Tillbehör Till Actionkameror: Vattenlåda Och Flottör, Sugkopp Och Fodral, Adapter Och Ram, Andra Tillbehör, Val Av Kit

Innehållsförteckning:

Video: Tillbehör Till Actionkameror: Vattenlåda Och Flottör, Sugkopp Och Fodral, Adapter Och Ram, Andra Tillbehör, Val Av Kit

Video: Tillbehör Till Actionkameror: Vattenlåda Och Flottör, Sugkopp Och Fodral, Adapter Och Ram, Andra Tillbehör, Val Av Kit
Video: Электроника которую я беру в Мото-путешествие 2024, April
Tillbehör Till Actionkameror: Vattenlåda Och Flottör, Sugkopp Och Fodral, Adapter Och Ram, Andra Tillbehör, Val Av Kit
Tillbehör Till Actionkameror: Vattenlåda Och Flottör, Sugkopp Och Fodral, Adapter Och Ram, Andra Tillbehör, Val Av Kit
Anonim

Idag i vår artikel kommer vi att överväga mest populära varianter av actionkameratillbehör.

Beskrivning

Under de senaste åren har actionkameror blivit alltmer populära bland användarna. För att göra användningen av dessa enheter så bekväm som möjligt fylls marknaden med en mängd olika Tillbehör för dem.

Tack vare dessa ytterligare element kommer du att kunna skjuta hög kvalitet under nästan alla förhållanden.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

Idag, för att säkerställa maximal användarvänlighet, är ett stort antal tillverkare (både inhemska och utländska) engagerade i tillverkning och släppning av olika tillbehör för actionkameror. Låt oss överväga de mest populära sorterna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Bakgrundsbelysning (ljus eller lykta)

Om du fotograferar inomhus med svagt ljus, utomhus i mörker eller under vattnet blir kvaliteten på det resulterande fotot eller videon ganska låg. En specialdesignad bakgrundsbelysning för actionkameror hjälper dig att lösa detta problem . Detta tillbehör kan snabbt och enkelt fästas på din enhet, det är vanligtvis lätt i vikt och kompakt i storlek.

Bild
Bild

Aqubox

Faktum är att en vattenlåda är en slags behållare där du kan placera din kamera om du vill ta ett foto eller en video under vattnet. Aqubox skyddar din enhet från oönskad fuktträngning inuti dess struktur … Ett sådant tillbehör kommer att vara användbart inte bara för fans av extrem rekreation, men det kan också användas i regnigt eller snöigt väder. Dessutom är lådans ytterligare funktionella funktion att skydda din kamera mot olika mekaniska skador och faller från en höjd.

Bild
Bild

Flythandtag

Flythandtaget är ett valfritt tillbehör för actionkameran som gör att du kan ta högkvalitativa bilder, inte bara på vattnet utan även under vattnet . Många användare använder flottörhandtaget som en liten och bekväm monopod. Tack vare denna design kommer du dessutom inte att tappa bort din kamera, eftersom flottören traditionellt har en ganska ljus färg så att den kan ses även på långt håll.

Bild
Bild

Plugg

Stickkontakten är en speciell enhet som skyddar portarna på actionkameran från fukt, smuts, damm och mekaniska skador . Detta tillbehör är en integrerad del av den förseglade kameran.

Bild
Bild

WI-FI mikrofon

Actionkamerans WI-FI-mikrofon är ett tillbehör som låter dig ta din filmning till nästa nivå . Den sista videon kommer inte bara att ha en högkvalitativ bild, utan också bra ljud (vilket är ganska ovanligt för actionkameror).

Bild
Bild

Extern USB -kabel

En extern USB -kabel används oftast för att överföra data från kameran till andra enheter (t.ex. en dator, bärbar dator, surfplatta, smartphone, etc.) . Du kan också ladda din kamera med den här enheten.

Bild
Bild

Adapter

En annan enhet att öka bekvämligheten och komforten med att använda en actionkamera, samt öka dess funktionalitet Är en adapter. Så en av de vanligaste modellerna av adapteradaptrar är PGYTECH. Tack vare den här enheten kan du till exempel installera din GoPRO på Zhiyun Smooth.

Ofta är adaptrar gjorda av de mest hållbara, men samtidigt relativt lätta materialen.

Bild
Bild

Kupol

Kupolen spelar samma roll som vattenlådan - den skyddar din enhet från oönskad fukt från att komma in i den . Oftast köps detta tillbehör av fans av aktiv extremrekreation och idrottare. Detta beror på att tack vare kupolen kan du spela in handsfree. Ofta ingår ett flottörhandtag som standard med kupolen.

Bild
Bild

Parasit

Sugkoppen är ett vakuumtillbehör för actionkameran, tack vare vilket du kan fixa din enhet i den position du behöver (och det kan vara både statiskt och dynamiskt). Sugkoppskamera är ofta installerade på bilar.

Bild
Bild

Fall

Fodral för actionkameror är utformade för att säkerställa maximal bekvämlighet och komfort vid transport av en videoenhet, samt under lagring … Vanligtvis är ett fodral utformat inte bara för själva kameran, utan kan även rymma ytterligare tillbehör.

Bild
Bild

Silikonfodral

Silikonfodralet, liksom många andra tillbehör i vår lista, är utformat för för att skydda enheten från olika typer av mekaniska skador (t.ex. repor). Dessutom, om du väljer ett fodral i en anpassad färg eller med ett ovanligt mönster, kan du sticka ut och visa din individualitet.

Bild
Bild

Ram

Ramen är för användaren fotografera med en actionkamera utan skyddslåda . Detta tillbehör är endast relevant om din enhet inte påverkas av negativa miljöfaktorer.

Bild
Bild

Lins

Traditionellt ingår ett objektiv som standard med alla actionkameror (detta bör kontrolleras under köpprocessen). Men i vissa fall måste det ändras. Så, ett objektiv av hög kvalitet ger högkvalitativ fotografering utan förvrängning . Dessutom kan du ta foton och videoklipp på nästan vilket avstånd som helst från motivet.

Bild
Bild

Suspension

Suspensionen har förmågan att stabilisera actionkameran i luften … Med den kan du styra kamerans rörelse längs axlarna.

Bild
Bild

USB-minne

Ingen actionkamera är komplett utan en flash -enhet (eller minneskort) som dina foton och videor spelas in till. Följaktligen bör du noggrant närma dig valet av detta tillbehör.

Det rekommenderas att ge företräde åt de enheter som har högsta möjliga kapacitet.

Bild
Bild

Lins

Linser (eller skyddsglasögon) skydda actionkameran från mekaniska skador av olika slag … Du måste också köpa ett speciellt objektivbytessats med den här enheten.

Bild
Bild

En väska

Väska använd för att transportera en kamera från en plats till en annan … Det kommer att vara användbart och relevant för resenärer.

Bild
Bild

Stift

Klädnypan presterar fästets roll och immobiliserar kameran på väg att ta ett foto eller en video.

Bild
Bild

Urvalstips

När du väljer ett tillbehör bör du fokusera på följande faktorer:

  • tillverkare (ge företräde endast till betrodda företag);
  • komplett uppsättning (kontrollera i förväg vad som ingår i standardsatsen);
  • kostnad (det är önskvärt att behålla det ideala förhållandet mellan pris och kvalitet);
  • säljare (kontakta endast officiella butiker);
  • kompatibilitet med din enhet;
  • konsumentrecensioner.

Rekommenderad: