Dormeo -madrass (28 Bilder): Vikbar Och Med Minneeffekt, Fördelar Och Tillverkarens Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Dormeo -madrass (28 Bilder): Vikbar Och Med Minneeffekt, Fördelar Och Tillverkarens Recensioner

Video: Dormeo -madrass (28 Bilder): Vikbar Och Med Minneeffekt, Fördelar Och Tillverkarens Recensioner
Video: How To Compress, Fold And Roll Up A Memory Foam Mattress - Bed In a Box Secrets! 2024, April
Dormeo -madrass (28 Bilder): Vikbar Och Med Minneeffekt, Fördelar Och Tillverkarens Recensioner
Dormeo -madrass (28 Bilder): Vikbar Och Med Minneeffekt, Fördelar Och Tillverkarens Recensioner
Anonim

Valet av madrass måste behandlas med stor uppmärksamhet och omsorg, eftersom inte bara bekväma och trevliga känslor under sömnen, utan också ryggens hälsa beror på rätt produkt. Dormeo -madrasser är mycket populära idag på grund av deras utmärkta egenskaper och höga kvalitet. Produkterna är miljövänliga, orsakar inte allergiska reaktioner och är tillverkade av högkvalitativa och praktiska material. Dormeo -madrassen ger komfort och bekvämlighet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Det italienska företaget Dormeo har producerat kvalitets- och snygga ortopediska madrasser i mer än tio år. Företaget är specialiserat på tillverkning av främst fjäderlösa ortopediska modeller. Alla produkter uppfyller moderna europeiska kvalitetsstandarder, så de är inte bara av hög kvalitet utan också konkurrenskraftiga. Prisvärda priser är märkets obestridliga fördel. Företagets ledning tar hänsyn till kundernas önskemål och erbjuder modeller för personer med olika ekonomiska möjligheter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Alla Dormeo -produkter är anatomiska, vilket gör att du kan koppla av perfekt, normalisera korrekt blodcirkulation och justera din hållning. På en sådan madrass blir din sömn frisk och sund. Du kommer att kunna återhämta dig helt efter en natts vila.

Alla Dormeo -modeller kännetecknas av lång livslängd, användbarhet och tillförlitlighet. De är ganska motståndskraftiga mot olika typer av deformationer och har heller ingen tendens att krympa. En Dormeo -madrass är konstruerad för att hålla i genomsnitt mellan 8 och 15 år. Madrassen kan testas för hållfasthet i en månad, företaget ger denna möjlighet. Alla modeller omfattas också av en garanti som gör att du kan ersätta produkten med en annan.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dormeo-madrasser andas mycket eftersom de är gjorda av småcelligt naturmaterial. De är miljövänliga och passar även för personer som är benägna att allergier. Modellerna är huvudsakligen gjorda av latex och bomull, samt syntetiska material som är säkra för hälsan. Varje madrass har ett allergiframkallande lager, som används för pålitligt skydd mot små insekter och bakterier. Tack vare användningen av kolfibrer uppnås en antistatisk effekt.

Bild
Bild

De främsta fördelarna med Dormeo -produkter:

  • modellerna är gjorda av högkvalitativa material som kännetecknas av mjukhet;
  • alla produkter är tillverkade av säkra, miljövänliga material;
  • den ortopediska effekten gör att kroppen kan ta den mest bekväma positionen under sömnen (produkten fungerar som ett stöd och stöd);
  • varje modell är pålitligt skyddad mot fukt och bakterier på grund av närvaron av ett speciellt lager;
  • madrasser inkluderar ett antistatiskt och antiallergiskt lager;
  • snygg design skiljer företagets produkter från resten;
  • företaget ger en garanti för alla produkter, eftersom de är hållbara;
  • tillverkaren tillhandahåller en mängd olika modeller med olika fyllningar, färger och storlekar;
  • Varje madrass är vakuumförseglad med handtag för enkel användning (detta förpackningsmaterial gör att madrassen lätt kan ta önskad form).
Bild
Bild

Visningar

Det italienska företaget Dormeo erbjuder madrasser av hög kvalitet av flera slag.

  • Modeller utan fjädrar är mycket efterfrågade bland användarna . De är baserade på kontinuerlig fibervävning, vilket har en positiv effekt på produkternas styvhet och styrka.
  • Springlösa modeller kännetecknas av en lätt och mjuk struktur som anpassar sig till den idealiska kroppsformen … Sådana alternativ köps ofta för barn i förskole-, grund- och gymnasialåldern för korrekt hållning. Eftersom madrasserna inte innehåller fjädrar är de perfekta för personer med led- eller ryggradsproblem. Den fjäderlösa madrassen tål en vikt på högst 100 kg.
  • Memory skummadrasser beräknar perfekt belastningen på produkten och svarar också perfekt på kroppsvärmen . Sådana modeller har ett lager Memory -skum, som anpassar sig väl till temperatur och kroppsform. När du lägger dig på madrassen börjar detta lager värmas upp och bli mjukare. Skummet sänker sig under din kropps vikt och upprepar dess kurvor mycket exakt. När du går upp ur sängen återgår skummet till sitt ursprungliga läge.
  • Madrass-toppers är mycket efterfrågade . De är bara tre till åtta centimeter tjocka, så de kan användas för en säng, soffa eller användas för att skapa en bekväm sovplats på en annan yta.
Bild
Bild
Bild
Bild

Madrass toppers har följande fördelar:

  • jämnar ut alla typer av ytor, vilket ger den anatomiska egenskaper;
  • ge en bekväm sovplats i soffan, sängen och till och med på golvet;
  • används för att förlänga livslängden för en soffa eller madrass;
  • används som en vanlig madrass;
  • kännetecknas av bekvämlighet under transport eller förvaring, eftersom de tillhör fällbara madrasser kan de rullas till en liten rulle.
Bild
Bild
Bild
Bild

Fyllmedel och tyger

Dormeo använder en mängd olika tyger och fyllningar av utmärkt kvalitet för att skapa snygga, hållbara och praktiska madrasser.

Beroende på fyllmedel är alla märkesmadrasser uppdelade i flera grupper:

  • Kokosmodeller skapas på basis av kokosfibrer. Detta material kännetecknas av styrka, hållbarhet och miljövänlighet. Sådana alternativ tillåter luft att passera väl och absorberar inte fukt.
  • Latexmadrasser tillverkad av naturlig latex, som är allergiframkallande, utmärkt andningsförmåga och bibehåller perfekt kroppsform.
  • Bomull alternativ glädja köpare till ett överkomligt pris. Fyllmedlet är mycket likt i egenskaper som bomull. Denna modell kan hålla fukt och är också mycket tung.
  • Polyuretanskum madrass tillverkad på basis av konstgjord latex. Det tillhör företagets billiga produkter, kännetecknade av en lång livslängd. Detta alternativ bibehåller perfekt kroppsformen under vila eller sömn.
Bild
Bild
Bild
Bild

Materialet till klädseln presenteras i olika tyger, som kännetecknas av utmärkt täthet, praktisk och enkel rengöring. Många modeller har omslag av naturligt bomullstyg, som kännetecknas av tät vävning. Företaget använder också en blandning av viskos och polyester för överdelen.

Modeller

Ortopediska madrasser från det italienska företaget Dormeo presenteras i en mängd olika serier, storlekar och färger, så att varje kund kan välja det mest bekväma alternativet för sig själv:

Imemory Silver har en extraordinär design och dubbel Ecocell® -skumcentral … Madrassen ger en hälsosam och sund sömn tack vare modern teknik. Den kan användas från två sidor, varav den ena är mjuk och den andra hård. Detta innovativa tillvägagångssätt låter dig välja vilken hårdhetsgrad som helst: ultra, hög, medium eller mjuk.

Denna modell är lämplig för personer som är utsatta för allergier, och den ger också utmärkt andningsförmåga och skydd mot bakterier och bakterier. Madrassen säljs komplett med ett lock med ett Imemory mellanlager. Detta material följer perfekt kroppens form.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dormeo Gold -serien innehåller bekväma produkter av hög kvalitet . När du syr kuddar och madrassöverdrag används guldfärgade trådar som ger produkterna ett elegant och effektivt utseende. Madrassens bas är gjord av Ecocell-skum, som perfekt håller sin form även efter långvarig användning, och som också lockar uppmärksamhet genom närvaron av två sidor med olika hårdhet. Med tre centimeter Imemory -skum som ger stöd i rätt områden för en bekväm kroppsposition. Skyddet på sidorna är tillverkat av modernt 3D Airmesh -material som ansvarar för ventilation. Det behandlas med Clean Effect -impregnering, som skyddar produkten från tillväxt av bakterier, dammkvalster och bakterier.

Guldmodellen är idealisk för personer som inte kan bestämma vilken madrass som krävs, par som föredrar olika fasthet, liksom personer som har hälsoproblem - smärta i ryggen, benen eller nedre delen av ryggen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Madrassen Siena är ett utmärkt exempel på den fjäderlösa typen . Tack vare sin utmärkta kvalitet, överkomliga pris och praktiska vakuumförpackningar har det blivit mycket populärt i olika länder i världen. Denna modell kännetecknas av sin hårdhet tack vare CleanEffect -impregneringen, som är hygienisk. Madrassens mittzon är hårdare än resten av området. Tack vare denna design får ryggraden rätt stöd och maximal avslappning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Medico Latex -serien ansvarar för maximal komfort under en natts sömn … Madrasserna är tillverkade av naturlig latex och lockar uppmärksamhet med sin ortopediska effekt, elasticitet och flexibilitet. Ett lager latex ger en mikromassage-effekt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Alla modeller kännetecknas av antibakteriella och svampdödande egenskaper. De är luktfria, allergivänliga. Madrasserna är täckta med vävda silverfibrer. Produktens yta kommer alltid att vara fräsch.

Tillverkarens produktrecensioner

Dormeos ortopediska madrasser är efterfrågade och konkurrerar med andra kända tillverkare på grund av deras höga kvalitet, innovativa design, olika material, fyllmedel och typer. Användare lämnar många positiva recensioner om komfort och bekvämlighet under resten. Dormeo -madrassen är perfekt för personer som klagar på ryggont eller har ryggproblem. En korrekt vald modell låter dig glömma problemet en gång för alla.

Bild
Bild
Bild
Bild

Madrasserna säljs med avtagbara lock som är lätta att rengöra, antibakteriella och allergivänliga. Överdraget skyddar madrassen och förlänger dess livslängd. Tillverkaren är säker på den utmärkta kvaliteten på sina produkter, därför ger den en garanti för varje modell. Med rätt användning och förvaring kommer madrassen att hålla i många år. Företaget använder naturliga och konstgjorda fyllmedel för att skapa komfort och avkoppling under en natts vila.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om vi pratar om bristerna i Dormeo -produkter, finns det inga klagomål om kvaliteten. Det finns några nyanser som orsakar besvär. Till exempel kan madrassöverdrag användas på en mängd olika sängar och soffor. Om det finns en fällbar soffa i ett litet rum, måste madrassen rullas ihop varje gång för att fälla möblerna. Om du valde en modell med obekväm styvhet när du valde en madrass, kan obehagliga känslor också uppstå. Men detta problem kan enkelt lösas, eftersom produkten kan ersättas med en annan.

Rekommenderad: