Uppblåsbar Säng Intex: Välj Med En Inbyggd Pump, Dubbel Och Enkel, Barnkammare Med Nackstöd

Innehållsförteckning:

Video: Uppblåsbar Säng Intex: Välj Med En Inbyggd Pump, Dubbel Och Enkel, Barnkammare Med Nackstöd

Video: Uppblåsbar Säng Intex: Välj Med En Inbyggd Pump, Dubbel Och Enkel, Barnkammare Med Nackstöd
Video: 5 Best Air Mattress On Amazon - Top Air Bed To Buy On 2019 2024, April
Uppblåsbar Säng Intex: Välj Med En Inbyggd Pump, Dubbel Och Enkel, Barnkammare Med Nackstöd
Uppblåsbar Säng Intex: Välj Med En Inbyggd Pump, Dubbel Och Enkel, Barnkammare Med Nackstöd
Anonim

Det amerikanska märket Intex har producerat uppblåsbara produkter för hem, sommarstugor och turism i många år. Företagets produkter är mycket populära. I den här artikeln kommer vi att titta på fördelar och nackdelar med Intex -sängar, prata om de mest populära modellerna och ge användbara tips för att välja dessa produkter.

Särdrag

Uppblåsbara sängar Intex kommer att vara den optimala ersättningen för den sovjetiska hopfällbara sängen, i motsats till vilka de inte kräver mycket utrymme och när de är vikta lätt kan passa i garderoben. Produkten kan snabbt pumpas upp med hjälp av en pump och organisera en fullvärdig sovplats . Varorna från det amerikanska företaget är gjorda av högkvalitativa råvaror med vinylbeläggning, vilket säkerställer en lång livslängd och förhindrar att veck visas.

Halkskyddet förhindrar att sängkläderna skrynklas eller glider av.

Bild
Bild

Interna skiljeväggar är jämnt fördelade över madrassen, de gör att du tål mycket vikt och inte deformerar produkten. Intex erbjuder ett brett utbud av madrasser, bland vilka det finns ortopediska modeller, där rundade skiljeväggar låter dig jämnt stödja ryggen på den som sover på sängen. Det finns singlar, dubbelrum och en och en halv enheter.

Vissa produktlinjer är utrustade med avancerad Dura-Beam-teknik. Insidan av dessa sängar består av polyesterfibrer för att säkerställa långsiktig hållbarhet. Premiärlinje - en av de nyaste i Intex -kollektionen. Sidan och botten av de uppblåsbara produkterna är tillverkade av laminerad PVC. Detta minimerar risken för oavsiktlig punktering. Dessutom finns en stor uppblåsbar kudde, som blir oumbärlig för vandring eller fiske.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modellutbudet av det amerikanska märket inkluderar madrasser med en inbyggd kudde, som förvandlar produkter som kan förvandlas till en bekväm soffa. Dessa uppblåsbara sängar är optimala för sommarstugor . Det finns också babyprodukter skräddarsydda för spädbarns behov. De flesta av dessa möbler är utrustade med en låg sida för att förhindra att barnet faller under sömnen. När den är hopfälld blir vilken enhet som helst kompakt och passar enkelt i en förvaringspåse. I denna form kan produkten läggas i en garderob eller döljas under en säng.

Modern teknik gör det möjligt att skapa den mest bekväma strukturen för kroppen, tack vare vilken produkterna har optimal styvhet. Detta säkerställer vilsam sömn hela natten. Intex uppblåsbara sängar har en hög slitstyrka, de är gjorda av slitstarkt gummi, men är samtidigt lätta.

Den högsta tillåtna belastningen för denna möbel är 150 kg. Det bör också noteras att priserna på mobila enheter är ganska överkomliga.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En enorm fördel med det amerikanska märket uppblåsbara möbler är dess fördelaktiga effekt på kroppen under sömnen. Madrassen håller ryggmusklerna avslappnade utan att störa blodtillförseln. Dessa produkter kommer att behålla sitt snygga utseende länge. Det tar max 5 minuter att sätta upp sängen . De flesta modellerna är utrustade med en inbyggd pump och en kompakt styrenhet, där du kan ta bort sladden efter uppblåsning.

Tyvärr har dessa madrasser vissa nackdelar. Först och främst måste det sägas att sådana möbler inte är lämpliga för mycket överviktiga. Även om sängen kan bära mycket vikt betyder det inte att personen kommer att trivas med att använda den. Det kommer att vara obekvämt att sitta på en låg modell, och att komma upp från det kommer att bli ännu svårare . Det bör också beaktas att dess produkter är avsedda för daglig användning.

De är utformade för tillfällig användning i landet, medan de väntar på möbler eller på en campingtur. Detta är perfekt om gästerna övernattar efter semestern. På så sätt kommer sängen att hålla i många år.

Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

Intex erbjuder ett brett utbud av uppblåsbara sängar. Låt oss överväga de mest populära modellerna.

Enda

Intex 64116

Produkten mäter 99 x 191 x 30 cm och tål en vikt på upp till 136 kg. Enheten är utrustad med en inbyggd elektrisk pump och är tillverkad med Fiber-Tech-teknik, vilket innebär närvaro av högkvalitativa polyesterbafflar med fibrer som ger maximal bekvämlighet. Fibrerna ändrar inte form även efter långvarig användning.

Produkten tar automatiskt formen av din kropp . Ytan är tillverkad av mycket slitstark vinyl och tillåter inte att vatten passerar igenom. En 220V pump blåser upp möbler på 3 minuter. Det finns ytterligare en ventil som du kan pumpa produkten manuellt med. Inkluderar en förvaringspåse för enkel transport. Pris - 3296 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Intex 64122

Den enkla uppblåsbara sängen för barn på 99 x 191 x 47 cm tål en belastning på 136 kg. Produkten är tillverkad med den nya Fiber-Tech-tekniken, som ger maximal komfort medan du sover. Interna skiljeväggar är täckta med slitstarka fibrer som förhindrar nötning och ökar sängens livslängd. Ytans hårdhet kan justeras oberoende genom att blåsa upp madrassen lite tätare.

Flockskyddet tillåter inte att vatten passerar igenom. De blå uppblåsbara möblerna är utrustade med en 220V elektrisk pump, som blåser upp produkten på 2 minuter. Det finns också ett extra hål för självuppblåsning. Setet innehåller en påse för förvaring och transport av madrassen. Kostnaden är 3542 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dubbel

Queen Comfort-Plush High Rise Airbed

King size -säng med nackstöd mått 203 x 152 x 56 cm De tvärgående skiljeväggarna i enkammarkonstruktionen är täckta med polyesterfibrer, vilket ökar produktens hållbarhet. Dura-Beam-teknik ökar sömnkomforten.

Ytan på modellen har ett vinylskikt som förhindrar att sängkläderna glider under sömnen. Den inbyggda 220V elektriska pumpen blåser upp möblerna på 5 minuter. Det finns ett hål för manuell inflation. Setet innehåller en påse för enkel förvaring eller transport av den uppblåsbara sängen. Pris - 8555 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

En och en halv

Full Comfort-Plysch Mid Rise Airbed

Produkten som mäter 37X191X33 cm är gjord på grundval av innovativ teknik. Vinylytan med ökad slitstyrka och hållfasthet har god elasticitet och tål en vikt på upp till 150 kg. Samtidigt hakar eller deformeras inte möblerna. Den inbyggda pumpen gör att sängen kan pumpas upp på 4,5 minuter. Mo -hårdhetsnivå; men att reglera dig själv. Modellens yta möjliggör maximal avslappning under sömnen. Velourlocket förhindrar att arket skrynklas, även under rastlös sömn . Inkluderar förvaringspåse. Pris - 7542 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Valbara kriterier

Tänk på följande faktorer när du köper en uppblåsbar säng.

Form

Olika former gör att du kan välja möbler för alla rum

  • Transformator . Stolsängar och bäddsoffor är praktiska och mångsidiga. När de är vikta är de möbler för vardagsrummet, när de är utfällda är de en utmärkt plats att sova.
  • En cirkel . Denna form är idealisk för ljusa människor som föredrar icke-standardiserade lösningar. De ser original ut, men tar mycket plats.
  • Schäslongsäng . Perfekt för ett sommarlov på landet. Madrassen har uppblåsbara armstöd och ryggstöd. De kan tas bort och användas som säng.
  • Rektangel . Mest populära produkter. De är optimalt formade och tar liten plats. Passar perfekt i alla rum.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Yttyp

Företaget erbjuder flera topplackalternativ

  • Textil . Tunna textilier används för billiga modeller. Denna yta är lätt att rengöra och vattenavvisande.
  • Velour … Högbeläggningen har ökad slitstyrka och hållfasthet. Det är halkfritt och förhindrar att sängkläder rör sig.
  • Lyxig kuddeöverdel … Ett speciellt lager med luftceller som säkerställer fri luftcirkulation. Tack vare detta anpassar sig ytan till människokroppens kurvor och bidrar till maximal avslappning och en känsla av komfort.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Valfri utrustning

När du köper uppblåsbara möbler, var också uppmärksam på den funktionella sidan. Det amerikanska märket erbjuder sängar med både externa och inbyggda pumpar . Om du bara ska använda produkten inomhus kan du ta en enhet med en inbyggd pump som ansluts till elnätet. Modellen är snabbt klar att användas och töms lika snabbt. När den är hopfälld tar den inte mycket plats.

Om Intex -enheten köps för resebruk eller bara för sommarstugor, det är bättre att ta mobila sängar med externa pumpar, eftersom de är lättare i vikt … För att blåsa upp dem kan du köpa en hand- eller fotpump, detta kommer att förhindra en överraskning i form av ett dött batteri i en elektrisk produkt. Handhållna apparater är push-pull, de blåser upp madrasser snabbare. I butiker kan du hitta elektriska pumpar som drivs av en bilcigarettändare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Intex rekommenderar inte helt pumpande produkter, utan 80%. Detta förhindrar deformation av modellen och förlänger dess livslängd. När du köper en uppblåsbar säng, läs instruktionerna, särskilt stycket där den högsta tillåtna vikten anges.

Granska översikt

Recensioner av Intex -produkter är mestadels positiva. Köpare köper gärna en uppblåsbar säng av hög kvalitet till ett ganska överkomligt pris. Produkterna är mycket starka och resistenta. Den inbyggda pumpen blåses snabbt upp och tömmer möbler . Det är bekvämt att sova på sängen, det har blivit en utmärkt analog av den sovjetiska hopfällbara sängen, samtidigt som den tar väldigt lite plats. Det flockade lagret förhindrar att sängkläderna glider av under sömnen. Jag är nöjd med möjligheten att självjustera styvheten. Många användare noterar produkternas långa livslängd - mer än 10 år.

Bland bristerna anger de madrassernas stora vikt vid tömning . Inte alla kvinnor klarar det.

Rekommenderad: