Ikea Glasbord (24 Bilder): Vita Bordsmodeller Med Glasskivor

Innehållsförteckning:

Video: Ikea Glasbord (24 Bilder): Vita Bordsmodeller Med Glasskivor

Video: Ikea Glasbord (24 Bilder): Vita Bordsmodeller Med Glasskivor
Video: ✅Маленькие помощники в хранении, организации и складировании/ИКЕЯ и не только!/Мои идеи💡 2024, Maj
Ikea Glasbord (24 Bilder): Vita Bordsmodeller Med Glasskivor
Ikea Glasbord (24 Bilder): Vita Bordsmodeller Med Glasskivor
Anonim

Alla vill välja högkvalitativa möbler för sitt hem, så att det inte bara betonar interiören positivt, utan också är så funktionellt som möjligt. När det gäller valet av bord bör det vara hållbart, praktiskt, vackert och inte det dyraste. Glasbord förtjänar särskild uppmärksamhet, eftersom de alltid ser trendiga, fräscha och ovanliga ut. Liknande modeller från Ikea kan diversifiera alla interiörer.

Bild
Bild

Om märket

Alla känner säkert till det berömda holländska märket Ikea, som tillverkar möbelprodukter och olika hushållsartiklar. Från år till år fylls hennes kollektioner med mer raffinerade och förbättrade produkter. Tillverkaren ägnar stor uppmärksamhet åt säkra och miljövänliga råvaror som används vid tillverkning av möbler.

Bland det stora sortimentet av möbler kommer även nyckfulla köpare att kunna hitta det de letar efter, eftersom alla produkter presenteras i ett brett spektrum av färger och är gjorda av olika material.

Bild
Bild
Bild
Bild

Möbler av detta märke får mycket positiv feedback, inte bara från kunder, utan också från många proffs. Ikea har lämpliga licenser för försäljning av produkter och olika utmärkelser som bekräftar produkternas höga kvalitet.

Under mer än ett sekel erfarenhet har varumärket utvecklat sin egen stil, som årligen lockar miljontals kunder runt om i världen. Även personer med en genomsnittlig lön har råd med Ikea -produkter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Viktigaste egenskaperna

Varumärket producerar mycket mångsidiga produkter som lönsamt kan diversifiera en mängd olika moderna och klassiska interiörer.

Ikea -möbler är idealiska för bostadshus, lägenheter, sommarstugor och till och med offentliga platser

  • När man skapar och tillverkar möbelprodukter använder varumärket endast modern utrustning och innovativ teknik. De mest verkliga proffsen inom sitt område arbetar med utveckling och produktion av Ikea -möbler.
  • Bland det omfattande sortimentet av märket kan du enkelt hitta det bord du behöver, som du kan placera i alla rum. Varumärket erbjuder glasbord i en mängd olika konfigurationer, glasöverdragna toalettbord, bärbara modeller och alternativ för miniatyrtidningar.
Bild
Bild
  • Ikea erbjuder inte bara standardalternativ för fyrkantiga och rektangulära bord, utan även hörnmodeller erbjuds. De kompletterar perfekt ett rum där det inte finns mycket utrymme. Dessa alternativ är idealiska om utrymmet är viktigt.
  • Om du har en mycket liten lägenhet, då passar ett hopfällbart glasbord i alla avseenden.

Varje produkt från märket anses vara praktisk, säker, multifunktionell och hållbar, även över tid. Genom att köpa en produkt från Ikea kommer du inte att bli besviken, eftersom kvaliteten på detta märke har testats genom åren.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Glasmodeller av Ikea -bord har, till skillnad från andra märken, sina egna egenskaper, fördelar och nackdelar, som inkluderar följande:

  • Glasprodukter ser alltid luftiga ut, de gör inte inredningen tyngre, utan tvärtom kompletterar den positivt och gör den ofta mer modern.
  • Ofta producerar varumärket inte uteslutande glasbord, utan erbjuder istället kombinerade alternativ med glas och metall. Sådana produkter anses vara mer praktiska och hållbara.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Trots deras lätthet i utseende är glasbord ganska svåra att skada eller bryta, eftersom härdat glas används för att skapa dem.
  • Glasbord, var du än placerar dem, är mycket lätta att ta hand om, men underhållet bör vara regelbundet, eftersom smuts och fingeravtryck alltid är synliga på sådana möbler.
  • Många bordsmodeller kan köpas till mycket konkurrenskraftiga priser. Bland det breda sortimentet kan du välja den modell som säkert inte kommer att träffa din plånbok.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Bland alla möbelprodukter från märket hittar du små och miniatyrmodeller av bord med en mängd olika bänkskivor i glas och till och med designalternativ som perfekt kompletterar en dyr inredning.
  • Ett stort plus är också det faktum att varumärket ger en bra garanti för driften av sina produkter. Alla villkor måste dock klargöras.
  • Det är också viktigt att notera att Ikeas glasprodukter inte är rädda för värmeeffekter, och en speciell beläggning skyddar dem från onödiga negativa påverkan utifrån.
  • Tack vare de speciella tillverkningssystem som används av märket kommer borden att klara även de mest allvarliga belastningarna.

När det gäller nackdelarna tillskriver vissa köpare höga priser för vackra bordsalternativ, liksom det faktum att de regelbundet måste tas om hand.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ändå köps runda glasbord även i hem med små barn, eftersom sådana bordsskivor inte har vassa hörn och anses vara säkra.

Hur väljer man?

För att inte bli besviken över ett framtida köp bör företräde endast ges till de butiker som har rätt att distribuera originella Ikea -produkter. För att förenkla urvalet kan du dessutom säkert bläddra igenom varumärkeskatalogerna på Internet på deras officiella webbplats och grovt välja vad du behöver.

För trånga och små kök och studiolägenheter, där en matplats kombineras med ett kök, är det bäst att välja små glasbord. Eller fällbara modeller som inte tar mycket plats.

Bild
Bild
Bild
Bild

När du väljer ett bord är det mycket viktigt att inte glömma att det ska vara i maximal harmoni, inte bara med hela interiören, väggarna, golvet och taket, utan också med köksuppsättningen.

Om du behöver ett vanligt soffbord, var noga med att vara uppmärksam på de minimalistiska modellerna som inte innehåller något överflödigt. Om du letar efter något mer funktionellt, ta en titt på de multifunktionella soffborden med många hyllor där du kan placera allt du behöver.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om du inte är säker på att du kan välja just bordet själv är det bäst att få råd från en professionell specialist. Han kommer säkert att hjälpa dig inte bara med att välja rätt modell, utan också ge råd om hur du placerar den positivt.

Bild
Bild

Olika sorter

Bland det stora utbudet av produkter erbjuder märket följande glasbord för köket:

  • bar;
  • klassiska matställen;
  • hopfällbar.
Bild
Bild

För hallar och vardagsrum har märket många soffbord i olika storlekar och konfigurationer.

De mest populära färgerna där märket tillverkar alla typer av bord är vita och svarta. Bänkskivor av glas är dock ofta inte gjorda av ett matt eller färgat bord, utan erbjuder bara den klassiska versionen - transparent.

Bild
Bild

För sovrummet rekommenderar vi att du är uppmärksam på toalettborden, som är gjorda av trä, men samtidigt har de ett glasöverdrag.

Varumärket erbjuder även bärbara glasdatorbord som är idealiska för moderna stilar som högteknologi, minimalism och futurism och många andra. Märket erbjuder också bärbara bord med hyllor, sådana möbler kommer att vara en utmärkt lösning för att ordna en multifunktionell arbetsplats och till och med ett fullvärdigt kontor.

Rekommenderad: