TV -stativ: Moderna Mobil- Och Vridbara TV -stativ, Hörn Och Andra Modeller

Innehållsförteckning:

Video: TV -stativ: Moderna Mobil- Och Vridbara TV -stativ, Hörn Och Andra Modeller

Video: TV -stativ: Moderna Mobil- Och Vridbara TV -stativ, Hörn Och Andra Modeller
Video: Best TV Stands - Top 3 TV Stand Picks 👇💥 2024, Maj
TV -stativ: Moderna Mobil- Och Vridbara TV -stativ, Hörn Och Andra Modeller
TV -stativ: Moderna Mobil- Och Vridbara TV -stativ, Hörn Och Andra Modeller
Anonim

TV är en populär teknik som finns i alla hem. Hon behöver definitivt ett lämpligt skåp eller stativ. Vi kommer att prata om det senare i dagens artikel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

TV -ställen är olika. Varje köpare kan själv välja det bästa alternativet som uppfyller alla hans krav och harmoniskt passar in i den befintliga interiören. Låt oss titta närmare på de mest populära och efterfrågade modellerna.

Mobil

Dagens konsument föredrar mycket ofta moderna ställ för mobiltyp. Dessa är bekväma mobilstrukturer utrustade med manövrerbara hjul.

Bild
Bild

Med en sådan bas kan TV: n enkelt flyttas från plats till plats utan några ansträngningar. Även ett barn klarar denna uppgift.

Det viktigaste är att TV: n vid transporttid är väl skyddad från fall eller helt borttagen någonstans åt sidan.

Annars kallas mobila stativ för presentationsställ . De finns i olika storlekar och konfigurationer. Sortimentet innehåller en mängd olika modeller från stora tillverkare. Bland produkterna finns både budget och mycket dyra artiklar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Snurra

Inte mindre populära typer av TV -stativ. Tack vare sin enhet och design har användarna möjlighet att justera lutningsvinkeln på TV -skärmen och plasma -rotationen efter eget gottfinnande.

I butiker kan du hitta vridställ som kan rotera 45 grader.

Roterande konstruktioner är gjorda av olika material - från härdat glas till blank MDF . Dessa modeller utförs vanligtvis i en modern stilistisk riktning, därför ser de progressiva ut.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hörn

Valet av köpare presenteras inte bara mobilt och roterande, utan också kantiga modifieringar av TV -stativ. Sådana mönster är idealiska för rum som inte har en imponerande kvadratmeter . Hörnmodeller placeras i hörnet, och resten av utrymmet förblir helt fritt och ser inte överbelastat ut.

Många hörnstolpar är mycket små . De är också gjorda av olika material och skiljer sig åt i design. De flesta av dem är mycket pålitliga och hållbara på grund av sin enhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Som nämnts tidigare är moderna TV -stativ tillverkade av olika material. Detta är en viktig parameter som har en direkt inverkan på den slutliga kostnaden för strukturer och deras tillförlitlighet. Låt oss i detalj överväga vilka material som används för att göra stativ för TV -utrustning och lära oss om deras funktioner.

Spånskiva

Spånskiva används vid tillverkning av många modeller av TV -stativ. Detta är ett av de billigaste och mest prisvärda alternativen. Många stora tillverkare tillverkar laminerade spånskivor. Men inte alla användare vet att detta material kan dölja många hemligheter.

Spånskiva är ett giftigt material. Den innehåller farliga formaldehydhartser som används under tillverkningen. De enda undantagen är spånskivor som tillhör klass E-1 eller E-0. Dessa material innehåller en minsta mängd farliga föreningar, så de kan betraktas som miljövänliga.

Bild
Bild

Konstruktioner gjorda av laminerad spånskiva avvisar köpare inte bara med sin sammansättning, utan också med sin rustika, stereotypa design . Det är extremt sällsynt att sälja riktigt spektakulära och fashionabla ställningar av sådant material.

Bild
Bild
Bild
Bild

Plywood

Budget -TV -stativ är gjorda av detta billiga material. Förvänta dig inte att pinnar i plywood är snygga i design eller oöverträffade i prestanda. Vanligtvis är det enkla mönster som passar in i samma enkla miljö, utan lyx, glans och glans.

Om du letar efter just en sådan diskret och billig rackmodell, kommer alternativet plywood att vara en bra lösning . I butiken kan du leta efter en vacker design.

Bild
Bild
Bild
Bild

Naturligt trä

Detta är ett miljövänligt material som får dig att bli kär vid första ögonkastet. Träställningar ser inte bara lyxiga ut utan ger också en fantastisk naturlig doft älskad av många användare.

Trä av olika arter används vid tillverkning av TV -ställningar . Många mönster kommer i paus när de är gjorda av sällsynta och elitvarianter. Exempelvis kan ekställen hålla i många år utan att förlora sina positiva egenskaper och orörda skönhet. Det är sant att en sådan struktur måste betala en stor summa.

Bild
Bild
Bild
Bild

Glas

Glasställningar är bland de mest snygga och trendiga. Detta är en bra lösning för en modern inredning. I de flesta fall är sådana produkter gjorda av tjockt och robust glas (minst 9 mm).

Materialet är stöttåligt och klarar imponerande belastningar utan problem.

Ett glasställ kommer att vara en bra lösning, men tänk på att damm ofta samlas på ytan och fingeravtryck kommer att finnas kvar vid beröring . Ägarna måste ständigt övervaka produktens utseende och renhet. För vissa användare visar sig den här funktionen vara en allvarlig nackdel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Metall

De starkaste, mest hållbara och pålitliga är metall -TV -stativ. Sådana produkter är inte rädda för mekanisk skada, deformation, mögel eller sönderfall. Många av dem ser bra ut och kan kombineras med andra material som glas eller trä.

Metallkonstruktioner är de mest praktiska och av hög kvalitet, men har ofta en mycket stor vikt, varför de lämnar efter sig fula märken på golvet . Sådana exemplar ser bra ut bara i interiörer utformade i modern stil. Från samma klassiska eller fantasifulla ensemble kommer en sådan modell att slå ut dramatiskt och introducera disharmoni.

Bild
Bild
Bild
Bild

Design

Dagens stativ utformade för att rymma tv -apparater finns i en mängd olika stilar. Fundera över vilka designfunktioner olika alternativ har.

Högteknologisk . En modern stil som domineras av progressiva material - metall, glas, plast. Ett metallställ hittar sin plats här (kan kombineras med glas). Den kan innehålla kromdelar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Minimalism . En annan modern trend. Racks för sådana interiörer bör vara så enkla, kortfattade och återhållsamma som möjligt. Produkter ska inte ha färgglada dekorationer och dekorationer. Baserat på stilens namn ska själva designen vara minimalistisk.

Bild
Bild

Klassisk . Klassiska interiörer domineras vanligtvis av naturliga träprodukter. Rasen kan vara dyr och snygg. Enkelhet och begränsning av linjer utan "billiga" överskott välkomnas.

Racket ska se presentabelt ut.

Bild
Bild

Loft . Populär "vinds" -stil. Det är i en sådan interiör som ett stativ av plywood eller dåligt bearbetade brädor kommer att se bra ut. Sådana miljöer kommer gärna att "acceptera" djärva mönster relaterade till andra stilar, eftersom olika riktningar ofta kolliderar på ett loft.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

Fundera över vilka parametrar du behöver tänka på när du väljer det bästa TV -stativet

  • Funktionalitet . Var uppmärksam på detta kriterium. Det är lämpligt att välja modeller som ger justering för platsens höjd, samt lutnings- och rotationsvinkeln. Att använda denna design blir mycket trevligare.
  • Mått . Se till att det finns plats för stället i insidan. Det är också viktigt att överväga designens överensstämmelse med TV: ns storlek. Till exempel, för en enorm 75-tums modell, är det ingen mening att ta en standardställning flera gånger kortare och smalare. Om du inte har hittat det perfekta exemplaret på rea är det bättre att beställa det bästa alternativet. Oftast måste ägare till en stor TV vända sig till sådana tjänster.
  • Material . Ge företräde åt de mest pålitliga och hållbara strukturerna. De bästa alternativen är naturligt trä, metall eller glas. Naturligtvis kommer en modell från samma spånskiva att kosta flera gånger billigare, men detta material kan inte kallas miljövänligt. Om du bestämmer dig för att köpa just ett sådant ställ, ge företräde åt en produkt tillverkad av material av klass E-1 eller E-0.
  • Ladda . När du väljer ett lämpligt rack, var uppmärksam på vilka laster det är avsett för. Om din TV inte uppfyller denna parameter ska du under inga omständigheter ta risker och hoppas att strukturen fortfarande tål sin vikt. Leta efter ett annat alternativ.
  • Design . Hitta en attraktiv stativmodell som matchar interiörens stil och dess färgschema. Lyckligtvis finns det många olika alternativ till försäljning.
  • Stat . Kontrollera räknaren innan du betalar. Det ska inte finnas några flisor, repor, missfärgade områden eller skav på ytan. Om det finns sådana defekter måste du vägra att köpa, även om du erbjuds en bra rabatt.
Bild
Bild
Bild
Bild

Det rekommenderas att köpa TV-stativ från kända tillverkare i populära möbelutställningar som är kända i din stad. På marknaden eller i tvivelaktiga butiker utan ett specifikt namn bör sådana produkter inte tas - det är en hög risk att stöta på ett äktenskap.

Vackra exempel i inredningen

Ett TV -stativ kan vara ett harmoniskt tillägg till inredningen om du väljer det korrekt

I ett rum med ljusgrå väggar och ljusbrunt laminatgolv kommer en stationär svart bänk med glashyllor att se bra ut

Bild
Bild

En elegant detalj i interiören kommer att vara en TV-apparat monterad på ett stativ, som är en del av en komplex futuristisk komposition som består av förkromade guider och rektangulära hyllor i glas

Bild
Bild

I en modern inredning, designad i neutrala och diskreta färger, kommer en kantig vit räknare att hitta sin plats. Modellen kan ha en struktur som liknar bokstaven "L" med en hylla

Rekommenderad: