Tvättmaskiner Med 30-35 Cm Djup: Smala Modeller Med 33 Cm Djup Och Andra Storlekar, För 5 Kg Och Andra Volymer, Med Vertikal Och Frontbelastning

Innehållsförteckning:

Video: Tvättmaskiner Med 30-35 Cm Djup: Smala Modeller Med 33 Cm Djup Och Andra Storlekar, För 5 Kg Och Andra Volymer, Med Vertikal Och Frontbelastning

Video: Tvättmaskiner Med 30-35 Cm Djup: Smala Modeller Med 33 Cm Djup Och Andra Storlekar, För 5 Kg Och Andra Volymer, Med Vertikal Och Frontbelastning
Video: Gorenje | WaveActive tvättmaskin | Life simplified 2024, April
Tvättmaskiner Med 30-35 Cm Djup: Smala Modeller Med 33 Cm Djup Och Andra Storlekar, För 5 Kg Och Andra Volymer, Med Vertikal Och Frontbelastning
Tvättmaskiner Med 30-35 Cm Djup: Smala Modeller Med 33 Cm Djup Och Andra Storlekar, För 5 Kg Och Andra Volymer, Med Vertikal Och Frontbelastning
Anonim

Ett modernt hus kan inte längre föreställas utan en bra automatisk tvättmaskin, eftersom det kan kallas en trogen assistent för många hemmafruar. Varumärken erbjuder modeller som skiljer sig åt i funktionalitet, utseende och andra kvalitetsegenskaper. Smala tvättmaskiner är det bästa alternativet för stora lägenheter … Samtidigt kommer sådana små dimensioner inte att försämra kvaliteten på själva tvätten och bevara användarvänligheten.

Bild
Bild

Särdrag

Den största fördelen med denna enhet är dess kompakta storlek. Vi kommer att lista andra fördelar som motiverar dig att köpa sådana bekväma tvättmaskiner.

  • Enheten är perfekt för installation i alla rum . Apparaten ryms fritt under diskbänken eller fyller det lediga utrymmet under köksbänkskivan.
  • En liten trumma indikerar att båda förbrukningen av tvättmedel blir låg .
  • Låg kostnad .
  • Stort utbud av sådana hushållsapparater hjälper kunden att välja den optimala modellen.

Men det finns också nackdelar som är mest kända direkt

  • Det finns inte mycket tvätt som kan tvättas i sådana maskiner (tekniken är mer inriktad på unga familjer eller singlar). De flesta modellerna drar bara vikten 3-3,5 kg. Du bör också glömma bort att tvätta stora föremål som jackor och filtar.
  • Inte många användbara funktioner .
Bild
Bild

Visningar efter belastningstyp

En vertikalt laddad maskin kommer att vara svår att placera på vanliga platser och kan inte placeras under en diskbänk. Men det finns helt klart en plats för honom i ett fritt hörn. Om du behöver sluta tvätta och samtidigt öppna dörren kan du inte göra detta om du har köpt en frontmatad enhet.

Dessa två typer av nedladdningar är utbytbara i ett antal funktioner, vilket gör att konsumenten kan välja den lämpligaste enheten för sig själv.

Bild
Bild

Vertikal

Tvättenheter av denna typ skiljer sig 40 cm i bredd, har ett djup på 33 cm eller 35 cm (ibland kan du hitta modeller med ett grunt djup på 30 cm). Varumärken erbjuder enheter med en kapacitet på 5 kg och 5,5 kg, maximalt - 7. Vertikala enheter har vanligtvis funktionen för delikat (snygg) tvätt av alla produkter och filtar, samt tvätt med ånga, lätt strykning. Tvättklassen kommer bara att vara A, därför tvättar dessa maskiner utmärkt . Ibland är de utrustade med en display och kan styras av sensorer.

En signifikant skillnad mot frontmaskiner är att det inte torkas här.

Bild
Bild

Frontal

Den smalaste enheten av denna typ är bara 33 cm djup och kan vara 40-45 cm stor. Ofta kan du lägga från 3,5 till 4,5 kg tvätt i en sådan tvättmaskin.

Smala enheter är ofta dyrare. Men detta är deras enda nackdel.

Bild
Bild

Populära modeller

Varje tillverkare vill skilja sig från konkurrenterna genom att använda olika tekniker, ständigt modernisera utrustningens design och göra användningen av tvättutrustning mer bekväm. Här är de mest populära företagen.

  1. Zanussi - det italienska företaget, grundat 1916, tillverkar olika hushållsapparater samt billig klimatutrustning.
  2. Hotpoint-ariston är också ett italienskt varumärke som ägs av Indesit -koncernen. Utvecklas ständigt, tänker på nya och förbättrade mönster för hushållsapparater.
  3. Bosch är ett stort tyskt varumärke som verkar sedan 1886. Tillverkar hushållsapparater, verktyg, kontorsutrustning.
  4. Indesit - ett välkänt varumärke som ingår i Whirlpool-koncernen. Ett av de mest eftertraktade märkena för hushållsapparater, har ett antal utmärkelser i tävlingar.
  5. Electrolux - Svensk tillverkare, känd sedan 1908. Hans produkter kännetecknas av trendig stil, och funktionaliteten är alltid fantastisk.
  6. Godis är ett italienskt företag som erbjuder multifunktionella hushållsapparater.
  7. LG - ett igenkänt varumärke från Sydkorea, vars specialister använder återvunna råvaror och endast producerar energieffektiva alternativ för utrustning.
  8. Haier är ett varumärke från Kina som verkar sedan 1984. Det är fortfarande ganska ung, men redan ganska lovande tillverkare av hushållsapparater.
  9. Samsung - ett sydkoreanskt företag som tillverkar både stora och små hushållsapparater.
  10. Beko är ett turkiskt varumärke känt för sina små brickor och torktumlare.
  11. Bubbelpool - ett av de största amerikanska företagen, har varit verksamt sedan 1911. Det anses vara det ledande varumärket i Europa och Ryssland.
  12. Siemens - ett känt företag från Tyskland, som har sitt kontor i nästan 200 länder runt om i världen. Erbjuder konsumenten en mängd hushållsapparater, både premium och mellanklass.
Bild
Bild

Bland de många smala modellerna marknadsför experter med självförtroende sådana alternativ till de första platserna

Candy GVS34 126TC2 / 2 - detta är det bästa alternativet i nomineringarna 33-40 cm. Modellen förbrukar minsta möjliga mängd energi, den har ett försenat tvättalternativ, denna maskin kan styras från en smartphone.

Bild
Bild
Bild
Bild

Siemens WS 12T440 anses vara ledande inom tillverkningen av de smalaste maskinerna, som har ett djup på upp till 45 cm. Modellen klarar enkelt av befintlig smuts på olika typer av tyger, och maskinen är också känd för sin mångsidighet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dessa alternativ rankas ytterligare

ZANUSSI ZWSO7100VS - en mycket kompakt maskin för tvätt av hög kvalitet. Har lastning framifrån. Enhetsparametrar: höjd - 85 cm, djup - 33 cm, bredd - 59 cm. Maximal vikt av linne - 4 kg. Tvättklass "A". Den inbyggda och praktiska displayen är perfekt för kontroll, enheten har en låg energiförbrukning.

Bild
Bild
Bild
Bild

LG E1096SD3 - en enhet med genomsnittsparametrar tillhör tvättklass "A" och har även en centrifugeringsklass "B". Enhetens funktion kan kontrolleras med en praktisk display. Tvättens maxvikt är 4 kg. Enhetens mått: höjd - 85 cm, djup 35 cm, bredd - 60 cm.

Låg energiförbrukning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hotpoint-Ariston modell VMUF 501 B . En ganska smal maskin 35 cm bred. Den laddade tvättens vikt är högst 5 kg. Displayen på enheten visar tiden för tvättens slut, den inställda temperaturen och till och med centrifugeringshastigheten. Vattenförbrukningen är stabil, det finns skydd från barn, och det finns också en fördröjningstimer för tvätt. Utrustningsknapparna är utformade på ryska.

Modellen har 16 tvättprogram för alla smaker och behov.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bosch WLG 20261 OE . Enheten kännetecknas av utmärkt kvalitet på höljet, det finns praktiskt taget inga luckor i enheten, materialet deformeras inte under drift. Denna maskin har ett varv på upp till 1000 varv, själva maskinen gör inget ljud och vibrerar nästan inte. Energieffektivitetsklass kommer att spara energi. Kapaciteten är upp till 5 kg, men det är bättre att inte överbelasta den här typen av utrustning. Alla älskar bilens elektroniska styrsystem, det finns många olika indikatorer och en ganska ljus display. Det finns också ett speciellt sätt att fukta tvätten, som idealiskt fördelar tvättmedlet för bättre tvätt av smuts.

Bild
Bild
Bild
Bild

Electrolux PerfectCare modifiering 600 EW6S4R06W . Detta är en ganska praktisk enhet med små dimensioner, den rymmer lätt 6 kg tvätt. Skiljer sig i avundsvärd funktionalitet, energieffektiv. Inte särskilt hög vattenförbrukning, samtidigt som den ger 1000 varv per minut. Denna modell har 14 program för varje tvätt. Inställningen av tillgängliga program kan göras med såväl vridspaken som sensorn.

Den inbyggda timern fördröjer starten av tvätten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Om du vill välja en smal enhet för att tvätta dina kläder, bör du omedelbart upprätta en tydlig lista över alla krav - detta gör att du kan välja de mest lämpliga enheterna. Om du vill "gömma" en ny skrivmaskin i ett lämpligt bord eller skåp, är det bättre att välja en enhet med en mängd tvätt för att tvätta framifrån. Om du har mer plats i ditt badrum är vertikal lastning perfekt.

Det är värt att uppmärksamma ljudnivån som tvättmaskinen kommer att avge under drift . Under tvätt bör bullret inte överstiga 55 dB och under centrifugering - högst 70 dB. Du kan alltid välja bekväm utrustning för För tvätt med timer . Denna funktion gör att du kan tvätta även på natten utan ökad kontroll över enheten.

Allt som behövs är att ställa in en timer för den fördröjda tvätten och på morgonen få den redan tvättade tvätten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Närvaron av ett skyddssystem i tvättmaskinen är också nödvändigt. Många enheter har speciella ventiler och speciella slangar. Skumkontroll. Om det bildas för mycket skum under tvätten kan maskinen sluta göra sitt jobb. därför det är bättre att omedelbart välja en modell där denna teknik redan finns.

En mycket viktig kvalitetsindikator är enhetens "klass ".… De är uppdelade från A till G. Klass A -enheter anses vara av högsta kvalitet och mest pålitliga, såväl som dyra. Tvättmaskiner i klass A tvättar din tvätt med omsorg och sparar kraftigt energi.

De har en utmärkt centrifugeringscykel, så de bör väljas.

Bild
Bild

Du kan ta reda på hur du ansluter en tvättmaskin nedan.

Rekommenderad: