Ikea Bärbart Bord (28 Bilder): Välj Ett Litet Sidobord På Hjul Och Praktiska Fällbara Modeller

Innehållsförteckning:

Video: Ikea Bärbart Bord (28 Bilder): Välj Ett Litet Sidobord På Hjul Och Praktiska Fällbara Modeller

Video: Ikea Bärbart Bord (28 Bilder): Välj Ett Litet Sidobord På Hjul Och Praktiska Fällbara Modeller
Video: Small Dining Table Ideas Space Saving Furniture Design 2021 2024, Maj
Ikea Bärbart Bord (28 Bilder): Välj Ett Litet Sidobord På Hjul Och Praktiska Fällbara Modeller
Ikea Bärbart Bord (28 Bilder): Välj Ett Litet Sidobord På Hjul Och Praktiska Fällbara Modeller
Anonim

En bärbar dator ger en person rörlighet - den kan enkelt flyttas från plats till plats utan att avbryta arbete eller fritid. Speciella bord är utformade för att stödja denna rörlighet. Ikea bärbara bord är populära i Ryssland: designen och egenskaperna hos dessa möbler är lämpliga för en mängd olika ändamål.

Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

De två huvuddragen som skiljer bärbara skrivbord från konventionella datorbord är bärbarhet och bärbarhet. Om datorbord ofta är särskilt ergonomiska, med bra funktionalitet, är bord för bärbara datorer mycket mindre "snygga". Men de tar minst ett utrymme, och vissa modeller kan till och med tas med på semester eller affärsresa.

Det finns flera av de mest populära mönster för bärbara datorer:

Stativbord på hjul . Designen är ett mobilt stativ som utrustningen är placerad på. Stativets lutningsvinkel och höjd kan ändras. Ett sådant bord är bekvämt för dem som gillar att "flytta" med en bärbar dator från köket till soffan i vardagsrummet, till sovrummet. Det kan dock enkelt kastas till och med på toaletten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bärbart bord . Modellen är ett bord med låga ben, vilket är bekvämt för arbete, liggande eller halvsittande i en soffa eller i en säng. Ofta har en sådan modell en extra plats för en mus och en insats för en mugg med en drink. Lutningsvinkeln för den bärbara datorn är justerbar för många modeller. Detta bord är multifunktionellt - det kan användas till frukost i sängen, det kommer att vara användbart för småbarn som fortfarande tycker det är obekvämt att sitta vid ett stort bord.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Klassiskt bord . Modellen som skapats för att fungera på en bärbar dator är vanligtvis mycket liten och har speciella hål som förhindrar att utrustningen överhettas.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fällbara hållare och stativ är mycket populära, som placeras på vanliga bord, men låter dig höja eller luta den bärbara datorn för bekvämlighet.

Flera modeller av bärbara bord presenteras i Ikeas kataloger:

De enklaste modellerna är bärbara stativ. Dessa är modellerna Vitsho och Svartosen. De har inga hjul och "fungerar" som extra stöd till en soffa eller fåtölj

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För fritid eller underhållning är Brad -stället lämpligt - du kan lägga det i knät eller på bordet

Modeller i form av hela (om än små) bord - "Fjellbo" och "Norrosen". De har olika funktioner och design. Vitsjo -serien har också prefabricerade hyllor som gör att du kan montera ett förvaringssystem runt bordet. Resultatet är en kompakt och modern arbetsplats

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Räckvidd

Bland de mest populära modellerna är följande tabeller.

Stativ "Vitsho"

Det mest attraktivt prissatta alternativet från katalogen. Den har en enkel rektangulär form, stöd är gjorda av metall, själva bordet är tillverkat av härdat glas. Produktens design är minimalistisk, ser modern ut, passar perfekt in i den högteknologiska stilen. Det har inga ytterligare funktioner.

Bordets höjd är 65 cm, bordsskivans bredd är 35 cm, djupet är 55 cm. Du måste montera bordet själv.

Detta ställ har mycket bra betyg från kunderna: bordet är lätt, det kan monteras på nolltid (även kvinnor klarar det), på grund av designens enkelhet passar det in i vilken inredning som helst. Den passar en bärbar dator och en kopp drink.

Det är bekvämt att använda som ett sidobord för en middag medan du tittar på en film.

Bild
Bild
Bild
Bild

Stativ "Svartosen"

Den har ett uppenbart plus - höjden är justerbar från 47 till 77 cm. Själva bordet har formen av en triangel med rundade hörn, stödet är på tvärstycket. Bordet är tillverkat av fiberboard, stativet är av metall och basen är gjord av plast.

Om vi jämför denna modell med Vitsho -stativet kan den senare tåla en belastning på 15 kg, medan Svartosen bara är 6. Svartosen -bordet är litet, tillverkaren begränsar storleken på en bärbar dator som kan sättas på den till 17 tum. Bordsskivan har en antislipstruktur.

Köpare noterar den framgångsrika designen och enkelheten i konstruktionen. Men många användare har märkt att "Svartosen" vacklar (själva bordsskivan medan de skriver på en bärbar dator).

Bild
Bild
Bild
Bild

Modell "Fjellbo"

Detta är ett bord som kommer att skapa en fullvärdig arbetsplats. Dess höjd är 75 cm (standardhöjden på ett bord för en vuxen), bordsskivans bredd är exakt en meter och längden är bara 35 cm. Med sådana mått passar den en bärbar dator, en bordslampa, brevpapper och en kopp drink. Samtidigt tar bordet väldigt lite plats i lägenheten på grund av dess lilla bredd.

Det finns en liten öppen låda under bänkskivan för papper eller böcker. Bordets botten är gjord av svart metall, toppen är gjord av massiv furu i en naturlig nyans. Ena sidoväggen är täckt med ett metallnät.

En intressant detalj: på ena sidan har bordet trähjul. Det vill säga att den är ganska stabil, men om så önskas kan den enkelt rullas genom att luta den något.

Denna modell valdes inte bara av dem som arbetar på en bärbar dator, utan också av dem som gillar att sy - bordet är perfekt för en symaskin. Metallkrokar kan hängas i nätet på sidoväggen och olika småsaker kan placeras på dem.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tabell "Norrosen"

Älskare av klassikerna kommer att älska bord "Norrosen " … Detta är ett enkelt litet trä (massivt furu) bord som inte ser ut som möbler för datorutrustning. Inuti har den dock särskilda öppningar för ledningar och en plats att förvara batteriet. Bordet är också utrustat med en nästan osynlig låda där du kan lägga dina kontorsmaterial.

Bordets höjd är 74 cm, bordsskivans bredd är 79 cm, djupet är 40 cm. Modellen passar in i en ljus klassisk inredning och passar i alla rum - i vardagsrummet, i sovrummet, på kontoret.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modell "Vitsjo" med ställ

Om du behöver utrusta en liten men stationär arbetsplats kan du överväga Vitsjo-modellen med ett ställ. Setet innehåller ett metallbord med en glasskiva och en hög rack (bas - metall, hyllor - glas). Det är ett bra och ekonomiskt alternativ för kontor eller lägenheter med modern design. Kombinationen av metall och glas kommer att se bra ut i loftinteriörer, högteknologiska rum och minimalistiska utrymmen.

Det finns en liten öppen låda under bordet. Du kan förvara papper där eller lägga en stängd bärbar dator i den om du behöver skriva något för hand. Satsen innehåller självhäftande trådklämmor som hjälper dig att placera dem diskret och snyggt.

Tillverkaren rekommenderar att du sätter fast Vitsjo -kittet på väggen, eftersom stället kan luta under vikten av föremål.

Rekommenderad: