Garderob-bord (31 Bilder): Transformatormodeller I Form Av En Sekreterare Och En Byrå Med Infällbara Och Fällbara Bordsskivor För Arbetsplatsen

Innehållsförteckning:

Video: Garderob-bord (31 Bilder): Transformatormodeller I Form Av En Sekreterare Och En Byrå Med Infällbara Och Fällbara Bordsskivor För Arbetsplatsen

Video: Garderob-bord (31 Bilder): Transformatormodeller I Form Av En Sekreterare Och En Byrå Med Infällbara Och Fällbara Bordsskivor För Arbetsplatsen
Video: Transformator 2024, Maj
Garderob-bord (31 Bilder): Transformatormodeller I Form Av En Sekreterare Och En Byrå Med Infällbara Och Fällbara Bordsskivor För Arbetsplatsen
Garderob-bord (31 Bilder): Transformatormodeller I Form Av En Sekreterare Och En Byrå Med Infällbara Och Fällbara Bordsskivor För Arbetsplatsen
Anonim

Få moderna hem har ett överflöd av utrymme. Därför blir möbler med möjlighet till omvandling ett vanligt inslag i bostäder. Ett vanligt exempel på ett sådant inslag av möbler är konvertibla garderober med ett bord, som fungerar som ett snyggt och funktionellt tillägg till alla interiörer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Transformatormöbler har snabbt erövrat marknaden sedan starten. Allt på grund av dess uppenbara överlägsenhet gentemot vanliga möbler: de är mer ekonomiska, tar mindre plats och låter dig hålla allt i ordning. Först och främst, genom att kombinera flera funktioner, hjälper ett sådant skåp till att spara pengar, för istället för att köpa många saker är det tillräckligt att bara köpa en vara. Det kommer att fungera som en plats för förvaring av kläder, fat eller böcker, som en spegel och en arbetsyta.

Sådana modeller finns tillgängliga för olika lokaler . Oftast är det små rum, till exempel blygsamma kök, sovrum eller till och med badrum.

I detta fall är bordsskivan infällbar eller hopfällbar och visas vid behov.

Bild
Bild

Till exempel kan ett snyggt skrivbord och 2-i-1 garderob i sovrummet öppnas på morgonen för att sminka och städa. Således kan du spara utrymme och pengar utan att köpa ett toalettbord. Denna modell har en stor fördel jämfört med ett vanligt toalettbord, eftersom ingen kommer att se dess innehåll. Detta alternativ är lämpligt för dem som inte alltid håller i ordning kosmetiska flaskor och rör.

Dessutom kan ett sådant konvertibelt skåp lätt förvandlas till en arbetsplats. Bordsskivan kan kombineras med en garderob, men det är särskilt bekvämt när öppna hyllor och olika lådor är placerade ovanför eller runt den, så att du kan lagra arbets- och studiematerial. De kan också användas för att visa memorabilia.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En infällbar eller hopfällbar bordsskiva är också ett mycket bekvämt alternativ för ett smalt kök. Det låter dig få ut det mesta av hela utrymmet. Alla som älskar att laga mat drömmer om en stor arbetsplats, men detta är inte alltid möjligt under förhållandena i våra lägenheter. Ett transformerande bord kommer dock alltid att hjälpa till genom att tillhandahålla en extra arbetsyta. Och då är det lätt att rengöra och lägga undan.

Ett ytterligare plus är olika modeller denna möbel. De tillverkas i absolut olika stilar och konfigurationer, bordsskivan kan förlängas eller fällas ut, byggas in i möbeluppsättningen.

Detta stora utbud av alternativ gör att du kan välja rätt modell för alla hem.

Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

En garderob i kombination med ett bord är ett utmärkt val för många typer av utrymmen. Det hjälper trots allt att spara utrymme i rummet, och är också en snygg lösning för att dekorera ett rum.

Det finns många typer av sådana möbler:

Bild
Bild

Transformator

Detta skåp är en möbel med möjlighet till modifiering: det kan vara en utdragbar bordsskiva, som är gömd i en hemlig låda, eller en hopfällbar version. Sådana modeller kan vara vinklade eller ha en traditionell design.

Detta inkluderar också en sådan ovanlig metod för att organisera arbetsytan som ett skrivbord i nischen i den inbyggda linneskåpet. Skjutdörrar gömmer bordsskivan och stolen och öppnas vid behov. Cabriolet garderober eller moduluppsättningar kan ha olika typer av dörrar. Glidalternativ är mest praktiska eftersom de inte kräver extra utrymme i rummet.

Det finns också alternativ med vanliga skärmar, som ibland kan verka föredragna på grund av deras utseende.

Dessutom kommer de att se mer organiska ut i klassiska återhållsamma interiörer utan en antydan till modernitet.

Bild
Bild

Med hyllor

Eftersom en garderob med ett transformerande bord kan utformas inte bara för kläder, utan också för andra små saker, till exempel för böcker, produceras den ofta med hyllor. De kan vara öppna och stängda eller ha specifika zonindelningar. De öppna områdena är utformade för att visa vackra saker. De används också i barnrum för förvaring av böcker och leksaker.

Att köpa stängda skåp av denna typ för barn är opraktiskt, eftersom det kan vara svårt att använda för barn och också utgöra en ytterligare farokälla. Stängda hyllor fungerar vanligtvis som nischer för linne och kläder, även om detta inte är nödvändigt. Vissa människor gillar inte att hålla sina tillhörigheter i sikte, särskilt när det gäller köket eller vardagsrummet, så de föredrar dessa alternativ.

Bild
Bild

väggmonterad

Väggmonterat garderobbord fästs på väggen i en viss höjd för att även fungera som arbetsplats. Detta gäller vanligtvis skrivbord. Bordsskivan kan vara gångjärnig eller infällbar. Ibland är det en förlängning av en stationär arbetsplats.

Det här alternativet ser ovanligt och mycket bekvämt ut i vardagen.

På hyllorna kan du placera nödvändigt utbildningsmaterial och skrivmaterial och hänga en arrangör på väggen mittemot.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sekreterare

Detta skåp kallas också "med en hemlighet". Det beror på att det ser ut som en vanlig möbel med en stor central del. Dörren till detta fack kan dock fällas tillbaka på robusta metallfästen och förvandlas till ett skrivbord. Det är bättre att inte lägga många böcker och läroböcker på en sådan bordsskiva, så det anses vara det mest föredragna för att arbeta med en bärbar dator.

Detta alternativ väljs av dem som inte arbetar så mycket vid skrivbordet för att inreda ett separat kontor för detta eller köpa ett massivt, dyrt skrivbord. Men om ett sådant behov uppstår med jämna mellanrum, är sekreteraren redo att tillhandahålla en arbetsplats av erforderlig storlek.

Bild
Bild
Bild
Bild

Byrån

Denna möbel är en kompakt bänkskiva med små överbyggnader. Vanligtvis är denna möbel tillverkad i barock- eller rokokostil, dekorerad med dyra träslag, förgyllning och har graciösa linjer.

Naturligtvis är moderna modifieringar av ett sådant bord i kombination med en garderob också möjliga.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bordsskåp-garderob

Fällbordet är ett rymligt skåp med lådor och vikdörrar. Detta är ett mycket bekvämt alternativ för små lägenheter under semestern, eftersom ett sådant bord, när det fälls ut, gör att du kan sitta ett stort antal gäster och göra vardagsrummet eller köket till en matsal. Och efter det kan det enkelt vikas och tas bort, det tar 30-60 cm utrymme, vilket är ganska mycket.

Det är bekvämt att lägga fat i sina lådor som inte används varje dag, dukar, servetter och andra liknande bagateller. De blygsamma måtten på piedestallbordet gör att du kan förvara det även i garderoben eller på balkongen, men det kan också användas varje dag och öppnar till exempel bara en skärm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Bland de mest föredragna alternativen för skåpbordet, naturligtvis, naturligt trä. Detta material har de högsta hygieniska egenskaperna. Det anses vara det mest miljövänliga. Vissa hävdar till och med att trä har en övergripande positiv effekt på människors hälsa och välbefinnande och drar slutsatsen att boende i interiörer av naturmaterial kan främja hälsa och känslomässigt välbefinnande.

Dessutom är det ett mycket estetiskt material som kan ta alla färger och texturer. Men sådana saker kan vara ganska dyra. Därför föredrar många människor spånskivor. Det är en platta av komprimerad sågspån, klistrad över med ett dekorativt lager.

Detta alternativ kan vara ett bra substitut för trä, eftersom det är ganska miljövänligt och hållbart.

Bild
Bild
Bild
Bild

Slutligen finns det plastmodeller. Som regel används de i ett begränsat antal interiörer, till exempel i högteknologisk stil. När du väljer måste du vara uppmärksam på kvaliteten på detta material för att inte köpa en giftig produkt. Du bör inte jaga det lägsta möjliga priset, eftersom en sådan produkt ibland kan göra dig besviken.

Högkvalitativ plast eller akryl är säker för människor och opretentiöst material att använda, vilket är en viktig faktor när man väljer möbler.

Bild
Bild

Färger

Moderna garderobsbord kan ha valfri färg. Vita möbler och modeller från ljusa träslag ser bra ut i interiören. De gör rummet visuellt rymligare och lägger till glädje.

Mörka möbler passar lugna, balanserade människor. Det ser dyrare och mer prestigefyllt ut, varför det ofta finns i receptioner och kontor. Svart trä är kanske det mest excentriska valet i färgschemat för det transformerande skåpet. Denna färg har fiber av ebenholts, vilket är mycket dyrt, men resultatet är värt det.

Det är också det mest hållbara trä som man vet, vilket gör att föremål tillverkade av det är byggda för att hålla.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man möbler?

När du väljer möbler måste du vara uppmärksam på materialets kvalitet och produktens funktionalitet. Det bör fungera länge, så det är värt att säkerställa tillförlitligheten hos fästelementen på elementen och begära ett kvalitetscertifikat från butiken.

Stilmässigt bör ett sådant föremål inte slås ut ur situationen .därför bör dess färg och konsistens vara i harmoni med resten av de inre elementen.

Slutligen ska en garderob som köps till ditt eget hem gillas och väcka positiva känslor.

Bild
Bild

Vackra interiörer

Ett stort skåp med en konvertibel topp i mörkt trä ger en mysig arbetsyta för att skriva och läsa.

Bild
Bild
Bild
Bild

En lätt garderob med inbyggd utdragbar konsol kompletterar interiören perfekt och är en mycket funktionell möbel.

Bild
Bild

Du kommer att lära dig mer om omvandling av skåp i följande video.

Rekommenderad: