Loftsäng "Legend" I Barnkammarens Interiör: Rosa Modell Med Arbetsområde, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Loftsäng "Legend" I Barnkammarens Interiör: Rosa Modell Med Arbetsområde, Recensioner

Video: Loftsäng
Video: My Little Pony + Twilight Sparkle Switch Mix Fashion Beds 2024, April
Loftsäng "Legend" I Barnkammarens Interiör: Rosa Modell Med Arbetsområde, Recensioner
Loftsäng "Legend" I Barnkammarens Interiör: Rosa Modell Med Arbetsområde, Recensioner
Anonim

Lärare rekommenderar: du måste närma dig utformningen av ett barnrum med allt ansvar, eftersom en liten person också måste ha ett personligt utrymme. Även om det inte är möjligt att tilldela ett separat rum för det växande hushållet, med hjälp av rymdzon är det fullt möjligt att skapa ett hörn för spel och utvecklingsaktiviteter.

Bild
Bild

Varje vårdande mamma vet att en spjälsäng för en bebis är ett föremål som spelar en viktig roll i hela utvecklingen av ett barn. Faktum är att i en dröm spenderar en liten person större delen av sin tid, när organen och skelettet bildas intensivt, därför är det så viktigt att barnets sovplats är så bekväm som möjligt och bidrar till korrekt utveckling av kroppen.

Oavsett vilka bilder du har för att utrusta ett barnområde, var uppmärksam på Legend -barnens loftsängar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Modeller i denna serie är olika i konfiguration, högkvalitativ tillverkning, lockar med ljusa prestanda och rimliga priser. Loftsängen "Legend" är en plats att sova på en viss höjd, under vilken det finns ett område för spel eller studier. Som regel finns det hyllor, skåp för linne och leksaker på den nedre nivån. Vissa modeller är utrustade med sportutrustning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

När du väljer en säng för ett barn, var uppmärksam på skillnaderna i modeller i åldersintervallet:

  • För de små små sängar finns (högst en och en halv meter hög). Det är bekvämt för föräldrar att närma sig dem, bädda sängen.
  • För äldre barn du bör välja en säng med en andra nivå högre, så att den nedre nivån med ett arbetsområde blir rymligare.
Bild
Bild
Bild
Bild

Var uppmärksam på sängmaterialets styrka, fästelementens tillförlitlighet. Kontrollera fogarna på alla konstruktionselement.

Viktigt är också möjligheten att montera enskilda modeller på väggen . Om loftsängen till exempel är tillräckligt hög kan den vingla när ett barn hoppar på den eller klättrar på sportartiklar.

Belysning är en annan viktig faktor när du väljer en loftsäng . Tänk på installationsplatsen i förväg så att det nedre området inte skuggas. Om det handlar om ett arbetsområde måste du ta hand om belysningen separat.

Bild
Bild

När du väljer en loftsäng bör du inte bara fokusera på ålderskriterierna för alternativen för en säng. Man bör komma ihåg att ju högre övre nivå, desto mindre luft finns och desto högre rumstemperatur.

Därför, om den övre delen är nästan under taket, är det nödvändigt att noggrant övervaka den dagliga, och ännu bättre, nattliga ventilationen i rummet.

Bild
Bild

Den optimala höjden på den övre delen anses vara 90 cm från taket. Detta avstånd tas redan med hänsyn till madrassens höjd, det låter dig sitta på sängen utan att vila i taket. Samtidigt är den nedre zonen tillräckligt fri för att rymma en fullvärdig arbetsplats för en tonåring. Således väljs höjden på loftsängen för spädbarn beroende på föräldrarnas preferenser och bekvämlighet. När man väljer en loftsäng för en tonåring bör man först och främst bygga på takets höjd.

Bild
Bild
Bild
Bild

Översta våningen, trappor och säkerhet

En av huvudfrågorna i föräldraforum angående loftsängen "Legend" är frågan om säkerheten vid nedstigning och uppstigning från strukturens andra nivå.

Ja, naturligtvis, ju högre sängen är, desto mer problematisk är det för barnet att somna om det behövs. För detta har i vissa modeller ett system med stegpiedestaler utvecklats, som bildar en stabil trappa, och själva piedestalerna är rymliga lådor för linne och leksaker.

De extra stegen av den vertikala typen är lämpliga för äldre barn och en mer atletisk plan.

Typiskt, i sådana modeller, är "väggstängerna" inte begränsade till trappan, utan kompletteras med träningsringar eller en bild. Pojkar är glada över sådana sängar med sportutrustning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En annan säkerhetsfråga, att döma av föräldrarnas recensioner, är närvaron av sidor vid sängen … I "Legend" loftsängar finns stötfångare alltid närvarande, i alla modeller, från den högsta till den lägsta. Även med en hög madrass på sängen tillåter inte sidoväggarna barnet att falla.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Madrass

Valet av madrass förtjänar särskild uppmärksamhet för en barnsäng. Det får inte vara för hårt eller för mjukt.

De bästa madrasserna är anatomiska, följer kroppens kurvor och individuella egenskaper, men stöder ryggraden i en sund position.

Modern madrassproduktion har tagit ett stort steg framåt, och i detta skede kan marknaden erbjuda ett stort utbud av alternativ. De mest populära är medelstora dubbelsidiga madrasser fyllda med kokos (kokosfibrer) på ena sidan och fjädrar på den andra.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Madrassöverdragsmaterialet är vanligtvis tillverkat av miljövänliga "andningsbara" material.

Det är önskvärt att madrassskyddet är avtagbart. Detta gör att du kan kontrollera madrassfyllarens överensstämmelse med det som anges i beskrivningen, och i framtiden kommer det att tjäna dig mer än en gång när du tvättar produkten.

Bild
Bild

Lägre nivå

En av fördelarna med Legend -sängserien är olika alternativ för den nedre delen.

De viktigaste är: ett arbets- eller lekområde, en hopfällbar säng eller inbyggda fack för saker:

Arbetszon antar närvaron av ett bord som kan vikas eller glida. I modeller för äldre barn och ungdomar är arbetsområdet en fullvärdig studieplats, där en dator, hyllor för böcker och lådor för anteckningsböcker och kontorsmaterial kommer att finnas.

Bild
Bild

Spel zon för de små är detta en plats för pedagogiska spel. Förutom leksakslådor kan den innehålla sportartiklar: ringar, rutschkana, gunga. Det finns modeller med utdragbara små bord för rit- eller brädspel.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Soffa i modeller "Legend" kan vara relevant för dem som väljer en spjälsäng med sovplats för en förälder eller ett annat barn. En sådan modell kommer perfekt att lösa problemet med att spara utrymme. När den är monterad, på dagtid, kommer soffan att vara ett bra ställe för ditt barn att leka.

Bild
Bild

Inbyggd garderob oftast lämpar det sig för ombyggnad inuti, dividerat med antalet hyllor eller lådor som behövs av föräldrarna, det kan bekvämt placeras i det både galgar med barnkläder och lådor med leksaker, lådor med linne.

Bild
Bild
Bild
Bild

Var och en av dessa alternativ, oavsett konfiguration av den nedre nivån, innehåller nödvändigtvis ett visst antal rymliga fack för förvaring av saker.

Färglösningar

Eftersom loftsängen "Legend" är ett fullvärdigt komplex i det inre av rummet, kan färgintervallet när du väljer det vara mycket olika. Om detta är ett alternativ för ett barnrum, kan du välja en vindsäng till de befintliga möblerna, men om det här är ett barnhörna i ett stort föräldrarum kan du ignorera rummets allmänna stil, tvärtom, kontrasten med den "vuxna" halvan av rummet kommer framgångsrikt att markera "barns" zon.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

De klassiska färgalternativen för tjejer är alla nyanser av rosa och beige, spjälsängar i stilen "lilla prinsessan". För äldre tjejer finns det utmärkta alternativ för ett annat färgschema, inte mindre känsligt.

För pojkar erbjuds mörkare toner, men det är inte nödvändigt att välja något helt mörkt. Mörkblå nyanser, myrgrön, choklad är ett utmärkt val för framtida män och idrottare.

Rekommenderad: