Skorstenar "UMK": Sortiment Och Funktioner I Tillverkarens Produkter, Rostfria Modeller Och Andra, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Skorstenar "UMK": Sortiment Och Funktioner I Tillverkarens Produkter, Rostfria Modeller Och Andra, Recensioner

Video: Skorstenar
Video: DIY Pompeian pizzaugn. Fundament. Bas. 2024, April
Skorstenar "UMK": Sortiment Och Funktioner I Tillverkarens Produkter, Rostfria Modeller Och Andra, Recensioner
Skorstenar "UMK": Sortiment Och Funktioner I Tillverkarens Produkter, Rostfria Modeller Och Andra, Recensioner
Anonim

En skorsten är en integrerad del av alla värmesystem, vare sig det är en panna, öppen spis eller spis. Skorstenen är ansvarig för kvaliteten på hela strukturen, liksom för säkerheten, så dess val bör tas på största allvar. De har bevisat sig väl i segmentet rökutsugningssystem i UMK -designen, som har erbjudits på marknaden i över 10 år. För att förstå hur UMK -skorstenar är överlägsna liknande design från andra tillverkare är det tillräckligt att analysera funktionerna och fördelarna med modellerna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Skorstenar "UMK" används flitigt. De används i både industriella och hushållsvärmeanläggningar, där de är huvudkomponenterna i ett system som är avsett att avlägsna förbränningsprodukter. Tillverkaren påpekar ett antal funktioner i sina skorstenar.

  • Högkvalitativt material som skorstenar är tillverkade av . Nästan alla modeller är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål AISI 439. Legeringen innehåller aluminium och titan. Den unika kemiska sammansättningen ger maximal motståndskraft mot korrosiva processer, liksom smidighet och hållfasthet.
  • Applicering av innovativt isolerande material . De flesta tillverkare använder basaltull med låg densitet och UMK-skorstenar använder komprimerad vermikulit, som har en brandmotståndstemperatur på 1150 grader.
  • Pålitlig kontakt . Som en plugg som förhindrar isolerande nederbörd används den så kallade ecoover som kännetecknas av miljövänlighet.
  • Ökad väggtjocklek . De flesta tillverkare erbjuder mönster med en väggtjocklek på högst 0,8 mm och för UMK -skorstenar - 1 mm, vilket indikerar en lång livslängd för produkten.
  • Unikt kombinerat anslutningssystem . Skorstenselementen är anslutna med ett klockformat system, vilket resulterar i en perfekt slät yta på vilken sot bildas mycket mindre.
  • Prisvärd kostnad . Skorstenar och tillbehör till dem ingår i kategorin varor i mellanklass, vilket gör dem tillgängliga för nästan alla köpare.

  • Låg kolhalt i rostfritt stål , som låter dig ansluta elementen genom svetsning.
  • Bekvämlighet och enkel installation . Strukturen monteras och installeras mycket enkelt på grund av tillförlitligheten i elementens anslutning.
  • Hög stabilitet till temperaturfluktuationer, i synnerhet till frost.
  • Lätta modeller , vilket gör det möjligt att installera dem även på gamla trägolv.
Bild
Bild
Bild
Bild

Dessutom erbjuder tillverkaren ett stort utbud av storlekar och många former. Kännedom om de föreslagna skorstensmodellerna hjälper dig att välja rätt alternativ.

Laguppställningen

Tillverkarens sortiment, som expanderar varje år, fyller på med nya, förbättrade typer av konstruktioner, innehåller sorter av skorstenar i rostfritt stål, samt tillbehör till dem. Sortimentet innehåller två huvudtyper.

Enväggiga skorstenar . Dessa är konstruktioner av rostfritt stål av märket AISI 439. Modellernas storlekar finns i olika storlekar - diametrar från 80 till 1300 mm. Arbetstemperaturen är 830-900 grader. Enskiktsmodeller är något billigare, men kräver ytterligare isolering.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dubbelväggig (sandwich skorsten) . Alla modeller är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål med en unik kemisk sammansättning - klass AISI 439. Tillåten driftstemperatur är 900-1150 grader. Diameterintervall - från 80 till 1300 mm. Porös vermikulit används som fyllmedel. Tack vare isoleringen är frysning av kanalerna och ackumulering av kondensat uteslutna.

Oavsett vilken modell som valts är dess livslängd 10 år, vilket deklareras av tillverkaren.

Bild
Bild
Bild
Bild

Granska översikt

Skorstenar "UMK" är mycket efterfrågade bland köpare. Detta beror på den höga kvaliteten på konstruktioner, tillförlitlighet, lång livslängd och enkel installation. De flesta specialister som är involverade i installationen av konstruktioner noterar den ökade tjockleken på rörväggarna upp till 1 mm och användningen av förbättrad isolering.

Tillsammans med fördelarna är det värt att påpeka nackdelarna, den mest betydande, enligt köpare, är kostnaden för strukturer och komponenter.

Rekommenderad: