Loftsäng (116 Bilder): Med Arbets- Och Lekplats Nedanför, Våningssäng Med Bord, Låg Med Rutschkana, Storlekar Och Föräldrares Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Loftsäng (116 Bilder): Med Arbets- Och Lekplats Nedanför, Våningssäng Med Bord, Låg Med Rutschkana, Storlekar Och Föräldrares Recensioner

Video: Loftsäng (116 Bilder): Med Arbets- Och Lekplats Nedanför, Våningssäng Med Bord, Låg Med Rutschkana, Storlekar Och Föräldrares Recensioner
Video: Ute och leker på en lekpark 2024, Maj
Loftsäng (116 Bilder): Med Arbets- Och Lekplats Nedanför, Våningssäng Med Bord, Låg Med Rutschkana, Storlekar Och Föräldrares Recensioner
Loftsäng (116 Bilder): Med Arbets- Och Lekplats Nedanför, Våningssäng Med Bord, Låg Med Rutschkana, Storlekar Och Föräldrares Recensioner
Anonim

Ägare av små lägenheter måste ofta behärska färdigheterna i rationell fördelning av användbart utrymme för att skapa en bekväm, funktionell och mysig inredning. Kompetent organisation av rymden innebär först och främst dess optimering till det maximala, vilket bäst underlättas av kompakta möbler. Särskilt när det gäller ett blygsamt sovrum, där ägarna ibland tvingas göra sig av med hjärnan även när de placerar en vanlig uppsättning möbler: en säng, sängbord och en garderob. I denna situation kommer praktiska och snygga loftsängar till undsättning.

Bild
Bild

Vad är och hur ser det ut?

Loftsängen är en vanlig säng, förutom platsen för sovplatsen - på andra våningen, så det finns en trappa som ger tillgång till sängen. Designen inkluderar en sovyta och en ram med stödben. Modellerna kännetecknas av utrustningen på nedre våningen, vars enhet kan tillhandahålla olika hjälpelement: en soffa, stängda och öppna förvaringssystem, en lekplats, ett sporthörna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Det är lämpligt att köpa två våningar loftsängar för rum med begränsat antal bilder-enrumslägenheter, barnrum, studior. Oavsett rummets funktionella syfte ger ett sådant köp flera praktiska fördelar samtidigt:

  • Sparar utrymme genom att ta plats bara mot en vägg.
  • Gör att du kan kombinera sovplatsen med alla andra segment: arbete, lek, fritid, omklädningsrum.
  • Hjälper till att forma interiörer genom attraktiva mönster.
  • Bidrar till att upprätthålla ordningen i rummet, eftersom paketet ofta innehåller alla typer av moduler: hyllor, utdragbara / svängbara skåp, hyllor och byråer.
  • Håller dig i god form på grund av trappans dagliga nedstigning / stigning.
  • Eliminerar behovet av att köpa individuella möbler, som fungerar samtidigt som en säng, bord, garderob.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Loftsängen blir en verklig livräddare för ett kompakt rum och ett originalelement för zonering av ett rymligt rum. Samtidigt är det värt att nämna svagheterna med denna design, nämligen:

  • Ingen garanti för fullständig säkerhet för användaren … Närvaron av en andra nivå i sig gör det inte möjligt att tillskriva loftsängen till en helt säker struktur, särskilt för ett barn. Han kan falla under sömnen, spela och när han försöker gå ner, särskilt när han sover.
  • Brist på frisk luft . Vid uppvärmning stiger syre uppåt, där dess cirkulation saktar ner, därför kan det vara täppt under låga tak i den andra nivån.
  • Behovet av att utrusta strukturen med säng och arbetsstationsfunktion en separat belysningsarmatur , eftersom naturligt ljus och allmän belysning inte tränger in i arbetssegmentet fullt ut på grund av den andra nivån.
  • Olägenhet när du rengör sängen varje dag och byter sängkläder varje gång . Även om vuxna inte kan lösa sådana problem utan en stol, vad kan vi då säga om barn.
  • Problemet med psykiskt obehag av höjdskräck.
Bild
Bild

Olika sorter

Möbelbutiker erbjuder ett stort urval av loftbäddsmodeller. Det finns två kategorier av sådana produkter:

  • Anpassade inbyggda möbler.
  • Nyckelfärdiga lösningar med lägre kostnad jämfört med tidigare modeller.
Bild
Bild
Bild
Bild

Utformningar är gjorda för användare i olika åldersgrupper: vuxna, små barn och tonåringar. Dubbla mönster för vuxna kännetecknas av imponerande dimensioner och en förstärkt ramdel med högre hållfasthet. Utbudet av färdiga produkter representeras av följande modifieringar av multifunktionella produkter:

Standardmodeller … Standarddesignen ger en sovplats på övervåningen, medan den nedre förblir tom, vilket innebär att du fyller den med dina egna syften i åtanke. I detta avseende är sådana modeller universella, så ledigt utrymme kan användas för att ordna olika funktionella segment.

Bild
Bild

Loftsängar med en arbetsyta på nedervåningen . Modeller kombinerade med ett bord, där en skänk, lådor eller bokhyllor fungerar som ett tillägg. En säng med en skolhörna är en lönsam lösning, tack vare vilken barnet får ett fullvärdigt utrymme för att sova, studera och leka. Bland de låga modellerna, till exempel en halvbädd, finns det modifieringar med ett utdragbart eller inbyggt bord, och funktionen hos höga sängar är att det finns tillräckligt med ledigt utrymme i botten för att placera arbetsområdet direkt under Övre nivå.

Den konstruktiva lösningen för arbetssegmentet kan vara:

  1. Rymligt bord vars storlek är lika med sovytans dimensioner.
  2. Bord + hyllplan . Hyllmodeller har ett arbetsområde uppdelat i två delar.
  3. Bord + garderob . Här är arrangemanget av arbetsutrymmet gjort enligt principen liknande den tidigare versionen.
  4. Bord + kantsten . Strukturellt är bordsskivan placerad på en piedestal som fungerar som ett stöd.
  5. L-format bord med en långsträckt bordsskiva , där ytan på sidan är avsedd för placering av organisationsteknik och andra arbetsmedel.
  6. U-format bord ger maximal komfort, men det kommer inte längre att vara möjligt att spara utrymme, eftersom det kommer att krävas mycket utrymme för att rymma en sådan struktur.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Med lagringssystem av olika slag . Modifieringar med garderob för förvaring eller med byrå. Dörrarna till garderoberna kan öppnas på olika sätt och vara gångjärniga, skjutbara eller i form av skjutdörrar som vindsängar med djupa garderober. Detta inkluderar också modeller med en lyftmekanism, tack vare vilken tillgång till de interna lagringssystemen, gömda under kajen, öppnas. En sådan säng hjälper till att hålla ordning i rummet, så att du kan placera inuti inte bara sängkläder, utan också många andra saker.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns modeller med en pallplats, från vilken en sovplats sträcker sig, och ett par arbetsplatser ligger ovanpå. Ett annat alternativ är att placera flera lagringssystem av olika storlekar på podiet.

Med en nisch för en soffa . Hög, våningssäng med en trappa på sidan, som kombinerar funktionerna i två möbler. Här kan en ottoman inkluderas i paketet på en gång, eller så kan den nedre delen vara fri speciellt för installation av en soffa. Förutsatt att möblerna är gjorda individuellt kan även en hörnsoffa placeras nedanför. Det finns dubbla modeller, där istället för en soffa finns en transformerande stol, som vid behov förvandlas till en annan sovplats. Det finns mönster med en vagga för en nyfödd, du kan köpa en färdig produkt, eller så kan du göra den på beställning i en enda stil och färgschema för de övre och nedre nivåerna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Med lekplats … Sådana modeller kan övervägas inte bara för de minsta, utan också för ungdomar. Designfunktionen för produkter av denna typ är platsen för lekutrymmet på det nedre planet under sovytan. Modeller med en bild är intressanta, ett alternativ är en klättervägg, där underhållningsfunktionen kompletteras med en sport.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Med ett sportkomplex … Anhängare av en aktiv livsstil bör titta närmare på modeller med ett sporthörna eller väggstänger. Förutom horisontella stänger och tvärstänger inkluderar designen rep, repstegar och ringar, och barnmodeller är ofta utrustade med repsvängningar.

Dessa förvärv hjälper till att främja hälsa, öka fysisk aktivitet och stärka kärnmuskelgrupper.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Andra modeller … Med hjälp av skräddarsydda möbler kan du bli ägare till en originalprodukt med en kapell. En extra träkonstruktion görs, och sedan monteras den helt enkelt ovanpå och dekoreras med gardiner. Modulära möbler med möjlighet att ändra designen genom att ordna om vissa komponenter är intressant. Du kan beställa en dubbelsäng med en bred kaj i botten och förvaringssystem överst.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Stilar

Loftsängens stil kan vara helt annorlunda, vilket gör det lättare att välja en modell för rum med en inredning utformad i en viss stil. Låt oss överväga de mest relevanta alternativen:

I nautisk stil . Vid en nautisk rumsdesign bör sängen ha maximal likhet med ett fartygs koja. Kännetecken: ett snövit färgschema med detaljer, en lakonisk design av en trappa stiliserad som en stege, där breda steg ofta fungerar som grunden för ramen och är placerade i en vinkel, de skyddande sidorna och den nedre delen av strukturen är dekorerad i rika nyanser av blå eller blå palett.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Klassisk . Designen av loftsängar i klassisk stil kännetecknas av omtanke om varje detalj och användningen av övervägande naturliga toner i ytbehandlingen. Dessa är fasta, bekväma strukturer med massiva trästöd - fyrkantiga balkar, en vertikal trappa med breda steg och rektangulära säkerhetsbrädor. De mest populära färglösningarna är mörk valnöt, wenge, ek.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

7 bilder

Loft . För en original industriell design av bostadsutrymme är en ovanlig loftsäng i metall med en tydlig geometri av former utan släta linjer, rundhet och sådan inredning som snidning eller fantasifulla lockar en utmärkt lösning. Färgschemat kan vara monokromatiskt - vitt, grått, svart, brunt, beige eller i en pastellpalett. Designen måste vara 100% bekväm för att matcha konceptet loftstil - en av de mest praktiska och funktionella stilriktningarna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Provence . Rustik stil eller franskt land är en populär trend, vars möjligheter ofta används för att dekorera sovrum. Klassiska loftsängar av ljust trä, målade i känsliga, luftiga toner av en ljus palett eller med effekten av åldrat trä, blir ett harmoniskt tillskott till en sådan inredning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Blanketter

Den stora sortimentet av loftsängar innehåller inte bara modeller av standardformer, utan också många originella och ovanliga mönster, särskilt bland barnprodukter. Förutom sängarna som beskrivs ovan med en rutschkana som lekplats kan barnmöbler av denna typ vara:

  • I form av ett hus - trä eller av plastpaneler. Det mest populära alternativet i det här fallet är modeller med gardiner istället för en vägg, på grund av vilken strukturen omedelbart förvandlas till ett frispel -segment.
  • I form av en bil , som kan köpas för barn från 2 års ålder. Av design kan det vara en skåpbil, buss, lok, brandbil. Enligt en konstruktiv lösning ger ett alternativ det nedre planet, som fungerar som sovplats, och en lekplats är utrustad på toppen. I en annan version ligger sovytan ovanpå och nedre våningen används som arbetsområde.
  • Med en gratis lekplats . Det innebär att utrusta lekområdet med lagringssystem för sportutrustning eller leksaker, och kompletteringen av ytterligare element utförs av köparna själva.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

7 bilder

Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt hörnsängar för två användare. De har ett par sovplatser på den nedre och övre nivån med ett parallellt eller vinkelrätt arrangemang i förhållande till varandra.

Dimensioner

Loftsängarnas huvudsakliga syfte är att säkerställa en skön sömn. Av detta skäl är en av de viktigaste kriterierna för att välja en lämplig modell dimensionerna på sovytan.

Varje åldersgrupp har vissa storlekar:

  • Småbarn upp till 3 år - minimodeller upp till 130 cm höga.
  • Förskolebarn i ålderskategorin 3-6 år - 160x70 cm.
  • Barn 6 - 10 år - 150x80 cm, 160x80 cm.
  • Barn i ålderskategorin 10-14 år - 170x80 cm.
  • Tonåringar och vuxna - 80x180, 80x190 cm.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ergonomisk kompakt bebis möbelkomplex med en längd på 170-180 cm är avsedda för barn från 5 års ålder. Designen representeras av en säng, ett utrullningsbart datorbord och en garderob.

Klassisk modell har dimensioner 140x200 cm, standardparametrarna för en och en halv sängar från europeiska tillverkare är 140x190 cm, och stora dubbelsängar är 200x90 cm. Bland de vuxna modellerna finns det låga, medelstora och höga modifieringar. Så för låga strukturer är höjden 130-140 cm, för medelstora - 150-160 cm och för höga - 2 meter. I det första och andra fallet begränsar den konstruktiva lösningen avsevärt möjligheterna att arrangera den första nivån, som bara kan användas som ett lagringssystem.

Modeller med soffa (ett omvandlingssystem av boktyp) kajen i utfällt tillstånd har dimensioner på 120x200 cm, och ovanpå är sovytan smalare - 80x200 cm. Sängar på 160x200 cm är utrustade med en lyftmekanism, på grund av vilken kojen är höjd, öppnar åtkomst till det interna lagringssystemet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Rammaterial

Loftsängar finns i metall eller trä. Lätta träkonstruktioner, kännetecknade av sin styrka, tillförlitlighet och hållbarhet, är konstant efterfrågade. Snidade produkter har ett attraktivt utseende och passar in i alla interiörlösningar. Massivt trä anses vara ett miljövänligt material, eftersom inga giftiga föreningar används i träbearbetningsprocessen, och strukturelement limmas ihop med ofarliga hartser. Den mest demokratiska prislappen är för modeller av furuträ, och bokprodukter har ökade hållfasthetsegenskaper.

Bild
Bild
Bild
Bild

Moderna möbeltillverkare för att minska produktionskostnaderna används kombinerade material vid tillverkning av sängar . En matris används för tillverkning av ramar, medan hyllor, säkerhetsskivor, bänkskivor, förvaringssystems baser är gjorda av spånskiva, fiberboard, spånskiva. När du väljer en barnmodell, var uppmärksam på säkerhetsklassen, tillåten - E1 och nedan. Möbler av spånskiva innehåller ofta skadliga föreningar, så det är bättre att omedelbart se till att det finns ett intyg om överensstämmelse med säkerhetsstandarder eller till och med avstå från att köpa en säng till ett barn av detta material.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Metallprodukter har en koppar- eller stålram gjord av ihåliga rör; polymer eller dekorativ pulversprutning används för att skydda mot korrosion. En intressant stilistisk lösning för den smidda konstruktionen med förkromning. Fördelarna med metallprodukter är låg vikt, stabilitet och tillförlitlighet . Nackdelar - snabb kylning av metalldelar, vilket leder till obehagliga taktila förnimmelser och åldersbegränsningar. Metalloftsängar kan köpas för barn från 5 års ålder. Ett alternativ till en metallkonstruktion är modeller gjorda av kombinerade material: metall + plywoodbeläggning och metall + träram.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Färger och tryck

Den eleganta och färgstarka lösningen på loftsängen, som i sig är en ovanlig möbel, sätter ofta tonen för hela rummets design och formar interiören.

För att bilden av rummet ska vara harmonisk och inte monoton måste möbelensemblen vara ljus, men med måtta. I det här fallet spelar golvet i sovrummet en viktig roll.

Den traditionella färgpaletten för pojkar är blå eller ljusblå och rosa för tjejer. För pojkar Du kommer säkert att gilla en loftsäng i form av en knallröd brandbil eller en söt grön skåpbil, för att inte tala om en vit och blå säng i nautisk stil. Flickor möbelkomplex i en romantisk pastellpalett med känsliga nyanser av gult, rosa, pistage, lila är lämpliga. Unga damer kommer inte att ha något emot den nautiska stilen, särskilt när det gäller deras egen säng med en delfin. En elegant vit loftsäng är alltid en vinnande lösning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Glöm inte förmågan hos vissa nyanser och färgduetter att påverka det känslomässiga tillståndet. För fidgets, välj en säng med lugna, balanserade nyanser som stämmer in på rätt humör före sängen.

En glad orange serie - lyfter stämningen universellt och symboliserar glädje och vitalitet. Sådana sängar kan placeras säkert i ett barn i alla åldrar.

Bild
Bild

Tillverkare och populära modeller

Bland inhemska och utländska tillverkare av loftsängar förtjänar följande märken och modeller särskild uppmärksamhet:

  • " Legend" från S: t Petersburg - produktion och försäljning av möbler för barn.
  • Mebelev ("MebeLev") - unika miljövänliga barnmöbler för pojkar och flickor i form av sportbilar, Barbie -hus, polisbilar.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • " Yaroff " - barnmöbelfabrik.
  • TUMIDEI - möbler från en italiensk tillverkare. Originalmodeller av loftsängar för vuxna.
  • Minsk Möbelcenter Sanremi - en vitrysk tillverkare som främst använder furu vid tillverkning av möbler. Företaget presenterar ett brett utbud av loftbäddsmodeller för barn och tonåringar.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller av möbelkomplex:

  • Förklaring 4.3 med hörntrappa, sängbord och arbetsyta. Båtens mått är 190x80 cm.
  • Förklaring 37 med en rak trappa, garderob och en bekväm skolhörna. Färgerna på panelerna att välja mellan - orange, blå, lime eller rosa i kombination med den huvudsakliga ljusa nyansen av wenge. Sovytans mått är 175x70 cm.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Kid ("Yaroff") - Praktiska, multifunktionella möbler för barn. Strukturen består av ett skåp, ett utdragbart bord, en låda, ett ändskåp, en stege. Satsen är lämplig för barn från 2 år. Båtens mått är 70x160 cm.
  • Italiensk loftsäng för barn VECCHIA MARINA i klassisk stil har den en unik design, ett rikt utseende och utmärkt funktionalitet.
  • Cielo av Sanremi med en ortopedisk bas och stötfångare, som är utrustade med omkretsen av sovytan. På den nedre nivån finns en nisch för ett träningsområde eller ett spelsegment. Stegen kan installeras från båda sidor. Sovyta mått 90x200 cm.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer du bra möbler?

Barns- och tonårsloftsängar måste uppfylla ett antal krav avseende framför allt styrka och säkerhet, med tanke på närvaron av ett sådant osäkert element som en stege. Och hennes barn kommer att använda det varje dag och mer än en gång om dagen.

Produktsäkerhet uttrycks i följande:

  • Stabilitet i strukturen och tillförlitligheten hos fästelementen. Se till att det säkert kan stödja barnets vikt.
  • Förekomsten av höga stötfångare och bekväma räcken med en halkskyddande beläggning.
  • Bekvämligheten med trappan. Tänk på att trästegar är att föredra för småbarn, eftersom järnstegar är för kalla och glider lite.
  • Tillräckligt rymliga luckor mellan de nedre och övre våningarna, liksom övervåningen och takytan. Detta är särskilt viktigt när sängen köps för en liten lägenhet, där högt i tak är ganska sällsynt.

Från vilken ålder kan du använda den?

Bland loftsängar finns lösningar speciellt utformade för behoven hos de minsta användarna från 2 års ålder.

Konstruktiva lösningar av modeller för olika åldersgrupper har sina egna egenskaper:

  • 3-4 år - produkterna kännetecknas av en låg sovyta, dessutom är avståndet mellan den övre delen och golvet i genomsnitt bara en meter. I den här åldern kommer modeller med ett lekutrymme på den nedre nivån, en sporthörna och ett tyghus att vara de mest lämpliga.
  • 5-6 år gammal - den optimala höjden är upp till 160 cm. Modeller för förskolebarn ger plats för ett arbetsområde, här ska spelsegmentet inte längre ta för mycket plats.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • 7 år - för ett skolbarn av grundskolor är ett möbelkomplex med en och en halv meters höjd lämpligt. Det är viktigt för en första klass att ha ett fullvärdigt utbildningssegment med olika lagringssystem för att rymma allt han behöver.
  • Tonårsmodeller har en höjd av 180 cm.
Bild
Bild
Bild
Bild

Om familjen har två barn i skolåldern är det lämpligt att överväga att köpa en vindsäng för två användare med ett arbetssegment.

Hur man gör och monterar själv?

Det finns olika grunddesigner av loftsängar, och om du har vissa färdigheter kan du bygga dem själv. Skillnaden mellan dem ligger i sättet att fästa:

  1. Oberoende strukturer med fyra stöd är det mest populära alternativet, på grund av möjligheten att utrusta en plats för en säng i vilket lämpligt område som helst i rummet.
  2. Rambasen med väggfäste och två stöd är mer stabil. Nackdelen är svår demontering.
  3. Säng utan botten med takmonterad ram.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Verktyg:

  • Hammare, borr eller skruvmejsel.
  • Nycklar.
  • Roulette och fyrkant.

Du behöver också ett lim för snickeri, olika fästelement, tillbehör.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ramdelen är att föredra att vara av tjockt virke, och stället är mantlat med torra brädor, varifrån en trappa med räcken också kommer att byggas. Låt oss överväga tillverkningsprocessen med exemplet på det första alternativet.

Förarbete:

  • Att välja ett lämpligt ställe.
  • Tar mätningar.
  • Ritning skapande och detaljering.
Bild
Bild
Bild
Bild

Arbetsstycken skärs med en cirkelsåg eller cirkelsåg. För att ta bort grader använder man en smörjduk eller en slipmaskin. Hål borras för fästelement (möbelpluggar eller skruvar).

Steg-för-steg monteringsanvisningar:

  • Förbehandling av fogarna på strukturelement med ett lim, varefter du kan börja vrida arbetsstyckena med skruvar eller skruvar.
  • Montering av ramdelen. Stängerna på basen av den framtida sängen fästs med skruvar med stolpar.
  • Med jämna mellanrum är det nödvändigt att kontrollera tydligheten av att observera vertikala och horisontella linjer med hjälp av en nivå och riktigheten av vinkelräta anslutningar av stora strukturelement med ett hörn.
  • Hyllsömmar.
  • Bildning av den inre stoppramen genom att fästa ramdelen med långa längsgående stänger för att säkerställa tillförlitligheten vid fastsättning av kajbrädorna.
  • Fäst sidobegränsare.
  • Konstruktion av trappan.

Föräldrarnas recensioner

Om vi analyserar recensionerna av ägarna till loftsängar, anser de flesta användare att ett sådant förvärv är lönsamt, särskilt de som bor i små lägenheter.

Så vad glädjer sig i sådana produkter:

  • Kräver minst utrymme.
  • Funktionalitet och kompakt storlek.
  • De ser inte massiva ut och överbelastar inte interiören.
  • Ovanlig design som barn är nöjda med.
  • Lekområden och idrottshörnor tröttnar inte på barn på länge, vilket gör att föräldrar kan göra om en massa läxor medan barnet leker.
  • Bekvämt läge för hörnmodeller.

Av nackdelarna noterar föräldrar en snabb förlust av utseende i spånskivor, där hörndelar och inte särskilt bekväma trappor för budgetmodeller raderas.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vackra designlösningar i det inre av rummet

Fotogalleriet presenterar originella loftsängar i olika stilar och färger. Du kan i detalj överväga hur vissa möbeldesigner ser ut i en enrumslägenhet, i vardagsrummet, sovrummet och barnrummet.

Rekommenderad: