Supra TV-apparater (37 Bilder): 32-tums Modeller Och Andra, Firmware, Hur Man Ställer In En Universell Fjärrkontroll, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Supra TV-apparater (37 Bilder): 32-tums Modeller Och Andra, Firmware, Hur Man Ställer In En Universell Fjärrkontroll, Recensioner

Video: Supra TV-apparater (37 Bilder): 32-tums Modeller Och Andra, Firmware, Hur Man Ställer In En Universell Fjärrkontroll, Recensioner
Video: LCD LED ko Universal Remote Lagana sikhe Urdu/Hindi | RM-014S+ Universal Remote | An repairing labs 2024, April
Supra TV-apparater (37 Bilder): 32-tums Modeller Och Andra, Firmware, Hur Man Ställer In En Universell Fjärrkontroll, Recensioner
Supra TV-apparater (37 Bilder): 32-tums Modeller Och Andra, Firmware, Hur Man Ställer In En Universell Fjärrkontroll, Recensioner
Anonim

Det finns en TV i nästan alla hem idag. Från digital teknik är detta ett av de dyraste köpen, så moderna användare letar efter en högkvalitativ och billig produkt. Bland utrustningen i mellansegmentet sticker Supra -TV ut . Vi kommer att prata om dem.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Supra TV har bevisat sig på dagens marknad. Butikshyllorna visar modern kraftfull utrustning till en överkomlig kostnad. Ursprungslandet är Japan, men här i Ryssland har detta märke också vunnit många utmärkelser .… Denna teknik har en snygg design och kraftfull fyllning. I utformningen av de flesta TV -apparater LED -skärmens bakgrundsbelysning används … Om nödvändigt du kan ansluta en telefon eller surfplatta till en TV, använda den som en bildskärm för en dator … Utvecklarna har försökt att utrusta även billiga modeller med de nödvändiga portarna, vilket avsevärt utökar teknikens möjligheter.

Bild
Bild

Om vi pratar om meriterna, bör det definitivt noteras tillförlitlighet och hållbarhet … Dessutom kännetecknas denna teknik av hög hastighet vid uppdatering av ramar . Tillverkaren sparade inga kostnader och lade in nya modeller analog tuner av hög kvalitet.

Inte bara kanalerna återges bra, det är möjligt att inkludera video på TV från ett externt medium. Detta är en flash -enhet, telefon, dator.

Bild
Bild
Bild
Bild

Experter noterar det Supra -matriser är utrustade med progressiv programmering . Du kan använda text -TV under videouppspelning. Dyrare alternativ har en timer. Det kan installeras vid en lämplig tidpunkt. Det borde inte vara några programmeringsproblem. Det finns en annan särdrag hos TV -apparaterna från det beskrivna märket - ett rymligt ljudsystem … Denna parameter är 16 watt. Ljudet är tredimensionellt, intrycket av att vara närvarande vid videouppspelning skapas.

Naturligtvis finns det fler positiva recensioner på Internet.

Men det finns också negativa punkter som många användare inte kan vara tysta om. Satsen innehåller till exempel ingen digital tuner, du måste köpa den separat.

Bild
Bild
Bild
Bild

Toppmodeller

Bland de modeller som presenteras på marknaden av märket kan du välja en vit och svart version . Det finns en liten TV för köket och en stor för en hemmabio. Bland det rika sortimentet finns också en 32-tums version.

Supra STV-LC50ST1001F

En LCD -TV som kan prisas för sitt breda format. Bland fabriksparametrarna som måste noteras:

  • 1080p Full HD -bild;
  • 49,5 diagonalt;
  • det är möjligt att aktivera Smart TV;
  • det finns en Wi-Fi-modul;
  • på baksidan finns följande portar: HDMI x3, USB x2, DVB-T2;
  • inbyggda 2 TV-mottagare.

Denna TV är perfekt för vardagsrum eller sovrum.

Bild
Bild
Bild
Bild

Supra STV-LC16741WL

Den ursprungliga designen gjorde modellen populär bland den moderna konsumenten. Tekniken har en attraktiv och ljus belysning … Dessutom kunde experter inte låta bli att bedöma tuner … Bland de funktionella och inbyggd timer … Om så önskas kan den enkelt aktiveras vid en lämplig tid för användaren. Många experter var nöjda inbyggt skyddssystem , vilket hjälper till med barns upptåg.

Av fördelarna kan man inte låta bli att notera tillgänglighet för de flesta efterfrågade kontakterna … Genom dem kan du enkelt ansluta en USB -enhet, högtalare eller hörlurar. Det finns hjälpkomponentingångar i designen, utan vilken modern teknik inte kan göra. Det finns många spelbara format, det är möjligt att titta på videor med olika tillägg.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Supra STV-LC16741WL

Det första som användaren uppskattar är närvaron av det presenterade 16: 9 bildformat modeller . Det anses vara det bekvämaste av allt. Utökningsområdet som används är 1366 x 768 pixlar. Var noga med att berömma ljudsystemet som tillverkaren har inbyggt i TV: n. Du kan slå på stereoljud om du vill. Dess arbete ligger inom 50 Hz.

Andra tekniska parametrar värda att notera ljusstyrka . Den är på 200 cd / m2. Användare är också ofta intresserade av svarstiden, i den här versionen är det 6 ms. Den presenterade modellen har text -TV. Andra fördelar inkluderar två högtalare. Var och en har en effekt på 3 watt.

TV -tillverkare utrustad ett system som möjliggör automatisk volymkontroll.

Parametrarna för TV: n kan inte heller ignoreras. Utrustningens bredd är 73,8 cm, höjden är 49,5 cm och djupet är 21 cm. Totalvikten är 6, 6 kg.

Bild
Bild
Bild
Bild

Supra STV-LC32T850WL

Om vi berömmer den här modellen, så är den definitivt för högkvalitativ bild och brett format som vissa användare uppskattar så mycket. TV: n har stöd för digitala sändningar , och hans system för att förbättra kvaliteten på informationsöverföring fungerar utmärkt. Det är svårt att inte märka det ett glansigt lager på skärmens yta . Detta är en antibakteriell beläggning. Användaren kommer säkert att behaga klar och ljus bild . Dynamisk kontrast ligger i intervallet 80 000: 1.

Svarstiden är hyfsad och är 6 ms. För användarens bekvämlighet har tillverkaren tänkt betraktningsvinkel . Kan inte låta bli att snälla kvaliteten på det inbyggda ljudsystemet . Med tanke på alla tillgängliga högtalare är deras totala effekt 10 watt. Den enda nedslående funktionen är bristen på en subwoofer och stereodekoder . Levereras med fästen för installation av TV: n på en vägg.

Bild
Bild
Bild
Bild

Av funktionerna i den presenterade modellen kan man peka ut närvaron av ett digitalt filter … Som ett trevligt tillägg - komponentingångar och en antennkontakt . På baksidan kan du också hitta en digital ljudingång. TV: n har en omfattande meny. Du kan byta språk om det behövs. Analog tuner låter dig snabbt ställa in kanaler. När utrustningen är i fungerande skick förbrukar den 50 watt per timme. I vänteläge är denna siffra 0,5 watt. Konstruktionens vikt utan stativ är 6,1 kilo. Tillsammans med henne 7,6 kg.

Bild
Bild
Bild
Bild

STV-LC40T871FL

När du köper den här modellen blir det möjligt att ställa in förlängningen i intervallet från 640 x 480 till 1920 x 1080 pixlar. Tekniken stöder också olika uppspelningsformat . Du kan aktivera text -TV, och som ett trevligt tillägg finns en progressiv genomsökning. Den horisontella betraktningsvinkeln är 178 grader.

Bild
Bild
Bild
Bild

STV-LC40ST900FL

Om användaren har design först , då borde han vara uppmärksam på denna tv -modell. Skärmens diagonal är 39 tum. Upplösningen är 1920 x 1080 pixlar, medan skärmens bildförhållande är 16: 9. Det finns ett inbyggt SmartTV-system, vilket är viktigt i den moderna världen. Det bör noteras att Android -operativsystemet är installerat i den här modellen.

Kanalernas signal tas emot tydligt, det är bekvämt att titta på TV, det är inga frekventa misslyckanden. Om du vill kan du aktivera stereoljud . I allmänhet kan denna modell karakteriseras enligt följande: ganska funktionell, till ett överkomligt pris.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner i drift

Firmware

I moderna TV -apparater från den beskrivna tillverkaren kan du uppdatera firmware via USB -gränssnitt … Det är inte svårt att ta reda på modellen, det anges i passet. Utrustningen ansluts enkelt till Wi-Fi-nätverket och ansluter till det globala nätverket utan problem. Om det behövs kan du ansluta din TV till din dator och använda den som en andra skärm.

Arkivet med den fasta programvaran måste laddas ner via Internet … Som regel har alla detaljerade bruksanvisningar. Om det inte finns någon erfarenhet rekommenderas det att söka hjälp från en specialist, eftersom det inte är så enkelt med gamla modeller. Återblinkning kan behövas när utrustningen börjar fungera felaktigt. Ofta gnisslar hon, reproducerar inte kanaler.

Bild
Bild
Bild
Bild

Då är det bättre att stänga av TV: n tills det finns tid att uppdatera firmware.

Scheman, koder är inte alltid tillgängliga för användaren att förstå. Det är svårt att räkna ut om det finns en strömavbrott. I det här fallet är det bättre att gå till befälhavaren.

Bild
Bild

Installera fjärrkontrollen

Med tillverkarens teknik beskrivet kan du använda fjärrkontroll universal eller original … För att slå på utrustningen är även en modern applikation som laddas ner till en smartphone lämplig. Det finns inget svårt när man implementerar kontroll genom ett sådant program. Skärmen innehåller alla nödvändiga knappar.

Trots fjärrkontrollernas mångsidighet är inställningarna för dem olika. Om du gör allt via en dator måste du dessutom ladda ner programvaran. För att kontrollera kompatibilitet måste du gå till den officiella webbplatsen, ta bort popup-fönster där och jämföra indikatorerna. Här kan du också hitta drivrutinspaket för uppdatering av kontrollpanelen.

Bild
Bild

Hur ställer jag in min TV?

TV -inställningen kan vara manuell eller automatisk.

Automatisk

Med det här alternativet kan du avsevärt spara tid på att söka efter kanaler. För att aktivera måste användaren trycka på TV SETUP -knappen på fjärrkontrollen . Ytterligare klicka på PRESET och sedan på AUTO SEARCH … Således ställs det nödvändiga kommandot in, varefter systemet börjar söka efter den eller de nödvändiga kanalerna. Det bör förstås att den automatiska sökningen startar från den lägsta frekvensen, så processen tar upp till 10 minuter. Så snart allt är över visas den första kanalen på skärmen som går igenom listan.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Manuell

Det händer också att automatisk kanalinställning blir otillgänglig . I det här fallet kan du använda det manuella läget, som startas från kontrollpanelen. Det önskade avsnittet finns i menyn efter att du tryckt på knappen TV -INSTÄLLNINGAR . Manuellt läge indikeras som SÖK . Användaren måste trycka på knapparna 3 och 4. Varje hittad kanal sparas manuellt.

Om användaren använder dvb t2 -tunern måste du först gå in i MENY . Om du behöver ställa in satellitkanaler måste du först gå till affären för en extra digitalbox. När du väljer en kabel bör du inte spara pengar, eftersom renheten hos den upplevda signalen till stor del beror på dess kvalitet.

Ibland krävs en extra F-kontakt. I det andra steget installeras CAM -modulen. Därefter är installationsprocessen enligt följande.

  1. Det finns en inställningsknapp på fjärrkontrollen, den måste tryckas ned först.
  2. Inställningsmenyn visas där användaren är intresserad av avsnittet med motsvarande namn.
  3. Därefter utförs en manuell eller automatisk kanalsökning.
  4. Du måste klicka på "satelliten" i underavsnittet med namnet "antenn".
  5. En lista med operatörer kommer att erbjudas, bland vilken användaren måste hitta den vars modul använder.
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur ansluter du din telefon?

Telefonen kan anslutas till TV: n på olika sätt, i vissa fall kan ytterligare adaptrar behövas … Allt beror på vilka modeller användaren försöker ansluta till varandra.

USB-kabel

För att ansluta med den här metoden behöver du Android telefon; kabel, kan tas från laddaren; TV med motsvarande port … TV: n och smarttelefonen är anslutna till varandra via kabel, varefter TV: n slås på. Ett fönster dyker upp på skärmen där du måste välja att använda den som en extern enhet. Välj USB -källa på TV: n. En knapp på fjärrkontrollen som heter Source kan hjälpa till med detta. Mapparna som visas kan öppnas och väljas med pilarna.

Bild
Bild

HDMI -kabel

Ett alternativ som inte alltid är möjligt att använda, eftersom inte alla prylar stöder det. Principen är densamma som i föregående fall . Ibland måste du dessutom köpa en speciell adapter.

Bild
Bild

Wi-Fi

Ett av de mest praktiska alternativen. Först måste du ta reda på om det finns en trådlös nätverksmodul på TV: n så att den kan ta emot nätverket . Alla inställningar görs på telefonen i avsnittet "Trådlöst nätverk". Användaren är intresserad av Wi-Fi Direct-objektet. TV: n ställs in i menyn med lämpligt namn "Nätverk". Samma objekt väljs där. Du måste bekräfta anslutningsbegäran och ange lämpligt lösenord.

Bild
Bild

Recensioner

Experter och vanliga användare har bråttom att dela med sig av sina intryck av hur de beskrivna TV -apparaterna fungerar. I de flesta fall är recensionerna bra ., men det finns ingen sådan teknik som skulle fungera perfekt. Många TV -apparater stöder inte ett antal moderna standarder, vilket frustrerar användaren som förväntar sig att få den mest användbara och rika funktionaliteten för lite pengar. En obekväm meny kan också noteras.

Om vi pratar om gränssnittet, så är det väldigt annorlunda än andra tillverkare - det kan vara mycket svårt att förstå det utan tillgängliga detaljerade instruktioner.

Rekommenderad: