Wi-Fi och Bluetooth-modul. Enheterna från denna tillverkare tillhandahåller alla nödvändiga kontakter som är användbara för närvarande.

Bild
Bild
Bild
Bild

Naturligtvis är de listade tillverkarna långt ifrån alla de bra TV Box -modellerna. Det finns fortfarande många stora märken på marknaden som erbjuder högkvalitativa och funktionella enheter med en avancerad design till den moderna köparen.

Betyg av de bästa modellerna

Numera är utbudet av digitalboxar med olika operativsystem enormt. Köpare kan välja sin TV som en enkel och budgetmässig, liksom en dyr, multifunktionell digitalbox . Alla kan hitta den perfekta lösningen. För att göra valet till förmån för det bästa alternativet enklare är det värt att ta isär de bästa bästa digitalboxarna för TV i olika priskategorier.

Bild
Bild
Bild
Bild

Budget

Ganska billiga mediaspelare finns att köpa. Deras kostnad påverkar inte kvaliteten. Budgetenheter är tillverkade som tillförlitliga och praktiska, men deras funktionalitet kan vara lite enklare än för dyra föremål.

Tänk på ett litet betyg på bra TV-apparater med överkomliga prislappar

TV Box Tanix TX6 med 6K videostöd

Denna modell av konsolen ger 4 GB RAM -minne. Det finns en Allwinner H6 -processor här. Denna enhet drivs av operativsystemet Android 7.1.2. med ett egenutvecklat skal Alice UI . Systemet gör det möjligt att installera nödvändiga applikationer, inte bara från Play Market utan även från externa källor.

Enheten är ganska billig, men samtidigt kännetecknas den av ett rikt funktionsinnehåll. Det ger röststyrning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Nexbox A95X Pro

Det största pluset med denna billiga set-top-box är närvaron av en Android TV i lager (inte officiell). Bekväm röststyrning finns också här, styrning av fjärrkontrollen stöds. Förresten, den senare ingår i själva enheten. Nexbox A95X Pro har också en inbyggd mikrofon av hög kvalitet.

Fjärrkontrollen som följer med Nexbox A95X Pro förenklas maximalt . Det innehåller inte ett gyroskop. Denna styranordning klarar emellertid mycket enkelt sina huvuduppgifter. Nexbox A95X Pro -enheten i sig är baserad på ett avskalat chip - Amlogic S905W, vilket inte är av det minsta intresse för spelare. Denna TV -box är inte utformad för att fungera med den moderna VP9 -codecen.

Bild
Bild

Denna modell är en del av serien som mest efterfrågas av DIY -entusiaster. Android-set-top box TV Box X96 Mini är så enkel och okomplicerad som möjligt, fokuserad på drift, kombinerad med en liten TV . Perfekt för att titta på YouTube, en mängd innehåll på online -biografer. Köpare som bestämmer sig för att köpa sådan utrustning bör vara förberedda på att de måste "trolla" lite med firmware.

TV Box X96 Mini lockar konsumenter med sin låga kostnad och enkla användning . Enheten är utrustad med en bärbar högkänslig infraröd mottagare. Setet med enheten levereras med en fjärrkontroll. Modellen stöder HDMI-CEC-teknik.

Men chippet är inte det mest kraftfulla här, och dess kapacitet är begränsad. Många användare noterar att TV Box X96 Mini kräver förbättringar relaterade till deras kylning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Wechip R69

Denna budget -TV -låda kan inte skryta med kraftfulla tekniska egenskaper, men för många ändamål kommer det att vara tillräckligt. Operativsystemet Android 7.1 är installerat här . Det finns en fyrkärnig processor. Enheten stöder HD- och 3D -format.

Med Wechip R69 kan du inte titta på videor i HD i 4K . Denna enhet är tillverkad i två versioner, som skiljer sig från varandra i RAM / ROM -parametrar. Den billigaste modellen har 1 GB RAM och 8 GB ROM. Det finns en plats för installation av ett minneskort, men dess kapacitet får inte överstiga 32 GB -märket.

Bild
Bild

Medelklass

Om du vill köpa en högkvalitativ TV-låda med rikare funktionalitet, bör du titta närmare på moderna enheter i mellansegmentet. Många kända tillverkare producerar sådana modeller, så köpare har mycket att välja mellan. Låt oss titta närmare på några av de bästa enheterna.

Xiaomi Mi Box S

Den kinesiska tillverkaren producerar några av de mest populära TV -boxarna av god kvalitet. Många köpare föredrar Xiaomi -produkter, eftersom de har en måttlig prislapp, är rika på funktionalitet och har en attraktiv design.

Toppmodellen Xiaomi Mi Box S är mycket efterfrågad . Enheten fungerar tack vare Amlogic S950X -processorn, som har alla möjliga fördelar med certifierade produkter. Enheten har stabil drift, stöd direkt från den kinesiska tillverkaren. Xiaomi Mi Box S fungerar sömlöst med vilken upplösning som helst, stöder alla nuvarande codecs och har en digital ljudutgång. Älskare av högkvalitativ akustik kan uppskatta den här enheten.

Xiaomi Mi Box S har många fördelar, men inte utan dess nackdelar . En ganska svag 2,4 GHz Wi-Fi äger rum här. På grund av detta kan det finnas små papperstrassel i gränssnittet eller under uppspelning av "tunga" onlinefilmer.

Problemet kan lösas genom att köpa en router av hög kvalitet som arbetar inom 5 Hz-intervallet. Det finns ingen Ethernet -port i enheten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Google Chromecast Ultra

Bra spelmodell av TV -box. Låter dig strömma ljud- och videoströmmar från olika källor till din TV. Det senare kan vara moderna smartphones, bärbara datorer eller vanliga persondatorer . Denna konsol har inga egna hårdvarukontrollkomponenter, men de är inte särskilt efterfrågade här. Alla preliminära procedurer kan utföras i samma smartphone.

För att Google Chromecast Ultra-enheten ska fungera fullt ut måste användaren installera den nödvändiga applikationen eller tillägget . Vid användning är denna enhet så enkel och enkel som möjligt. Google Chromecast Ultra lockar med den minsta mängden ledningar. Stöder 4K -kvalitet, Dolby Vision, HDR.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ugoos AM3

Varumärket Ugoos förbättrar ständigt programvaran för den tillverkade utrustningen. Tack vare detta har Ugoos AM3-modellen en genomtänkt kontroll och funktionellt innehåll. Enheten lockar köpare med sitt stabila arbete ur lådan . Har en fungerande AFR. Den styrs av synkronisering med en smartphone - du behöver bara installera en speciell Fireasy -applikation. Full HDMI-CEC-drift tillhandahålls. Ugoos AM3 kännetecknas också av perfekt implementerad kylning, som inte behöver ändras av enhetens användare själva.

Denna enhet har tillräckligt med fördelar, så den kostar mer än många av sina konkurrenter. Det bör noteras att Ugoos AM3 inte har ett AV -komponentgränssnitt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Minix Neo U9-H

Denna enhet är den bästa i sin kategori. Den har ett certifierat flerkanaligt avkodningssystem. Det finns en dedikerad DAC, det finns stöd för MIMO 2x2 för 802.11 ac -gränssnittet. Minix Neo U9-H drivs av Amlogic S5912-H-chip . Enheten visar bra hastighetsindikatorer för Wi-Fi-gränssnittet.

Minix Neo U9-H har också vissa svagheter . Dessa inkluderar vaga utsikter i samband med uppdateringar. Standardfjärrkontrollen för denna enhet är medioker.

Bild
Bild

Premiumklass

Till salu hittar du bra TV -lådor, inte bara i låg- eller mellanprissegmentet, utan också premium -enheter av anmärkningsvärd kvalitet. Denna teknik är dyrare, men har fler funktioner och färre nackdelar. Tänk på några populära exempel.

Ugoos AM6 Pro

En populär TV -boxmodell med 4 GB RAM. Enheten har en Amlogic S922X Hexa -processor. Flashminnet är begränsat till 32 GB. Sändningsformat - 4K. Programvaran för denna enhet är Android version 9.0. Det finns ingen display för denna set-top box, liksom en extern infraröd mottagare. HDD -installation finns inte här.

Ugoos AM6 Pro -fodralet är tillverkat av metall. Internetapplikationer, webbläsare tillhandahålls. Enheten är i flera format.

Bild
Bild
Bild
Bild

Nvidia Shield Android TV

Prefixet anses vara universellt. Ett slags”mediekombination”. Här behöver användare inte förfina och tänka på. Enheten låter dig ansluta en mängd olika enheter för bekväm kontroll . Det kan vara en mus, ett tangentbord och flera spelkontroller samtidigt. Du kan också installera flash -kort eller bärbara hårddiskar.

Nvidia Shield Android TV låter dig strömma i 4K -kvalitet, ger sömlös integration med olika spelplattformar . Enheten lockar konsumenter med en ganska kraftfull intern "fyllning". Det fungerar stabilt.

Enheten har inga allvarliga nackdelar, men fjärrkontrollens kontroll här kan inte kallas ergonomisk . Streaming av spel från en persondator är begränsat till vissa typer av grafikkort. Det finns en språkselektivitet för röstsökning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Apple TV 4K 64 GB

Mediaspelaren från Apple har oklanderlig kvalitet och design i varumärkets anda - enheten ser modern och minimalistisk ut. Den här enheten har ingen hårddisk. Den stöder 4K UHD, kan spela filer i Flac -format . HDMI 2.0 -gränssnittet finns här. Operativsystemet tvOS är installerat. Det är möjligt att ansluta till ett Wi-Fi- och Ethernet-nätverk.

Enheten har många fördelar och stöder alla relevanta tjänster . Den styrs av en mycket bekväm fjärrkontroll, integreras med Siri virtuella assistent. Men enheten levereras inte med en HDMI -kabel. Det finns ingen möjlighet att ansluta en extern hårddisk eftersom det inte finns någon USB-kontakt.

Om ryska är valt som huvudspråk fungerar inte Siri.

Bild
Bild
Bild
Bild

IPTV -spelare Zidoo Z1000

Top-end-enheten för den kinesiska församlingen. Inbyggt minne är 2 GB, flashminne är 16 GB, sändningsformat är 4K. Enheten är utrustad med operativsystemet Android 7.1 . Fodralet kompletteras med en högkvalitativ digital LED -display, men har ingen extern infraröd mottagare. Strömförsörjningsenheten i enheten är extern. Karossen är tillverkad av praktiskt och hållbart aluminium.

Zidoo Z1000 tillhandahåller internetapplikationer, en webbläsare . Enheten är i flera format. Har en kantig modern design. Den är tillverkad i den traditionella svarta eller metalliska färgen för denna teknik.

Bild
Bild

Dune HD Max 4K

En dyr modell av högkvalitativ premium-TV-box utan inbyggd hårddisk. Kan styras från smartphones med Android- och iOS -operativsystem. Enheten stöder 4K UHD. Drivs av operativsystemet Android 7.1. Stöder filer i ett stort antal olika format (både video och ljud) . Enheten har stöd för olika gränssnitt, har många kontakter och utgångar. Stöder micro SD -kort.

Det finns 2 platser för hårddisk här . Setet levereras med en mycket praktisk fjärrkontroll. Enheten är utrustad med en Realtek RTD 1295 -processor.

Har passiv kylning och inbyggd strömförsörjning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Val av hemligheter

Du bör vara mycket försiktig när du väljer den perfekta TV -boxen. Köparen bör utgå från ett antal grundläggande egenskaper för att inte göra ett misstag med valet.

  • Var uppmärksam på operativsystemet som är installerat på enheten. Ju mer "exotiskt" det är, desto mindre chans har du att ladda ner och installera riktigt användbara och nödvändiga applikationer. De mest populära operativsystemen idag är iOS och olika versioner av Android. När du köper en kinesiskt tillverkad gadget, se till att operativsystemet är översatt till ryska eller åtminstone engelska.
  • Det är nödvändigt att ta hänsyn till de gränssnitt som tekniken tillhandahåller. De flesta enheter har USB eller HDMI, samt Wi-Fi och Bluetooth. Det finns också enheter med en RJ-45-kontakt för anslutning av en nätverkskabel. Det rekommenderas att köpa sådana enheter för de användare vars internethastighet är mindre än 50 Mbps.
  • Upplösningarna i vilka mediaspelaren spelar upp videon är också viktiga. De bästa formaten är 4K, 1080p och 720p. Om din TV inte stöder UHD eller din internetanslutning är för långsam kommer du knappt att kunna uppskatta alla fördelar med 4K -upplösning. Innan du väljer en TV -låda rekommenderas det att genomföra en slags översyn av den tekniska förmågan hos utrustningen som redan finns i huset.
  • Observera om spelaren kan stödja minneskort innan du tar en specifik modell. Det rekommenderas att föredra just sådana typer av digitalboxar, eftersom deras funktionalitet visar sig vara mer omfattande.
  • Det är lämpligt att noggrant undersöka den valda mediaspelaren för TV: n innan du köper. Kontrollera dess integritet och byggkvalitet. Fodralet ska inte ha luckor och motslag. Enheten ska inte knarka eller knastra. Den måste vara fri från minsta skada eller defekt.
  • Vi rekommenderar att du bara köper TV -lådor med märke. Lyckligtvis kan du idag hitta ett stort antal märkesmodeller av oklanderlig kvalitet. Alla har inte ett orimligt pris, så det finns ingen anledning att vara rädd för sådana problem. Många kända företag erbjuder mycket billiga enheter för val av köpare.
  • För att köpa en TV -låda bör du bara gå till en specialaffär eller göra en beställning i en officiell onlinebutik hos en viss tillverkare. Ta inte sådana saker på marknaden eller i tvivelaktiga butiker - det finns en hög risk att stöta på billiga förfalskningar av dålig kvalitet.

Rekommenderad: