Bestway Uppblåsbar Säng: En översikt över Modeller Med Inbyggd Pump, Fördelar Och Nackdelar

Innehållsförteckning:

Video: Bestway Uppblåsbar Säng: En översikt över Modeller Med Inbyggd Pump, Fördelar Och Nackdelar

Video: Bestway Uppblåsbar Säng: En översikt över Modeller Med Inbyggd Pump, Fördelar Och Nackdelar
Video: Luftbädd Asaklitt - Praktisk, uppblåsbar extrasäng. 2024, April
Bestway Uppblåsbar Säng: En översikt över Modeller Med Inbyggd Pump, Fördelar Och Nackdelar
Bestway Uppblåsbar Säng: En översikt över Modeller Med Inbyggd Pump, Fördelar Och Nackdelar
Anonim

Bestway uppblåsbara sängar är innovationer bland uppblåsbara möbler som gör det möjligt att byta ut en fullvärdig sovplats i huset. När du väljer en av modellerna är det nödvändigt att ta hänsyn till ett antal faktorer, samt ta hänsyn till de viktigaste fördelarna och nackdelarna med Bestway -sängar.

Särdrag

Uppblåsbara sängar har ett antal funktioner. Först och främst är en sådan möbel mobil, eftersom det är möjligt att blåsa upp den i vilket rum som helst med en pump, som också är inbyggd i vissa modeller. Sängen kan enkelt lösa flera problem: byte av rammöbler under renoveringen, som en tillfällig sovplats . Och även en uppblåsbar säng är bekväm att ta med sig på semester. Uppblåsbara möbler har en viktig egenskap, till exempel hypoallergenicitet, vilket är ett absolut plus. På grund av bristen på klädsel finns det ingenstans att samla damm, och ytan på de uppblåsbara modellerna är lätt att rengöra.

Det är också värt att notera att Bestway -modellerna är tillverkade av innovativa material. Trots tunnheten har materialet ett antal fördelar: motstå temperatur- och belastningsförändringar, elasticitet, motståndskraft mot ultravioletta strålar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Naturligtvis har en uppblåsbar säng sina nackdelar . Dessa inkluderar bristen på en fullvärdig ortopedisk soffa, vilket kan påverka hälsan hos ryggraden negativt. Dessutom, vid konstant användning är den uppblåsbara sängen ganska lätt att skada - detta kommer att leda till slitsar och konstant tömning under sömnen. Och även köpare noterar en sådan egenskap hos uppblåsbara sängar som "hängmattaeffekten", det vill säga att madrassen verkar sjunka under vikten av en person.

Bild
Bild

Räckvidd

Sortimentet hos Bestway -företaget är ganska brett. Företaget är specialiserat på tillverkning av uppblåsbara produkter, inklusive sängar. Linjen innehåller dubbelsängar och enkelsängar. MEN köpare erbjuds också alternativ med och utan inbyggd pump.

Den inbyggda pumpen underlättar användningen av sängen.

Bild
Bild

Designen på Bestways uppblåsbara möbler är enkel och lakonisk, presenterad i flera färger (svart, grå, blå). Priserna är tillgängliga för varje budget. Sortimentet erbjuder kajbredder från 97 till 137 cm och höjder från 20 till 74 cm . Och det finns också ett urval av modeller med olika grader av madrasshårdhet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Till exempel, uppblåsbar säng Soft-Back Elevated Airbed (Queen) med en inbyggd pump som mäter 226x152x74 cm - den dyraste modellen. Det är en fullvärdig säng med en ortopedisk madrass, ryggstöd, hårda sidor. En sådan modell kommer att vara en utmärkt ersättning för sängen, med hänsyn till alla fördelar med en sådan ersättning.

Bild
Bild

Hur väljer man?

Väljer en alternativ ersättning för en sovplats, det är värt att uppmärksamma ett antal kriterier.

  • Madrass . Graden av dess styvhet och ytterligare septa kan positivt påverka sömnkvaliteten och hälsan.
  • Förekomsten av en inbyggd pump . Naturligtvis kommer detta alternativ att göra det lättare att blåsa upp produkten.
  • Storleken . Tillverkare erbjuder både enkelsängar och dubbelsängar.
  • Material . Du bör välja det mest slitstarka och motståndskraftiga mot mekaniska skador.
  • Ventilens täthet . Du bör ägna särskild uppmärksamhet åt denna punkt. Tillräcklig täthet eliminerar behovet av konstant uppblåsning av produkten.

Recension av Bestway uppblåsbara säng i videon.

Rekommenderad: