Crib Leksaker För Nyfödda (29 Bilder): Musikaliska Baby Skramlar På Sängen, När Du Kan Hänga Mjuka Hängande Produkter

Innehållsförteckning:

Video: Crib Leksaker För Nyfödda (29 Bilder): Musikaliska Baby Skramlar På Sängen, När Du Kan Hänga Mjuka Hängande Produkter

Video: Crib Leksaker För Nyfödda (29 Bilder): Musikaliska Baby Skramlar På Sängen, När Du Kan Hänga Mjuka Hängande Produkter
Video: Sy till bebisar: Snuttefilt (med kaninöron) 2024, April
Crib Leksaker För Nyfödda (29 Bilder): Musikaliska Baby Skramlar På Sängen, När Du Kan Hänga Mjuka Hängande Produkter
Crib Leksaker För Nyfödda (29 Bilder): Musikaliska Baby Skramlar På Sängen, När Du Kan Hänga Mjuka Hängande Produkter
Anonim

I moderna butiker finns ett stort urval av alla typer av leksaker för en spjälsäng för nyfödda. Du kan välja ett hängsmycke med mjuka leksaker, skallror, eller så kan du välja musikaliska hängande föremål. Du borde lära dig lite mer om de mest populära barnleksakerna som kan hängas på sängen.

Bild
Bild

Vad är fördelen?

Om många tidigare trodde att hängande leksaker bara behövdes för att underhålla barnet och hjälpa honom att somna, har det redan bevisats att sådana moduler utvecklar hörsel och syn hos den nyfödda. Och på grund av det faktum att sådana produkter verkligen är fördelaktiga för barnet började unga föräldrar köpa dem allt oftare. Olika hängande leksaker hjälper barnet att behärska utrymmet och hjälper till att uppfatta känslan av föremålets volym. Som regel börjar nyfödda uppfatta detta från två månader.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Från fyra månaders ålder hjälper dessa leksaker barn att utveckla greppreflexen. Och från ett halvt år kommer barnen att kunna studera inte bara det närmaste rummet, utan också det avlägsna. Förutom, om leksaken är musikalisk, så lär barnet gradvis somna till den här melodin i sin spjälsäng och modern behöver inte gunga honom i famnen och sedan flytta den … Och även när barnet observerar långsamt rörliga föremål, blir ögonen lite trötta, han tenderar att sova. Av dessa skäl somnar barn med sådana hängande leksaker i sina spjälsängar mycket bättre.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vanligtvis älskar barn mobiler, eftersom leksaker flyttar dit och detta lockar deras uppmärksamhet, utvecklar uppmärksamhet. Det rekommenderas att bara hänga en leksak till att börja med, så att barnets ögon inte tröttnar. Det här blir en slags träning för hans ögon. Så småningom, så snart han lär sig att hålla reda på en leksak, kan du lägga till en andra och så gradvis öka deras antal. Dessutom är en annan betydande fördel med sådana leksaker för sängar att en ung mamma åtminstone en kort stund kan komma bort från sitt barn och göra andra saker. Vi kan med säkerhet säga att tack vare sådana leksaker som kommer att distrahera och underhålla barnet kommer föräldrarna att ha minst femton minuters ledig tid.

Bild
Bild

När du använder sådana leksaker måste du komma ihåg att du inte bör överbelasta din baby med ljudeffekterna från mobilen.

Även tysta och melodiska ljud ska inte slås på mer än en timme. Det är också värt att komma ihåg att alla sådana leksaker kräver regelbunden rengöring. Speciellt under den period då barnet börjar nå dem och dra dem i munnen. Varje leksak måste vara ren.

Typer och funktioner

Idag producerar olika tillverkare av barnprodukter en mängd olika modeller och typer av liknande leksaker. För att göra det lättare att göra rätt val, överväga de populära typerna mer detaljerat.

Bild
Bild

Vi börjar med de traditionella karusellerna, som är så attraktiva för unga föräldrar och så mycket för barn. Som regel är de av två typer: mekanisk och batteridriven. Det första alternativet är mycket populärt och det finns flera bra skäl till detta. Musiken på den mekaniska modellen är mer melodisk och trevlig, detta lockar många. Dessutom utmärks sådana modeller av ett helt demokratiskt pris. Den enda nackdelen är att den mekaniska lindningen inte räcker länge, så mammor måste ofta gå till spjälsängen för att starta karusellen igen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den batteridrivna modellen är enkel att använda. Det räcker med att bara trycka på en knapp och trevliga melodier börjar låta och söta leksaker rör sig i en cirkel. I sådana modeller kan det finnas mer än en eller två melodier, det kan till och med vara mer än tio. Det finns modeller med volymkontroll, vilket är mycket tilltalande för föräldrar. Det finns också karuseller som säljs med en kontrollpanel, tack vare vilken mamman kan slå den på eller av på avstånd. Ju fler funktioner en modell har, desto dyrare blir priset.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ett annat alternativ för spjälsängleksaker är hängen. Vanligtvis är de på en speciell båge, som ska fästas på sidan. Det finns upphängningsalternativ som omedelbart installeras på sidan av spjälsängen.

Hängande leksaker kan vara väldigt olika. De kan vara mjuka, plast- eller gummiprodukter. De kan pipa, ringa, prassla, göra djurljud eller spela en trevlig melodi när de trycks in. Det finns modeller där ett litet nattljus redan är inbyggt. Detta alternativ är mer praktiskt och multifunktionellt.

Bild
Bild

Den enklaste och mest populära typen av leksaker är en krans. Det är enkelt att fästa både på barnsängens och barnvagnens sidor. På grund av sin mångsidighet väljer många föräldrar just det här alternativet för sina barn. Vanligtvis är sådana kransar gjorda av plast, och varje leksak är också en skallra som barnet kan leka med. Mindre vanligt finns det tyg- eller träalternativ.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vad ska man leta efter när man väljer?

När de väljer en hängande leksak på sängen för sitt barn vill föräldrar att den inte bara ska vara intressant eller ljus, utan också av hög kvalitet. Därför har vi flera riktlinjer som hjälper dig att göra rätt val.

Bild
Bild

Om leksaken är tillverkad av högkvalitativa och säkra material bör det inte lukta. Om den valda modellen har en skarp obehaglig lukt eller till och med en behaglig doft, bör ett sådant köp kasseras. Många tillverkare producerar doftande leksaker med en behaglig doft av vanilj, jordgubbe etc. Men hur behaglig doften än kan vara kan det skada barnets hälsa.

Bild
Bild

Om du väljer en leksak på en plast- eller gummibas, bör du definitivt inspektera den från alla håll. I fall där det finns vita prickar eller ränder på ytan och leksakens färg är ojämn, indikerar detta att färgämnen och material av låg kvalitet användes i produktionsprocessen. Förutom, välj inte för ljusa färger, detta kommer att irritera och snabbt trötta barnet . För varje enskild del, leksaker, ska kanterna vara jämna, släta. Lågkvalitetsmodeller har ofta vassa”grader” som kan skada den känsliga huden hos en nyfödd.

Bild
Bild

Det är bäst att välja modeller med leksaker som enkelt kan tas bort. Detta gör att du enkelt kan rengöra dem utan att ta bort huvudfästet. Alla hängande modellleksaker ska vara medelstora. Om det finns små detaljer finns det en möjlighet att barnet kommer att kunna svälja dem. Mycket stora kommer inte att tillåta honom att se vad som händer runt. Du bör försöka välja modeller med olika leksaker. Det vill säga, låt dem vara olika djur, olika föremål, eftersom samma leksaker inte kommer att vara av intresse för barnet.

Bild
Bild

Om valet har bestämt sig för en musikalisk modell, är det absolut nödvändigt att lyssna på alla melodier. Om de är för höga, skarpa och oväntat avbrutna i slutet, utan att spela till slutet, kommer den här modellen inte att fungera. Musik ska vara melodisk, lugn, den ska inte skrämma barnet.

Då kan du vara uppmärksam på fästet. En kvalitetsmodell ska ha ett bekvämt och säkert fäste. Säljare kan demonstrera direkt i butiken hur man kopplar en sådan modul till en spjälsäng. Om hela strukturen är lös och lätt kan tas bort, är det bättre att vägra ett sådant köp. Annars, när barnet drar en av leksakerna, är det stor sannolikhet att hela strukturen kommer att falla direkt på honom.

Bild
Bild

Efter installation av modulen ska leksaker ligga nära barnets ögon. Det idealiska avståndet är trettio centimeter. Det är nödvändigt att köpa sådana föremål i specialaffärer som har bevisat sig på den goda sidan och har ett gott rykte. I sådana butiker kommer säljare att kunna skicka in alla nödvändiga dokument som bekräftar varans kvalitet och säkerhet.

Rekommenderad: