Barnsäng Med Byrå (21 Bilder): Välj En Säng Med En Byrå För Ett Barn

Innehållsförteckning:

Video: Barnsäng Med Byrå (21 Bilder): Välj En Säng Med En Byrå För Ett Barn

Video: Barnsäng Med Byrå (21 Bilder): Välj En Säng Med En Byrå För Ett Barn
Video: El Chombo - Dame Tu Cosita feat. Cutty Ranks (Official Video) [Ultra Music] 2024, April
Barnsäng Med Byrå (21 Bilder): Välj En Säng Med En Byrå För Ett Barn
Barnsäng Med Byrå (21 Bilder): Välj En Säng Med En Byrå För Ett Barn
Anonim

Sängen med en byrå är kompakt, lämplig även för ett litet barnrum, det hjälper till att frigöra mer utrymme för barnet att leka. Denna modell passar många barns saker, leksaker, skolmaterial. En byrå kommer att ersätta ett antal extra möbler och spara pengar.

Särdrag

En barnsäng med byrå har ett antal fördelar:

  • närvaron av ytterligare lådor och hyllor;
  • närvaron av ett skötbord med ett sängbord (om det är en pendelsäng);
  • omvandling till en sovande struktur från en plantskola för en tonåring;
  • förekomsten av övre hyllor för läroböcker och skrivredskap (i vissa modeller).
Bild
Bild
Bild
Bild

Dessutom sparar sådana möbler det fria utrymmet i rummet, eftersom allt redan har valts för uppsättningen på det mest kompakta och funktionella sättet.

Moderna tillverkare erbjuder också mer intressanta modeller med en inbyggd garderob och hyllor. Så du kan spara en anständig summa på att behovet av att köpa ett fullvärdigt headset försvinner.

Sänglådan kännetecknas positivt av en mängd olika modeller och funktioner. För en minimalistisk stil kan du köpa en förenklad version av produkten gjord för en byrå. För högteknologisk eller modern stil kan du välja modeller utrustade med garderob, bord, sängbord.

Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

I modellutbudet kan huvudtyperna särskiljas:

  • transformerande säng med byrå;
  • loftsäng med byrå;
Bild
Bild
Bild
Bild
  • dubbelsäng med utdragbar mekanism;
  • Tonårs;
  • hopfällbar.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En transformerande säng för barn med en byrå och ett skötbord innehåller inte bara en sovplats, utan också lådor för förvaring av blöjor, blöjor, pulver, vilket förenklar processen med att byta barnets kläder. Dessutom är skötbordet tillverkat med skyddande stötfångare som inte tillåter barnet att falla, även om det hela tiden rör sig. Sängen kan utrustas med en svängarm för åksjuka, en höjdjusterbar botten och en fällbar sida. Modellen förvandlas till en rymligare sovplats för ett äldre barn.

Bild
Bild

Loftsängen är placerad så att sängen ligger på andra våningen i strukturen. Och under det finns ett fritidsområde eller ett bord med hyllor och lådor. Det kan finnas en garderob bredvid bordet. Stegen i en sådan säng kan också utrustas med ytterligare nischer och lådor för leksaker och kläder. Det är pålitligt och säkert för barnet tack vare de breda stegen. Modeller av sådana sängar kan stiliseras som ett fartyg eller ett trädhus, vilket är vad barn gillar.

Vissa modeller av transformatorbädden, när det gäller funktionalitet, ersätter en fullvärdig möbeluppsättning och tar upp halva utrymmet . Detta inkluderar en bordssäng. Den innehåller en våningssäng, vars nedre våningssäng kan omvandlas till ett skrivbord. På sidan finns en byrå med tre stora sängbord. En annan rörlig piedestal kan installeras var som helst i strukturen som ett sängbord eller som en del av ett bord.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den andra nivån kan innehålla flera hyllor för små saker. Den fälls ut som en vanlig byrå. Dessa modeller är gjorda på beställning och med hänsyn till individuella önskemål när det gäller färg och utrustning. Observera att madrasser inte ingår i uppsättningen och måste köpas separat. Tonårsmodellen av en säng med en byrå kan vara enkel eller dubbel. Längst ner på modellen finns rymliga lådor för förvaring av sängkläder eller kläder.

En sådan produkt sparar avsevärt utrymme, och sidan och de övre hyllorna ger plats för förvaring av böcker, läroböcker, skrivredskap. En TV kan placeras ovanpå byrån.

Bild
Bild

Storleksval

När du köper en säng-byrå måste du komma ihåg att produktens totala storlek är något större än måtten på en vanlig babysäng, vanligtvis med 10-20 cm. Därför, när du planerar situationen i rummet, är detta måste beaktas. Om rummet har en liten yta kommer en stor säng-byrå med en extra garderob och hyllor att se för skrymmande ut. Om du däremot lägger ett litet kit i ett stort rum får du intrycket av ofullständighet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Platsen under den transformerande sängen är planerad så att produkten i utfällt tillstånd inte stör promenader, och det finns tillräckligt med utrymme för transformation, oavsett om det är en infällbar eller hopfällbar mekanism. När du väljer möbler för ett barnrum är det bättre att föredra en produkt med ett stort antal hyllor för att placera barnleksaker, läroböcker och personliga tillhörigheter.

Bild
Bild
Bild
Bild

De toner som sängen är dekorerad i är också viktiga. För tjejer föredras ljusa pastellfärger, för pojkar, blå, gröna eller ljusgrå toner.

Den avgörande faktorn i valet är barnets åsikt själv, eftersom det är han som måste spendera mycket tid i den valda miljön.

Rekommenderad: