Betyg Av De Bästa Spjälsängarna För Nyfödda: De Bästa Babysängarna Med Madrass, Tillverkarens Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Betyg Av De Bästa Spjälsängarna För Nyfödda: De Bästa Babysängarna Med Madrass, Tillverkarens Recensioner

Video: Betyg Av De Bästa Spjälsängarna För Nyfödda: De Bästa Babysängarna Med Madrass, Tillverkarens Recensioner
Video: ✅ Cribs Best Baby Cribs 2021 (Buying Guide) 2024, April
Betyg Av De Bästa Spjälsängarna För Nyfödda: De Bästa Babysängarna Med Madrass, Tillverkarens Recensioner
Betyg Av De Bästa Spjälsängarna För Nyfödda: De Bästa Babysängarna Med Madrass, Tillverkarens Recensioner
Anonim

Utseendet på en ny familjemedlem åtföljs alltid av skapandet av komfort och mys i livsmiljön. Det är värt att överväga mer detaljerat spjälsängarna för nyfödda.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vad ska du tänka på när du väljer en spjälsäng?

Många nyblivna föräldrar går förlorade från det stora antalet barnsängar som finns på marknaden idag. Det är nödvändigt att inte bara ta hänsyn till den yttre skönheten, eftersom sömnen och hälsan hos barnet är mycket viktig för alla familjemedlemmar. De första månaderna av sängen är en av de viktiga tidsfördriv för en nyfödd. Det rekommenderas att föredra naturmaterial när du väljer en spjälsäng. Barnet kommer att skyddas från giftiga material, och träet är mycket lättskött, det är lätt att tvätta det, vilket gör att du kan hålla sängen ren.

Det finns material på den moderna marknaden som är svåra att skilja från naturligt trä, sådana produkter är mycket billigare i pris, men det är oönskat att köpa dem.

Och även när du köper en spjälsäng bör du kräva certifikat där du kan läsa sammansättningen och graden av ofarlighet för den nyfödda.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vyer

Det finns flera av de mest populära spjälsängalternativen för nyfödda.

Klassisk version

Detta är den vanligaste typen. Den är avsedd för barn upp till 3-4 år. Dessa sängar kan ha olika konfigurationer, och det är också möjligt att välja olika färger som idealiskt matchar färgschemat i barnrummets inredning. Du kan välja en spjälsäng med hjul som har bromsar, vilket är bra för föräldrar.

I klassiska modeller presenteras vanligtvis en låda . Det är nödvändigt att ta hänsyn till att botten på spjälsängen är reglerad, och att det också är möjligt att ta bort sidodelen, vilket är bekvämt för en baby som har vuxit upp och självständigt kan klättra in i spjälsängen.

Det är också viktigt att sidodelarna kompletteras med silikoninsatser eller överlägg som finish.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vagga säng

Vissa föräldrar väljer en spjälsäng för sin nyfödda. Spädbarn kan bo i den i upp till 1 år, och då blir det litet och du måste köpa något nytt. Men det finns också fördelar med denna typ. Till exempel närvaron av ett bärhandtag, vilket är mycket bekvämt för transport till en annan plats. Det finns tillverkare som integrerar elektroniska åksjuksystem i barnsängar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Cabriolet barnsäng

Det finns alternativ för konvertibla barnsängar som är ganska lämpliga för barn under 7 år. De är multifunktionella. De innehåller vanligtvis en säng med hyllor, en låda och ett skötbord. När barnet växer är det möjligt att ta bort sidorna och förvandla spjälsängen till en soffa.

I vissa modeller är förlängning tillåten, vilket är mycket bekvämt och gör att du kan förlänga användningen i flera år till.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Spjälsäng

Om familjen ofta flyttar från ett ställe till ett annat, bör en lekhussäng köpas. Sådana modeller är praktiska, och även enkla att montera och demontera. När den monteras ser produkten ut som en vanlig bagage väska, ganska kompakt. Och när den är utfälld kan den användas som en lekhage eller en mysig plats att sova.

Det finns sorter med hjul, med vilka du kan flytta den till valfri plats.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Våningssängar

Det händer att tvillingar eller barn med liten åldersskillnad föds i en familj, då rekommenderas våningssängar. Detta alternativ är bekvämt eftersom det låter dig spara utrymme i rummet. Andra våningen i denna produkt är helt anpassad för småbarn, eftersom den innehåller speciella staket som skyddar även det mest aktiva barnet från fall.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Material och storlek

En av de viktiga detaljerna för valet av en spjälsäng är det material som produkten är tillverkad av.

Hittills presenteras olika typer av material

  • Naturligt trä . De mest populära och miljövänliga barnsängarna anses vara gjorda av naturligt trä. Sådana modeller kännetecknas av ett ganska dyrt och gediget utseende. Olika träslag används för tillverkning. Till exempel används björk, gran och tall i de mest budgetalternativ, och bambu, ek och körsbär är de mest hållbara och dyraste, eftersom de inte är rädda för olika mekaniska skador.
  • Plast . Du bör inte vägra spjälsängar som är gjorda av plast, för de är inte alls tunga. Det rekommenderas att när du väljer ett sådant material, ta hänsyn till produktens kvalitet. Vid tillverkning av barnsängar använder många tillverkare ofta giftiga och skadliga ämnen för att spara pengar.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Spånskiva (spånskiva) . Spånskiva är ett av de billiga materialen. Priset för sådana sängar är budgetmässigt, men barnets hälsa kan vara i fara. Tillverkare använder farliga ämnen i sin produktion. Om en spånskiva redan har köpts bör du noggrant övervaka att träelementets täckning förblir intakt.
  • Syntetiska material . För en familj som ständigt flyttar, eller som sommaralternativ, är syntetiska sängar väl lämpade. Det här är spjälsängar som är billiga och lätta, lätta att rengöra och enkelt vika. Om valet är benäget för sådana modeller, rekommenderas det att se till styrkan på delarna innan du köper och bekanta dig med produktcertifieringen.
Bild
Bild
Bild
Bild

Storleken på barnsängar är olika. De beror på hur gammalt barnet är.

Det är värt att följa följande dimensioner på en spjälsäng, beroende på barnets ålder:

  • för nyfödda (från födsel till tre år) bör längden vara 120 cm, bredd - 60 cm;
  • för barn från tre till sex år, längd - 140 cm, bredd - 60 cm;
  • för skolbarn från sju år är längden 160 cm, bredden 80 cm;
  • för tonåringar, längd - från 180 cm, bredd - 90 cm.

Viktig! Inhemska tillverkare producerar sängar enligt de standarder som beskrivs ovan, men importerade produkter skiljer sig något i storlek, skillnaden är främst några centimeter ökad.

Bild
Bild
Bild
Bild

Säkerhet och kvalitetskrav

Om vi pratar om kvalitet, bör sängarna vara gjorda av naturmaterial, till exempel är möbler gjorda av björk eller lönnträ prisvärda och av hög kvalitet. Och det är också värt att uppmärksamma hur botten på spjälsängen är gjord. Det är bäst att ha lameller där, eftersom sängen köps med en madrass, som inte samlar skadliga mikroorganismer däremellan och ger materialet god ventilation. Om en transformerande säng väckte uppmärksamhet är det värt att överväga att designen är praktisk och bekväm, samtidigt som den är lämplig för barnets ålder. Ett av de viktiga kvalitetskriterierna är vilken typ av lackering spjälsängen har. Detta är mycket viktigt, eftersom det finns ett stort antal färger som innehåller skadliga giftiga ämnen. Och för barnprodukter finns det en speciell beläggning som är giftfri och har allergiframkallande egenskaper.

Barnsängar måste vara utrustade med en ortopedisk madrass . Det rekommenderas att ta ansvar för sitt val. I processen att odla en bebis är faktorn för högkvalitativa material extremt viktig, inte bara för spjälsängen själv, utan också för barnmadrassen. Se till att dess sammansättning inte kommer att orsaka allergier. Det rekommenderas att inte köpa sängar med utskjutande vassa hörn. Och kolla också strukturen så att den är stabil och bekväm.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Topptillverkare

Det är värt att uppmärksamma de bästa tillverkarna av barnsängar.

  • Av de inhemska tillverkarna anses en möbelfabrik vara den bästa tillverkaren. " Gandilyan " … Dess sortiment inkluderar sängar gjorda av naturmaterial, kännetecknade av hög kvalitet och unik design.
  • Trots det italienska namnet, tillverkaren Papaloni är rysk. Spjälsängsmodeller presenteras i en modern stil, när de köps kostar de ett genomsnittligt pris. Detta företag är det mest populära bland konsumenterna.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Om vi tar utländska tillverkare, då det italienska företaget Bambolina kan urskiljas som en av de mest lyxiga. Hennes produkter är unika och originella. Tydliga linjer, perfekt kvalitet och de bästa materialen används vid tillverkning av barnmöbler. Följaktligen är prispolicyn mycket hög.
  • Spanskt märke Micuna producerar möbler för barn, och har också visat sig bra i tillverkningen av spjälsängar. Företagets produkter är gjorda av bok och björk, behandlade med vattenbaserad lack och färg.
  • Babysängar från tillverkaren Ledare tillverkad i Danmark. Produkterna kännetecknas av sin särart. Allt material används endast miljövänligt och säkert för barnet.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Topp över de bästa och mest populära modellerna

Med hjälp av betyget för de presenterade tillverkarna blir det lättare och mer bekvämt att förstå valet av plats för en baby att sova. Det är värt att överväga de fem mest populära modellerna (listan sammanställs enligt recensionerna av redan hållna mammor).

Giovanni

Första platsen intas av Papaloni "Giovanni". Huvudkarakteristiken för produkter från denna tillverkare är hög kvalitet och snygg design. Produkten är tillverkad av naturmaterial - bambu. Hörnen är gjorda i en rundad form, vilket är säkert för barnet.

De främsta fördelarna med denna modell är följande:

  • närvaron av en låda;
  • avtagbar sidovägg;
  • överkomligt pris;
  • har en stabil design;
  • det finns 4 höjdlägen.

Denna modell har bara en nackdel, vilket är stavarnas styrka - brott är möjligt under drift.

Bild
Bild
Bild
Bild

Irina S-625

Den andra platsen intas av sängen "Irina" C-625. Starkt och hållbart björkträ håller ditt barn säkert. Denna typ av material kännetecknas av tillräcklig hårdhet för att skydda delar från deformation. Med hjälp av en speciell ortopedisk solstol, som ligger på ett visst avstånd från botten, skapas utrymme för god luftcirkulation och ser också ganska original ut.

Denna modell har sådana fördelar som:

  • pålitlig och tyst pendelmekanism;
  • allergivänligt material;
  • tack vare standardstorlekarna (120 x 60 cm) finns det möjlighet att välja sängkläder.
  • 3 nivåer av höjdläge;
  • sidoväggen sänks;
  • närvaron av en sluten inre låda;
  • närvaron av silikondynor, som ger skydd under tandkött.

Nackdelen med denna modell är den komplexa konstruktionen under montering.

Bild
Bild

SmartGrow

Tredje platsen intas av ComfortBaby SmartGrow.

Denna modell har en hel del funktioner och innehåller följande komponenter:

  • vaggbädd;
  • skötbord för barn;
  • arena;
  • tabell;
  • stolar;
  • barnsäng för barn upp till 6 år.

Det har sådana främsta fördelar som:

  • ramen är gjord av trä;
  • justerbar i höjd;
  • bra, starkt, hållbart material;
  • det finns hjul att flytta;
  • ursprungligt utseende;
  • praktiskhet;
  • ökad säkerhet.

Nackdelarna inkluderar bara den höga kostnaden, men på grund av dess mångsidighet kan detta inte hänföras till nackdelarna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Valle Allegra

Nästa plats tas med rätta av modellen Valle Allegra. Detta är en bekväm bäddbar säng, vars design innehåller många funktioner, innehåller ett skötbord, en låda och en byrå.

Bland dess fördelar är följande:

  • praktisk;
  • budget pris;
  • original design;
  • närvaron av en pendelmekanism;
  • sidopanelen kan tas bort när barnet växer upp.

Det är värt att uppmärksamma sådana nackdelar som:

  • delar kanske inte matchar huvudfärgen;
  • tillverkad av dåligt bearbetad spånskiva;
  • smala lådor.
Bild
Bild
Bild
Bild

Valle kanin

Denna säng är avsedd för nyfödda, i den kan barnet sova lugnt i upp till fyra år. Den är gjord av björk, som är ett starkt och hållbart material.

De främsta fördelarna är följande:

  • 2 nivåer av höjdlägen;
  • det är möjligt att sänka sidokortet;
  • inga utstående hörn och oegentligheter;
  • tillräcklig kompakthet.

Nackdelarna inkluderar frånvaron av silikondynor och lådor, men på den moderna marknaden kan du köpa dessa delar dessutom.

Rekommenderad: