Uppblåsbar Säng Med En Pump: Vi Väljer En Enda Modell För Att Sova Med En Inbyggd Elektrisk Pump Och Ett Nackstöd, Andra

Innehållsförteckning:

Video: Uppblåsbar Säng Med En Pump: Vi Väljer En Enda Modell För Att Sova Med En Inbyggd Elektrisk Pump Och Ett Nackstöd, Andra

Video: Uppblåsbar Säng Med En Pump: Vi Väljer En Enda Modell För Att Sova Med En Inbyggd Elektrisk Pump Och Ett Nackstöd, Andra
Video: JAG BEHÖVER HJÄLP 2024, April
Uppblåsbar Säng Med En Pump: Vi Väljer En Enda Modell För Att Sova Med En Inbyggd Elektrisk Pump Och Ett Nackstöd, Andra
Uppblåsbar Säng Med En Pump: Vi Väljer En Enda Modell För Att Sova Med En Inbyggd Elektrisk Pump Och Ett Nackstöd, Andra
Anonim

En av de senaste prestationerna hos moderna tillverkare är tillverkning av uppblåsbara möbler. Det kännetecknas av sin mångfald och mångsidighet. Uppblåsbara sängar är mycket populära, de kan enkelt ersätta den vanliga strukturen för att sova och vila.

Bild
Bild

Särdrag

Uppblåsbara sängar är strukturer fyllda med luft med hjälp av en pump. Modellerna skiljer sig åt i sin design, tillverkningsmaterial och närvaron av just denna pump . Det kan vara inbyggt eller inte inkluderat i satsen.

Bild
Bild

Sängarna är lätta . Lätt att transportera. De används i stugor och lägenheter och ersätter helt den vanliga platsen att sova. Jämfört med vanliga möbler har de en betydligt lägre kostnad. För tillverkning av uppblåsbara strukturer används högkvalitativa material, som utmärks av god slitstyrka.

Tung vinyl och polyolefin är bra för att göra dessa föremål.

Bild
Bild

För sällsynt användning tillhandahålls modeller med manuell eller elektrisk pump … För daglig och stationär användning köps sängar med inbyggd kompressor.

Bild
Bild

Alla produkter har optimal styvhet . Många modeller har ortopediska egenskaper, tack vare vilket resten på sådana produkter är mycket bekvämt. För att kunna använda produkten under en längre tid är det nödvändigt att installera den bort från värmeenheter och inte lämna den i direkt solljus. Undvik kontakt med djur.

Bild
Bild

Olika sorter

Det finns många typer av sängar. De skiljer sig åt i funktion och syfte.

Transformatorn har hög hållfasthet . Omformar fritt sin form från en soffa till två separata enkelsängar. Modellen är ganska mångsidig, används ofta på semester och hemma. Det är mycket bekvämt att vila och sova på det, det är möjligt att rymma från 2 till 4 personer.

Bild
Bild

Konstruktion, bestående av 2 fack: ram och inbyggd madrass, har tvärgående och längsgående ribbor av varierande hårdhet. Modellerna har en hög kostnad och ett långt dagligt liv. För bekväm användning använder tillverkarna en vinylbaserad film som övermaterial. Sådana modeller kan mycket väl ersätta en vanlig säng.

Skiljer sig till låg kostnad jämfört med en vanlig säng.

Bild
Bild

De bästa sömnmodellerna är de som är utrustade med nackstöd . De är lätta, lätta att tömma och transportera. Vid tömning har de små dimensioner. Passar enkelt in i garderoben. Sådana sängar kan antingen vara med en stationär pump eller med en oberoende. Alternativen är dubbel, singel och modeller för barn.

Bild
Bild

För säkrare användning sängar med hjälpkameror och sidofångare finns. De förhindrar oväntade fall och glider under sömnen. Tillhandahålls för barn från 3 års ålder. Har ingen negativ inverkan på barnets hälsa. Finns med avtagbart madrassöverdrag.

Bild
Bild

Modeller utrustade med en inbyggd elektrisk pump är avsedda för daglig användning. De blåser snabbt upp och tömmer, har en ganska påtaglig vikt, därför är de inte särskilt lämpliga för transport och frekventa rörelser. Sängen levereras med en extra hand- eller fotkompressor, som gör att du kan blåsa upp madrassen i avsaknad av el.

Bild
Bild

Bäddsoffan har många positiva egenskaper . Den fälls enkelt och tar minst ett utrymme, perfekt för avkoppling och sömn. Det rengör bra tack vare materialet som inte absorberar lukt och inte absorberar smuts. Ett stort sortiment av dessa typer gör att du kan välja en modell av alla storlekar.

Bild
Bild

Uppblåsbara madrasser med ortopediska funktioner kan användas på en sängram. De är bra för personer med ryggproblem, liksom för barn när de utformar sin hållning. Tack vare det höghållfasta materialet och den extra styvheten är det ingen oväntad glidning.

Bild
Bild

Tillverkare

För närvarande är ett stort antal företag engagerade i produktion av uppblåsbara möbler. Produkterna är mycket efterfrågade, så tillverkare försöker varje år att införa olika innovationer i produktionen av uppblåsbara sängar, förbättra kvaliteten och också hålla kostnaden inom ramen för tillgänglighet.

Bild
Bild

Det finns flera företag bland de ledande varumärkena

Intex - ett företag för produktion av uppblåsbara produkter. I över 40 år har det varit känt världen över för sin produktion av uppblåsbara sängar, pooler, madrasser och mycket mer. Företaget kännetecknas av en stor produktion, har sina filialer i många länder i världen, där cirka 14 000 personer är anställda. Märket tillverkar produkter av hög kvalitet till ett överkomligt pris.

Det är pålitligt och hållbart, miljövänligt. Alla varor är omfattande testade på modern teknik.

Bild
Bild

Bestway Group - företaget för produktion av uppblåsbara produkter grundades 1993 av tillverkare från USA och Kina. Den är känd över hela världen och ger sina konsumenter kvalitetsprodukter i alla länder. Tack vare den korrekta organisationen av produktionen utökade företaget sina möjligheter. Det har 4 stora fabriker, ett stort antal kontor på olika kontinenter i världen. Bestway tillverkar uppblåsbara möbler, simbassänger, båtar med mera. Varje år ändrar produkterna design och funktionalitet.

Det överkomliga priset gör att även den mest budgetköpande köparen kan köpa produkten.

Bild
Bild

Hur väljer man?

För att välja en lämplig sängmodell måste du först och främst bestämma produktens storlek, form och volym. Det finns också några viktigare kriterier.

Tillverkaren och hans auktoritet spelar en viktig roll, eftersom företräde alltid ges till beprövade företag

Bild
Bild

Priset måste matcha kvaliteten. Billiga produkter kan inte vara av hög kvalitet. Vid tillverkning av högkvalitativa varor används dyra material, därför blir priset på den färdiga produkten högt. Det finns ingen obehaglig lukt i sådana modeller

Bild
Bild

Garantin ges för hela produktsortimentet. Ju längre garantitid, desto högre produktkvalitet

Bild
Bild

Var uppmärksam på förstyvningarna när du väljer säng. På hållbara modeller ska de vara laterala och se ut som celler. Styrkan hos sådana sängar säkerställs genom att sy vertikala skär med en laser. En sådan yta fördelar belastningen på ryggraden jämnt

Om förstyvningarna har ett längsgående arrangemang är en sådan modell inte tillförlitlig.

Bild
Bild

Tillverkningsmaterialet är av särskild vikt. Tillverkare använder främst två typer: plast och vattentät vinyl. Plastprodukter har en slät yta, tvättas väl, men sömn på sådana produkter är mycket obehagligt

En hal yta provocerar starkt att sängkläderna glider, det blir ständigt förvirrat och skrynkligt.

Sängar är baserade på vattentät vinyl och har en sammet finish så att sängkläderna ligger jämnt och inte rullar av. Det lämpar sig bra för rengöring, absorberar inte fukt . Men vid temperaturer under noll hårdnar en sådan yta och blir spröd.

Rekommenderad: