Säng Med En Sänggavel I Läder (35 Bilder): Vita Modeller Med Rygg Av Ekoläder Och Läder Och Präglade Klädsel

Innehållsförteckning:

Video: Säng Med En Sänggavel I Läder (35 Bilder): Vita Modeller Med Rygg Av Ekoläder Och Läder Och Präglade Klädsel

Video: Säng Med En Sänggavel I Läder (35 Bilder): Vita Modeller Med Rygg Av Ekoläder Och Läder Och Präglade Klädsel
Video: How To Wet Mold Leather 2024, April
Säng Med En Sänggavel I Läder (35 Bilder): Vita Modeller Med Rygg Av Ekoläder Och Läder Och Präglade Klädsel
Säng Med En Sänggavel I Läder (35 Bilder): Vita Modeller Med Rygg Av Ekoläder Och Läder Och Präglade Klädsel
Anonim

Ett vackert och snyggt sovrum ska ha en matchande säng. Moderna möbelfabriker erbjuder konsumenterna ett stort sortiment av olika modeller tillverkade i en mängd olika stilar. Nyligen har exempel varit särskilt populära, kompletterade med eleganta sänggavlar i läder.

Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Idag kan du välja en säng för alla interiörer: vare sig det är strikta klassiker eller konstnärlig barock. Det finns en mängd olika alternativ i möbelbutiker. Idag är sängar med skinntrimmade sänggavlar mycket populära. Materialet kan vara både naturligt och konstgjort. Båda alternativen ser attraktiva ut, men skiljer sig från varandra i prestanda och egenskaper.

Bild
Bild
Bild
Bild

Produkter av riktigt hög kvalitet fungerar i många år och förlorar inte sitt vackra utseende. Med hjälp av en sådan fashionabel detalj kan du dekorera inredningen i ett vardagsrum och effektivt uppdatera det. Moderiktiga möbler med en sänggavel i läder kommer att betona hemmets status och personifiera inte bara hemmakomfort, utan också rikedom. Idag kan sådana kopior köpas inte bara för en stor, utan också för en mycket överkomlig summa. Av denna anledning kan varje köpare "berika" sovrummet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tänk inte att sängdelens läderdelar bara kan ha neutrala och strikta färger. Modern produktionsteknik gör det möjligt att måla detta material i en mängd olika färger: från klassiskt till färgstarkt och ljust. Utsökta möbler med läderryggen kommer att se harmoniska ut i både vuxna och barns sovrum. Till exempel, i ett rum som ägs av en tjej, kan du ordna möbler med en ljusrosa eller persika sänggavel, kompletterad med strass.

Bild
Bild
Bild
Bild

Läderryggen är praktiska. De är fuktbeständiga och drar inte till sig damm. Sådana detaljer kräver ingen särskild behandling och omsorg. Smutsiga fläckar kan tas bort från dem med en vanlig fuktig trasa och tvålvatten. Det är lämpligt att göra detta omedelbart efter bildandet av kontaminering.

Ett lädergavel kan kompletteras med en rymlig dubbelsäng, en och en halv eller enkelsäng. Huvudgavel, trimmad med läder, är på många sätt överlägsen den hårda träversionen, eftersom den lätt passar in i inredningen i vilken stil som helst. Trämodeller är mer lämpliga för klassiska möbler.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Typer av sänggavlar

De vanligaste och mest bekanta är stationära sänggavlar . Sådana detaljer är en förlängning av sängramen. De är oskiljaktiga delar av möbler och är mycket fast fästa vid den. Oftast leder borttagning av en sådan sänggavel till defekter och förstörelse av ramen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns också bifogade sänggavlar . De är separata element i den modulära sängstrukturen. Dessa alternativ är mer funktionella och lättare att använda. Idag finns det i butiker sängmodeller där bifogade sänggavlar inte bara består av konventionella moduler, utan också av olika lagringssystem. Dessa kan till exempel vara praktiska sängbord, lådor eller byråer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dyrare för köpare kommer att kosta multifunktionella sängar, där ryggen består av övergångselement . Det kan till exempel vara en liten bordsskiva med en spegel som fungerar som ett sminkbord. Bifogade sänggavlar är populära på grund av att konsumenten kan montera den kombination av möbler han behöver. Du kan också själv välja modulernas höjd och rymliga egenskaper.

Bild
Bild

De mest originella är de gångjärniga sänggavlarna. T Dessa alternativ hängs på väggen ovanför sängen. Som regel har sådana ryggar en stor höjd - minst 110 cm (från golvytan).

Bild
Bild

Oftast säljs individuella gångjärnsgavlar komplett med sängar, men vissa tillverkare producerar flera alternativ för utbytbara sänggavlar som kan bytas om så önskas.

Sänggavlar skiljer sig från varandra, inte bara i struktur och fästelement, utan också i form:

  • De vanligaste idag är modeller med baksidan av rätt geometrisk form: kvadratisk eller rektangulär . Sådana kantiga sorter ser harmoniska ut i många interiörer.
  • För att mjuka upp insidan av rummet kan du använda en mysig säng med en rundad mjuk sänggavel .
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Du kan lägga ett lust till inredningen om du lägger en lyxig säng med en lockig sänggavel i den . Sådana inredningsartiklar ser vackra ut i konstnärliga, lyxiga och aristokratiska ensembler.
  • Kronformade sängar har en verkligt kunglig design . Som regel är dessa delar av hög höjd och vackra träkant.
Bild
Bild
Bild
Bild

Dekor

Huvudgavlar i läder kompletteras ofta med vackra dekorativa element. Det kan vara:

  • syning av geometriska former;
  • quiltad söm;
  • lysande strass;
  • möbler nejlikor;
  • mönstrad kant av trä eller smidd metall;
  • präglad yta på huden.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Det är ingen hemlighet att äkta läder inte är billigt . Men det är värt att notera att sådan klädsel kommer att glädja ägarna inte bara med ett rikt utseende, utan också med operativa egenskaper. Naturliga råvaror är miljövänliga och ganska hållbara. Det är svårt att skada eller repa naturläder. Det avger inte skadliga ämnen eller obehaglig lukt.

Bild
Bild

Ett bra alternativ till ett sådant material är ett läderersättning . Konstläder har en grövre och tätare konsistens. Det ser attraktivt ut, särskilt om det är väl bearbetat. Läderersättningen är dock mindre hållbar och slitstark.

Med tiden kan en sänggavel med sådan klädsel tappa färgens ljusstyrka och få skav. Det är mycket lättare att skada det än naturläder. Huden ersätter inte extrema temperaturer. Under sådana förhållanden spricker detta material och förlorar snabbt sin presentation.

Bild
Bild

Idag används ekoläder i stor utsträckning vid möbelproduktion . Detta material är på många sätt överlägset konstläder. Det är mer elastiskt, mjukare och trevligare att röra vid.

Sängar med sänggavlar med denna finish är billiga och ser väldigt vackra ut. Men om du bestämmer dig för att köpa sådana möbler bör du bara kontakta kända och pålitliga tillverkare. För närvarande finns det många produkter på marknaden vid tillverkning av vilka ekologiskt läder av låg kvalitet användes. Sådant material kommer snabbt att försämras. Dessutom kommer repor och sprickor lätt att förbli på klädsel av låg kvalitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Intressanta designidéer

En enkel vit dubbelsäng med en rektangulär mjuk sänggavel trimmad med vitt läder kommer att se attraktiv ut mot bakgrunden av kaffeväggar och ett glansigt mjölkigt golv. Lägg vita fyrkantiga skåp bredvid sängen och lägg en beige byrå vid sidan. Komplettera golvet med en liten beige matta. Som ett resultat bör du ha ett okomplicerat och originellt minimalistiskt rum.

Bild
Bild

En elegant säng med en svagt svängd sänggavel dekorerad med dubbar kan placeras mot en vägg som är trimmad med ljusa läderpaneler i ett vitt sovrum. Lägg ett brunt laminat på golvet och dekorera det med en mjuk grå matta. Svarta sängbord, konstgjorda grenar i vaser och metallgolvlampor kommer att se ekologiska ut bredvid sängen.

Bild
Bild

Ett ljust och rikt ensemble kommer att visa sig om du lägger en säng med en rosa sammetram och en röd sänggavel i konstläder framför pastelltapeter med flerfärgade tryck. Resten av väggarna och taket i detta rum bör avslutas med vit gips. Lägg en grå matta på golvet. Späd inredningen med fräscha vita sängkläder, en vit rektangulär soffa, rosa romerska nyanser på fönstren och en gångjärn, glänsande grå ljuskrona.

Bild
Bild

En vacker kontrast kommer att visa sig om du placerar en dubbel modell med en mörk ram på breda ben med ett vitt läderrygg mot bakgrunden av en lila accentvägg. Överbelasta inte ett sådant rum med ett stort antal interiörartiklar och inredning. Lägg en grå matta på golvet och lägg en liten metallisk byrå på sängens högra sida. Häng cirkulära kabelkronor i ditt sovrum och lägg till svartvita fotografier på väggarna.

Bild
Bild

En dubbel vit säng med en rektangulär sänggavel av eko-läder sticker bäst ut mot bakgrunden av en nisch i väggen trimmad med brunt laminat. Trimma golvet i ett sådant rum med matta ljusgrå fyrkantiga paneler och komplettera dem med små vita och grå mattor. Sängen ska dekoreras med vita sängbord och gråa sängkläder. Lägg en liten vit byrå åt sidan och häng en mångfärgad tavla ovanför den.

Bild
Bild

En byrå, sängskåp och svarta sängkläder bör placeras i ett vitt rum med ljust laminatgolv. Dekorera sovplatsen med vitt linne och sätt bordslampor på piedestalerna. Små bilder med svarta ramar kan hängas över sänggaveln. Dekorera golvet i detta kontrasterande rum med runda mattor i grädde och grått.

Bild
Bild

Lädermöbler med crème brulee -klädsel kommer att se attraktiva ut mot bakgrund av vita väggar och ljust chokladlaminat. Placera gräddsängbord med fyrkantiga gula lampor på höger och vänster sida av sängen och ett högt skåp med spegeldörrar nära en av väggarna. Späd de subtila tonerna med gråa sängkläder, en mörk målning över en sänggavel av läder och en randig golvmatta i mörkbrunt och beige.

Rekommenderad: