Inbyggda Tvättmaskiner Electrolux: EW7F3R48SI, EW7W3R68SI PerfectCare 700 Och Andra Modeller

Innehållsförteckning:

Video: Inbyggda Tvättmaskiner Electrolux: EW7F3R48SI, EW7W3R68SI PerfectCare 700 Och Andra Modeller

Video: Inbyggda Tvättmaskiner Electrolux: EW7F3R48SI, EW7W3R68SI PerfectCare 700 Och Andra Modeller
Video: Обзор Electrolux PerfectCare 700 EW7W3R68SI | Стиральная машина | ВсеСтиральные 2024, Maj
Inbyggda Tvättmaskiner Electrolux: EW7F3R48SI, EW7W3R68SI PerfectCare 700 Och Andra Modeller
Inbyggda Tvättmaskiner Electrolux: EW7F3R48SI, EW7W3R68SI PerfectCare 700 Och Andra Modeller
Anonim

Electrolux inbyggda tvättmaskiner har lyckats skaffa många fläktar i Europa och utanför. Modellerna EW7F3R48SI, EW7W3R68SI PerfectCare 700 och andra populära versioner av detta märkes utrustning utmärks av sin tillförlitlighet, funktionalitet och uppfyller moderna energibesparingsstandarder. För att föredra en av dem är det värt att studera så detaljerat som möjligt alla funktioner i utrustningen som erbjuds av företaget till salu.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Den inbyggda tvättmaskinen Electrolux är inte en massmarknadsprodukt-apparaterna från detta märke tillhör den höga klassen hushållsapparater. Ursprungslandet för denna produkt är Sverige, känt för den höga kvaliteten på sina hushållsapparater. Märket erbjuder ett ganska brett utbud av inbyggda tvättmaskiner.

Låt oss lista deras funktioner

  • Frontlastningstyp , lämpligast för användning i kök eller badrum.
  • Rymligt tvättfack … Även filtar och skrymmande sovsatser kan tvättas.
  • Design i full längd … Electrolux inbyggda tvättmaskiner är inte kompakta eller reducerade - de är inriktade på maximal användbarhet och uppfyller ägarnas högsta krav.
  • Minskad vibration … Särskilda krav ställs på den, eftersom utrustningen används som en del av en uppsättning möbeluppsättningar. För honom är sådana belastningar skadliga.
  • Obalanskontroll … Ett användbart alternativ för att undvika ojämn fördelning av tvätten i trumman.
  • Specialfäste - gångjärn på frontpanelen för montering av headsetdörren. Det är bekvämt, gör det möjligt att tillhandahålla inbyggda apparater med en harmonisk kombination med andra interiörelement.
  • Bekväm placering … Du kan välja en plats för inbäddning baserat på tillgängligt ledigt utrymme, göra enheten helt dold för nyfikna ögon.
  • Direct Spray -funktion , vilket ger bättre tvätt för eventuell komplexitet av smuts.
  • Ultra Care Eco … Detta alternativ är oumbärligt när du tvättar syntet, eftersom det låter dig använda ett lågtemperaturläge för att bearbeta tyger utan att minska effektiviteten.
  • Tidsansvarig … Funktionen att ändra förinställda tvättparametrar inom en redan påbörjad cykel. I allmänhet gör detta det möjligt att mer effektivt fördela insatserna under tvätt.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Moderna inbyggda Electrolux -tvättmaskiner är energieffektiva - nästan alla modeller har en klass på minst A +++ eller A ++. Detta minskar energikostnaderna avsevärt vid användning av hushållsapparater.

Tvättmaskiner är mindre ekonomiska, men även i torkläget varierar indikatorerna vanligtvis på B-C-nivå, beroende på motoreffekten som är ansvarig för driften av utrustningen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

Bland de nuvarande modellerna av inbyggda tvättmaskiner tekniken i PerfectCare 700 -serien kan noteras med alla nödvändiga alternativ för utmärkt vård av kläder och underkläder, sängkläder. Den har ett Stream Care -system som ger ånga till tyget i slutet av tvätten. Detta gör att du kan bli av med veck och veck, vilket gör materialet mjukare.

FreshScent -system är en annan Electrolux -innovation som fräschar upp kläder med ånga och doft utan att tvätta på kortast möjliga tid. Bara 15 minuter - och dina kläder är klara för den nya dagen utan överdrivet slitage på tygerna. Alla modeller i serien är utrustade med dessa alternativ. Det är värt att överväga deras andra funktioner mer detaljerat.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

EW7F3R48SI

En av de mest populära inbyggda modellerna i serien. Denna tvättmaskin med en vikt på 8 kg har ett djup på 54 cm med en höjd av 81,9 cm och en bredd på 59,6 cm. Vid centrifugering utvecklar modellen en rotationshastighet på upp till 1400 rpm , energiklass A +++ / B. Modellen har många tvättprogram - allergivänliga, uppfriskande, för ull, siden, denim. Det blir inte svårt att välja en färdig lösning eller anpassa ditt användningssätt.

Bland de mest imponerande alternativen i denna teknik är tvätt på 14 minuter, en separat funktion för täcken, förekomst av skumkontroll, skydd från barn. Systemet skyddas från läckage av Aqua Control-sensorn, det finns också en automatisk lastdetektering, en inbyggd vattenpanna i botten.

Efter centrifugering har tvätten en restfuktighet på 52%.

Bild
Bild
Bild
Bild

EW7W3R68SI PerfectCare 700

Inbyggd tvättmaskin-torktumlare som kan göra mycket. Denna modell skiljer sig från någon av dess motsvarigheter i närvaro av funktionen "från torr till torr" med en hel torkcykel. Den växelriktardrivna maskinen fungerar tyst, ser modern ut, manövreras med en knapptryckning. DualCare -systemet ansvarar för korrekt val av läge, själv känner igen tygtypen och tvättens vikt för effektiv fördelning av laster och dosering av tvättmedel … Med SensiCare -systemet kan du undvika övertvätt - behandlingstiden blir optimal, precis som temperaturen på vattnet i tanken.

Bland andra fördelar med EW7W3R68SI PerfectCare 700 är SteamCare -ångprogrammet, som låter dig ånga saker på kort tid och få ordning på dem även utan tvätt, tack vare FreshScent -alternativet. Effekten är så känslig som möjligt, skonsam, men ganska effektiv. För dem som har bråttom finns också programmet Non-Stop 60 Minutes, som gör att du kan få tvättad och torkad tvätt redo att flytta in i garderoben på bara 1 timme.

Modellen kännetecknas av tyst drift - varken ägarna eller grannarna kommer att uppleva obehag även på natten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tvättmaskinens torktumlare uppfyller också de högsta kundernas behov. Tvättbehållaren rymmer 8 kg tvätt, torkkammaren 4 kg, den kan användas för särskilt känsliga tyger. Vid centrifugering utvecklar maskinen en imponerande rotationshastighet på upp till 1600 varv / min , men denna siffra kan justeras. För torkning används ett kondenssystem med uppsamling och tömning i avloppet.

Modellen ger specialprogram för att tvätta ull, siden, syntetiska tyger, eco-mode. Du kan tvätta jackor, jeans, sportkläder, ånga eller snabba non-stop med upp till 1 kg tvätt i 1 timme. Maskinen är helt skyddad mot läckage, överdriven skumning och har kontroll av obalans i linne.

Denna modell kan inte kallas den mest ekonomiska, men den är optimal för en hel cykel av bearbetning av kläder - från att ladda in i kammaren för att skicka dem in i garderoben utan att torka och stryka.

Bild
Bild
Bild
Bild

EWG147410W

En av de mest prisvärda modellerna bland Electrolux inbyggda tvättmaskiner. Den kännetecknas av hög funktionalitet, minskad lastvolym - 7 kg, bekväm för daglig användning. Energieffektivitetsklass A ++ garanterar ekonomisk energiförbrukning, lastkammarens bekväma storlek gör det enkelt att ladda tvätten. Maskinen har ett Time Manager -program som låter dig välja den optimala tiden för att starta tvättprocessen.

Denna modell använder en universell enhet som är så tyst och kraftfull som möjligt. Centrifugeringssystemet utvecklar en hastighet på upp till 1400 rpm , maskinen har en mängd olika för- eller direkttvättslägen för olika typer av tyger. Skärmen är medelstor och lätt att använda. Dörren har en bred öppningsvinkel. Modellen använder Fuzzy Logic -teknik, det finns en skumkontroll, skydd för barn från kontakt med en elektrisk apparat, efter centrifugering har tvätten en fukthalt på 52%. Maskiner av denna typ är väl lämpade för familjen, de kan startas 2-3 gånger i veckan, med bekvämligheten att justera driftlägena.

Överkomligt pris kan vara ett ytterligare argument för att göra ett köp.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

Inköp av inbyggda tvättmaskiner är alltid besvärligt med svårigheten att välja lämpligt alternativ för sådan utrustning. För att förstå vilken modell som verkligen är lämplig för användning är det värt att uppmärksamma många viktiga faktorer.

  • Lastningstyp … I inbäddade maskiner är det uteslutande frontalt, detta är värt att komma ihåg.
  • typ av installation … Att apparaterna är inbyggda bör anges i bruksanvisningen och dokumenten. Många misstager modeller med ett avtagbart lock för denna typ av enhet. Det här är olika typer av maskiner.
  • Dimensioner … De bör mätas noggrant på installationsplatsen om headsetet inte omedelbart var utrustat med nödvändig utrustning. Och du kan också köpa en skrivmaskin först och sedan beställa ett headset efter dess storlek.
  • Utnämning … Konventionella tvättmaskiner snurrar tvätten till en nivå av 45-90% av dess ursprungliga fukthalt. Detta påskyndar avsevärt processen med efterföljande förberedelse av plagget för användning. Tvätt- och torkmodeller gör att du kan komma ur tanklinne som redan har samma torrhet som när det lades - inga ytterligare manipulationer behövs.
  • Kapacitet … Standardtrumman på Electrolux inbyggda maskin rymmer 7 kg tvätt, men du kan hitta modeller med ökad belastning. Om du planerar att tvätta skrymmande föremål bör du vara uppmärksam på måtten på det främre lastfacket.
  • Kompressortyp … Här har Electrolux hållit jämna steg med tiden under lång tid, med hjälp av uteslutande avancerade tekniska lösningar. Växelriktardriften är tyst, har ett utökat trummorotationsområde och har en stor säkerhetsmarginal. Dess enda nackdel är att dess höga effektivitet kräver ökad energiförbrukning i jämförelse med en direktkompressor.
  • Rotationshastighet … För hushållsmodeller räcker det med en indikator på 1000 varv / min. För maskiner med en räckvidd på 1400-1600 rpm erbjuder märket möjligheten att justera varvtalet i önskade intervall.
  • Kontrolltyp … I moderna inbyggda Electrolux-modeller är den intelligent, så att du enkelt kan ställa in anpassade tvättlägen. Det är den elektroniska enheten som avgör hur bekvämt det kommer att vara att använda utrustningen i vardagen.
  • Val av alternativ och program … Någon behöver definitivt ångbehandling eller lågtemperaturtvätt av syntet, någon vill få snabb service med torkning på 15-60 minuter. När du väljer en inbäddad maskin är det värt att sammanställa en lista över de nödvändiga alternativen som krävs som standard i förväg.
  • Säkerhet … Många inbyggda maskiner har bara ett skydd mot läckage på grund av direkt utsläpp av vatten i avloppssystemet. Dessutom anses det idag vara obligatoriskt att ha skydd mot oavsiktlig inkoppling av ett barn, startutrustning med öppen dörr och ökade vibrationsbelastningar. Men om vissa alternativ inte är så viktiga kan de försummas.
  • Ljudnivå … För alla inbyggda Electrolux-tvättmaskiner överstiger denna siffra inte de tillåtna 70 dB under centrifugering och 56 dB under tvätt.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Förutom dessa viktiga parametrar är det värt att uppmärksamma tekniska innovationer. Till exempel kan du föredra modeller med ångfunktion, vilket sparar tid vid strykning.

Försenad start hjälper till att aktivera maskinen för närvarande när den är bekvämare eller billigare för konsumenten.

Rekommenderad: