Crib-lekhage För Nyfödda (25 Bilder): Barns Hopfällbara Säng För Ett Barn Under 3 år, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Crib-lekhage För Nyfödda (25 Bilder): Barns Hopfällbara Säng För Ett Barn Under 3 år, Recensioner

Video: Crib-lekhage För Nyfödda (25 Bilder): Barns Hopfällbara Säng För Ett Barn Under 3 år, Recensioner
Video: Which Playpen to buy for your Baby? Detailed review and comparison 2024, Maj
Crib-lekhage För Nyfödda (25 Bilder): Barns Hopfällbara Säng För Ett Barn Under 3 år, Recensioner
Crib-lekhage För Nyfödda (25 Bilder): Barns Hopfällbara Säng För Ett Barn Under 3 år, Recensioner
Anonim

Varje förälder vet att en god och sund barns sömn är nyckeln till hälsosam utveckling och gott humör. Och huvudrollen här spelas av spjälsängen. Moderna butiker är överfulla av modeller. Valet är till förmån för en spjälsäng som är bekväm, praktisk och funktionell. Ett slående exempel på ett sådant tillbehör är lekhagens spjälsäng för nyfödda.

Spjälsängen kombinerar både en sovplats och en plats för spel . Sådana modeller har olika konfigurationer.

För att välja möbler av hög kvalitet till ditt barn måste du följa enkla regler. De relaterar till produktens egenskaper och tillverkarens betyg.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Design egenskaper

Lekhagens spjälsäng är den mest praktiska. Sådana möbler fungerar inte bara för att sova, utan också som en plats för spel. Det finns många sorter. Det finns helt enkelt lekhagar gjorda av lätta material. Dessa enheter är lätta att fälla och transportera. Men de är inte lämpliga för att sova.

Den nyfödda spjälsängen är en robust konstruktion. Oftast har dessa spjälsängar två nivåer. Den första är för nyfödda, den andra är lämplig för äldre barn som är mer aktiva och reser sig på benen.

Om vi jämför spjälsängarna med de vanliga, kan ett antal funktioner särskiljas

  • Modellerna är mycket funktionella. Skötbrädor, musikaliska hängen, vagga kan vara ett tillägg. När barnet växer upp förvandlas strukturen till bord med stolar, skåp.
  • Höga sidor garanterar barnet säkerhet. Medelhöjden är 75-80 cm. Även ett vuxet barn kommer inte att kunna klättra över dem.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Sådana möbler kan användas för barn under 3 år. Men vissa modeller kan användas i upp till 5, 7 och 12 år.
  • Sängbotten kan justeras i höjdled. För nyfödda och vuxna barn.
  • Alla modeller är utrustade med hjul, vilket gör att du kan flytta sängen till en lämplig plats. Så barnet kommer alltid att övervakas.
  • De flesta modellerna är lätta att fälla och kan tas med till landet eller på en resa. Fällmekanismen är mycket enkel att använda och kräver inte mycket ansträngning.

Dessa funktioner gör spjälsängen lekhage för efterfrågade barn. Möblernas funktionalitet är en av dess viktigaste egenskaper.

Även med alla säkerhetsfördelar rekommenderas det inte att lämna ditt barn utan uppsikt under långa perioder.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Konfigurationsalternativ

Den sovande enheten finns i flera trimnivåer. Varje förälder kan välja alternativet som de vill.

Hopfällbar

De som älskar att resa och ofta åker på resor med bebisar kommer att uppskatta denna spjälsäng. Att lägga en bebis på en stor säng är trots allt en rastlös natt. Ångest för att barnet inte ska falla.

Inga speciella färdigheter eller verktyg krävs för att montera spjälsängen . Strukturen utvecklas själv. Låset, som vanligtvis ligger på basen, är väl fixerat, så du bör inte oroa dig för strukturen. En sådan spjälsäng hjälper till att undvika perioder av att vänja sig vid en ny miljö. När allt kommer omkring kommer barnet att sova på sin plats.

Efter användning viks spjälsängen och packas i påsen som medföljer satsen. Konstruktionens vikt överstiger inte 5-6 kg. Passar enkelt i bagageutrymmet på din bil.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Transformator

Denna version av en spjälsäng kommer att uppskattas av dem som är vana vid att ha allt nära till hands. Den kompletta uppsättningen kan dessutom ha lådor, ett skötbord, extra fickor. Detta hjälper dig att alltid ha leksaker, babymaterial och tillbehör nära till hands.

Det fina med dessa lekhagarsängar är att de kan förvandlas när barnet växer . Sänk botten, öka längden, ta bort framsidan. Och senare, använd den som en barnsoffa.

Som regel kan en sådan säng användas i upp till 7 år.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalsregler

För att ditt barns sömn ska vara sund och sund bör valet av spjälsäng närma sig ansvarsfullt.

Det finns ett antal regler för detta

  1. Certifikat. Varje säljare som handlar med barnmöbler måste ha ett kvalitetscertifikat. Detta säkerställer att materialen är miljövänliga och testade.
  2. Kontrollera förpackningens innehåll. Det bör vara i enlighet med instruktionerna. Kontrollera att alla muttrar och bultar sitter på plats.
  3. Pris. Bra möbler kan inte vara billiga. Om säljaren erbjuder dig ett lägre pris kan enheten vara defekt på något sätt.
  4. Material. Det är bäst om de mjuka delarna i spjälsängen är gjorda av naturligt och andningsbart tyg.
  5. Var uppmärksam på närvaron av hjul. Detta gör att du kan flytta spjälsängen runt lägenheten och ditt barn kommer alltid att övervakas.
  6. Lätt att fälla. Lekhagens spjälsäng ska enkelt fällas ut och vikas, utan att använda våld. Låset som förhindrar vikning ska vara väl dolt för barnet. Om det finns svårigheter tyder detta på att delarna inte är tillräckligt plastiga och att deras livslängd kan vara kortlivad.

Urvalsreglerna är enkla och lätta att komma ihåg. Barnet ska sova i en kvalitetssäng. Valet måste vara korrekt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära tillverkare

Det finns få tillverkare av spjälsängar, men även i sådana fall kan inte alla lita på. Enligt recensioner av dem som använde dessa möbler kan de mest ansvarsfulla företagen identifieras.

Hauck Baby Center

Dessa modeller utför flera funktioner samtidigt: ett skötbord, en vagga för en bebis, en lekhage. Sängen på sängen är utrustad med en hylla där det är bekvämt att förvara blöjor, krämer och skramlar. Lätt att fälla och transportera. Många färger och kombinationer kan väljas för att matcha interiörens färg. Det finns en madrass, du behöver inte beställa den separat.

Bland nackdelarna med denna modell är till exempel frånvaron av ett myggnät, icke avtagbara väggar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Selby 213

Praktisk modell för barn från födsel till 2 år. Denna vagga levereras med en musikkarusell, skötbord, extra låda och ficka. Det finns hjul med lås, som låter dig flytta spjälsängen runt i rummet. Det är väldigt bekvämt att gunga barnet i spjälsängen.

Nackdelar: inte lämplig som lekhage för en äldre baby och det finns ingen madrass.

Bild
Bild
Bild
Bild

Lycklig baby Martin

Denna modell har en viktig skillnad - det är höga kostnader. Men en sådan spjälsäng rymmer ett barn som väger upp till 25 kg. Fälls enkelt och kompakt. Sidorna är mjuka och det finns ingen risk för skador. Tillverkaren erbjuder ett brett utbud av färger. Hela setet kompletteras med ett skötbord, madrass och leksaker.

Det enda negativa som konsumenterna noterar är sidornas oavtagbara tyg. Att tvätta en sådan spjälsäng blir problematisk.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dessa tillverkare har bevisat sig bra . Deras möbler håller länge och materialen används i enlighet med de angivna kraven. Det bör noteras att alla tillverkare kommer från Europa, och du kan lita på dem.

Rekommenderad: