Vit Säng (84 Bilder): Sovrumsinredning, Läder Och Glans Med Strass, Klassiskt Och Hörn Ekoläder, Mjukt Med Slips

Innehållsförteckning:

Video: Vit Säng (84 Bilder): Sovrumsinredning, Läder Och Glans Med Strass, Klassiskt Och Hörn Ekoläder, Mjukt Med Slips

Video: Vit Säng (84 Bilder): Sovrumsinredning, Läder Och Glans Med Strass, Klassiskt Och Hörn Ekoläder, Mjukt Med Slips
Video: lyxig klassisk säng,klassisk soffa,klassiska hemmöbler,möbler i guldblad,Italienska möbler,Kina 2024, Maj
Vit Säng (84 Bilder): Sovrumsinredning, Läder Och Glans Med Strass, Klassiskt Och Hörn Ekoläder, Mjukt Med Slips
Vit Säng (84 Bilder): Sovrumsinredning, Läder Och Glans Med Strass, Klassiskt Och Hörn Ekoläder, Mjukt Med Slips
Anonim

Den klassiska vita färgen är i harmoni med många paletter. Möbler i denna färgdesign ser harmoniska ut i nästan alla interiörer. Skapa en mysig och inbjudande sovrumsmiljö med en lyxig vit säng. Tänk mer på denna fashionabla möbel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Klassiska färger går aldrig ur modet. Så snövit möbler ser mycket imponerande och attraktiva ut i en mängd olika miljöer.

Med hjälp av en vacker vit säng kan du skapa en elegant och harmonisk inredning, särskilt om du slår den korrekt med ljusa accenter och inredning

Snövit möbler kommer att sticka ut och se harmoniska ut både mot en ljus och känslig, och mot en mörk, kontrasterande bakgrund. Om du lägger en vit dubbelsäng framför svarta väggar och slår denna tandem med en byrå och garderober med blanka ytor, hamnar du med en otroligt snygg och modern inredning.

Bild
Bild

Den största fördelen med ljusa modeller är att de passar perfekt i rum inredda i olika stilar. Så, en lyxig vit säng gjord av naturligt trä med ett snidat sänggavel kommer att se spektakulärt ut i en klassisk interiör, och en mer modern version med vanliga geometriska former är lämplig för en minimalistisk inredning.

En rätt utvald säng kan fungera som en ljus accent i det inre av ett sovrum. För att göra inredningen komplett och attraktiv måste den spelas korrekt med lämpliga tillbehör och dekorativa element

För närvarande erbjuder tillverkarna kunderna ett brett utbud av olika sängar. De kan ha både tyg- och läderklädsel. Trendiga och ljusa interiörartiklar är gjorda av naturliga och konstgjorda material. Du kan hitta ett anständigt alternativ för varje smak och budget.

Bild
Bild

När du väljer sådana möbler bör du ta hänsyn till dess smuts. Det är ingen hemlighet att spår av damm och smuts på en vit yta märks mer. Av denna anledning är det inte alla som bestämmer sig för att köpa en snövit säng.

Det mest mottagliga för kontaminering är naturligtvis mjuka textilier. Tygytor måste rengöras med speciella kemikalier, och detta bör göras så tidigt som möjligt. Om du skjuter upp rengöringen av sängen i en lång låda, kommer smutsen att hinna tränga in i fibrerna i tyget, varifrån det blir mycket svårare att ta bort den.

Produkter med läderklädsel är lättare att ta hand om. Från sådana material kan smuts avlägsnas med en enkel tvålösning och en mjuk trasa.

Bild
Bild
Bild
Bild

När du väljer en vacker vit säng, ta hänsyn till det faktum att den kommer att se ganska massiv ut i sovrumsinteriören. Många konsumenter tror felaktigt att en sådan möbel ska se harmonisk ut i ett litet rum på grund av dess färg. I själva verket är detta inte fallet.

Inuti kan en vit säng verka för skrymmande och tung. Detta gäller inte bara små utan även stora sovrum. Av denna anledning bör inredningen i ett rum med en sådan säng vara genomtänkt till minsta detalj så att resultatet inte gör dig besviken.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

De dagar då sängarna bara var rektangulära är sedan länge borta. Modeller av olika former och modifieringar produceras för närvarande. Här är några intressanta sorter av vita sängar som har attraktiva och trendiga mönster:

Hörnsängar har ett intressant utseende . Sådana produkter är utrustade med stötfångare, som ofta har inbyggda hyllor för olika små saker. En bekväm hörnsäng i delikat vit färg, perfekt för ett litet utrymme. På grund av dess design tar sådana möbler upp en liten mängd ledigt utrymme.

Bild
Bild
Bild
Bild

Moderna tillverkare tillverkar en mängd olika lyftsängar . Sådana kopior är utrustade med speciella mekanismer som helt höjer basen med madrassen. Det finns ett stort ledigt utrymme under dessa delar, som oftast används för förvaring av sängkläder och andra liknande saker.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Trenden de senaste åren har varit en graciös böjd säng . Oftast har dessa modeller läderklädsel och ser väldigt originella ut. Om du bestämmer dig för att komplettera interiören med en sådan produkt, bör du veta att den knappast är lämplig för en klassisk ensemble.

Många konsumenter noterar de utmärkta egenskaperna hos sådana modeller. På sådana sängar är det väldigt bekvämt att sova och bara koppla av.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

De eleganta bensängarna har en attraktiv design . Dessa delar kan tillverkas av en mängd olika material. De vanligaste alternativen är de som är utrustade med metall-, krom- och träben. De kan också komma i olika bredder och höjder.

Bild
Bild
Bild
Bild

Eleganta sängar med mönstrade snidade ben av naturligt trä är idealiska för klassisk inredning. Modeller med metalldelar är utformade för mer moderna alternativ:

Sängar kan ha olika sänggavlar . Idag är de mest populära modellerna med höga och medelstora sänggavlar, dekorerade med möbeltappar eller blanka strass. Sådana modeller ser väldigt trendiga och attraktiva ut. Med hjälp av sådana möbler kan du ge det inre ljuset av glamour eller aristokrati.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

7 bilder

En enkel bäddsoffa och en gungsäng har en relativt liten storlek . Sådana sovplatser är idealiska för placering i ett litet eller barnrum. Sådana inredningsartiklar ser mycket attraktiva ut i vitt, särskilt om de kompletteras med eleganta element. Det kan vara smidda invecklade mönster, små lädergavel, böjda ryggar.

Bild
Bild

Om du älskar icke-standardiserade lösningar och har ett rymligt sovrum, bör du titta närmare på den ursprungliga runda vita sängen . Sådana möbler kan "återuppliva" interiören och dekorera den effektivt. Sovplatser i denna design är både golvstående och upphängda. De andra alternativen ser harmoniska ut inte bara i stadslägenheter, utan också i hus på landet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Multifunktionella sängar utrustade med utdragbara linnelådor är mycket efterfrågade . Dessa föremål för förvaring av sängkläder och andra liknande föremål finns som regel längst ner eller på sidan av sängen. Det kan finnas en låda, det kan finnas flera av dem.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

7 bilder

Vita sängar med sänggavel i smidesjärn är charmiga . Det kanske inte finns en fot i dessa modeller. Som regel görs smide i sådana sängar i form av mönstrade vävar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Stilar

Låt oss lista de mest relevanta:

Den mest populära stilen som aldrig kommer att gå ur stil är den klassiska . Sådana interiörer ser "dyra" ut, men inte slående. En vit säng är perfekt för ett klassiskt sovrum. Det rekommenderas att välja modeller gjorda av naturmaterial.

Bild
Bild

Om ditt sovrum är inrett i en enkel modern stil , då för henne bör du välja en lakonisk säng med en enkel form. Denna riktning liknar på många sätt minimalism. I det andra fallet ska interiören inte överbelastas med ett stort antal interiörartiklar. I ett minimalistiskt sovrum bör du placera en vanlig dubbelsäng i enkel form, en byrå och ett toalettbord.

Bild
Bild

En stil som franska Provence är på modet . Denna riktning innebär användning av naturliga och högkvalitativa material i ljusa eller pastellfärger. I en sådan inredning ser en mysig vit säng med smidda detaljer eller en modell av naturligt massivt trä harmoniskt ut.

Du kan vända dig till lätta sängkläder med draperier, volanger eller spetsar, samt ljusa kuddar med diskreta blommotryck.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För ett högteknologiskt sovrum en trendig snövit böjd säng eller en låg modell utan ben kommer att göra. Det kan kompletteras med en kontrasterande filt och kuddar. En snygg säng utrustad med kromben av olika tjocklek kommer också att göra. Dessa detaljer kan spelas upp med en hög metallgolvlampa eller bordslampor med blanka beläggningar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur passar det in i interiören?

En vit säng kommer att se attraktiv ut i många miljöer. Rummet kan göras i ljusa, mörka eller pastellfärger. En harmonisk inredning kommer att vara resultatet av både en skarp kontrast och en smidig övergång från en nyans till en annan.

Det rekommenderas att placera en vit sovplats i ett område med ett perfekt plant tak . Annars kommer efterbehandlingsfel att locka onödig uppmärksamhet.

En alltför skrymmande modell är inte lämplig för ett stort eller medelstort rum. Det kommer visuellt att minska utrymmet och göra det inharmoniskt, trots dess färg.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

I många miljöer kommer svartvita möbler att se attraktiva ut. Så, den övre delen av sängen kan göras i snövit färger, och dess nedre halva - i svart. Dessa inredningsartiklar kommer att se spektakulära ut mot bakgrunden av väggar i olika färger.

Om du lägger en vit säng i ett sovrum med vit trim, måste denna inställning spädas med rika färger . För detta är flerfärgade tillbehör, kuddar, sängkläder, färgade gardiner, dekorativa element, lampor och mycket mer lämpliga.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

Sängar kan ha olika storlekar:

  • standardstorleken på en enkelsäng är 90 × 200 cm, 100 × 200 cm;
  • storleken på en och en halv modeller är som regel 120 × 200 cm;
  • medelstorleken anses vara längden på 173 cm, bredden - 80 cm och höjden på ryggen - 90 cm;
  • dubbla exemplar kan ha följande dimensioner: 140 × 200, 160 × 200, 180 × 200 cm.
Bild
Bild

Material (redigera)

Olika material används för tillverkning av sovrumsmöbler idag. För sängklädsel används läder (naturligt och konstgjort) oftast, liksom olika typer av textilier:

  • Naturligtvis är det mest framgångsrika och pålitliga alternativet efterbehandling äkta vitt läder . Men en sådan säng kommer att kosta köparen en snygg summa. Ett alternativ till dyra produkter kan vara sängar trimmade med ekoläder eller konstläder.
  • Konstläder - grövre material. Det är mindre slitstarkt. En säng med sådan klädsel kommer att förlora sitt attraktiva utseende ganska snabbt. Konstläder tolererar inte mekaniska skador och temperaturförändringar. Repor och andra defekter lämnas lätt på ytan av detta material.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Mjukare och mer elastisk är ekoläder … Det är behagligt att röra vid och är inte rädd för temperaturförändringar. Denna yta bör dock skyddas från husdjurs klor och metalldelar på kläder. Vi får inte glömma att spår av färg från kläder kan finnas kvar på ytan av en vit säng.
  • De mest hållbara och miljövänliga är trähantverk … Experter identifierar sådana arter som ek, hevea, tall, björk och wenge. Modeller vid tillverkning av vilka faner används kännetecknas av deras hållbarhet och attraktiva utseende. Sådana möbler är inte billiga, men de ser imponerande ut och håller mycket länge.
  • Om du inte är redo att spendera stora summor kan du köpa billigare möbler från MDF eller spånskiva . Sådana material är dock tillverkade av träavfall, bundna tillsammans med formaldehydhartser. Dessa lim avger skadliga ångor som är hälsofarliga vid höga temperaturer. Produktionen moderniseras hela tiden, men det har ännu inte varit möjligt att bli av med dessa föreningar helt.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dekor

Sängar med strass i sängens huvud ser spektakulära och fashionabla ut. Sådana möbler är inte lämpliga för en klassisk ensemble, men de kommer att passa fantastiskt in i moderna interiörer.

Sovmöbler, vars yta har en glans, är attraktiv. Det kan vara en blank sänggavel, sidor eller klädsel (glänsande läder, konstläder).

Modeller med en vagnskopplare ser inte mindre "dyra" och vackra ut. Idag är dessa alternativ mycket populära, eftersom de har en intressant och original design.

De vanligaste alternativen är med konstnärlig smide och snidade detaljer. Med hjälp av sådana sängar kan du skapa en mycket aristokratisk inredning i olika stilar.

Bild
Bild

Hur väljer man?

En snövit säng bör matcha stilen i rummet där den ska placeras.

Mät ditt sovrum. Detta är nödvändigt så att du enkelt kan hitta sängen i rätt storlek.

Kontakta endast betrodda tillverkare med bra recensioner och ett utmärkt rykte i din stad.

Om du letar efter anspråkslösa möbler som inte behöver underhållas regelbundet, bör du vända dig till läderalternativ. Om du inte är nöjd med kostnaden för sådana sängar, bör du titta närmare på mer prisvärda konstläder eller ekoläder.

Undvik att köpa en modell som är för skrymmande om ditt sovrum är blygsamt eller medelstort.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vackra sovrumsdesignidéer

En vit säng med en hög sänggavel dekorerad med nejlikor kan ställas mot en accentvägg täckt med vit tapet med svarta kontrastmönster. Golvet i ett sådant rum bör trimmas med vit matta och taket med vit stretchfilm. Komplettera interiören med mörka möbler: svarta sängbord med höga speglar och en liten svart byrå. Fönstret i rummet kan kompletteras med svarta gardiner och långa ljuskronor kan hängas över sidoborden.

Bild
Bild

En vit säng med vita sängkläder kan placeras mot ett vitt golv och vita väggar med stora målningar som har kontrasterande ramar. Du kan späda ut ljusa färger med krukor med levande växter och kontrasterande chokladfärgade kuddar.

Bild
Bild

Lägg en vit säng mot svarta väggar och dekorera rummet med en svart fluffig matta och metalliska svarta golvlampor / lampor.

Bild
Bild

En vit skinnsäng med hög rygg kan placeras i ett grått rum med ett glansigt ljust golv. Spela upp tråkiga färger med ett färgglatt ljust täcke, lila kuddar, kontrasterande väggkonst, lila fluffig matta och vita sängbord med svart kant.

Bild
Bild

Du kan ta reda på ännu fler idéer om hur en vit säng passar in i interiören i följande video.

Rekommenderad: