Svart Säng (35 Bilder): Sovrumsinredning Med Läder Och Blank Svart Säng

Innehållsförteckning:

Video: Svart Säng (35 Bilder): Sovrumsinredning Med Läder Och Blank Svart Säng

Video: Svart Säng (35 Bilder): Sovrumsinredning Med Läder Och Blank Svart Säng
Video: HusOchHemma val av hårdhet på kontinentalsäng 2024, April
Svart Säng (35 Bilder): Sovrumsinredning Med Läder Och Blank Svart Säng
Svart Säng (35 Bilder): Sovrumsinredning Med Läder Och Blank Svart Säng
Anonim

Svart är klassiskt. Det kommer aldrig att förlora sin relevans och kommer inte att lämna modevärdena. För närvarande är olika interiörartiklar tillverkade i ett liknande färgschema mycket populära. Men vissa människor är rädda för att köpa svarta möbler på grund av dess färg.

Idag kommer vi att prata om hur man korrekt väljer en säng med en så tät färg och i vilken inredning det kommer att se harmoniskt ut.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

10 bilder

Funktioner och Fördelar

Den moderna möbelmarknaden är rik på sängar i olika färger och nyanser. Vissa färger håller på att gå ur modet, medan andra bara blir populära. Endast klassiska toner kvar i trenden. Dessa inkluderar djupa och täta svarta.

Det är svårt att applicera i inredningen, särskilt när det gäller sovrummet. Många vägrar att köpa svarta sängar, eftersom den här färgen verkar för dyster och till och med sorglig. Det finns faktiskt ingen anledning att vara rädd för svart.

Om du slår en mörk säng korrekt och späd de dystra nyanserna med andra lämpliga färger, kommer interiören att bli vacker, snygg och harmonisk.

Bild
Bild

Svarta sängar ser särskilt imponerande ut i kontrasterande ensembler. Det kan till exempel vara vit eller beige väggdekoration och dekorativa föremål i ljusa färger. Om du bestämmer dig för att lägga en snygg svart säng i ditt sovrum, bör du ta hänsyn till alla dess funktioner.

Det är lämpligt att följa följande enkla regler när du planerar en inredning:

  • Om du planerar att sätta i rummet inte bara en svart säng, utan också andra inredningsartiklar i den här färgen, bör väggdekorationen vara extremt lätt. För att göra detta kan du plocka upp inte bara den klassiska vita färgen. Svarta möbler sticker fantastiskt ut mot en ljusblå eller ljus lila bakgrund.
  • Sängmodeller av mörka material ser organiska ut i kombination med lätta sängkläder. Set, vars skugga upprepar väggdekorationen i rummet, kommer att se särskilt harmoniska ut.
  • Sängbord installerade bredvid den svarta sängen bör kompletteras med lampor som matchar sängramens ton. Om du inte satte sådana element i rummet, kan du bredvid sängen placera en golvlampa av lämplig nyans.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Det är inte ofta som svarta sängar finns i barnrum. Om du bestämmer dig för att köpa en mörk tvånivåsmodell för ett sådant rum, bör väggarna vara färdiga med beige tapeter eller gips.
  • Glans svart är allt raseri. En säng med liknande ytor kan dekoreras med spektakulär belysning i hela dess längd.
  • Det är viktigt att tänka på att det inte får finnas för många svarta inredningsdetaljer i ett rum. I sådana miljöer bör ljusa färger råda.
  • I rum med sådana möbler och dekorationer kan du lägga levande inomhusväxter i vackra krukor. Sådana detaljer kan liva upp interiören och göra den mer bekväm.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller

De dagar då sängarna hade en vanlig rektangulär form och var stillastående är länge borta. Idag på möbelmarknaden finns det olika modeller med funktionella mekanismer. Sängar finns också i olika former och utföranden.

  • Praktiska modeller med lyftmekanism är utbredda idag . Sådana alternativ passar in i alla sovrums design. Ofta köps de för små rum, eftersom de låter dig spara ledigt utrymme och vägrar att köpa ytterligare garderober och byråer. Lyftsystemen har rymliga nischer för förvaring av olika saker.
  • För barnrum köps ofta tvåstegsalternativ . Moderna möbelfabriker producerar sådana sängar inte bara för små användare, utan också för vuxna.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Sängar finns i olika storlekar . De väljs beroende på layout och område. Till exempel är en en och en halv eller enkel modell lämplig för ett litet rum och en stor dubbelsäng för en rymlig.
  • Nyligen har ursprungliga runda eller ovala sängar blivit vansinnigt populära . Sådana möbler, gjorda i svart, ser dyra och originella ut. Men man bör komma ihåg att runda alternativ är stora och inte lämpliga för alla områden. Det rekommenderas inte att lägga sådana sängar i mörka rum, eftersom interiören kan visa sig vara för dyster.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Sängstommar är gjorda av följande material:

Naturligt trä . Sådana produkter är av högsta kvalitet och mest miljövänliga. De tjänar länge och är hållbara. Svarta träbäddar ser lyxiga och dyra ut. Med hjälp av sådana möbler kan du ge inredningen en status och en touch av aristokrati.

Modeller gjorda av naturligt trä är dyra. Om du inte är redo att lämna en stor summa pengar i möbelbutiken, bör du titta på de mer överkomliga alternativen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Spånskiva, MDF . Möbler tillverkade av dessa material är mycket billigare och ser attraktiva ut. Men det kommer inte att tjäna sina ägare så länge som modeller av naturligt trä. MDF och spånskiva är känsliga för mekaniska skador. Dessutom innehåller spånskivor skadliga ämnen - formaldehydhartser.

Om du bestämmer dig för att köpa en billig svart spånskiva är det bättre att föredra modeller som är färdiga med faner. De är säkrare för hälsan, eftersom potentiellt farliga områden är täckta med detta material.

Bild
Bild

Metall … De starkaste och mest hållbara är sängar i svart metall. Sådana modeller förlorar inte sitt vackra utseende genom åren och förblir desamma stabila och pålitliga. Men det är värt att överväga att metallmöbler är tunga. Att flytta en sådan säng från en plats till en annan blir mycket svårt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Snygga svarta sängar kompletteras med olika klädmaterial:

  • Naturläderbeklädnad är hållbar, praktisk och hållbar. Sådana möbler ser lyxiga och dyra ut.
  • Billigare klädsel av ekoläder och konstläder. Dessa material ser attraktiva ut, men är mindre hållbara och slitstarka.
  • Svarta sängar med tygbeklädnad är billiga. De mest använda materialen i produktionen är corduroy, jacquard, plysch eller sammet.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vackra interiörer

En kontrasterande svart och röd säng kommer att se snygg ut mot bakgrunden av en snövit vägg med en svart rand i ett rött sovrum. Golvet kan avslutas med ett glansigt mörkrött material. Placera ett mörkt brunt öppet skåp bredvid din säng. Dekorera väggarna med färgglada små målningar och lägg en svartvit matta på golvet. Interiören kommer att visa sig vara mycket energisk och original.

Bild
Bild

En svart skinnsäng med hög sänggavel kommer att se harmonisk ut i ett minimalistiskt vitt sovrum. Komplettera interiören med golvlampor i metall, vita sängkläder, en sammetsfilt på sängen och en grå mjuk matta på golvet. En av väggarna kan dekoreras med en stor svartvit målning.

Bild
Bild

En svart skinnsäng med slips och vita och grå sängkläder kan placeras mot en svart vägg med vackra gråa tryck. Placera ljusbrunt laminatgolv på golvet så att interiören inte ser dyster ut. Placera svarta, fyrkantiga skåp bredvid sängen och placera gula bordslampor ovanpå dem. Lägg en fluffig kolmatta på golvet.

Om ditt sovrum har ett fönster, dekorera det med genomskinlig tyll och placera en krämfärgad läderfåtölj bredvid. Avrunda ensemblen med små väggmålningar med guldramar och en metallhängande ljuskrona.

Bild
Bild

En svart sammetsäng med skänk och en vit rektangulär sänggavel kommer att se spektakulär ut mot bakgrunden av lila väggar och chokladlaminat. Komplettera interiören med en fluffig beige matta på golvet, vita golvlampor, en metallkrona med flera glödlampor och en lila filt på ett vitt lakan.

I en sådan inställning, placera en svart TV -stativ mittemot sängen. En dekorativ vinröd panel med spegelinsatser ser harmoniskt ut ovanför sänggaveln. Fönstret i sovrummet kan dekoreras med ljusa gardiner som kombinerar ljusgula och lila nyanser.

Rekommenderad: