Betyg Av Bensintrimmare För Tillförlitlighet: Vilka Borstsaxar är Mest Pålitliga? Lista över De Bästa Modellerna Efter Kvalitet Och Pris

Innehållsförteckning:

Video: Betyg Av Bensintrimmare För Tillförlitlighet: Vilka Borstsaxar är Mest Pålitliga? Lista över De Bästa Modellerna Efter Kvalitet Och Pris

Video: Betyg Av Bensintrimmare För Tillförlitlighet: Vilka Borstsaxar är Mest Pålitliga? Lista över De Bästa Modellerna Efter Kvalitet Och Pris
Video: Top 5 Best Gas Weed Eaters Review in 2021 2024, Maj
Betyg Av Bensintrimmare För Tillförlitlighet: Vilka Borstsaxar är Mest Pålitliga? Lista över De Bästa Modellerna Efter Kvalitet Och Pris
Betyg Av Bensintrimmare För Tillförlitlighet: Vilka Borstsaxar är Mest Pålitliga? Lista över De Bästa Modellerna Efter Kvalitet Och Pris
Anonim

Nu är sommarsäsongen i full gång, och därför är ämnet gräsmatta populärt. I artikeln kommer vi att diskutera bensintrimmare, mer exakt, vi kommer att göra en bedömning av en sådan teknik.

Låt oss först gå igenom tillverkarna, analysera deras fördelar och nackdelar och överväga de bästa modellerna

För att göra detta betyg tydligare delar vi upp det i parametrar som pris (överväg budgetalternativ), pris-kvalitet-förhållande (ta reda på det bästa bland mellansegmentet) och övergripande kvalitet (dyrare och högkvalitativ).

Bild
Bild

Budgetalternativ

Det är inte svårt att välja billiga bensinfräsar, de har ofta ungefär samma funktionalitet, men det visade sig hämta några av de bästa i deras lilla prisklass.

3: e plats

Bort BBT-230 - Utrustningen i denna modell är tillverkad av slitstarka material, vilket minskar sannolikheten för att höljet går sönder och olika blockeringar. Skärelementet av hög kvalitet gör jobbet enkelt. Motorn är tvåtakts. Genom att fördela belastningen på båda axlarna har denna trimmer också den fördelen att den är bekväm.

Du kan använda en linje som kan vara upp till 3 mm tjock. Axeln går på lager som kan hålla längre än bussningarna … Ett mycket stort plus är att du kan montera denna assistent själv utan problem.

Av nackdelarna kan det noteras att instruktionen inte är helt klar. Vissa funktioner måste läras in på andra sätt.

Bild
Bild
Bild
Bild

2: a plats

Huter GGT-1000T -perfekt för svåråtkomliga områden. Det finns en kylning av motorn, detta gör att du kan arbeta kontinuerligt i flera timmar. Handtaget är tillverkat i stil med ett cykelhandtag, vilket gör det lättare att arbeta på denna enhet. Klippbredderna kan vara upp till 26 cm. Välskyddade knivar håller länge om gräset rensas ut i tid.

Driften är enkel, eftersom bränsle bäst används med bensin AI-92 . Tillverkaren noterar att det är lämpligt att rengöra trimmern direkt efter arbetet, vilket kommer att ha en fördelaktig effekt på prestandan.

Det finns nackdelar, och bland dem som en svag linjersrulle och inte riktigt högkvalitativa instruktioner.

Bild
Bild
Bild
Bild

1 plats

Patriot PT 555 - har en bra volym bensintank, hållbart och pålitligt axelband. Och det finns också en blockerare mot en oväntad start. Mycket enkel att använda eftersom de flesta funktioner finns direkt på manöverhandtaget. Vibrationsdämpande system minskar sannolikheten för att olika delar lossnar.

Nyansen är att det är lämpligt att använda en speciell typ av olja som tillverkas av samma företag som tillverkaren av denna trimmer.

Minus finns, till exempel, lossning av bultar och fästelement, trots rekyldämpningssystemet. Hög bränsleförbrukning och inte den minsta vikten (7,7 kg).

Bild
Bild
Bild
Bild

Pris-kvalitet-förhållande

Dessa modeller är bra för lokalt bruk. Goda skyddande egenskaper gör att du kan arbeta länge. För medelstora gräs är dessa trimmare bra. De flesta har bekväm drift, men de måste övervakas noggrant så att de fungerar länge och effektivt.

3: e plats

Stihl FS 55 - en mycket hård modell i alla bemärkelser. Hög hållfasthet och närvaron av en speciell beläggning gör att du kan arbeta mycket länge och utan problem med byte av reservdelar och komponenter. En bra förbränningsmotor ger låg bränsleförbrukning. Sammantaget är den här modellen bra på alla sätt . Alla typer kan inte skryta med sådan tillförlitlighet.

Om vi pratar om egenskaperna är vikten bara 5 kg, vilket gör det möjligt att använda denna enhet under ganska lång tid, och den låga ljudnivån och den täta tätningen av strukturen ger andra bekvämlighet.

Förmodligen är den enda nackdelen att luftfiltret ofta är igensatt. Du måste antingen rengöra den ofta eller byta till en ny.

Bild
Bild
Bild
Bild

2: a plats

Husqvarna 128R - en utmärkt hjälpare i små områden på grund av dess höga kvalitet, låga vikt, goda styrka hos komponenterna. Allt detta indikerar att denna trimmer är av hög kvalitet. Utmärkta driftsförhållanden och närvaron av de flesta funktioner på manöverhandtaget gör det särskilt bekvämt att arbeta.

Bild
Bild

Oljan erbjuds av tillverkaren och måste blandas separat . Denna modell är populär bland ett stort antal användare på grund av dess livslängd, enkla lagringsförhållanden och bra motoreffekt.

Av nackdelarna - en hög arbetsvolym, en liten tank för bränsle och inte särskilt bekväm justering av axelremmen.

1 plats

Kruger GTK 52-7 - en utmärkt teknik för att klippa högt gräs. Med den kraftfulla motorn kan du köra länge och motorkylsystemet kan förhindra överhettning. Ett stort antal varv (upp till 9000 per minut) gör att du kan arbeta snabbt och effektivt.

Setet innehåller 5 vassa knivar och 2 spolar med fiskelina, vilket är ett klart plus för denna modell. Det visar sig perfekt när man arbetar med medelstora buskar och annan inte den lättaste vegetationen . Låg bränsleförbrukning och bra drift och bekvämlighet gör Kruger till en mycket högkvalitativ assistent i många år.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Eftersom motorn är kraftfull finns det bara ett minus här - högt ljud under drift.

Högsta kvalitet

De mest pålitliga versionerna av bästa kvalitet och längsta levande. Det är inte lätt att välja en bland ett sådant segment, trots allt är priset avsevärt. Det finns frågor om priset, särskilt om det är motiverat. Men du ska inte oroa dig för professionell utrustning, den är konstruerad för höga belastningar.

3: e plats

Makita EBH341U - mycket kraftfull men ändå ergonomisk. Bland de fördelar som omedelbart slår är det låga bensinavgaserna, ett bekvämt gummerat handtag i form av ett U, snabbstart av enheten och ett stort antal varv per minut (cirka 8800).

Tillverkad i Kina, så vi kan säga att kinesiska representanter också kan vara av hög kvalitet. En intressant egenskap är fyrtaktsmotorn, som ger denna utrustning extra kraft. Enkla driftsförhållanden och tillförlitlighet gör denna modell till en av de bästa.

Bild
Bild
Bild
Bild

Denna modell kan ibland stanna i tomgång, det finns inga andra påtagliga nackdelar.

2: a plats

Echo SRM-350ES - en penselklippare från kategorin professionell, även om den framgångsrikt kan användas i en vanlig sommarstuga. Har en tvåtaktsmotor. Utmärkt byggkvalitet, hög effekt, snabbstartsystem. Det finns en variation för skärelementet. Detta kan vara en kniv för tjockt och högt gräs, eller en linje för att fint klippa gräsmattan.

Ekonomisk bränsleförbrukning, utmärkt manövrerbarhet och kontrollerbarhet gör denna teknik till en riktig gräsklippare. Det finns en möjlighet att bearbeta några buskar på grund av skärstyrkanas höga hållfasthet och skärpa . Mycket bekvämt operativsystem, justerbar rem för bekvämt arbete. Dessutom är det väldigt enkelt att byta eller rengöra luftfiltret.

Eftersom den här modellen är ganska kraftfull är det mycket ljud när du arbetar med den här enheten.

Bild
Bild
Bild
Bild

1 plats

Stihl FS 130 - en mycket komplex, men samtidigt multifunktionell maskin. Perfekt för stora områden. Tack vare sin enorma uthållighet och kraft kan den fungera länge. På grund av komponenternas goda kvalitet hanterar den lugnt buskar, vått, högt gräs. Det höga varvtalet (upp till 7500 varv / min) garanterar en hög arbetsvolym.

Mycket låg bränsleförbrukning, vibrationsdämpande system, justering av handtag, ökade specifikationer - allt detta sätter denna trimmer i första hand. Det är också anmärkningsvärt för sin låga vikt, höga manövrerbarhet och förmågan att klippa gräs i olika vinklar, även på mycket svåråtkomliga platser.

Det finns inga speciella nackdelar, men i jämförelse med annan utrustning är priset för högt. Kvalitet borde kosta bra pengar, men penselklippare kan hittas billigare för enklare jobb.

Rekommenderad: