Uppblåsbar Soffa (70 Bilder): Intex -modeller Och En Bivan, Uppblåsbar Med Luft Och Utan Pump, Banana Air Sofa Schäslong, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Uppblåsbar Soffa (70 Bilder): Intex -modeller Och En Bivan, Uppblåsbar Med Luft Och Utan Pump, Banana Air Sofa Schäslong, Recensioner

Video: Uppblåsbar Soffa (70 Bilder): Intex -modeller Och En Bivan, Uppblåsbar Med Luft Och Utan Pump, Banana Air Sofa Schäslong, Recensioner
Video: Blow Up Couch! Debunking The Myth - Comfortable or Crappy? How To & Review 2024, April
Uppblåsbar Soffa (70 Bilder): Intex -modeller Och En Bivan, Uppblåsbar Med Luft Och Utan Pump, Banana Air Sofa Schäslong, Recensioner
Uppblåsbar Soffa (70 Bilder): Intex -modeller Och En Bivan, Uppblåsbar Med Luft Och Utan Pump, Banana Air Sofa Schäslong, Recensioner
Anonim

Om gästerna oväntat kommer till ditt hus, oroa dig inte för att det inte finns någonstans att ordna dem för natten - att köpa högkvalitativa och originella uppblåsbara möbler kommer snabbt att lösa alla dina problem. Den mest populära modellen av sådana möbler är en uppblåsbar soffa - en bekväm enhet som är lätt att förvara för tillfället på en skåphylla. Vid behov kan den användas för att snabbt organisera en bekväm sovplats.

Bild
Bild

Funktioner, fördelar och nackdelar

När du väljer den mest lämpliga typen av uppblåsbara möbler bör du vara uppmärksam på en intressant uppblåsbar soffa som enkelt och snabbt kan förvandlas till en sovplats - en sådan enhet består vanligtvis av 2-3 sektioner eller block som snabbt utvecklas som en "bok" ".

Om du väljer en uppblåsbar soffa av hög kvalitet med en sovplats får du både en bekväm sittplats och en bekväm säng.

Bild
Bild

Bland de främsta fördelarna med sådana produkter är:

  • Kompakthet . När dina gäster är borta kan du snabbt släppa ut luften från den uppblåsbara soffan och skicka den till förvaring antingen i garderoben eller i garderoben, där den inte tar mycket plats.
  • Rörlighet . Du kan alltid ta en sådan soffa med dig till dacha, till naturen eller på en vandring. I det här fallet behöver du bara köpa en bra väska för den bekvämaste transporten av en sådan uppblåsbar modell.
  • Bekväm användning . Soffan kan blåses upp tillräckligt snabbt - och lika snabbt vikas för senare förvaring.
  • Lätthet - du kan enkelt flytta soffan till den del av rummet du vill ha.
  • Hygien . Tack vare de material som sådana möbler är tillverkade av kommer den inte att tillåta fukt att passera, absorbera svett och vätskor som spillts ut på den.
  • Ganska överkomligt pris . Att köpa en original uppblåsbar soffa kommer att kosta dig mycket mindre än att köpa en extrasäng eller hopfällbar säng.
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är värt att omedelbart lyfta fram nackdelarna med en uppblåsbar soffa, som är karakteristiska för uppblåsbara möbler i allmänhet:

  • Ryggradsproblem . Om du tänker sova i en sådan soffa varje dag kan du inte undvika sådana problem i slutändan. Under drift böjer denna produkt sig under den betydande vikten hos personen som sover eller sitter på den, så det finns inget nödvändigt stöd för ryggraden. Vissa uppblåsbara soffor kan vara både tätare och hårdare än andra modeller, men de kan fortfarande inte kallas ortopediska.
  • Snabbt slitage . Vanligtvis håller alla sängar i många år, eftersom en bra tillverkare gör möbler för att sova så gott som möjligt. Uppblåsbara möbelmodeller slits ibland efter några månader.
  • Låg hållfasthet . Om du har djur hemma kan de snabbt skada din nya soffa och du kommer inte längre att kunna använda den.
Bild
Bild
Bild
Bild

Enhet, former och storlekar

Om du verkligen vill veta hur en uppblåsbar soffa är uppbyggd, kommer du självklart att vara intresserad av informationen om att alla uppblåsta soffor idag är gjorda av PVC (polyvinylklorid). I sig är detta material en tunn vinylfilm med tillsats av olika typer av polymerer, vilket gör denna film så stark som möjligt.

Det är dock mycket känsligt för punkteringar, så det är bäst att hålla vassa föremål borta från uppblåsbara föremål.

Bild
Bild
Bild
Bild

Inuti PVC -kammaren finns en ram som gör att soffan kan hålla önskad form. I detta fall är ramen av två typer:

  • från längsgående förstyvningar, som är sammankopplade;
  • från tvärgående revben, som är oberoende av varandra (därför är sådana ramar mer hållbara och pålitliga).
Bild
Bild
Bild
Bild

Moderna möbelfabriker erbjuder konsumenter uppblåsbara bäddsoffor i olika storlekar, för alla smaker:

  • enkelsängar - med en bredd på 60-90 cm;
  • en och en halv - med en bredd på 100-120 cm;
  • dubbel - med en bredd på 150-190 cm.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En enda pösig soffa är mest lämplig för ett tonåringsbarn; för en vuxen i standardbyggnad är det fortfarande bättre att välja en bekvämare och en halv soffmodell. En stor tvåsitsig soffa är lämplig för ett familjepar att koppla av.

Bild
Bild

Om du äntligen bestämde dig för att köpa sådana bekväma uppblåsbara möbler för ditt hem, tänk sedan på vilken form som är bäst att välja innan du går till affären:

Uppblåsbara soffor för att sitta och sova är vanligtvis rektangulära i form, men de är tillverkade för heminredning modeller av ovala och halvcirkelformade former … En rund soffa kan ha olika former. Den kan utformas för två personer, eller den rymmer mer än sex personer åt gången.

Bild
Bild

Rektangulär soffa , som kan vara 180-200 cm i diameter, så många köpare väljer idag den runda versionen. Den mini rektangulära soffan är en utmärkt sovplats för ett litet barn.

Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

De första uppblåsbara sofforna dök upp på 1800 -talet, de annonserades ganska aktivt och var främst avsedda att användas på tåg. Idag finns det ett stort antal olika sorter av denna typ av möbler, bland vilka du säkert hittar den modell som passar din smak bäst.

Bild
Bild

Bäddsoffa

Detta är ett mycket bra alternativ för att omvandla uppblåsbara möbler. Bäddsoffan kan snabbt ändra form från en vanlig uppblåsbar sittgrupp med stora vadderade armstöd till en dubbelsäng. Materialet från vilket sådana möbler skapas rynkar faktiskt inte, det tål även allvarliga belastningar och konstanta förvandlingar.

För att göra produkten behaglig och mjuk vid beröring är många modeller belagda med en flockad beläggning som har antistatiska egenskaper.

Bild
Bild
Bild
Bild

Även de största bäddsofforna, när de är hopfällda, tar väldigt lite plats, vilket gör att de kan förvaras i ett litet fodral eller en låda.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om du gillar multifunktionella saker, bör du köpa en 5-i-1 bäddsoffa, för om det behövs kommer det att spela en roll:

  • dubbelsäng;
  • när den viks på mitten - en bekväm barnsäng;
  • bekväm tresitsig soffa för avkoppling och tv-tittande;
  • en stor kaj med ryggstöd för en stor familj;
  • en vanlig stol.
Bild
Bild
Bild
Bild

Schäslong

En utmärkt transformerande del av moderna uppblåsbara möbler är en schäslong " Luftsoffa ", som kan fungera som en hängmatta, och som en stol, och som en vanlig soffa.

Den är utformad för människor som gillar att koppla av bekvämt i parker, utomhus och hemma.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Beavan: användningsfall

Uppblåsbara bivanar dök upp för inte så länge sedan, men har redan blivit en extremt populär typ av uppblåsbar produkt - på grund av deras bekvämlighet, höga kvalitet och säkerhet under användning. Alla som någonsin har haft en chans att sitta eller ligga på denna ovanliga uppblåsbara produkt noterar bara fantastisk komfort.

Bild
Bild

Bivan är en original bärbar uppblåsbar "soffa" som enkelt kan flyttas med dig och pumpas upp utan krångel på 15-20 sekunder, utan att använda en pump . Beavan finns i olika sorter (soffa hängmatta, väska, banan), som alla har följande egenskaper

Bild
Bild

För att blåsa upp en sådan bivouan måste du sprida ut den, vinka den, fylla ramen med luft och mycket snabbt är produkten klar att användas . En specialdesignad ventil kommer säkert att hålla luft inne i denna mångsidiga soffa. En campingbivan kan särskiljas - den är lätt nog för att röra sig, för att simma.

Detta är en underbar solstol om du gillar att sola.

Bild
Bild

Många modeller av bivaner är perfekta för alla interiörer:

  1. Dina barn kommer att älska att hoppa på bivouan eftersom den är tillverkad av slitstarkt material som tål även aktiv barns lek.
  2. Det kommer att vara användbart för dig på landet, för att koppla av i skuggan under ett träd eller sola.
  3. Om du ofta besöker platser där du måste vänta länge (till exempel flygplatser, tågstationer), så kommer väntetiden att passera för dig under de mest bekväma förhållandena med hjälp av en bekväm bivan.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om du föredrar att använda uppblåsbara möbler med en pump, kan du alltid hitta en hopfällbar bivan-modell med en inbyggd pump. Det kommer att vara bekvämt att fälla in den i bilen när du åker på semester.

Bivan är en bärbar version av uppblåsbara möbler och kommer därför vanligtvis med en praktisk förvaringspåse.

Bild
Bild

Pumpningstyper

För att blåsa upp en sådan PVC -soffa måste du i alla fall använda en pump, eftersom du kommer att blåsa upp den för länge med dina egna lungor. För många moderna modeller av sådana soffor används speciella inbyggda pumpar. I andra modeller säljs pumparna komplett med själva produkten. Det finns dock också modeller för vilka du måste köpa pumpar separat.

Bild
Bild

Enligt sin typ är pumpar för uppblåsbara möbler hand, fot, el. Det är att föredra att omedelbart köpa en elektrisk pump, eftersom den blåser upp soffan på bara ett par minuter, men för detta måste du ha tillgång till elnätet. Vid vandringar används billigare pumpar (hand och fot), men när du använder dem måste du göra betydande fysiska ansträngningar. Om du behöver den mest kompakta modellen av en uppblåsbar säng, är det bättre att omedelbart välja lätta modeller med en inbyggd pump.

Det finns modeller som Lamzac -sofforna . I stark vind blåser de upp utan att använda en pump, vilket är desto mer fördelaktigt om du går en promenad och inte vill slösa tid på att organisera en viloplats.

Bild
Bild

Färg

Många köpare köper en uppblåsbar bäddsoffa de gillar eller andra modeller av uppblåsbara möbler utan att ens tänka på deras färg. Detta är ganska förståeligt om man köper en bivan -modell som kommer att användas överallt. Det blir otroligt svårt att matcha färgen till den ständigt föränderliga miljön och interiören.

Bild
Bild

En annan sak är om du köper en modell som nästan säkert inte kommer att lämna ditt hem, och du tänker använda den tillräckligt ofta i ditt hem. I detta fall är färgmatchning till inredningen helt enkelt ett måste:

Ljusa färger uppblåsbara soffor används bäst i barnrum - crimson, ljusgröna, gula soffor kommer till nytta här.

Bild
Bild

Neutrala eller klassiska färger uppblåsbara möbler kommer till nytta i sovrummet, hallen, vardagsrummet, där de ska vara i harmoni med inredningen.

Bild
Bild

Svart bäddsoffa med kontrasterande kuddar kommer att se bra ut i ett ljust rum

Bild
Bild

Tillverkare erbjuder en helt enkelt underbar färgpalett - från svarta, vita och gråa nyanser till fuchsia-, militär- och elfenbensfärger. Du kan i alla fall köpa färgade uppblåsbara möbler efter eget tycke, men glöm inte att fel färg helt kan förstöra intrycket av dina gäster om hemmet.

Varumärken

För närvarande är ett ganska stort antal tillverkare redo att erbjuda dig sina ursprungliga modeller av uppblåsbara soffor i olika former och storlekar, funktionella parametrar och kvalitetsegenskaper. Men inte alla vet vilka märken som är värda att uppmärksamma i första hand.

Bild
Bild

LamzacDream

En av de mest kända och största tillverkarna av uppblåsbara produkter är det nederländska företaget LamzacDream, vars uppblåsbara produkter under varumärket Lamzac har varit mycket populära bland konsumenterna länge.

Bild
Bild

Ett särdrag hos sådana uppblåsbara solstolar är ett utmärkt pris med hög kvalitet, hållbarhet och allergivänlighet. "Spring" är en uppblåsbar soffa, smeknamnet "flygande". På ett par sekunder, med ett vindpust, blåser det upp och förbereder sig snabbt för drift.

Intex

Intex erbjuder konsumenten ett urval av olika storlekar av utmärkta uppblåsbara sängar, kuddar, madrasser, soffor och fåtöljer - i olika färgvarianter, för barn och vuxna. Styrka och hållbarhet är huvuddragen i produkterna från denna tillverkare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bästa vägen

Det världsberömda BestWay -märket är ett imponerande utbud av premiumuppblåsbara produkter, bland vilka du enkelt kan hitta uppblåsbara sängar och madrasser (både för hemmabruk och för resesyfte). Soffor från BestWay kännetecknas av sin ljusa design, pålitliga material och utmärkta prestandaegenskaper.

Bild
Bild
Bild
Bild

Airbliss

Airbliss erbjuder uppblåsbara soffor med en ovanlig design som skiljer sig från standardalternativen och låter dig mer bekvämt spendera tid hemma eller utomhus. Huvudmaterialet för tillverkning av soffor är lätt och elastisk polyester, och det förseglade locket är tillverkat av hållbar polyeten.

Tamac

Uppblåsbara produkter från den ukrainska tillverkaren Tamac skiljer sig från andra tillverkares produkter genom sitt ganska överkomliga pris och mycket låga vikt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Banan "Air Sofa"

Det vitryska företaget som producerar snygga och bekväma Banana "Air Sofa" -soffor är också mycket populärt idag i många länder i världen. Dess produkter kännetecknas av sådana anmärkningsvärda egenskaper som hållbarhet, motståndskraft mot temperaturförändringar och formhållning i 72 timmar.

Bild
Bild

Hur väljer man?

Om du bestämmer dig för att köpa sådana möbler, bör du känna till de grundläggande kriterierna för att slutligen köpa en kvalitetsprodukt, och inte en billig falsk. Snälla notera följande:

  1. Var uppmärksam på tygets kvalitet , kontrollera med säljaren exakt vilka material den uppblåsbara soffan eller schäslongen som du bestämde dig för att köpa är gjord av. Om du har det minsta tvivel om att detta material är av hög kvalitet, vägra ett sådant köp. En soffa av lågkvalitativt material kommer snabbt att riva.
  2. Lås, som är utformad för att hålla luft i produkten under lång tid måste vara tillräckligt stor och robust. Om det är litet, kommer det under trycket av en luftström att ständigt "ta ut" från soffan, och det kommer att blåsa bort tillräckligt snabbt.
  3. Uppskattar också lukten från produkten … Antag inte att redan existerande obehagliga lukter försvinner med tiden.
  4. Ta en närmare titt på ytan på de uppblåsbara möbler du väljer - Anslutning av sömmar efter deras utseende bör inte orsaka misstankar.
  5. Soffans utseende kan också ha en speciell betydelse för dig , därför, när du köper, be säljaren att visa modellen i ett expanderat (uppblåst) tillstånd, så att du kan se till att detta är exakt den modell som du ursprungligen ville köpa till dig själv.
  6. Det är möjligt att du kommer att vara intresserad av soffmodeller med ytterligare inbyggda tillbehör . - som en produkt för att sätta i koppar, inbyggda pumpar, förvaringspåsar.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur man bryr sig?

Uppblåsbara soffor kräver inget särskilt underhåll:

  1. Efter användning behöver de bara torkas med en fuktig trasa .… Om det kommer smuts på soffans yta kan de avlägsnas med en mild tvålösning, men olika starka blekmedel kan inte användas.
  2. Du kan använda en liten dammsugare för att ta bort damm och smulor . Detta måste dock göras med största försiktighet för att inte skada ytan.
  3. Kontrollera att den uppblåsta soffan inte har några vassa eller vassa föremål innan du lägger den på golvet . Ibland kan till och med en vanlig barnleksak allvarligt skada klädseln på en sådan soffa.
  4. Vid låga temperaturer tappar PVC sin elasticitet . Om du förvarar din tömda soffa på ett svalt ställe, innan du använder produkten, måste du stanna inomhus i flera timmar och "vänja dig" vid rumstemperaturen, annars kan det deformeras.

Håll dina husdjur borta från uppblåsbara möbler. För att inte skada soffans inre skiljeväggar ska du inte stå eller hoppa på den länge.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Om du ska gå till affären och köpa en uppblåsbar soffa där av en viss tillverkare, du bör noggrant läsa recensioner av de konsumenter som redan har köpt den produkt som intresserar dig - på så sätt kan du snabbt göra ett val:

Uppblåsbara soffor från Intex är ergonomiska , de fälls ut i en stor koja, tål upp till 200 kg vikt, vilket gör att en hel familj får plats på den. Dessa produkter utvecklas snabbt, de är mycket bekväma för vila och är bra för att sova.

Bild
Bild

Uppblåsbara soffor från Lamzac kan användas under olika temperaturförhållanden - även på snö i bergen. Sofforna tål belastningar på upp till 250 kg, de är rörliga och ergonomiska.

Bild
Bild

Banan uppblåsbara soffor kan användas av vuxna och barn , studenter på semester och affärsmän under lunchen, hemmafruar hemma, förare och turister stannade. Produktens material är vattentätt och hållbart.

Bild
Bild
Bild
Bild
  • Uppblåsbara konvertibla soffor från bäddsoffa är måttligt styva produkter med en livslängd på minst tre år. De rör sig perfekt både vikta och utfällda.
  • Airbliss -soffor håller luft i cirka 12 timmar , de är bra för en picknick, har många färgvariationer, mjuka och bekväma, lämpliga för avkoppling och trevliga drömmar.
Bild
Bild

Produkter och tjänster Bästa vägen skiljer sig åt i olika storlekar, anständigt utseende, produktens material håller perfekt sängkläderna. Under sömnen glider det inte till golvet tack vare soffans präglade yta.

Bild
Bild
Bild
Bild

Intex -soffor är mycket populära bland konsumenter , som talar mycket bra om produktens bekvämlighet, kompakthet, mångsidighet. Av recensionerna att döma kan det noteras att uppblåsbara soffor från denna tillverkare är ett utmärkt alternativ för både hem- och friluftsliv.

Bild
Bild

Vackra och originella idéer i inredningen

När du köper snygga och billiga uppblåsbara möbler är det också värt att överväga alternativ för placering i ditt hem. Detta är särskilt viktigt för de uppblåsbara soffor som du kommer att använda ständigt, och inte då och då, ta ut dem från omslaget bara för att organisera en sovplats för dina gäster.

Bild
Bild

Många designers tror att uppblåsbara möbler (oavsett om det är en fåtölj eller en säng, en soffa eller en madrass) är för opresentabla och ovärdiga. Sådana möbler kan skapa en illusion av att dess ägare helt enkelt inte kan köpa en vanlig mjuk soffa. Andra designers tror att en uppblåsbar soffa är en oföränderlig framgång, och du bör bara vara stolt över närvaron av sådana möbler i ditt hem.

Den bästa idén skulle vara att placera en uppblåsbar soffa i ditt vardagsrum . Så du kommer omedelbart att ha flera extra platser för de familjemedlemmar som inte alltid hittar en plats för sig själva i en vanlig soffa.

Med tanke på produktens rörlighet kan du flytta den till den plats du behöver efter behov.

Bild
Bild

En ljus och rund uppblåsbar soffa kommer att se bra ut i ett barnrum eller i ditt sovrum . Här kan du vila, koppla av, läsa en bok och sängen kan bara användas som sovplats.

Barn i soffan kan också leka och koppla av.

Bild
Bild

En ljusorange soffa kommer att se bra ut i ett ljust rum . Monokroma vita färger kommer bara att betona den snygga designen.

Bild
Bild

Med rätt val kan du köpa en ny original möbel för att dekorera ditt hem. Du bör ta valet av den lämpligaste produkten så seriöst som möjligt, så att du får de perfekta möblerna och kommer inte ångra ditt beslut.

Rekommenderad: