Inbyggd Garderob (143 Bilder): Inbyggt Hörn I Rummet, Modeller I En Nisch, Radie

Innehållsförteckning:

Video: Inbyggd Garderob (143 Bilder): Inbyggt Hörn I Rummet, Modeller I En Nisch, Radie

Video: Inbyggd Garderob (143 Bilder): Inbyggt Hörn I Rummet, Modeller I En Nisch, Radie
Video: Design by Fibo Avsnitt 2, Badrum 2024, April
Inbyggd Garderob (143 Bilder): Inbyggt Hörn I Rummet, Modeller I En Nisch, Radie
Inbyggd Garderob (143 Bilder): Inbyggt Hörn I Rummet, Modeller I En Nisch, Radie
Anonim

Den inbyggda garderoben är en snygg och bekväm lösning för förvaring av en garderob. Det kompletterar inte bara interiören, utan hjälper också till att rätta till vissa brister i lokalerna och optimera utrymmet i små lägenheter. När du installerar en garderob blir en tidigare tom nisch i väggen ett funktionellt utrymme som frigör flera lediga meter för lek i barnrummet eller morgonövningar i sovrummet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Som praktiken visar visar inbyggda möbler sig bättre i drift jämfört med skåpmöbler. I synnerhet har garderoben följande fördelar:

  • upptar det utrymme i rummet som är svårt att organisera på något annat sätt. Klyftorna mellan väggarna, som uppträdde under en misslyckad ombyggnad eller ursprungligen lades under konstruktionen, blir till en lämplig plats för förvaring av saker, medan inte en centimeter av ett användbart tunnelrum förloras;
  • kostar mindre än ett skåp. Rummets väggar och tak utgör de flesta sidorna; dessutom behöver bara dörrar och hyllor organiseras. Även om väggarna också är planerade att trimmas med trä, kan du välja billigare material, eftersom de fortfarande inte kommer att synas, och när det gäller livslängd är de inte sämre än dyra;
  • har mer kapacitet. Den skjutbara garderoben bör definitivt uppta hela nischen från golv till tak så att det inte finns några mellanrum mellan dörrens övre kant och taket. På grund av detta ökar lagringsutrymmet jämfört med skåp, som aldrig installeras så tätt som möjligt mot taket. Av samma anledning är det inbyggda skåpet mer bekvämt för rengöring, eftersom damm inte samlas på en svåråtkomlig plats under taket;
  • kan ordnas i vilken del av vardagsrummet som helst, vare sig det är en korridor, ett sovrum, en plantskola eller en balkong. Olika material och modeller gör att du kan montera den även i badrummet för förvaring av handdukar och kosmetiska produkter. Huvudvillkoret är närvaron av en öppning eller en nisch, vars djup kan vara mycket större än djupet på hyllorna i ett vanligt skåp;;
  • den inbyggda garderoben är lätt att montera med egna händer. Utformningen av en sådan möbel är ganska enkel - alla som har en snickares minimikunskaper kan hantera det;
  • helt uppfyller behoven i ett visst rum. Du kan organisera det inre rummet på något sätt i enlighet med syftet med rummet;
  • utrustad med en glidmekanism. Tack vare detta dörröppningssystem kan den skjutbara garderoben installeras i en smal och liten öppning. För att få eller ta bort saker blir det inga problem. Glidmekanismen är också tystare, dörrfärden är mycket mjuk (bekväm och säker för barn) och livslängden är längre än för upphängningsmekanismer;
  • låter dig använda vilken design som helst, inklusive en som visuellt förstorar utrymmet. Till exempel kommer modeller med ljusa färger eller med helt speglade dörrar att göra alla rum rymligare och större.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Du kan till och med installera sådana skåp i en plantskola, eftersom glaset är täckt med en pålitlig skyddsfilm som laminerade glasenheter. Deras egenhet är att den med en stark inverkan kommer att spricka och förbli inuti filmen utan att spridas i fragment.

Bild
Bild

Vid renovering av lokalerna räcker det med att ändra dörrens design så att skåpet är organiskt integrerat i den nya interiören.

Tillsammans med många fördelar har inbyggda garderober flera nackdelar

  • För det första kan skjutdörrar inte öppnas samtidigt, som svängdörrar, eftersom dörrarna säkert kommer att flyttas till ena sidan eller i mitten. Eo kan bli ett problem när du väljer en outfit, eftersom det blir omöjligt att täcka alla saker med en blick på en gång.
  • För det andra skiljer sig vissa hus i den gamla grunden i takhöjder från 3,5 till 5 meter, vilket inte tillåter installation av skjutbara garderober i dem, även om det finns en nisch som är lämplig i bredd och djup. Ett sådant skåp kommer att visa sig vara gigantiskt stort, och du kan bara komma till sakerna på den översta hyllan från en trappstege.
  • För det tredje kan det vara svårt att se till att garderoben har rätt geometri. Väggar, golv och tak är nästan aldrig helt plana, och precisionen i bearbetning av möbeldelar innebär perfekt raka linjer, så skåpet är krökt. Denna defekt märks inte för ögat, men det påverkar livslängden för möbelmekanismer, som är slitna aktivt från att gå längs fel väg.
Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller

Olika modeller skiljer sig från fördelarna med inbyggda garderober. Bland dem finns: hörn, radie, inbyggd i väggen, garderob.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Inbyggd i väggen

Klassiska möbler i lakonisk stil. På grund av att skåpets bas bildas av väggarna, taket och golvet i öppningen i väggen har det mesta av strukturen avskaffats.

För att installera ett sådant skåp behöver du ett minimum av mått - avståndet från taket till golvet och från väggen till väggen. Skräddarsydda dörrar och hyllor kommer att göras om några dagar, och alla familjens överhuvud kommer att vara kunna montera denna "konstruktör" på ett par timmar med avbrott.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dörrens färg och material är mycket varierande. Både helt trä eller speglade strukturer tillhandahålls, liksom deras kombination. Dörrarna kan också vara blanka eller matta, med eller utan dekor.

Beroende på nischens storlek varierar antalet dörrar från två till fem.

Bild
Bild
Bild
Bild

Intern fyllning kan varieras: hyllor, stänger och galgar, ändhängare, lådor, tvättkorgar, mjuka moduler.

Bild
Bild
Bild
Bild

Lätt att installera på din valda plats, oavsett om det är en öppning med en bredd på mindre än 100 cm, 3 meter eller mer 4.

Vinkel

Till skillnad från standardlösningen har den flera typer:

  • bildform. Det är en struktur som består av två halvor, som ligger längs väggarna och kombineras i mitten i en vinkel. Oftast är det 90 grader;
  • triangulär form eller diagonal vinkel. En sådan garderob "skär av" ett hörn av rummet och stängs av en fasad utan böjningar. Lämplig för små rum och lägenheter med icke-standardiserade layouter;
  • trapetsform. Perfekt för stora rum med ursprungliga layouter. Trapez garderober är ett vackert och rymligt format som har många transformationsalternativ.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Radiell

Radial- eller radialskåp är eleganta och moderna modeller som representerar ett värdigt alternativ till raka former. De kännetecknas av en smidigt krökt fasad, på grund av vilken möblerna ser intressanta och ovanliga ut. Men detta komplicerar designen, vilket innebär att kostnaden ökar.

Bild
Bild

När det gäller rymd är radie skåp inte sämre än vägg- eller hörnskåp. Innehållet är också varierande, men designen begränsas av egenskaperna hos de använda materialen. Glasfragment är mycket dyra och speglar är inte alls lämpliga. Även en liten krökning ger en förvrängd bild, så den kan inte användas antingen för det avsedda syftet eller för att visuellt öka utrymmet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Garderob

En inbyggd garderob är det mest praktiska, bekväma och moderna sättet att förvara saker. Det enda villkoret för dess arrangemang är närvaron av ett stort utrymme som kan stängas av med dörrar och ytterligare skiljeväggar, om det behövs.

Bild
Bild

Omklädningsrum fördelar:

  1. Ersätter skrymmande garderober och byråer.
  2. Du kan lagra alla dina garderobsprodukter på ett ställe.
  3. Lämplig för förvaring av textilier och säsongsartiklar förutom kläder och skor.
  4. Förlänger livslängden för saker på grund av att de lagras korrekt.
  5. Utrymmet används 100% från golv till tak, vilket inte är möjligt med skåpmöbler.
  6. Det är bekvämt att byta kläder, eftersom omklädningsrummet kan utrustas med bra belysning och fullspeglar och allt är på ett ställe.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Design

Utseendet på garderobens framsida beror på flera faktorer. Först och främst är detta rummets allmänna stil och dess syfte, och för det andra materialen från vilka skåpet är tillverkat.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Spånskiva

Spånskiva är ett mycket vanligt material vid möbeltillverkning. Det är billigare än naturligt trä, hållbart, ser bra ut i interiören.

Bild
Bild

I färd med att tillverka möbler är spånskivor täckta med en mångfärgad laminerad film, som låter dig välja fasader av valfri färg, även efterlikna strukturen i naturligt trä. Alternativ i tvåfärgade eller flera olika färger är möjliga, närvaron av speglade dörrar.

Möbler av laminerad spånskiva är svåra att bearbeta, så det finns ingen inredning och eleganta detaljer på den, men tillgänglighet och kvalitet kompenserar för denna brist.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

MDF

Mjukare och mer miljövänlig än spånskiva, ett material som är lättare att bearbeta, förkroppsligar någon idé. Dess yta kan vara blank eller matt, ljus, pastell, som naturligt trä. MDF kan också ha olika former, vilket gör att du kan göra snygga och originella modeller.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Naturligt trä

Massiva trämöbler är de dyraste, hållbara, lättanvända och ofta också de vackraste. Träbasen av ek, ask, tall är idealisk för att applicera en subtil och elegant inredning. Den kan målas, behandlas med lack och färger, kombineras med spegel och andra ytor, kompletteras med intressanta beslag.

Bild
Bild
Bild
Bild

Spegel och glas

Speglade skåpdörrar är praktiska och bekväma. Skåpets framsida kan antingen kombineras eller helt omsluts av en reflekterande yta

Sådana alternativ ser fördelaktiga ut i rymliga, ljusa rum, vilket gör utrymmet luftigt och brett i små rum eller korridorer, vilket ökar dem visuellt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Glas kombineras med trä, MDF -paneler och laminerade spånskivor, matta och plastelement. En separat typ är glasfasadernas dekorering av målat glas.

Bild
Bild
Bild
Bild

Målat glas kan beställas från befälhavaren, göras med egna händer med akrylfärger på glas och penslar, eller så kan du använda film.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Användning av texturerat glas är också vanligt. Korrugerade matta ytor ser strängare, kortare och elegantare ut, vilket gör dem mångsidiga.

Bild
Bild

Sandblästritning

Kärnan i denna teknik är att ett mönster eller mönster appliceras på glasytan med en högtrycksluftstråle och finkornig sand. Återhållen och samtidigt är elegant inredning lämplig för en inredning där diskret skönhet är att föredra.

Denna teknik är dyr och inte möjlig hemma, men den ser imponerande ut och tillämpas i århundraden. Även barnbarn kommer att kunna skryta med intressanta möbler.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fotofasad

Att skriva ut bilder på föremål är en populär teknik som har spridit sig från T-shirts och muggar till större föremål. Idag kan du lägga vilken bild som helst även i en garderob.

Bild
Bild

Valet av en bild beror direkt på rummets syfte: ett panorama är lämpligt för ett vardagsrum, en reproduktion av ett känt foto eller en målning för ett sovrum, gastronomiska motiv kommer att se passande ut i köket. I detta fall kan ytan vara antingen blank eller matt.

När man tänker på fotofasadens utformning är det viktigt att ta hänsyn till att stora bilder bäst lämnas för stora och medelstora rum, och små rum kräver små och diskreta bilder.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Naturliga material

Modetrender kräver användning av material som bambu, läder och rotting i möbeldekoration. De kombineras perfekt med varandra, är inte nyckfulla i drift och är oändligt eleganta.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sådana möbler kan kombineras med vilken inredning som helst, men det kräver harmoni och efterlevnad av dess dyra utseende. Billiga möbler och inaktuella reparationer är inte de bästa grannarna för ett skåp av naturmaterial.

Kombinerade fasader

Varje kombination är möjlig: glas och MDF, spegel- och korrugerad matt yta, speglar och dörrar med mönster, trä- och glasfragment och många andra alternativ. Kombinerade modeller låter dig kombinera flera idéer till en kreativ idé och titta organiskt bland andra designlösningar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Stilar

Mängden designlösningar kan dikteras av huvudstilen i interiören.

Klassisk stil

Ett kännetecken för den traditionella inredningen är frånvaron av billiga, kortlivade saker. Naturligt trä, enhetlighet i nyanser välkomnas. Möbler kan dekoreras med beslag som imiterar ädelmetaller, antikviteter, majolika.

Bild
Bild

Klassikerna inkluderar alla grenar av jugend, renässans, barock, rokoko, engelsk stil, romantik och gotik.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Etnisk

Innebär design i en viss etnisk miljö.

Samtidigt bör allt i det kombineras harmoniskt. Det skulle vara ett misstag att tro att ett par rispapperslampor kommer att göra sovrummet till en utföringsform av japansk stil, och ritningarna av totems på garderobens dörrar kommer att sätta afrikansk stil i alla rum.

Bild
Bild

Antik

Rekreation av grekisk-romersk storhet i inredningen kräver mycket utrymme, dyra naturmaterial. När du beställer inbyggda möbler bör du föredra lakoniska former. Huvudmaterialen är naturligt trä och brons. Carving, förgyllning, mosaik, dekoration med dyra beslag eller imitation av ädelmetaller är acceptabelt.

Bild
Bild

Kolonial

Det ligger vid korsningen av europeisk komfort och östens exotik. Denna stil innebär ljusa kombinationer, brist på minimalism, stora utrymmen, icke-standard layout. Särskilda särdrag hos möblerna är den ursprungliga designen av enskilda delar: beslag, sniderier, mosaik, glasmålningar, mönster. Rådande färger: guld, choklad, terrakotta, oliv, blå nyanser, gul, röd.

Bild
Bild

Modern

Inkluderar:

  • Art Deco - strikt geometri, släta och glänsande ytor, lyx, dyra material, etniska och animaliska tryck. Huvudserien är svart, vitt, silver, guld, rubin, smaragd och andra ädla nyanser;
  • land - blommotiv, romantik, rustik charm, renhet, naturmaterial, primitiv, oförskämd möbeldesign;
  • minimalism - kortfattning, enkelhet, tydlighet i den inre kompositionen. Avslag på överdriven komfort, möbler gjorda av naturmaterial, enkelhet i linjer, geometri, ljus färgpalett;
  • loft - öppna ytor, ovanliga tillbehör, en kombination av gammalt och nytt i interiören, möbleringens industriella karaktär. Loftmöbler är oftast en kombination av antikviteter och minimalistiska moderna saker, som åldrat trä och krom;
  • Provence - countrymusik med franskt motiv. Det finns blommiga prydnader, volanger, ett överflöd av textilier, smidda föremål, takbjälkar i trä, figuriner, varma pastellfärger. Möbler i Provence -stil är artificiellt åldrade, med skav, patina, träsniderier, eleganta beslag. Naturmaterial och naturlig textur råder;
  • hi -tech - kännetecknas av enkelheten i linjer, lakoniska färger, närvaron av glas- och kromytor, minimalism i inredningen, glansiga element och tydliga former.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Blandad

Den kombinerar funktioner i olika stilar under ett gemensamt namn - eklekticism.

Bild
Bild

Färglösningar

Paletten med möjliga nyanser är varierad och beror på källmaterialet.

Möbler av spånskiva och MDF kan tillverkas i valfri färg och vilken färgkombination som helst.

Bild
Bild
Bild
Bild

Naturmaterial presenteras i ädelt ljus, beige, brunt, chokladnyanser, mahogny och wenge.

Bild
Bild
Bild
Bild

Plast och glas skiljer sig också åt i gradering av nyanser inom samma intervall. Dessutom kan de vara både glansiga och matta, med texturerade mönster eller med fotoutskrift. Alla speglade ytor kan köpas med sandblästrade mönster och glasinsatser.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Intern fyllning

Förvaringssystemets bekvämlighet och rymlighet säkerställs genom dess invändiga fyllning. Vad som kommer att vara "fyllning" av skåpet bestämmer i sin tur syftet med rummet där det är installerat. Alternativ inkluderar hyllor, hängare, ändhängare, korgar, lådor, mjuka moduler och textilaskar.

Alla tillbehör kan vara infällbara eller fristående.

Bild
Bild
Bild
Bild

För vardagsrummet

På en plats som ett vardagsrum är huvudrollen naturligtvis framsidan av skåpet. Men det inre innehållet är inte mindre viktigt. Den kan ha hyllor för böcker, lådor för dokument, olika fack för små föremål, en nisch för att installera ett värdeskåp eller stereoutrustning, en inbyggd bar, ett minikylskåp.

Kompetent organisation av utrymmet i garderoben hjälper till att befria vardagsrummet från många skåp, nattduksbord och byråer.

Bild
Bild

För sovrum

Bakom den spektakulära, men inte alltför prickiga fasaden av garderoben i sovrummet, bör det finnas bekväma lådor för förvaring av sängkläder, kuddar, filtar och handdukar. Det bör också finnas hyllor och skenor för kläder, en plats för en strykbräda och en korg eller textilask för tvätt avsedd för tvätt.

Det är bekvämt att organisera utrymmet enligt följande:

  • nedre facket - för förvaring av skor, resväskor, sportutrustning, såsom rullar och skridskor;
  • huvuddelen - för förvaring av hushållsartiklar, vardagskläder och ytterkläder;
  • mezzaniner - för sällan använda saker och deras säsongsförvaring.
Bild
Bild

Dessa tre områden bör vara utrustade med mindre föremål: lådor och hyllor eller korgar för tvätt, strumpor, galgar, hängare och krokar, skohyllor, en nisch för ett strykbräda eller en ånggenerator.

Bild
Bild
Bild
Bild

För barnkammaren

Om barn har ett separat rum måste det finnas en garderob för att förvara saker i det. Det är lämpligt att dela in det inre rummet i zoner där barnet själv kan ta saker och föremål och zoner som endast är tillgängliga för föräldrar. Detta är nödvändigt så att alla barns saker förvaras på ett ställe, men inte används av barn för andra ändamål.

Det kan delas in i fack enligt samma princip: skor, fritidskläder, ytterkläder. Förutom hyllor och lådor för saker i det nedre facket i skåp för barnrum kan du installera textilaskar, papperslådor, korgar för förvaring av spel, leksaker, sportutrustning.

Bild
Bild
Bild
Bild

För korridoren

Den glidande garderoben i korridoren har länge upphört att orsaka associationer med en obekväm inbyggd garderob från lägenheter av sovjetisk typ.

Genom att utrusta om detta utrymme kan du få ett rymligt modernt förvaringssystem som passar skohyllor, fack för ytterkläder, hyllor för handskar, hattar, halsdukar och andra säsongsbetonade bagateller.

Bild
Bild
Bild
Bild

Utifrån måste garderoben i korridoren vara utrustad med minst en spegeldörr.

Bild
Bild

En inbyggd garderob på balkongen eller i badrummet kan göra med ett minimum av element i den inre enheten. Det finns tillräckligt med hyllor och lådor för att förvara konserver på balkongen och burkar med en strategisk tillgång till vårdprodukter i badrummet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

En inbyggd garderob är nästan alltid en produkt tillverkad på beställning enligt individuella storlekar. Takhöjden, bredden och djupet i nischen som skåpet kommer att inta i framtiden spelar en roll här.

För att möblerna ska fungera länge, vara praktiska och se vackra ut i interiören, bör du följa följande rekommendationer:

  1. Tänk på rummets stil och design.
  2. Tänk på det interna innehållet, med hänsyn till att antalet saker kommer att öka med tiden. Med hjälp av galgar, lådor och hyllor måste det organiseras så att utrymmet sparsamt spenderas, och det finns ett lager kvar;
  3. Var uppmärksam på nischväggarna. Över-, bak- och sidopanelerna bildas av väggarna i rummet. Det är viktigt att de kan bära vikten av de interna tillbehören i skåpet. För att göra detta måste de vara mantlade med MDF -paneler eller trä, men inte gips. Det är för mjukt, flexibelt och tål helt enkelt inte belastningen från antalet hyllor och saker;
  4. Studera dörrmekanismen noggrant. Idag används två typer: en metallram, inuti vilken dörrar rör sig på hjul, och en monorail, längs vilken speciella rullar går. Det andra alternativet är dyrare, men i drift visar det sig bättre och varar längre.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Material spelar en viktig roll. I de flesta fall är spånskiva den mest lämpliga. Det är också strikt värt att överväga vad hjulen och monorailerna är gjorda av.

Bild
Bild
Bild
Bild

Undervagnens rullar bör inte vara gjorda av plast (tiden för problemfri drift är ett år), utan av metall eller med en teflonbeläggning.

Dörrens bredd och vikt påverkar undervagnens livslängd. Ju tyngre material, desto snabbare slits det.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det är nödvändigt att studera vad de övre och nedre profilerna, längs vilka dörrarna "går", är gjorda av. Trä och kombinerat är sällsynta, stål- och aluminiumprofiler är mycket vanligare. Samtidigt är stål det mest pålitliga och hållbara, men inte det mest estetiska.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vi får inte glömma säkerheten. Speciellt om garderoben har spegeldörrar och är installerad i barnrummet. Glas- och spegelytor måste täckas med en film av hög kvalitet, vilket förhindrar att fragment sprids på golvet om spegeln går sönder;

Bild
Bild

Boende alternativ

Den inbyggda garderoben är bekväm genom att den kan ta valfri plats i huset. Det enklaste sättet är att installera den i en nisch i väggen. Ju större djup och bredd, desto rymligare blir skåpets inre utrymme.

Sådana möbler passar perfekt in i sovrummet, korridoren, barnrummet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En funktionell garderob installerad i hallen eller vardagsrummet. I den kan du inte bara lagra saker utan också ha en minibar, bibliotek, TV-zon.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den skjutbara garderoben tas ofta ut på balkongen eller loggian. Tack vare en bekväm dörrmekanism passar den bra in i ett trångt utrymme utan att orsaka besvär, som garderober med svängdörrar. Det är bekvämt att lagra säsongsartiklar, pickles, konserver och konserver i den.

Bild
Bild

Att bygga in möbler är ett bra alternativ för att spara utrymme i en Chrusjtjov -byggnad. Lägenheter av denna typ kännetecknas av små dimensioner, angränsande rum, smala och långa korridorer eller små korridorer. För dem finns inte bara slutna garderober, utan också alternativ med öppna hyllor, fack för böcker och sängkläder och andra tillbehör.

Bild
Bild
Bild
Bild

DIY installation och reparation

Designen av de inbyggda skåpen är enkel nog att montera och installera om alla delar själv. Järnaffärer erbjuder ett brett utbud av varor att hjälpa till, och till och med tillräckligt med material för att göra dem själv. Den obligatoriska uppsättningen inkluderar spånskivor eller MDF -paneler, rullar, styrningar, hyllfästen.

Särskild försiktighet krävs för installation av anpassade dörrar med glasfragment eller speglar. Dörrar installeras senast, efter inredning, installation av hyllor och ytterligare väggar för att dela det inre utrymmet i fack.

Gör-det-själv garderobinstallation-se videon nedan för mer information:

Recensioner

Inbyggda garderober intar en ledande position i antalet skräddarsydda möbler. De har etablerat sig som en bekväm, vacker och funktionell del av interiören.

Bland de positiva aspekterna noterar de besparingen av utrymme, möjligheten att justera layouten på lägenheten utan att ta till stora förändringar och en vacker design.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

10 bilder

De negativa aspekterna inkluderar snabbt slitage på plastrullarna och behovet att ofta torka spegelytorna från damm och fingeravtryck.

Rekommenderad: