Betyg Av Smala Tvättmaskiner: Vilken Automatmaskin är Den Mest Pålitliga Och Bästa? Modellöversikt

Innehållsförteckning:

Video: Betyg Av Smala Tvättmaskiner: Vilken Automatmaskin är Den Mest Pålitliga Och Bästa? Modellöversikt

Video: Betyg Av Smala Tvättmaskiner: Vilken Automatmaskin är Den Mest Pålitliga Och Bästa? Modellöversikt
Video: Whirlpool AWE6100 Tvättmaskin 2024, Maj
Betyg Av Smala Tvättmaskiner: Vilken Automatmaskin är Den Mest Pålitliga Och Bästa? Modellöversikt
Betyg Av Smala Tvättmaskiner: Vilken Automatmaskin är Den Mest Pålitliga Och Bästa? Modellöversikt
Anonim

Det är omöjligt att föreställa sig det moderna livet utan regelbunden användning av en tvättmaskin. Men om bostadsutrymmet inte tillåter installation av en enhet med standardmått bör du inte förtvivla. Du kan köpa en speciell smal skrivmaskin. Och för att inte misstas med valet och köpa en riktigt högkvalitativ och hållbar assistent, tillåter denna artikel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Topptillverkare

Smala tvättmaskiner är dessa enheter, vars maximala bredd inte överstiger 45 cm. Men trots sin kompakta storlek är de inte mindre effektiva i användning och hjälper till att klara tvätten inte värre än vanliga apparater. På marknaden representeras sådana automatmaskiner av många tillverkare, både världsberömda och de märken som har dykt upp relativt nyligen. För att köpa en riktigt högkvalitativ enhet som inte bara tvättar saker effektivt och noggrant utan också håller i ett år, det är bäst att uppmärksamma följande smala automatmaskiner från följande tillverkare.

Indesit . Det är ett italienskt varumärke med ett världsomspännande rykte. Hans hushållsapparater är populära över hela världen, inklusive smala automatiska tvättmaskiner. I denna tillverkares sortiment finns det flera olika modeller av tvättmaskiner av denna typ. De skiljer sig från varandra inte bara i sin design, utan också i vikt och typ av lastning, antal funktioner och pris.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Electrolux . Ett företag från Sverige som har tillverkat inte bara tvättmaskiner av hög kvalitet, utan även andra hushållsapparater i över 100 år. Samtidigt är alla enheter tillverkade i en unik företagsstil och utmärks av det största antalet funktioner.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Zanussi - ett dotterbolag till det tidigare varumärket. Därför är det inte förvånande att apparater avsedda för tvätt av kläder är utrustade med många funktioner också, har en unik och modern stilfull design.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Bosch Är en tysk tillverkare som har glädjat sina kunder med hushållsapparater av högsta kvalitet i över 125 år. Utbudet av smala tvättmaskiner av detta nonsens är ganska stort, och deras pris gör att alla kan bli ägare till denna typ av hushållsapparater.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hotpoint-Ariston . Ett annat företag som producerar de mest snygga, moderna och högkvalitativa smala tvättmaskinerna av olika modeller. Priset på sådana enheter är överkomligt, sortimentet är brett och tvättkvaliteten är alltid som bäst.

Bild
Bild
Bild
Bild

Också märken som t.ex. Candy, LG, Samsung, Beko, Haier och Siemens … Dessa tillverkare producerar inte bara högkvalitativa och hållbara hushållsapparater, utan förbättrar också hela tiden den tekniska processen i sig, med hjälp av de mest moderna materialen och teknikerna för att skapa automatiska maskiner.

Detta är det enda sättet att släppa ut på marknaden riktigt moderna enheter som inte bara uppfyller alla krav från köpare, utan också förutse dem.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modellernas betyg efter kvalitet

Det är kvaliteten och hållbarheten hos alla hushållsapparater, inklusive denna typ, som är huvudkriterierna för deras val. Vart i hög kvalitet kan vara både billiga smala tvättmaskiner och de som ingår i kategorin lyx.

Premiumklass

Denna kategori tvättmaskiner inkluderar dyra hushållsapparater. Följande modeller erkändes som de bästa tvättmaskinerna här av både experter och vanliga människor.

Electrolux EWT 1567 VIW . Detta är en av de bästa tvättmaskinerna i denna kategori. Det genomsnittliga priset är 48 tusen rubel. Fodralets bredd - 39 cm, linne - upp till 6 kg. Förutom fack för pulver, balsam och fläckborttagare finns det också ett speciellt fack för flytande tvättmedel. Energibesparingsklassen är den högsta, det finns inte bara många vanliga driftsprogram utan det finns också en funktion för att ställa in ett individuellt driftläge.

Enheten har två nackdelar - alla kontroller är på engelska, och i det ekonomiska tvättläget avger enheten höga ljud.

Bild
Bild

AEG LTX7ER272 … Priset på en sådan enhet är från 59 tusen rubel. Lastning av linne - upp till 7 kg. Det finns mer än 9 driftslägen, inklusive lätt strykning. Bredd - 37 cm. Energieffektivitetsklass - A +++. En egenskap hos en sådan maskin är närvaron av hjul, som om det behövs gör det enkelt och snabbt att flytta det runt i rummet. Bland nackdelarna kan man peka ut en ganska stor vattenförbrukning - upp till 46 liter per arbetscykel och höga kostnader.

Bild
Bild

LG F-1096ND3 … Detta är en av de bästa smala automatiska tvättmaskinerna. Den är idealisk för att tvätta de mest känsliga föremålen. Har ett modernt och elegant utseende, unik design, 12 driftlägen och förbrukar en liten mängd el. Av nackdelarna kan endast en ganska svag snurr urskiljas. Kostnaden för en sådan enhet är från 35 tusen rubel.

Bild
Bild

Idag kan inte bara dyra smala modeller av tvättmaskiner tillhandahålla tvätt av hög kvalitet, utan också deras billiga motsvarigheter.

Budget

Om du behöver köpa en billig tvättmaskin av denna typ, då det är värt att uppmärksamma denna mini-recension.

ZANUSSI ZWSO 6100 V . Kostnaden för en sådan enhet är från 14 000 rubel. Har 9 tvättlägen och 3 centrifugeringslägen. Energiklass - A ++. Det är en tyst och kompakt modell med ett avtagbart lock. Tack vare detta kan den användas som en inbyggd typ av hushållsapparater, vilket sparar ännu mer utrymme. Apparaten gör ett utmärkt jobb med att tvätta och snurra känsliga tyger. Denna enhet har bara en nackdel - det finns ingen ljudindikering som skulle meddela att tvätten är över.

Bild
Bild

INDESIT IWUB 4085 . Denna tvättmaskin är 33 cm djup och rymmer upp till 4 kg torr tvätt. Kompakt storlek, snygg design och många moderna program, inklusive kontroll över läckage och skumnivåer, gör den här enheten inte bara bekväm utan också en hållbar assistent för varje person. Det genomsnittliga priset är 13 tusen rubel.

Bild
Bild

HOTPOINT-ARISTON VMUF 501 B … Här är tvättmängden redan upp till 6 kg, energiförbrukningen är klass A +++. Det finns 16 driftsätt. Det är särskilt viktigt att maskinen inte bara tvättar saker som är gjorda av material försiktigt utan också sköljer dem noggrant. Styrningen av en sådan anordning är enkel och okomplicerad. Genomsnittspriset är från 14 tusen rubel.

Bild
Bild

Detta betyg av pålitliga, hållbara och billiga maskiner låter dig välja den bästa assistenten för att tvätta kläder och göra det till ett överkomligt pris . Smala automatiska tvättmaskiner är emellertid indelade i grupper inte bara beroende på deras kostnad.

Toppbilar efter typ

Sådana apparater är ytterligare indelade i två stora grupper, beroende på hur du kan lägga tvätt i dem för tvätt. Varje typ av apparat har sina egna egenskaper och låter dig antingen tvätta med maximal bekvämlighet eller spara utrymme.

Frontlastning

Sådana tvättmaskiner har en glaslucka på framsidan, det vill säga framsidan av apparaten. Deras andra namn är horisontella lastenheter. Ett särdrag hos sådana maskiner är möjligheten att bara sätta saker i tanken innan arbetet påbörjas. Följande är erkända som de bästa smala modellerna av denna typ.

CS4 1061 D1 . Kostnaden för denna modell är från 14 tusen rubel. Linne - upp till 6 kg, max centrifugering - 1000 varv / min. Enheten har 16 tvättlägen. Själva tanken är gjord av modern plast, som gör att du effektivt men säkert kan tvätta saker gjorda av även de mest känsliga tygerna.

Trots budgeten är denna modell mycket populär bland köpare och av goda skäl - hållbarhet, hög kvalitet på tvätt och snyggt utseende tillsammans med ett överkomligt pris är de bästa egenskaperna hos denna modell.

Bild
Bild

Bosch WLG 20260 -det är inte bara en enhet med tysk kvalitet. Denna enhet har 9 driftsätt, så att du kan tvätta upp till 5 kg torr tvätt i taget. Samtidigt tillhör maskinen inte bara kategorin enheter med låg energiförbrukning, utan också de som förbrukar minsta mängd vatten. Så för en hel arbetscykel behövs bara 40 liter. Genomsnittspriset för en sådan enhet är 27 tusen rubel.

Bild
Bild

Samsung WF60F4E0W2W Är en smal automatisk tvättmaskin med en elegant modern design, mer än 12 tvättlägen, ekonomisk vatten- och elförbrukning. Kvalitet, hållbarhet och minimalism kombineras perfekt här. Den genomsnittliga kostnaden för en sådan tvättmaskin är 21 tusen rubel. Tankens kapacitet är upp till 6 kg torr tvätt i taget.

Bild
Bild
Bild
Bild

Smala frontmatade tvättmaskiner betraktas som "klassiker i genren". Men nu har de seriösa konkurrenter.

Toppladdning

Sådana anordningar skiljer sig från tidigare modeller genom att tvätten placeras i dem genom den övre luckan på enhetens lock. I det här fallet kan du fylla på tanken inte bara innan du väljer ett program, utan också direkt under tvätten. De bästa modellerna i denna kategori är erkända som sådana.

Indesit BTW A5851 . Tanken är avsedd för lastning av tvätt som väger upp till 5 kg. Det finns 12 tvättlägen, vattenförbrukning under drift och elförbrukning är minimal. Samtidigt klarar enheten sig bra även med mycket smutsiga kläder eller känsliga tyger. Det finns två nackdelar - för högt ljud under drift och dålig centrifugeringskvalitet. Medelkostnaden för en sådan smal automatisk tvättmaskin är från 14 500 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Gorenje WT 62113 - snygg och modern enhet med läckageskydd och hjul i nedre delen. Enheten är utrustad med 16 driftsätt, den är ekonomisk i vatten- och ljusförbrukning. Kvaliteten på armhävningar och tvätt i detta fall är utmärkt. Genomsnittspriset för en sådan automatisk maskin är från 21 000 rubel. Betydande nackdelar med denna modell är långa tvättcykler, frånvaron av ett startblockeringsläge när dörren öppnas och dålig automatisk parkering av trumman.

Bild
Bild
Bild
Bild

Whirlpool AWE 7515/1 Är en modern modell med kompakta mått, rymmer tanken drygt 5 kg torr tvätt. Enheten är utrustad med 16 driftslägen och en extra funktion för tvätt av jeans. Kostnaden för en sådan automatisk maskin är från 23 000 rubel. Nackdelarna med en sådan anordning inkluderar för högt ljud under centrifugering; vatten finns ofta kvar i pulverbehållaren, som hälls på saker i slutet av tvätten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Moderna tvättmaskiner, presenterade i smala modeller, kan ha inte bara automatisk utan även mekanisk styrning.

Smala aktivatortyper

Sådana tvättmaskiner tillhör ekonomin. De är kompakta och billiga. Oftast köps de för användning i sommarstugor, fritidshus, men om det behövs kan en sådan enhet enkelt installeras i en lägenhet. Följande anses vara de bästa modellerna i denna kategori.

RENOVA WS-30ET - Detta är den mest kompakta och enkla modellen av tvättmaskinen med mekanisk styrning. Kostnaden för en sådan enhet är från 2 400 rubel. Det finns bara ett tvättläge och ett centrifugeringsläge här. Kläder tvättas snabbt och enkelt, och ett specialfilter skyddar enheten från smuts. Nackdelar - vattnet måste fyllas i manuellt och avloppsslangen måste förlängas.

Bild
Bild

Slavda WS -30ET - en annan budgetmodell av en smal tvättmaskin av aktivatortyp. Tanken är avsedd för en tvätt som väger 3 kg. Liten storlek, kompakt vikt och lågt pris - från 3000 rubel. Nackdelar - dräneringsslangen läcker ofta, vatten måste hällas manuellt och förvärmas.

Bild
Bild

Smala tvättmaskiner gör att du kan spara utrymme i rummet utan att kompromissa med tvättens kvalitet . Samtidigt är det inte nödvändigt att spendera fantastiska summor för att köpa en verkligt pålitlig och hållbar enhet. Du behöver bara välja en enhet från vårt betyg, och då kommer köpet inte att göra dig besviken.

Rekommenderad: